~viimeinen päiväkotipäivä~

neuletakki Massimo Dutti / mekko Soaked in Luxury

Lasten kanssa kuljettiin tämän kesän viimeistä kertaa päiväkodista kotiin -ja Ompun kanssa itseasiassa ihan viimeistä kertaa; täällä koulu aloitetaan jo kuusivuotiaana eli Ollipieni ensi syksynä :') Jösses. 

Nyt alkoi siis loma koko porukalla, juhuu. Annankin kuvien puhua tällä kertaa puolestaan, suljen koneen ja avaan yhden kylmän, sihisevän siiderin. Se on kesä ja loma. Jeeeeeeeeee. Ja huomenna muuten polttarit, joihin sankari ei ollenkaan tiedä joutuvansa, hihii.

Kommentit (10)

12/10 | 

Oikein rentuttavaa ja elämyksellistä lomaa teille kaikkille :)!

 

Silmä kyllä lepää noissa teidän maisemissa! Kauniita taloja tyylikkäine julkisivuineen ja ihanaa pilkahdusta merestä! Vihreyttä ja vehreyttä, luonto ihan käden ulottuvilla. Kyllä tuollaisesta maisemasta ja tunnelmasta saa potkua arkeensa vaikka kuinka!

 

Sinä taidat muuten olla sellainen ihminen, jota pukee kaikki värit :). Kaunis ja raikas mekko on kuin sinulle tehty, sekin! Huoliteltu ulkonäkö hyvin istuvine vaatteineen muuten ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tuntuu, mikä tuo vapauttavaa fiilistä koko olemukseen.

 

Hyvää viikonloppua!

- Tanja -

13/10 | 

:D - hoi, tulipahan hassunhauska kirjoitusvirhe ihan ensimmäiseen lauseeseen! Jos nyt ei kuitenkaan ihan rentuttavissa fiiliksissä menisi loma, vaan pikemminkin rentouttavissa ;)! Huoletonta ja mutkatonta kesää :)

- Tanja -

15/10 | 

Heippa!

Jälleen kerran aivan ihania kuvia olet näpsinyt,kiitos!

Mahtavaa ja rentoa kesälomaa! Toivotaan että minuakin säät suosii:)

16/10 | 

aivan niin ihania kuvia :) ja ooot tosi kaunis! 

17/10 | 

Hellou taas :). Ihanat kesäkuvat ja ihana mekko! Oisin kysellyt vielä niistä sinun aurinkolaseistsi että mikä sävy/ väri niisä ray baneissa on? Musta (kiiltävä vai matta), havanna ...? Tämä kiinnostaa, ovat ihanan sävyiset, mutta niitähän on useampia. Kiitos taas ihanainen.

 

 

18/10 | 

Hihii, toivottavasti oli onnistunut polttaripäivä! Itsekin vietin eilisen päivän polttarisankarina, ja oli kyllä aivan uskomattoman ihana ja ikimuistoinen päivä! Onni on ihanat ystävät. :) <3 Kauniita kuvia, muuten, taas!!

19/10 | 

Hihii, toivottavasti oli onnistunut polttaripäivä! Itsekin vietin eilisen päivän polttarisankarina, ja oli kyllä aivan uskomattoman ihana ja ikimuistoinen päivä! Onni on ihanat ystävät. :) <3 Kauniita kuvia, muuten, taas!!

20/10 | 

Onkohan tuo mekko tämän kevään/kesän mallistoa? :) Ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010