Alekoodia ja kiharaohjetta

 

Takki ja kengät on Henri Lloydilta saatu. (Nyt saatte -15 % henrilloyd.fi normaalihintaisista tuotteista ensi sunnuntaihin 1.11. asti koodilla KALASTAJANVAIMO15.) Kovassa käytössä täällä; kengät ovatkin vilahdelleet useaan otteeseen ja takkikin on just mun makuun linjakas. Tykkään tosin Henri Lloydin takeista llähes poikkeuksetta; ensimmäiseni jo köyhänä opiskelijana ostin ja vieläkin on käytössä. Mun makuun hyviä takkeja siis.

Mekko ei sitten olekaan Henri Loydia; se on täältä Norjasta sellaista Close to my heart -merkkiä, joka tekee lähinnä villavetimiä; en tiedä onko tuttu? Mulla on pieni heikkous villamekkoihin; lämpimiä, turvallisia ja naisellisia. Tämän ostin kimpassa kaverini kanssa kun silloin kultturi-iltana (muistanette sateenvarjo-postauksen) kylän kaupoilla oli vaikka mitä tarjouksia ja alennuksia. Ja kaverikin osti. Niin siinä sitten kävi.

Okkei, nyt nukkumaan. Ja kokeilemaan hair ploppingia! :P Eli nukutaan teepaita päässä tämä yö. Yritän raportoida miten kävi. Tässä kun voi käydä miten vaan. Vähän skeptinen.

Ootteko kokeilleet? :D

 

 

Kommentit (9)

Blomma
10/9 | 

Hahaa... tuota olisi melkein kokeiltava :). Luulen, että mun hiuslaadulla kiharat tulisivat, mutta mietin vain miten kummassa hiukset yön aikana kuivuvat tuossa mytyssä. Ainakaan mun hiukset ei muutenkaan ole aamulla kuivat, jos menen illalla märissä hiuksissa nukkumaan.

Pieni ihme
11/9 | 

Hei, ihania kuvia ja tunnelmia! Teidän olohuoneessanne on ihana matto. Mikä sen nimi tai valmistaja on?

Pirkko
12/9 | 

Minulla tulee kiharat, kun pidän hiuksia hiusrenksulla nutturalla. Tosin vähän taipuisuutta on jäljellä, lapsena on ollut kiharat. Hiusrenksu-juttu on mielenkiintoinen. T-paitajuttua voisi kokeilla. :)

LPP
13/9 | 

Hei tosi hyvännäköinen tuo sinun tukkasi!

Vierailija
14/9 | 

Mä luulin ekan kuvan nähdessäni, että olet leikannut eteenpäin pitenevän polkan! Hyvältä olis näyttänyt :)t. Sanna

Mami
15/9 | 

Mäkin luulin, että olit leikannut polkan. Ihan kivan näköinen sekin, mutta kyllä sulla on ihana tukka noissa alemmissa kuvissa! Niin naisellinen!

Natalia
16/9 | 

Hei Johanna. Onko sun takki nimeltä Sophie Coat?

tuikku/Koti meidän
17/9 | 

Tuotahan on testattava! Vaikuttaa hauskalta tavalta ja todella näppärää, jos onnistuu. Tervetuloa blogini arvontaan! Alakerrassa tyttäreni selailee juuri lahjaksi saamaansa kirjaasi. Kivalta vaikuttaa! Terveisin Tuija

uk
18/9 | 

Hei, saako tuota mekkoa netistä? On juuri sellainen, jota olen etsinyt! Pakko saada! :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010