*yhteistyössä Pierre Robert

 

Trikoinen kynähme H&M (vanha -ja neuletakkikin vaaanha) / Pierre Robertin villapaita saatu  

 

Teillekin on nyt tarjolla -20% pierre-robert.comissa vuoden loppuun asti koodilla KALASTAJANVAIMO :)) Lapsillahan meillä on näitä villa-alusvaatteita ollut jo vuosia, mutta pakko kehaista aikuistenkin villajuttuja; mulla on itselläni sekä hihattomia että hihallisia versioita. Tällainen ohut villapaita on toki hyvä aluspaitana, mutta niin se menee myös vaikka juuri neuletakin alla ja on just sopivasti vähän pappamaisen rento että samaan aikaan herkän naisellinen. Tykkään villa-aluspaita-lookista. :))

 

Ja letti sitten. :)) Tällainen lettinuttura mulla on nyt ollut koko viikon ja laitanpa vielä huomennakin. Kuten villa-aluspaita, on sekin samalla rento ja elegantti. Lettinutturan teet yksinkertaisesti aloittamalla ranskalaisen letin toisen korvan takaa, vähän korvan yläpuolelta. Hiusten pitää siis olla sen verran pitkät, että saat vedettyä hiukset pysyvästi letille melkein toiselle korvalle. Letität siis ranskalaisen letin, joka alkaa toisen korvan  takaa. Kiinnitä valmis letti latvastaan ensin normaalisti hiuslenksulla. Sitten letti taitetaan ja letin pää työnnetään kunnolla itsensä alle ja kiinnitetään sinne piiloon pinneillä. Työnnä letti tosiaan kunnolla, syvälle itsensä alle niin että saat kiinnitettyä sen pinneillä alleoleviin hiuksiin. Koko ranskalainen letti kohoaa samalla, kun työnnät letin koko pituudeltaan itsensä alle. 

Jos hiuksesi ovat paljon pidemmmät kuin mun, voit rullata lettiä palloksi ja kiinnittää "pallon" letin itsensä alle. Kovin pitkiin hiuksiin tätä ei ehkä saa toimimaan. 

Ymmärsittekö? :D

Letti sitäpaitsi oikeastaan vain paranee päivän mittaan löystyessään ja asettuessaan. Olisihan tätä siistiä versiotakin voinut haroa vähän villimmäksi.

Instagramista voit kurkata miltä letti näytti yhden vauhdikkaan & hikisen zumbatunnin päätteksi - ei nimittäin irronnut! Mun mielestä parantui melkein entisestään! :))

 

 

Ps. Lapsilla on iltaisin aika herkkiä hetkiä Iseliniin kanssa. <3

Ps II. Kiitos ed. postin kommenteista. Vastattu on. :)

Kommentit (7)

Saana
8/7 | 

Pakko antaa vinkki kaikille talviurheilun ystäville, että pierren villaiset sporttiliivit on aivan ykkösiä!! Urheiluliivit kun tuppaa tuleen niin läpimäriksi ja kylmiksi ulkona liikkuessa, ongelma esim. jos pitää kahvipaussin hiihdon lomassa! Mut villa lämmittää aina ??

Laura
10/7 | 

Oi joi, sun lettijutut saa kyllä iloisen polkka-naisenkin haaveilemaan pitkistä hiuksista! Pitäisi vaan muistaa että en mä niitä pitkinä kovin usein jaksanut sen kummemmin laittaa...

Aralia
11/7 | 

Minulla on ptkät hiukset, mutta en osaa edes yksinkertaisinta lettiä tehdä. En osaa!

Aralia
12/7 | 

Anteeksi virhe ed. kirjoituksessa. Miten ihmeessä saat aikaan noin kauniita lettejä? Minä en todellakaan osaa, menee hermot yrittäessä, eikä kädetkään oikein taivu kovin pitkälle :). 

Kati1
13/7 | 

Moikka, millainen mitoitus noissa pitkähihaissa paidoissa on? Hihan pituus ainakin näyttää kuvissa aika naftilta.. itse tykkään hieman ylipitkistä jopa. Mietin siis kokojen S/m tai M/L välillä, ettei ole liian tiukka tai väljä.

Vierailija
14/7 | 

Kiitos hyvästä lettivinkistä! Toimi myös mun hartiamittaisille hennoille hiuksille. Laitoin hiuspuuteria pohjalle niin pysyi hyvin päivän. Tuli heti naisellinen ja huoliteltu olo, pienellä vaivalla ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010