Me ollaan käytetty paljon aikaa ruoan valmistukseen. Ja siitä nauttimiseen. Grillattu. 

Kuljettu paljain jaloin ulkona. Asfaltilla ja nurmella.

Juotu lattea keskustan puistossa ja kuunneltu musiikkia.

Pakattu reput ja yövytty hyvän ystävän luona isossa maatalossa.

Juotu Fresitaa kesäyössä ja syöty tuoreita mansikoita.


Joten... Palkittaisiko tämä blogihiljaisuus pienellä arvonnalla? :)

Mulla on kaunis pikkuinen SuviMarian koru kaulassa. Teistä kaksi voi voittaa samanlaisen -tai ihan erilaisen omaksi.


Käykää ihmeessä katsomassa millaisen ketjun, millaisia laattoja ja millaisia helmiä haluaisitte koruunne.


Arvontaan osallistutte vastaamalla boksiin Millaisen tekstin te laattaan valitsisitte?

Rakkaan nimen vai vaikkapa vain daily lovin niinkuin mun mekon napissa lukee..? Tell us! :)

Kaksi onnellistaa voittajaa arvon perjantaiaamuna, lykke til!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1018)

Valitsisin pvm jolloin häitämme vietetään vielä tänä kesänä sekä minun ja mieheni nimikirjaimet. =)

 

hheidi

Ihania! Pitää ottaa osoite talteen, että jos ei osu voitto kohdalle, voin miehelle vinkata synttärilahjatoivetta. ;)

Ottaisin kaks laattaa, joissa lukis ONNI ja RAKKAUS. Mieheni nimi on Onni ja onhan sanalla toinenkin merkitys. Nuo on ehkä kaksi kauneinta sanaa. :) Ottaisin pidemmällä palloketjulla, jotta sen sais kaksinkerroin kaulaan. Ja ehkä vielä vaaleanpunaisen helmen laattojen viereen.

Piitkästä aikaa tulin kurkkimaan ja täälläkin olikin heti kiva arvonta odottamassa. :) Minä valitsisin ehkäpä rakkaiden nimet. Tai sitten usko, toivo,rakkaus.  T Mariluu

Julia

Olipa kauniita koruja!
Ottaisin hopeaketjuun pyöreän laatan vaaleanpunaisella helmellä ja siihen kirjaimen J poikaystäväni (ja oman) nimen alkukirjaimen mukaan.

Kultakimpale

Tämä on yksi lempi blogeista joita seuraan. Mieluisin koru olisi valkoiset helmet ja laatta jossa lukisi Amalia.

Tershi S.

Oi miten ihana koru :) Itselleni ottaisin valkoisen helminauhan 2:lla laatalla joihin tulisi lasteni niemt. Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi.

Ilonpilkkuja

Hopeaketjuun kaksi pyöreää laattaa poikieni nimillä ja harmaalla lasisydämellä. Suloisia koruja!

Mia Willa Oliviasta

Aivan ihana palkinto:)
Itse valitisisin tuollaisen hopeaketun, jossa olisi pyöreälaatta helmellä ja tekstinä amor vincit omnia. Tuon tekstin näin ensimmäisen kerran, kun poikamme Alex oli teholla syntymän jälkee, ja se on saanut perheessämme erityisen merkityksen sen jälkeen. Jotenkin siitä lauseestasai voimia :) Lisäksi haluaisin siihen laatan, jossa olisi sydän.

eemi

Ottaisin hopeisen riipuksen päähän laatan jossa lukisi; pikkusisko.
Muistoksi ihmiselle, jota rakastin ja rakastan vieläkin enemmän kuin mitään tai ketään muuta.

Bisneskissa

Mä kirjoittaisin "Choose to be me", Sunrise Avenuen biisin mukaan, jos se vain mahtuisi. Kyseinen biisi on ollut mulle todella tärkeä elämän vaikeina ja hyvinä hetkinä, ja siitä tulee mieleen monta hyvää muistoa ja ihmistä.

Jennni

hopeaketjuun haluaisin 2laattaa johon laittaisin toiseen koirani nimen ja toiseen poikaystäväni nimen ! ja niiden väliin sydämen :)

silmis

Ottaisin valkoisen helmen, ja tekstilaatan jossa lukee mom. Koska on ihanaa, että olen äiti!

Julia

Kauniita koruja ja hauska idea. Kaiverruttaisin yhteen laattaan Rauma (synnyinkaupunkini) ja toiseen Pariisi (tuleva kotikaupunkini). On hyvä aina muistaa mistä tulee ja nauttia siitä missä on. Niiden rinnalle sopisi vaaleanpunainen helmi!

Milja

Koru on niin kaunis ilman tekstiäkin, että en välttämättä kirjoittaisi laattaan mitään. Minun korussani olisi vain yksi laatta hopeaketjussa ja siinä saattaisi lukea kihlattuni nimi. Yksinkertainen on kaunista!:)

siukku

Hopeaketjuun ripustaisin vaaleanpunaisen makeanveden helmen, ja sen lisäksi sitten 2 tekstilaattaa, joissa toisessa lukisi isosisko ja toisessa pikkuveli.Jo aikuinen siskoni on tällähetkellä maailmalla, ja kaipaamme 3-vuotiaan veljemme kanssa häntä kovasti. En itsekään aio jäädä näille kulmille loppuiäkseni, joten koru pitäisin heitä molempia aina mukanani. Sydäntäni riipii hieman, kun mietin että omien unelmien toteuttamisen hintana en pääse tiiviisti seuraamaan veljeni kasvua pienestä isoksi, varsinkaan kun hänellä ei muita sisaruksia ole kuin me jo aikuiset siskot.

Minjaana

Tosi kauniita koruja! Itse ottaisin hopeaketjuun kolme laattaa. Yhteen mun ja rakkaani nimi kaarevasti keskellä sydän, toiseen ja kolmanteen lasten nimet. Koristeena voisi lisäksi olla yksi vaalea helmi.

Jenni2002

Kyllä minäkin lasten nimet haluaisin kahteen laattaan ja sitten vaikka sellaisen sydämmen niiden kanssa :)

Maarit

Ihana simppeli koru.Laittaisin laattaan toukokuussa syntyneen ensimmäisen lapseni nimen,jota ei vielä ole mutta viikon päästä sunnuntaina viimestään pitäisi äidin ja isän olla tehnyt tämä iso päätös.

Hansu

Oi ihana. Minä laittaisin ensi viikon häidemme kunnniaksi molempien nimet laattaa koristamaan. Symboli rakkaudelle.

Rinna

Mattimyöhäisenä mukaan. Aivan ihana koru! Laittaisin laattaan tekstin "toivo". Lapseni nimen laittaisin ehdomasti mutta pientä ihmettä olemme niin kovasti toivoneet tuloksetta jo muutaman vuoden, niin siksi toivo. Ja kaveriksin laatalle valkoisen helmen. <3
Ihanaa kesää sinulle.

Maijuli

Vieläkö ehtii... Minä laittaisin upeaan koruuni lasteni nimet; Sakari ja Ellamaija. JOs viel lapsia tulisi lisäisin aina vain uuden laatan... toivottavasti ei siis aivan kovin monta lasta enää lisää tulisi ;)

-Sannas-

Oih, aivan ihania koruja. Jos vielä ehtii mukaan arvontaan niin mielelläni osallistun mukaan. :) Hopeaketjuuni tulisi laatat rakkaitteni nimillä ja valkoisella helmellä koristeltuna. Voikun onni suosisi... :) Ihanaa kesää myöskin sinulle!

-Sannas-

Charlie

Suloisia koruja... Omiin laattoihini tulisi tekstit "yksi" ja "elämä", valkoisella helmellä. Kiire tuli kun vasta huomasin arvonnan nettipimennossa olleena. Ehkä ehdin?! :) Ihanaa, että järjestät tälläisiä!

Hanna

Hei,
Ottaisin korun kahdella laatalla, toiseen sydän ja toiseen tassun kuva.<3 ja valkoinen helmi väliin.

Pia

Ihana blogi, miten en ole ennen löytänyt tätä! Kiitos kaunis. Korujuttukin on niin inspiroiva. Jos onni suosisi ottaisin laattoihin rakkaimpien (koira mukaan lukien :) nimet.

Pauliina

Valloittavan kaunis koru! Jos voittaisin niin haluaisin että mieheni valitsisi korun minulle :) Ja sitä ei sitten tiedä mitä siihen tulisi...

Rakkaus

Ketju sininen perhoskristalli valkea helmi ja laatta.
Laattaan oman kullan nimi ja lasten nimet:D
Siis lumoavan kauniita koruja hyviä lahjaideoinakin.

Carro

Moikka,

ihana koru Sinulla! Ja kilpailua on aivan mahtava juttu!
Oma valintani olisi pitkä palloketjun sekä kaksi laattaa toisessa teksti J-J
ja toisessa R-C, ihanuuden kruunaisin vielä valkoisella helmellä tai kahdella kun kerran
poikasiakin on kaksi =). Nyt peukkuja arvontaan!

t.Carro

Marja-Liisa

Kauniita koruja! Valitsisin hopeaketjulla, laattaan kaarevana tekstin: Believe ja harmaa lasisydän kaveriksi.

saraa

aivan ihania koruja :--) <3 ottaisin hopeaketjuisen kaulakorun, jossa olisi sydänlaatta, valkoinen helmi ja oma nimeni Sara :)

Sanna

Ihanan siro koru :)

Minä laittaisin kolmen lapseni lempinimet kaarevasti yhden laatan ympäri, sydänlaatta ja sitten turkoosin korukiven (ja ehkä toisen valkoisen helmen jota voisi vaihdella) .. hopeaketjulla :)

Maren

Suloiset laatat!
Hopeaketju, kaksi laattaa ja kivi. Mielelläni kaivertaisin niihin rakkaani tai kummilapseni nimen. Myös jokin perinteinen "carpe diem" voisi toimia. Kiitos ihanasta ja pirteästä blogistasi!

Mindi

Ihanan yksinkertainen ja kaunis koru! Minä ottaisin nahkanauhaan (ranteeseen) laatat poikieni nimillä.

Maija

OIIIIJJJ!!! Mää haluaisin kaksi laattaa ja valkoisen helmen hopeaketjuun. Laattoihin aviomiehen ja pikkutyttären nimet suoraan kirjoitettuna. Tää olis niin IHANA IHANA IHANA, että en kestä!!

Ansku

Hei, aivan ihana koru! Kiitos myöskin ihanasta blogista, aloin lukea blogiasi KaksPlus lehdessä olleen jutun jälkeen.
Omaan koruuni valitsisin hopeaketjun, laatan, jossa rakkaan poikani nimi+valkoinen helmi, lisäksi ottaisin vielä sydänlaatan..

Anna

Yksinkertainen ja kaunis koru. Omaani valitsisin hopeisen ketjun, kaksi laattaa ja yhden valkoisen helmen. Laattoihin mieheni ja poikani nimet kaarevalla tekstillä.

Maritta

Ottaisiin lyhyemmällä hopeaketjulla vaaleanpunaisen helmen ja laatan sydän kuviolla. Mulla tulis niin paljon nimiä ja kirjaimia rakkaistani että sen sijaan valitsisin tuon sydämen kuvaamaan heitä kaikkia. Ihania koruja!

esprit

Ottaisin hopeaketjun, johon turkoosikorukivi ja kaksi laattaa, joihin mun ja poikaystävän nimikirjaimet.

Amelia

Super-ihana koru.<3 Oma koruni koostuisi palloketjusta, vaaleanpunaisesta tai valkoisesta helmestä sekä tekstilaatasta jossa lukisi esim. 'daily lovin' tai jokin muu kaunis ajatus/lause. :)

Maija

Kiitos ihanasta blogista! Olen jo jonkin aikaa seuraillut, mutta vielä kertaakaan ennen tätä ei ole tullut jätettyä kommenttia. Nyt täytyy ehdottomasti osallistua arvontaan, niin ihana palkinto, vaikka osallistujia näyttääkin olevan jo runsaasti... :). Olen itse asiassa miettinyt jo vastaavaa korua lapseni nimellä. Eli ottaisin laattaan lapseni nimen, lisäksi vielä sydänlaatan ja/tai valkoisen makenvedenhelmen, ja lyhyellä palloketjulla.

Sara

Hei, hurjan kiva koru!

Minä laittaisin laattaan tekstin "Du är värd att dö för", sitten ottaisin vielä sydän laatan ja laatan jossa on M-kirjain, niinkuin mieheni nimessä... sitten vielä tuommoisen ketjun ja helmen niinkuin sinulla. Ne on niin hyvän näköiset tuossa kuvassa ;)

Anttis

Ihana koru. Tuollaiseen koruun tahtoisin ehdottomasti elämäni miesten nimet eli mieheni ja poikani <3

Tuija

Ekaksi haluan sanoa, että en ole pitkään ollut blogin lukija, mutta ai että miten ihana blogi!! Love it!
Itse ottaisin varmaan hopeaketjun, kaksi laattaa: Toiseen tekstin "T&T" ja toiseen "amor est ab aeterno" (rakkaus on ikuista) . Toiseen laattaan tulisi vielä valkoinen helmi.
Aivan mahtava idea, että saa itse keksiä tekstin minkä haluaa.

PiiaNi

Aivan ihania koruja!! Oma valintani olisi hopeaketjulla kaksi laattaa kaarevilla teksteillä. Toiseen laattaan tulisi teksti "my Pearl" ja toiseen rakkaan poikani nimi "Miika Matias" ja tähän laattaan myös joko valkoinen tai vaaleansininen helmi. Aurinkoiset terveiset!

Henna

Mä ottaisin kanssa hopeaketjun laatalla ja siihen sen rakkaan lapsen nimen. Yksinkertainen on kaunista.

Noora

Tämä olikin hieman haastavampi tehtävä, kun ei ole vielä miestä tai lapsia, joiden nimet voisi kirjoituttaa laattaan. Lopulta päädyin seuraavaan ratkaisuun: hopeinen ketju, turkoosi kivi ja laatta tekstillä "warrior" tai "be brave".

Terhi

Kerrassaa kauniita koruja!
Ottaisin korun hopeaketjulla, jossa olisi laatta johon kaiverrettu lapseni nimi, ja lisäksi yksi valkoinen helmi <3

Alli-Sofia

Helminauhan ottaisin valkoisilla helmilla ja kolme laattaa joissa mieheni ja kahden lapsemme nimet...
Ihania ovat kuten blogis, jota (ulkosuomalaisena) seuraan joka paiva...

Merja

Kauniita koruja tosiaan! :) Hyviä lahjavinkkejä sai tästä arvonnasta! ;) Ottaisin hopeaketjun, jossa laatat "rakkaimmat" & "M" , lisäksi valkoiset helmet. <3

hennap

Ottaisin palloketjun poikani nimellä ja varmaankin helmiriipuksen laatan viereen. Kivannäköisiä koruja!

kielipoliisi

Hei!
Valitsisin hopeaketjun ja siihen pyöreän laatan, jossa poikani nimi. Lisäksi koruun tulisi 3 makeanveden helmeä, kaksi vaaleansinistä ja ja yksi valkoinen, ehkä vielä sydänlaatta

Kottby

Suloisia koruja! Juuri sellaisia, joihin kuuluu kaiverruttaa lasten nimet. ;-) Niitä voisi sitten kantaa sydämen vieressä, kun syksyllä koittaa paluu Arkeen: minä töihin ja muruset päiväkotiin.

Iinuska

Tosi vaikea valinta. Sydämen kuva olisi yksi vaihtoehto, lasten nimet toinen tai sitten päivämäärä jolloin miehen kanssa tavattin ois kolmas vaihtoehto. Niistähän ne elämän tärkeimmät asiat koostuu ;)

Tuuli.K

Ihania koruja kyllä! <3 Valitsisin kaks laattaa ja niihin tyttöjeni nimet. :) Ja helminauhan ottaisin. Oon heikkona helmiin. :)
Ja ihan hirmu iso KIITOS ihanasta blogista. Oon jo pidemmän aikaa seurannut tätä, mutta en ole kommentoinut. Sori! :) Taattua laatua koko blogi, ihania ja kauniita ihmisiä ja materiaalia. Täydellistä! <3

jevelina

better together, sillä se on minun ja mieheni biisi ja soveltuu samalla koko perheeseen <3

Illu

Onpas ihanan yksinkertainen koru. Itse ottaisin kaksi laattaa, joista toiseen tulisi tärkeä mietelause ja toiseen omat ja muruni nimikirjaimet. Lisäksi vielä ehkä turkoosi kivi, valkoinen helmi tai harmaa sydän. Kyllä olisi ilo käyttää tuollaista korua!

Hanna

Simppeliä ja kaunista. <3
Omaani ottaisin kahden tyttäreni nimet ja ehkä harmaan sydämen muotoisen helmen. Vaikea valinta!

elina

Omaan koruuni ottaisin kolme laattaa, joissa yhdessä lukisi "hope", toisessa "live" ja kolmannessa "love". Noiden laattojen lisäksi yhden turkoosin helmen koruuni laittaisin :)

Essi

ihana koruidea, rakastuin heti:) omaani tulisi yksi laatta jossa lukisi kaunolla Let It Be ja yksi helmi lisäksi:)

Iisa

Voi miten ihania koruja! Omaani laittaisin kaksi laattaa, joista toiseen tulisi lasten nimikirjaimet ja toiseen teksti "ad infinitum" (=ikuisesti) tai sitten jotakin niinkin imelää kuin "Amor vincit omnia" (=rakkaus voittaa kaiken). ;) Ehkä siinä voisi yksi helmikin olla.

Katariina

Mulla on koru jossa on miehen nimi, joten tuohon pikkuiseen laattaan ajattelin lasten etukirjaimia, jokaisella kolmella tyttärellä on kaksiosainen etunimi, laatta on liian pieni että koko nimet mahtuisi. Sievä koru.

Suvi

Ihana! Haluaisin koruuni hopeaketjun, kaksi laattaa, joihin tulisi kaarevasti lasteni nimet ja 2 valkoista helmeä.

TK

Laittaisin laattoihin kahden tyttäreni nimet, esikoinen on vuosi ja 10 kk ja tulokas 6 pv vanha ja nimi vielä mietinnässä :)

Paula

Laittasin mun kummitytön nimen ja lahjottasin hänellesen.Tämä kummitäti on semmonen joka haluu antaa lahjoja kun saada niitä itte.

Sanna

Kerrassaan kaunis! Omaani laittaisin mieheni ja lapseni etunimien etukirjaimet sekä harmaan ja valkoisen helmen.

Sanna

Kaunis koru! Omaan koruuni haluaisin kaksi laattaa joihin tekstit Onni ja ilo sekä lisäksi yksi valkoinen helmi.

Sanna

Ihana koru! Ottaisiin poikani nimen, sydämen ja musta korukiven. Kumpa onnistaisi! Kaunista kesää!

Pipsa

Mä olen ollut tilaamassa kyseistä korua jo useaan otteeseen, mutten millään osaa päättää, että mitä mä niihin laattoihin haluan... no lasten nimet tottakai, mutta etu- vai toiset nimet - toiset nimet onni & sisu on ehkä houkuttelevammat just noihin koruihin ja helmi tietysti kaveriks ;)

Ida

Itse ottaisin siskoni ja veljeni nimet ja valkoisia helmiä.
Sisarukset ovat minulle maaaaailman tärkeimpiä :)

Anna-Maija

Valitsisin hopeaketjun, johon tulisi laatta tyttäreni nimellä varustettuna. Lisäksi valitsisin helmen. Tulevaisuudessa toivottavasti saisin ainakin yhden laatan lisää.. :)

smes

Valitsisin laattaan tekstin ÄITI. En olisi nyt tässä ilman äitiäni ja hän on muutenkin aina tukenut ja auttanut minua, olipa kyseessä sitten pieni tahi suuri asia.

Laatan sisäksi voisin laittaa koruun muutaman sinisen helmen. :)

Mini

Tietysti rakkaan poikani nimen <3 Ja turkoosi kivi on kylla kaunis, ehkapa haluaisin sellaisen omaan koruunikin :)

hj :)

Hei, ja terveisiä Loviisasta. Tämä on ensimmäinen blogi jota aloin aikoinaan seuraamaan ja kuuluu edelleen top 3. Kiitos!

Ihana koru, yksinkertaisen kaunis! Itse teettäisin koruun sanonnan "Carpe diem", lyhyt ja ytimekäs. Tartutaan siis kaikki tähän hetkeen ja eletään nyt ja tässä. Toinen hyvä mutta liian pitkä tällaiseen koruun on "Live the life you love". Nämä kuuluu ehdottomasti mun suosikkisanontoihin.

Hyvää kesää!

Kata

kaunis koru!
Itselleni haluaisin molempien lasten nimet yhten laattaan ja toiseen varmasti kihlapäivämäärään.
Valkoinen helmi olisi pikantti lisä :)

Mari

Omaan koruuni painattaisin erään pienen kanadalaiskylän nimen, koska elämäni "muuttui" siellä. Toiseksi valitsisin yhden eteenpäin tsemppaavan voimasanan (ei kirosana!). :)

Katja

Kaunis koru! MInä laittaisin siihen tyttäreni nimen ja toiseen koirantassun kuvan, koska elämääni on kuulunut (ja tulee kuulumaan) aina myös nelijalkainen perheenjäsen =)

Elena

Kauniita koruja! Omaan koruuni tulisi avomieheni nimi ja poismenneen läheiseni nimi toiseen, sydämellä varustettuna :)

Laru

Mielikuvituksetonta tai ei, ilman muuta haluaisin koruuni lasteni nimet. Tuskinpa löytyy maailmasta kauniimpaa tekstiä, kuin omien rakkaiden nimet. :)

Grace

Kaiverrus olisi Kiinassa syntyneen tyttäreni nimi, kiinalaisin merkein. Nimi koostuu kahdesta merkistä jotka tarkoittavat kirkasta ja aamunkoittoa.

Johku

Onpas ihana koru! :)

Omaan koruun ottaisin kaksi pyöreää laattaa, joihin tulisi rakkaimpien nimet. Sen lisäksi yksi valkoinen helmi.

Maanvaiva

Ottaisin siihen kihlauspäivämme numerot. Kun se on niin erikoinen- karkauspäivä nimittäin.

Soile

ihana koru! omaani haluaisin kaksi laattaa, toiseen teksti love ja toiseen P-kirjain. sekä muutama helmi. <3

Lare

Aivan ihana koru, simppeliydessään viehättää mua! Mulla on yksi pieni poika, hänen nimensä olisi ehdoton. Toiseen joko miehen nimi tai sitten erään voimaa antavan kirjan nimi: the secret :)

Laura

Olen seuraillut blogiasi jo yli vuoden, ja jokainen päivitys tulee luettua;) Blogisi on vian niin hyväntuulinen ja ihana,että siihen jää koukkuun.
Koru on todella kaunis ja ajaton. Itse ottaisin hopeaketjun, yhden teksti laatan sekä luultavasti valkoisen helmen.

Henna

Valitsisin hopeaketjuun kaksi laattaa, joissa lukisi lasten nimet. Lisäksi yksi valkoinen helmi, koska lapsethan on niinkuin helmiä <3

Katri

Todella kaunis koru! Itse valitsisin laatan jossa lukee "This is the life" ja sen lisäksi valkoisen helmen. Tai sitten kaksi laattaa, joihin tuo teksti on jaettu.

Riikka

Valitsisin laatan jossa helmi, siihen teksti "Nothing" ja sitten samalla kaarevuudella laatta jossa teksti "Fails" ja niiden perään valkoinen makeavedenhelmi. Ketjuksi hopeaketju tai pitkä palloketju (kenties tuplana) Kaunis koru!

Annah

Hieno koru. Itse olen kovastikin tykästynyt juuri tuollaisiin laattakoruihin.
Omaan koruuni ottaisin kaksi laattaa ja helmiä ja näihin mieheni ja minun
nimikirjaimet tai kenties jonkun latinankielisen pienen viisauden...

LindaH

Oj, så vackra smycken man kan laga! Jag skulle välja ett silverhalsband ( med två plattor, på ena ett L och på andra ett J, där emellan antingen en turkos pärla eller ett glashjärta i grått :) Hoppas jag har tur :)

Tinde

Tosi ihana koru! :) Samanlaisesta oon itekkin haaveillut. Omaan koruun tulisi ehottomasti oman rakkaan miehen nimi :)

milli

Tuo koru on ihastuttava, kuten sinäkin! Omaan koruuni ottaisin yhdistelmän laattoja ja helmeä nimettyinä rakkaimmilleni, eläväisille ja enkelille. <3

Anne

Todella hieno koru ai ai!! :D Teksteihin tulisi ehdottomasti yhteen tulevan aviomiehen nimi ja kahteen muuhun lasten nimet, sillä niistä elämän onni koostuu! <3

supu

Aivan ihana koru! Omaani tulisi hopeaketjuun kaksi laattaa joissa lukisi kaarevalla tekstillä "peace" ja toisessa "love", tai sitten minun ja poikaystäväni nimikirjaimet, eli J ja S. Luulen että siihen koruun en tarvitse edes tuota ylimääräistä riipusta koska laatoilla olisi minulle jo niin suuri merkitys itsessään:)

Jessica

Todella kiva koru! Itse ottaisin laattoihin ehdottomasti mieheni ja lapseni nimet, olisi rakkaat siten aina lähellä sydäntä :)

PiiaV

ihania koruja.. kyllä mullakin tulisi lukemaan varmasti lasten nimet, kun keksisi nimen vielä tälle kohta syntyvällekin :)

Mari

2 lattaa joihin tekstit "Forever young", lisäksi valkoinen helmi ja/tai tummansininen helmi jos löytyis.

mur77

Kauniita koruja, minun valintani olisi hopeinen ketju sekä laatta jossa olisi teksi Never give up ja lisänä vaaleansininen helmi ja mahdollisesti laatta jossa sydänkaiverrus. Myös laatta jossa olisi teksi arkirakkaus voisi olla toinen vaihtoehto. Näiden merkityksiä tuskin tarvii selitellä ;)

Lensku

Ihania!!

Minä haluaisin 2 pyöreää laattaa missä olisi lasteni nimet kaarevasti ja harmaan sydämen. Hopealla ketjulla :)

Peppi

IHana koru. Yksinkertainen, mutta kaunis. Valitsisin ehkä laattoihin perheenjäsenten alkukirjaimet sekä valkean helmen hopeaketjussa...

Jenny

Kaunis koru. Tilaisin yksinkertaisen ketjun jossa olisi yksi sydänlaatta, valkoinen makeanveden helmi ja yksi laatta jossa olisi hääpäivämme! :)

Siny

Mulla on kaks vaihtoehtoa,
1. minun ja rakkaani nimet <3
2. Suomeksi Usko, toivo, rakkaus tai englanniksi hope, faith ja love

Madicken

Kiva arvonta :) ja hieno koru!
Kolme laattaa, joihin meidän kolmihenkisen perheen etunimet. Hopeinen ketju. Oujee, ois niin mun juttu <3

Arpaonnee ja aurinkoo ihan kaikkialle!

Leenah

Hieno koru. Kaarevalla tekstillä lapsieni nimet, kaikki omiin laattoihin ja lisäks yks jossa lukee kultsi. Hopea ketjuun. Tuosta korukivestä en ole ihan varma.. Kiva blogi, johon olen tutustunut hetki sitten. Onnellista kesää!

Tiina

Laittaisin mieheni, koirani ja hevoseni nimet tai kirjaimet ja turkoosin korukiven. Jos olisi lapsia, niin sitten myös heidät :)

Anna K

Upea koru! Valintani olisi palloketjussa yksi laatta kaarevalla tekstillä, johon tulisi elokuun lopussa syntyvän ensimmäisen lapseni nimi. Lisänä vielä joku noista korukivistä :)

Niina

Ihana ihana IHANA arvonta ja koru !
Mun tyylinen :) ?

Elikkäs mukana arvonnassa. Turkoosi helmi siihen tuomaan piristystä, niin kuin sulla. Hopea pitkä ketju. Tuo tekstipuoli onkin vaikeampi homma ... hmm. Niin helppoa ois ottaa siihen oman murun nimi tai lasten nimet.
Hääpäivän lähestyessä tulee mieleen aivan ihania muistoja ja tunteita eli siihenhän vois laittaa mun ja muruseni hääpäivän 15.7.2006 KLIPPAN

:) ?

Laura

Aivan upea koru! Itse valitsisin kaksi laattaa, johon toiseen tulisi "L" ja toiseen "P" ja lisänä samanlainen turkoosi korukivi kuin sinun korussasi. Se voisi olla häälahja itselleni. :)

FrauR

Ihania koruja! Omaani laittaisin hopea ketjuun kolme laattaa ja niihin lasten nimet lisäksi harmaan sydämen kun ovat niin rakkaita.

Kira

Oj miten ihanan näköinen!

Ottaisin ehdottomasti kaksi laattaa, jossa yhdessä kirjaimet JP (avopuolisoni) sekä toisessa laatassa päivämäärä 15.7.2007 (päivä jolloin päätimme jatkaa elämää yhdessä). Pitkä palloketju ja vaaleanpunaisella makeanvedenhelmellä. Tällöin mieheni olisi aina lähellä.

koo

Ihanuus! Itse ottaisin pitkän ketjun ja kaksi pyöreää laattaa, jossa lukisi live ja laugh/ tai k ja m ja väliin kirkas helmi. Mukavaa päivää!

stiina.

Tosi kivoja koruja tuolla! Laittaisin minäkin perinteisesti tyttäreni nimen pyöreään laattaan kaarevalla tekstillä ja toiseen jonkun "psyykkaussanan" tyyliin "rohkeus". Varmaankin lyhyempi palloketju olisi sopiva niiden kaveriksi.

anna

Sain tänään tietää, että rakkain ystäväni on vakavasti sairastunut. Asun tämän ystävän kanssa mutta töittemme takia emme näe kuitenkaan joka päivä, haluaisin antaa hänelle tällaisen korun lahjaksi muistuttamaan siitä, että olen aina hänen vierellään:) Ihanin koru olisi sellainen missä olisi meidän nimikirjaimemme (meillä on samat nimikirjaimet) sekä päivämäärä koska olemme tavanneet.

Saaru

Ihanaa=)
Itse valitsisin joko pitkän hopeaketjun tai valkoisen helminauhan, sekä kaksi laattaa: toiseen nimikirjain S ja Toiseen E.
Silloin roikkuisi meidän perhe aina mukana<3

Maija

Oih, kauniita. Yksinkertaisia ja ajattomia. Oma valintani olisi ehdottomasti kaksi pyöreää laattaa hopeisessa ketjussa "suoralla tekstillä" AINA, TÄYSILLÄ ja lisukkeeksi vielä turkoosi korukivi. Koru olisi parin viikon päästä olevan kihlajais reissumme (Santorinille) symboli. Tai siis menemme siellä kihloihin ja samainen teksti on kaiverrettu myös sormuksiimme :) Ihanaa kesää :D

sartsa

Kyllähän tänne satojen joukkoon vielä mahtuu... Ihana koru, sopii niin kaikkeen. Pitkään palloketjuun kaksi laattaa, toisessa söpö pikkusydän ja toisessa kaarevalla tekstillä "happiness", siihen pitää pyrkiä. Laatan ylle vielä vaaleansininen, harmaa tai valkoinen helmi. Ylikiva juttu on valmis, olisinpa onnekas!

Emilia

Kaunista!

Itse ottaisin valkoiseen helmiketjuun kaksi laattaa: toiseen poikani nimi, toiseen hänen syntymäpäivänsä.

Tulipa taas sitä pientä uhmaikäistä ikävä! :)

Kerttu

Onpa ihana koru! Itselleni haluaisin hopeaketjuun kaksi pyöreää hopealaattaa, toiseen kaarevasti kirjoitettuna "Iris" ja toiseen "Ellen". Väliin tulisi vaaleanpunainen makeanveden helmi.

Mirka Koo

Oi kun ihania! Omaani ottaisin pidempään palloketjuun laatan missä teksti my pearl valkoisen makeanvedenhelmen kera, kiitos :)

Heidi

Siskoni on etsinyt "penni" korua, joten antaisin sen hanelle lahjaksi. "Pyorea laatta, kaareva teksti". Tekstina siskoni nimi ja laatta hopeaketjuun :)

Nanna

Tosi kauniita koruja:) Laattaan voisin haluta jonkun itseäni rohkaisevan jutun, niin kuin vaikkapa "believe".

pinni

Ihania koruja kerrassaan :)

Hopeinen ketju, kahdella laatalla ja harmaalla helmellä.
Toisessa laatassa sydän, toisessa teksti "etten vain unohtaisi".

Eliisa

Tosi kivat korut! Itselleni ottaisin hopeaketjun, jossa olisi kaksi pyöreää laatta, joista toiseen tulisi poikani nimi, eino ja toiseen päivämäärä 5.1.09. Laattojen lisäksi turkoosi korukivi.

tiia

Ihana koru.
voisin kuvitella laittavani koruun tekstin mom tai hope.
2 laattaa ois kivat joissa toisessa teksti ja toisessa sydän.
ehkä valkoinen tai turkoosi helmi.

Maati

Ihania ihania! Noista saisi vaikka kuinka paljon erilaisia kivoja koruja.
Itse valitsisin varmaan hopeisen ketjun, pyöreän laatan ja siihen jonkun itselleni tärkeän teksti,
esim. Nothing else matters.

Leena

Pakko kommentoida :) Minulle tulisi hopeiseen ketjuun kaksi laattaa, missä lukisi lapsenlapsieni nimet sekä musta ja harmaa helmi (= lempikoirani :D)

Napalmipupu

Ottaisin hopeaketjun, yhden laatan kaarevalla tekstillä: ctrl + f, toisen laatan jossa helmi ja kaarevalla tekstillä: onni, kolmannen jossa lukisi kaarevalla tekstillä: ja kaikkea muuta siistiä.

Rot

Ihana arvonta, pakko osallistua. Ja vaikkei arpaonni nyt suosisikaan, niin kiva vinkki yksilöllisestä kaulakorusta :-)
Oma valinta olisi kaulakoru hopeisella ketjulla, yksi pyöreä laatta missä poikani nimi (Tuukka) ja sen lisäksi yksi valkoinen makeanveden helmi.

ellu

Aivan ihana koru! Lupasin jo itselleni, etten osallistu yhteenkään arvontaan, kun aina vaan petyn....mutta nyt en voinut enää pyristellä vastaan!

Pitkällä palloketjulla, pyöreä laatta kaarevalla tekstillä -"poikani nimi", jossa helmi. Lisäksi kaksi pyöreää laattaa kaarevilla teksteillä myös, toiseen -"mieheni nimi" ja toiseen - h.o.p.e.

Viipei

Ihania tällaiset korut, joista voi tehdä itselleen persoonallisia ja tärkeitä!
Omaan koruuni laittaisin varmasti lyhyen elämänohjeen, jota yritän seurata!

Heidi

Tosi kauniita koruja! Omaan koruuni haluaisin kaksi laattaa, toiseen teksti Nice ja toiseen 30. Näin muistaisin aina, missä vietin kolmekymppisiäni :) Turkoosi korukivi ois vielä nätti lisä.

Kati

Onpa kaunis koru! Ja ihana idea!

Itse valitsisin ehdottomasti 2 pyöreää laattaa kaarevalla tekstillä, joihin isompien lasteni nimet (Veera, Veeti) ja sen lisäksi pyöreä laatta helmellä johon pikkuisimman helmeni nimi (Venla). Noiden lisäksi hopeaketju tietysti. :)

tiina

Ihania koruja! Olen kuuden lapsen äiti, ja kaikkien lasteni nimet alkaa J:llä, joten valitsisin laatan, johon on kaiverrettu 6xJ . Ketjuksi haluaisin hopeaketjun ja lisäksi vielä harmaan lasisydämmen symboloimaan rakkauttani lapsiini. Blogiasi olen lukenut nyt noin pari kuukautta ja odotan aina innolla olisiko sinulta tullut taas tekstiä ja ihania kuvia!

Jenni

Ossi (harmaasävyinen lasisydän) Vilma hopeisessa ketjussa kaarevalla tekstillä. Ja jos lapsia tulis lisää niin taas tuollainen sydän ja perään laatta.

Fanny

Oi, tosi kauniit! Ottaisin omaan koruni hopeaketjulla, kolmella laatalla joihin tulisi hope, faith ja love.
Muuten ihania kuvia taas kerran :)

Erika Gustafsson

Ihania koruja! :)

Valitsisin kaksi laattaa ja vaaleanpunaisen helmen. Laatoissa lukisi Carpe Diem & Live Today. Nämä kun tuppaavat välillä unohtumaan... Ihanaa kesää kaikille!

punapää

voi, ihanaa!:)
tuollainen on aivan ihana, melkeen kaikki käy. turkoosi korukivi ja yks laatta ja teksti melkein mikä vaan, en osaa päättää, ehkä joku loven tyylinen. ja sitten tavallinen laatta jossa on se suloinen sydän:)

Eija

Taitaa olla ensimmäinen blogi-arvonta, johon koskaan osallistun :)

Ottaisin kaksi laattaa kaarevalla tekstillä, toiseen poikani ja toiseen mieheni nimi, hopeaketju ja harmaansävyinen lasisydän.

Päivi

Onpa kaunis koru! Tällä hetkellä kantaisin kaulassani mieluusti hopeaketjua, jota koristaisi palaset 1.7.2011 (tuleva hääpäiväni:) sekä sydämen. Valkoinen helmi olisi kaunis lisä koruun. Kauniita kesäpäiviä teijän perheelle! ps. laitatko juhannushääkuvaussessiostasi jossain vaiheessa otoksia näytille? :)

Odetus

Ihanan hurmaava koru, herkkä mutta samalla niin voimakas ja rakas viesti!
Itselleni ottasin hopea ketjulla, lasihelmellä ja kahdella laatalla, joissa olisi elämäni miesten
nimet <3 Valtteri ja Vesa <3 (poikani ja mieheni).
Kiitos sinulle ihanasta ja todella kiinnostavasta sekä elämän makuisesta blogista!

Kesäterveiset, Outi :)

Salla

Jos voittaisin, laatassani lukisi "hakuna matata", kotiuduin hetki sitten juuri Keniasta vapaaehtoistöistä ja laatta olisi muisto reissusta. Kera tuon ihanan turkoosin helmen. :)

Maatu

Ihana arvonta.

Minä toivoisin myös koruuni kahta laattaa, joihin tulisi poikieni nimet ja väliin helmi, joko valkea/vaalea tai sininen/turkoosi.

annia

Minulla taisi hävitä ensimäinen kommettini..? en ainakaan löydä sitä... Kaulassani roikkuisi kaksi laattaa jossa lasteni nimet, seuraksi valitsisin turkoosin riipuksen tai vaalean helmen. :) ihania koruja!

Cheririe

Kaksi pientä laattaa joihin laittaisin lasteni nimet <3 Harmaasävyinen lasisydän ja hopeaketju :)

Emmi

Mulle kans simppeli ja yksinkertainen! Hopeaketju, kaksi laattaa johon toiseen laittaisin Eino poikani nimen ja toiseen hääpäivämme. Sitten vielä yksi ihana vaalea helmi keskelle. <3
Aivan ihana arvonta ja vielä ihanampi blogi! Kiitos molemmista! :)

Terhi

Ihana arvonta, ihania koruja! Jos onni suosisi, valitsisin hopeaketjun, johon tulisi laatta ja turkoosi perhonen. Laatassa lukisi mieheni nimi. :) Myöhemmin, jos/kun tulee lapsia, voisi tilata lasten nimillä varustetut laatat lisäksi.

Sanni

Kauniita koruja. Haluaisin valkoisista helmistä korun jossa yksi laatta ja laatassa lasteni etukirjaimet.

Teija

Huomenta! Ihana arvonta! Mä laittaisin varmaan myös lasten nimet laattoihin, tollai kun sullakin. (Tosin toinen lapsi ei oo ees vielä syntynyt, mut lähiaikoina ;) Aika simppelin korun valitsisin siis, että tulis varmasti käytettyä.

Reetta

Täyttä rakkautta ensi silmäyksellä tuo koru. Tyylikkään yksinkertainen pienillä yksityiskohdilla... ennen kuin ehdin päästä tämän postauksen loppuun ajattelin, vau -haluan ihan samanlaisen kuin sinulla on kaulassa. Eli näillä sanoilla daily loving.

Minkki

Oijoi mikä arvonta!! Vaikea valita...
kaksi laattaa jossa toisessa lukisi live ja toisessa olisi sydän.

Taru

Aivan ihania koruja. Itse haluaisin kaksi laattaa ja ensimmäiseksi mieleen tulee tekstit dream ja love. Näiden laattojen seuraan sopisi kivisydän tai sitten valkoinen helmi oikein mainiosti. :)

Tiia

Ottaisin vaaleanpunaisella helminauhalla, yhdellä laatalla, jossa kaareva teksi ja yhdellä vaalealla helmellä, muiston itselleni rakkaasta ihmisestä, joka joitui lähtemään liian nopeasti täältä.

Tii

Ihana koru! :) Minä ottaisin varmaankin hopeaketjuun toiseen laattaan Daniel-poikani nimet, toiseen syntymäajan ja valkoisen makeanvedenhelmen vielä kaveriksi.

rrrous

Aivan hurjan ihana koru ja siitä saa ihanan henkilökohtaisen muiston<3 ...Itselleni tahtoisin 2 pyöreää laattaa "kaarevalla tekstilä" ja valkoisella helminauhalla :)

Tuollainen on muuten myös aivan loistava lahjaidea!

Laapa

Tämä olikin vaikea! :)

Kaksi laattaa ja sydän. Toiseen miehen nimi ja hääpäivä. Toiseen eräs minulle tärkeä viisaus, jota en nyt tässä jaa :)

Ennie

osallistun. aivan upea koru <3

Jos voittaisin, haluaisin kaksi laattaa joissa lasten nimet (Joona ja Lauri) ja harmaasävyinen lasisydän ja tietenkin siinä hopeaketjussa.

Minna

Kyl kelpai! Haluaisin kolme laattaa. Yhteen sydän, tooiseen kirjain S ja kolmanteen kirjain I. Oheen haluaisin vaalean helmen.

Sirmarja

Kaunis koru sinulla! Itse valitsisin ehkä hopeiseen palloketjuun yhden laatan minun, miehen ja lapsen alkukirjaimilla ja yhdellä valkoisella helmellä. Jos onni ei suosi arvonnassa, täytyy ehkä tilata itse. Aurinkoista loppuviikkoa!

MERVI

kiva arvonta ja kivoja koruja ..jos minulla olisi arpaonnea ottaisin kaksi laattaa toisessa laatassa lukisi äiti ja toisessa olisi sydän <3 ottaisin vaalean helmen vielä kaveriksi ja nämä haluaisin hopea riipukseen... .rakas äitini nukkui pois puoli vuotta sitten hän ei jaksanut enää taistella vakavaa sairauttaa vastaan..äitini oli nuori 42 vuotias ja jäin kaipaamaan häntä kovasti! olen ajatellut ottaa tatuoinnin äitini muistoksi , mutta en ole tatuointi tyyppiä siksipä tämä koru olisi hieman parempi vaihtoehto :D näin rakkaan äitini muisto kulkisi mukanani <3

Kristiina

Ottaisin yhden laatan mieheni nimellä ja valkoisen helmen. Lapsia emme ole onnistuneet saamaan:(

Hanna Rau

Mukana arvonnassa. Ottaisin kolme laattaa ja niihin lasteni nimet. Ja joku ihana helmi seuraksi.

Libris

Hejssan!

Jos voittaisin arvonnassa, koruuni tulisi valkoinen helmi ja laatta, johon tulisi rakkaimpieni etukirjaimet, kolme kirjainta siis.

Kaikkea ihanaa on kesäpäiviisi kuulunut - niin meilläkin : ) Kaikkein ihaninta on ollut lasten kanssa laiturilta veteen hyppiminen ja mustikoiden ostaminen & syöminen.

Aurinkoa Sinulle!

ella

Ihana koru! Jos voitan, valitsen hopeaketjun ja valkoisen helmen, sekä kaksi laattaa joihin tulevat tyttärieni nimikirjaimet sekä yhden sydänlaatan.

Johanna

Moi!
Minäkin ehkä haluaisin kaksi laattaa joissa olisi kahden poikani nimet. SItten ehkäpä valkoinen helmi tuomaan kontrastia.

Ehkäpä miehelle sopisi samanlainen, ilman helmeä tietenkin:)

tarja

Moikka,

tosi kiva idea tämä koru. Itselleni kolahtaisi koru helmillä (valkoiset helmet) kolme pientä pyöreää laattaa joissa lasten ja miehen etunimen eka kirjain sekä perhonen tai vaihtoehtoisesti yksi iso laatta pöyreänmallinen johon ulkokehälle miehen ja lasten nimet (tälläista vaihtoehtoa ei ollut, enkä tiedä onnistuuko mutta ajattelin että voisi olla kiva) sekä kaksi perhosta.

Kivaa kesää kaikille!

M

Hei Johanna,
Olen juurikin selaillut noilla sivuilla pohtien minkä laatan miehelleni hankkisin. Päätyisin siis varmaankin yhteen laattaa, johon tulisi lasten nimet -ei muuta. Tällaisena yksinkertaisena sopisi mielestäni miehellekin.

Kerronpa vielä että blogisi on ihastuttavan raikas tuulahdus norjasta. Kiitos siitä!
kesäterveisin M

Kirsi Ruonala

Osallistun arvontaan, kiva koru......laittaisin siihen kaksostyttärieni nimet Rosa & Miitta...ja jos kolmannen laatan siihen niin sitten vielä se Daily Loving(=:

Kesäterveisin
Suomen Porista

-Kirsi-

nana

mietin itse sellaista, että ottaisin laattoihin vanhempieni nimikirjaimet, kolme kirjainta per laatta :) sitten tulisi vaan ongelmaksi, että entäs siskoni, hän jäisi laatoista veks! :D ehkä sitten ottaisin jonkun kauniin ranskankielisen värssyn - ehkä sellaisen, joka liittyisi rakkaaseen tanssiharrastukseeni.

Mintze

Moi!

En varmaan ole koskaan kommentoinut ennen, mutta päivittäin käyn tarkistamassa, mitä teillä Norjassa tapahtuu! Ja aina on ihana nähdä kauniita valokuvia ja ihmisiä ;-)

Tuo koru on aivan ihana, ottaisin itse yhden laatan, jossa olisi tyttäreni nimi, hopeaketjun sekä valkoisen helmen. Jos meille tulee joskus toinenkin lapsi (toivottavasti), niin sille hankkisin sitten seuraavan laatan.

Kiitos ihanasta blogistasi, piristät päiväni!

t: Mintze

p.s.: olen pari kertaa tehnyt sen lettinutturan ja joka kertaa joku tulee sanomaan, että kuinka ihana kampaus on! sun tekemä videopostaus oli tosi hyvä, ja heti tajusin minäkin, että miten tehdä!

Elsa

Kävin Suvimarian sivuilla. Kaunista.

Jos arpaonni osuisi, valitsisin itselleni hopeisessa ketjussa kolme laattaa ja yhden valkean helmen. Laattoihin tulisi tekstit: Love, Magic, 28.8.2010.

terkuin, Elsa

ruusu

Mukana ollaaan, haluaisin hopeanvärisen riipuksen,valkoisilla helmillä, laatat jättäisin vielä tyhjäksi.

bubble

Onpa kivoja! Sekä arvonta että korut.

Laattoihin olisi kaksi vaihtoehtoa, luultavasti suoralla tekstillä molemmat. Joko "Fiction is my thing", sanat loistavasta biisistä jotka kuvaavat minua hyvin. Tai sitten "courage", asia, jota tarvitsisi arkielämässä olla enemmän :)

Sanna

Jos itse "suunnittelisin" korun SuviMarian malleista valitsisin pyöreän laatan johon tulisi kaarevasti kirjoitettuna teksti
"Amantes amentes" ja laatan kaveriksi tulisi harmaanvärinen sydän riipus.Tekstin käännös on kutakuinkin Rakastuneet ovat järjettömiä... Käsittääkseni tämä on usein vihkisormuksissakin käytetty teksi. Tämä siis itselle muistutukseksi että kyllä, rakastuneena sitä tulee joskus tehtyä kaikenlaista pöhköä :) mutta se on kuitenkin silloin tällöin ihan ok. Elämästä ja rakkaudesta selviytyminen vaatii joskus vähän järjettömyyttä.

Elina

Ensimmäistä kertaa kommentoimassa blogiisi, nyt oli niin mahtava palkinto tässä arvonnassa, ettei voinut jättää väliin :) Pitkään olen blogiasi seurannut ja kuuluu ehdottomasti lempiblogeihini. Sinun blogista huokuu elämänilo ja nauttiminen ihan niistä kaikista pienistäkin asioista. Se jos mikä on taito, mikä kaikkien pitäisi osata.

Mutta itse arvontaan siis, minä ottaisin kaksi laattaa meidän rakkaiden poikien nimillä. Ja valkoinen helmi ehdottomasti mukaan ;)

Heppu

Ihana arvonta ja kauniita koruja! Oma valintani tekstiksi olisi varmaan "dream", jotta unelmat ja unelmointi ei unohtuisi tämän joskus erittäin kiireisen arjen keskellä. Unelmoinnista saan voimaa ja ilman unelmointia elämä olisi tylsää! Unelmointi auttaa muuttamaan elämää siihen suuntaan kun haluan sen menevän, oli kyse sitten suurista tai pienistä asioista. Aurinkoisia päiviä Johannalle ja kiitos blogistasi!

Sari

Harmaansävyinen lasisydän, hopeaketju ja neljän lapseni nimet kaarevasti tai alkukirjaimet, jos ei koko nimet mahdu.

Lotta

Ihanan simppeli idea koruille tällaiset laatat! Itse voisin ottaa turkoosin helminauhan laatalla, jossa lukee DREAM.

Salla

Voi kuinka kaunis! Taidan tilata itselleni joka tapauksessa, kävi miten kävi. Valitsisin kaarevana tekstinä poikani nimen hopeaketjulla ja lisäksi vaalea helmi täydentämään ihanuutta! :) Kiitos ihanasta blogista, joka kuuluu päivittäisiin rutiineihini :)

Merry

Hei! Olen lukenut blogiasi lähes alusta asti, vaikka kommentoinkin harvemmin. Mielestäni blogisi ja tyylisi ovat aivan ihania, haaveilen täällä Suomen kesässä omasta talosta ja ihanasta perhe-elämästä kirjoitustesi ja kuviesi parissa :) Elämäni on ollut melkoista vuoristorataa viimeiset kolme vuotta; rakastuin ihanaan mieheen, joka kuitenkin halusi vielä viettää "villejä poikamiesaikoja" - ja päätti tämän vuoden seurustelun jälkeen. Koskaan en kuitenkaan luopunut toivosta, joten kolme kuukautta sitten mieheni - joka ei puhu eikä pussaa normaalisti - kertoi ymmärtäneensä virheensä ja ilmoitti haluavansa elää kanssani elämänsä loppuun asti :) Voit olla varma, että olen nyt enemmän kuin onnellinen! :)
Tästä syystä päätin ehdottomasti osallistua arvontaan, sillä olisi ihanaa saada noin kaunis kaulakoru, joka muistuttaisi päivittäin siitä, että onni tulee kyllä mikäli sitä jaksaa odottaa. Valitsisin hopeaketjuun yhden valkoisen makeanveden helmen sekä laatan, jossa on kaarevasti teksti "true love". Nyt laitan sormet ja varpaat ristiin ja toivon kerrankin voittavani arvonnassa näin kauniin palkinnon!
Oikein ihanaa kesänjatkoa sinulle ja perheellesi! :)

Teija

Aivan ihana koru! Itse ottaisin kaksi laattaa, toiseen poikani nimi ja toiseen sydän. Lisäksi haluaisin valkoisen helmen ja palloketjun.

Heiid

Kaksi laatta, joihin sanat Ole Onnellinen, muistuttamaan mikä on tärkeintä elämässä. Seuraksi valkea helmi.

Jomppe

Voi et on heeno! Tahtoisin Kaksi laattaa ja vaaleanpunaisen helmen ja hopeisen ketjun. Laattoihin kaiverruttaisin mieheni ja poikani nimet. Voi olla,että tilaan korun jokatapauksessa jos ei arpaonni suosi. On niin mun tyylinen :)

Kristiina S.

Osallistun! Aivan todella kaunis koru. Itse ottaisin kaksi laatta, hopeaketjulla ja turkoosilla korukivellä. Tekstinä olisi drifting ja toisessa oulu. Matkustelen paljon ja oulu muistuttaisi juurista:)

Kiitokset kivasta blogista!

Minna H..

ihania koruja!!! Ottaisin ehdottomasti kaksi laattaa hopeaketjulla, toisen miehen nimellä ja hääpäivällä, toisen lapsen nimellä ja syntymäpäivällä. ja oheen joko vaalean helmen tai turkoosin kiven. =)

Ninnu

Kommentoin ihan ensimmäistä kertaa, vaikka olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa. Pidän kuviesi tunnelmasta ja asenteestasi elämään. Jaan kanssasi kaipuun kauneuteen ja halun luoda ympärilleni kaunista, vaikka en ole kyllä niin kätevä käsistäsi kuin sinä.
Kaunis koru. Omaani valitsisin kolme rakkaan, aviomiehen ja kahden poikamme, etunimien kirjaimet. Pojillamme on niin pitkät kaksiosaiset nimet, jotteivat mahtuisi pieneen tilaan ;) Toki Swarovskin perhoskristallilla tai lasisydämellä hyöstettynä koru näyttäisi vieläkin kauniimmalta.

Sini

Voi kuinka kaunis koru! Kaksi laattaa ja valkoinen helmi hopeaketjussa olisi minun mieleeni. Laattoihin tahtoisin jotain liittyen rakkaaseeni. Mikäli onni käy, mietin tekstin sen jälkeen tarkemmin:)

Ellenelle

Ihanan simppeli koru ja todella kaunis! Minä laittaisin tekstiksi jotain mikä muistuttaisi siitä, että minun pitäisi osata vaan olla välillä... Breathe in yhtee ja exhale toiseen. Tai "voimakoruna" tekstissä voisi olla esim. hyvä, kaunis, onnellinen, voimakas...

Tällaista lällyilyä ;)

Sue

Olisi vaikka mitä tekstivaihtoehtoja. Yksi hyvä voisi olla esim. Keep calm and carry on.
Ihana arvonta!

Pellava2808

Aah, miten ihana koru :) Mä ottaisin laattaan nimen Sarianna ja siihen turkoosin korukiven. Ketjuksi pidempi palloketju :)
Kiitos muuten kivasta hyvän mielen blogista :)

Heli

Voi kuinka kaunis, ihana olisi voittaa ;)
3 laattaa, joissa miehen ja kahden lapsen nimet ja koska pidän valkoisesta, yksi valkoinen helmi:)
Lämpöä ja aurinkoa sinne Norjan maallekin!

Nina

Tyttärieni nimet eli kaksi laattaa, jos mahdollista niin laattojen toiselle puolelle syntymäajat tai ehkä syntymäpäivä ja kellonaika, sitten kaksi vaaleanpunaista helmeä - tosi kivoja koruja!

Hyvää kesänjatkoa!

Reeta

Keep it simple, kahden rakkaan tyttären nimet laattoihin ja harmaa lasisydän niiden väliin.

todella kauniita koruja!

Johanna

Onpa hienoja koruja!
Haluaisin korun, jossa olisi isommassa laatassa teksti "Carpe diem", pienemmässä laatassa sydän ja lisäksi yksi valkoinen helmi. Carpe diem muistuttamaan siitä, että aina pitäisi tarttua niihin pieniin hyviin hetkiin. Ja pieni sydän symboliksi rakkaille, heidän kanssaan erityisesti pitäisi vaalia niitä pieniä hetkiä. Ja valkoinen helmi muistuttamaan onnesta :)

Taina

Kylläpä oli taas kaunis koru sinulla! Haluaisin tietenkin melkein samanlaisen kuin suurin osa kommentoijista ;) eli kaksi nimilaattaa omien lasten nimillä ja ehkä vaaleanpunaisen helmen siihen lisäksi tai sitten sydänlaatan kolmanneksi, koska haluan ihanaa ja rakasta lasten isiäkin kantaa lähellä sydäntä ihan jokainen päivä...

Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi toivotellen!

Leppis

Aivan ihana koru! Itse valitsisin hopeaketjuun kaksi laatta. Toisessa laatassa olisi kirjain 'J ' ja toisessa lukisi 'my pearl'. Pienen lisän antaisi yksi valkoinen helmi.

Leen

Oi miten ihana koru... <3 haluaisin ehdottomasti omaan koruuni suoralla tekstillä laatat onni, family ja ilo :) ihan vaan siitä syystä että ilo on elämäntapa, onni on asenne :)

ihanaa kesää!

Kati J.

Ihana koru! Ottaisin hopeaketjun, vaaleansinisen helmen ja kaksi laattaa joissa kaarevalla tekstillä
lasteni nimet. Palainen juuri töihin pitkän tauon jälkeen ja olisi ihana pitää lapset lähelläni korun muodossa =)

Tape

Minäkin haluaisin kolme laattaa ja vaaleanpunaisen helmen. Ei kovin omaperäistä... Laattoihin tulisi tyttäreni ja poikani nimet ja kolmas oli sydänkuvioinen. En ole kovin paljon mitään hienoa ja ylevää saanut elämässäni aikaiseksi, muuta kuin ihanat lapseni, siksi tällainen koru.

Päivi

Aivan ihastuttavia koruja!!! Ottaisin omaan koruuni laatan jossa lukisi poikani ensimmäinen ja toinen nimi, helmen sekä pienen sydänlaatan. Voi kumpa kerrankin onni potkaisisi....;D

S

Onpa ihania koruja.

Minä laittaisin ehdottomasti 2 laattaa ja valkoisen helmen. Toiseen laattaan miehen nimen ja toiseen tekstin drifting.

Heini

Hei!

Ottaisin omaan koruuni poikaystäväni nimen etukirjaimen ja valkoisen helmen. Myöhemmin lisäisin koruun loppukesästä syntyvän esikoisemme nimen.

Lyydia

Korut olivat tosi kauniita monta ihanaa omanlaista korua mutta yksi häkellyttävän kaunis on valkeahelmi.
Helmi lumoaa täysillä hohtaa kauniisti ja sopii asuun kuin asuun.
Helminauha on kaunis ja lukkoon voisi ajatella riipukseksi tekstilaattaa tai miksei laatan voisi kiinnittää suoraa helminauhaankin.
Tai sitten tekstilaatta helmellä ja toinen pieni sydänlaatta nämä vaihtoehdot nousee ylitse muiden.
Laatan tekstin muotoilen perusteellisen mietinnän jälkeen jos voitan :)

Mari K.

Ihania koruja tekevät! (:

Mie sain esikoisen tossa Huhtikuussa ja toinen on nyt haaveissa, että luonnollisesti minun koruun tulisi 2 laattaa, joissa toisessa pelkkä yksinkertainen sydän ja toisessa esikoisen syntymäpäivä 8.4.11. Sitten jos toisen joskus saa, voi hänen laatan lisätä perästä päin (:
Joo, ja jotta saadaan korusta tämän tuoreen mamman näköinen, se tarvii ehdottomasti helmikaulaketjun (koska helmet on sydäntä<3).

Minea

Oi kuinka kaunis koru <3 Valitsisin omaani varmaan joko tekstin "Memento Vivere"- muista elää, tai LIVE, LOVE ja LAUGH tai sitten vaan tylsähkösti mieheni tai koirani nimen. Vaihtoehtoja olisi näemmä liikaa :D

hw

Jos onni suosisi, ottaisin kaksi nimilaattaa ja kaksi helmeä, toinen sininen ja toinen vaaleanpunainen :)

Galaxy

Valitsisin kaksi laattaa, joissa lasteni nimet ja lisäksi yksi valkoinen helmi.

Ihania koruja SuviMarialla!

Janika

Oi kuinka ihania koruja SuviMaria tekee! Melkein pitää hankkia, vaikkei arpaonni suosisikaan, mutta pidetään peukut pystyssä! :) Kurkkailin hänen sivujaan ja minua eniten kiinnostaisi ehkä tuo helminauha turkooseilla korukivillä (jonka voisi kai myös ranteeseen pyörittää) ja siihen laatta, jossa lukisi vaikka ihan vain "love" :) Ihan kohta, syyskuun alussa, on minun ja mieheni ihka ensimmäinen häävuosipäivä, ja se sopisi jotenkin täydellisesti kuvaamaan tätä vuotta :)
Tuli myös heti toinen idea mieleen, äidilleni joululahjaksi koru, jossa minun ja veljeni nimet :)

Silejo

Onpa kaunis koru! Laattaan laittaisin ehdottomasti lasten ja ehkäpä puolisonkin nimet. Aurinkoista kesää ja kiitos hyvästä blogista!

Isadora

Kaksi hopeista laattaa muistuttamaan mikä onkaan kaikista tärkeintä eli LIVE and LOVE.
Ihania kesäpäiviä teille!

H

Valitsisin hopeaketjullisen laatan, jossa teksti "dolce far niente" - se saisi kaikessa yksinkertaisuudessaan riittää.

Terveisiä Välimeren ulkosuomalaiselta, mukavaa kesää sinulle!

hetki

Maanantaina onnettomuuden myötä lähti viereltä ystävä. Kaikkien ystävien ja sukulaisten lisäksi jäi kaipaamaan menehtyneen vaimo. on raskasta löytää sanoja lohduttamaan tilanteessa jossa toiselta viedään läheltä pois rakkain. Koru saisi toimia kortin sijaisena, muistona hänelle heistä kahdesta. miehestä ja vaimosta.
Itse en pysty miettimään mitä korun laatoissa lukisi ja siksi jättäisinkin sen sinun päätettäväksi.

Jonna

Tuollainen olisi ihana, niin yksinkertaisen kaunis. Ottaisin omaani laatan lisäksi valkoisen helmen :)

Niina

Kauniita koruja näemmä saa vaihtoehdoista aikaiseksi :)
Minun laattaan tulisi tekstiksi päivämäärä: 9.4.2011 Merkitys on henkilökohtainen ;)

.erin.

Oih, ihana! <3 Itselleni haluaisin myös lapsikorun kahdella laatalla. Toiseen laittaisin poikani etunimen ja toiseen hänen syntymäpäivänsä. Helmeksi joko tuoturkoosi korukivi tai sitten vaaleansininen makeanvedenhelmi... :)

Aurinkoisia kesäpäiviä ja paljon terkkuja! :)

Sarastusta

pikaisesti mietittynä taitaisin ottaa yhden laatan, johon tulisi poikani nimi ja toiselle puolelle hänen syntymäaikansa sekä helmen. Mahdollisesti vielä toinen pieni laatta, jossa on sydän. Ihania koruja, ihan uusi tuttavuus mulle :)

Anna

Aivan mielettömän ihana koru! <3 Hieman mielikuviksettomasti vastaan kuten monet muutkin ja kuten olet sinäkin valinnut, valitsisin laattaan itsekin ihanan pikkuisen poikani nimen, joka hänelle nyt tulevana lauantaina annetaan... :)

Heli

Lasten nimet laittaisin, niin oli ihana idea kaulallasi. Niin suloinen koru! Laitan peukut pystyyn.
Kesäiloa!

Kaaponkammari

Ui että miten kaunis. Ottaisin valkoisen helmen ja poikien 3kpl ja miehen nimen. Kyllä kelpaisi:)

Piia

Aivan ihana koru! Omaani valitsisin hopeaketjun, johon neljä laattaa, joihin lasteni nimet ja helmi. ;)

Katjuska

Haluaisin 2 laattaa valkoisilla helmillä, joihin tyttöjeni nimet! :)
Katjuska
ps. Ihana ja inspiroiva blogi sulla!! :)

Pauliina

Oi miten ihana koru! ja ehdottomasti haluaisin omaankin koruun lasten nimet sekä tietysti miehen<3

Julia

Kaksi laattaa valkoisella helmellä. Amor ja mieheni nimellä. Lapsia on kolme mutta ehdin jo tilata lapsikorun ja tätä jäin kaipaamaan. Tässä olisi siihen niin ihana ratkaisu:)

Linnea

Ihana ajatus! Koska minulla on neljä lasta ja rakas aviomies, niin minulle tulisi viisi laattaa. Mieheni laatta olisi keskellä ja kahden lapsen laatat olisivat mieheni laatan molemmin puolin. Mieheni sukunimen vuoksi miehen laatassa olisi yksi vaaleanpunainen helmi miehen nimen lisäksi. Lasten laatoissa olisi lasten nimet edessä ja takana heidän syntymäajat.

pla pla

En osaa vielä sanoa mitä varsinaisesti valitsisin mutta tahtoisin 8 laattaa, jokaiselle sisarukselleni... Joko etunimet tai kirjaimet. Tai molemmat etunimet jos mahdollista. Tosi ihana juttu, kiinnostaa kyllä vaikkei arpaonni osuiskaan...

Hanna-Maija

Oih! Omat murut samanlaisiin laattoihin. Yksinkertaista ja kaunista. Muuta ei tarvita.

Hanna-Maja

Inga

Ihana koru! Omaani ottaisin kaksi laattaa, toiseen 24/7 (as in koko ajan, sekä se
on myös hääpäivämme) sekä toiseen sanan Sompio (se osa Lappia, josta olen lähtösin). Valkonen helmi näitten väliin. :)

Manuela

Haluaisin korun, jossa olisi neljä pyöreää laattaa suoralla tekstillä, kahteen laattaan poikieni (esikoinen 2v ja kuopus 1kk) nimet, yhteen laattaan rakkaani nimikirjain, ja yhteen teksti 'Kärlek'

Oi, tommonen koru olisi niiiiiin super ihana <3

Maarit

Todella kauniit ja yksinkertaiset korut. Ottaisin itselle pelkät laatat, toiseen One (lemppari biisi) ja toiseen Roma (yksi suosikkikaupungeistani).

Katja

Hei,

mukana mukana mukana!! Ilman muuta tulisi minullakin lasten nimet. Kolme laattaa ja kolme poikaa. Ja kolmen pojan sekaan vähän tyttömäisyyttä yhdellä helmellä. Minä olen meidän perheen ainut prinsessa ;)

Iida

Heips! Ikinä ei ole minua onni potkaissut arvonnassa, mutta yrittänyttä ei laiteta!
Minun korussani roikkuisi hopeaketjussa kaksi laattaa, sekä turkoosi korukivi. Toisessa laatassa lukisi 'carpe' ja toisessa 'diem'. Eli 'carpe diem'=tartu hetkeen. Tämän opetti minulle parhaista parhain ystäväni jokunen vuosi sitten. Se on ehkä paras elämänneuvo, jonka olen koskaan kuullut. Koru muistuttaisi aina minua parhaasta ystävästäni, joka tällä hetkellä asuu 500km päässä luotani.

HoO

Oih! Ihan varmasti ottaisin koruuni oman tyttäreni ja poikani nimet <3 Ja koska pidän kovin valkeista helmistä, valitsisin sellaisen varmastikin itselleni korun kaunistukseksi.

meri

Ihan itseni tyylisiä koruja! Kirjoittaisin laattaan joko minulle tärkeän latinankielisen lauseen tai sitten (elokuussa vihittävän!) aviomieheni nelikirjaimisen nimen. Jälkimmäinen ainakin mahtuisi hyvin :-)

Laatan ripustaisin kaulaan joko hopeiseen ketjuun helmen kanssa tai sitten helminauhaan sellaisenaan.

Tiina

Onpa kaunis ja herkkä koru! Juuri tuollaisen omaperäisen ja merkityksellisen korun tahtoisin kaulaani roikkumaan. Sopii sekä arkeen että juhlaan! Haluaisin laatan hopeaketjussa, johon olisi kaiverrettu juuri 1 vuotta täyttäneen rakkaan tyttöni nimi. Riipukseen sopisi laatan lisäksi vielä valkoinen helmi tai lasinen sydän.

Heidi

Haluaisin yhden laatan hopeaketjuun roikkumaan. Laattaan tulisi rakkaan koirani nimi ja ehkä yksi helmi roikkumaan :)

Henna

Aivan älyttömän ihana koru! <3 Tuossa todella on SITÄ JOTAIN, mikä tekee sen kantajalleen tärkeäksi. Itse haluaisin koruuni kaksi laattaa, johon toiseen tulisi rakkaan mieheni nimi ja toiseen meidän hääpäivämme päivämäärä, ja lisäksi valkoisen makeanvedenhelmen. Korulle olisi entuudestaan jo asetettu tärkeä tehtävä, sillä olen töissä sellaisessa paikassa, missä sormuksia ei voi pitää, niinpä pystyisin kantamaan rakkaani nimeä ja meille yhteistä tärkeää päivää mukanani myös tuolloin, kun käsissä koruja ei voi olla. Valitsisin "ketjuksi" koruuni myös valkoisen helminauhan.

Kaisa

Oi kun ihania :) Ottaisin kolme laattaa ja niissä lukisi " love", "live" ja "laugh" ja sitten siihen vielä helmen rinnalle tai esim. ruusukvartsi -kiven :)

Selma

Aivan mahtavat korut. Love it! Minulla on sama kuin usean muunkin toive; lasten nimet . Mieheni on tatuoinut lastemme nimet kauniisti ja näyttävästi käsivarsiinsa. Minusta ei ole tatuoimaan, mutta haluaisin myös nämä elämäni tärkeimmät mukanani joka paikkaan noin kauniissa muodossa:) En ole yleensä koruihminen (paitsi sormus), mutta näihin sytyn.

Sinikka

4 laattaa ja sisarusteni nimet. 1 helmi, valkoinen tai turkoosi. Lähes 30v olen, mutta sisarukseni ovat edelleen erittäin läheisiä -ja tärkeitä.

Kaisa

Oo,ihana koru.Lasten nimet laittaisin minäkin,Unto ja Liisa,eipä tuota paljoa tarvinnut miettiä :)

Verona

Ihana palkinto! Jos voitan, tahtoisin koruuni 2 laattaa, hopeaketjun ja valkoisen helmen, kaarevalla tekstillä. :)

Emma

Ihania koruja! :) Mie voisin hyvin mieluusti huolia ihan vaan peruslaatat jossa toisessa oma nimi ja toisessa miehen.
Sitten kun meillä tärppää lapsien suhteen niin voisi hommata lisää laattoja ketjuun ja niihin lasten nimet :)

Elle

Ihana koru ja idea! Itse valitsisin sanat "Mitt liv" kahdelle erilliselle laatalle kaiverrettuna ja yhden helmen niitä koristamaan..

maaretta

sinun valitsemasi koru on kaunis. kaksi laattaa joissa kaareva teksti alareunassa. mutta valitsisin valkea helmen turkoosin kiven sijaan. ja tekstinä olisi kahden kummilapseni syntymäpäivät etten koskaan unohtaisi heitä (tai lähinnä heidän synttäreitään). :)

Anu

Jos onni potkaisisi, niin lapsen ja miehen nimet haluaisin ja valkean helmen myös. Teidän kesätekemiset kuulostaa muuten niin kivoilta.

Ilona

Olipa ihana tuttavuus nämä SuviMarian korut. Piti käydä ihan nettisivuilla ihailemassa ja taidanpa laittaa tilausta menemään, jos onni ei lykästä arvonnassa. Tekstit liittyvät näihin kahteen pieneen päivänsäteeseen, jotka välillä vihastuttavat ja ennen kaikkea ihastuttavat jokaista päiväänä. Esikkoprinsessa ja tosikkoprinssi ansaitsevat kumpikin omalla nimellään varustetun laatan :)

Teija

Tahtoisin koruuni kaksi laattaa, lasteni nimet niihin ja valkoisen helmen hopeaketjuun :)
Ihanan herkkä koru.

windowpane

Heips ihana!

Tärkeä, rakas ystäväni saavutti tänään yhden suurimmista unelmistaan. Sellaisen, jonka eteen hän on nähnyt paljon vaivaa. Jonka vuoksi on joutunut pettymään. Jonka takia kaikki suunnitelmat on pitänyt rakentaa uudelleen. Tänään hänellä on hyvä päivä, enää ei tarvitse murehtia, ei stressata.
Kaunis koru kruunaisi muiston tästä päivästä - muistuttaisi jokaisena päivänä yhdestä saavutetusta haaveesta. <3

Beatlesin sanoin korussa lukisi "Sounds of laughter, shades of life ", ja ehkäpä vielä sydämen voisi kaivertaa laattaan ystävyyden merkiksi. Vaaleanpunainen luonnonhelmi on juuri niin kuin hän ystävänä!
Aina ei ystävänä voi olla tukena tai auttamassa, mutta koru saattaisi auttaa muistamaan, että ystävät ovat silti aina olemassa <3

Jokatapauksessa ihania koruja, ja hieno idea arvonnaksi!

piijushka

Yksinkertaisuudessaan aivan ihana koru! Aivan kuten sinullakin, haluaisin lasten nimet (2) laattoihin ja lisukkeeksi valkoisen helmen.

Jemina

Onpa ajattoman kaunis koru :) Jotenkin niin siro ja söpö!
Itselleni huolisin hopeaketjulla, vaalealla helmellä ja kahdella laatalla, toiseen kaareva teksti "one life" ja toiseen sydänkuvio.

Enkeli fani

Valitsisin hopeisen ketjun ja siihen kolme pyöreää laattaa johon tulisi miun rakkaitten lasten nimet.
Sit siihen ois ihana ottaa, vaikka kolme valkoista kiveä ;)

KatriL

Voi oispa ihana tuollaset voittaa <3 Nostan peukut pystyyn itseni puolesta :D
Kyllä mulle niihin tulis lasten nimet, ehdottomasti :)

Heidi

Ihana koru! Mä ottaisin omani joko nahkanarulla tai valkoisella helminauhalla molempien rakkaiden poikieni nimet omassa laatassaan. Ihana arvonta ja peukut pystyyn!

Maija

Oivoi, aivan ihana, toivottavasti onni potkaisisi!
Sinisellä kivellä varustettu laatta pitkässä ketjussa olisi niin kaunis. Tekstissä haluaisin yhdistää rakkauteni Saksaan sekä perheeseeni, yksinkertaisesti siis vain "familie".

Maria

Valitsisin valkoisen helminauhan kolmella laatalla. Yhteen laattaan tulisi poikaystäväni nimikirjain, toiseen omani ja kolmanteen laattaan tulisi päivämäärä, koska yhteinen taival alkoi. Se on tärkeä päivä ja täynnä onnellisia muistoja. Ne hetket ja tunteet haluaisi muistaa vuosienkin päästä.

Näytä kaikki kommentit (1018)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla