& lempparihame

hame BTM studio / paita Part Two

 

Jeps, piirakanhimo on terveen merkki! Kipaisin tänään suoraan töistä mustikkakauppaan - en olisi ehtinyt metsästä tähän hätään ja himoon keräämään. Ja muutenkin; täällä ei ole metsämustikoita ollenkaan niin helposti ja paljon saatavilla kuin Suomessa. Siis kaupassa tai torilla. Okei, täällä ei ole Suomen mahtavia metsiä ja ehkä juuri siitä johtuen norjalaiset eivät ole ihan niin marjanpoimijakansaa kuin suomalaiset. Tällaisia tekomustikoita sen sijaan saa ihan suhtedullisesti kaupasta.

Eihän piirakan mausta ollankaan yhtä hyvä tule, mutta silloin kun tekee mieli mustikkapiirakkaa, käytetään mitä saatavilla on. Ihan vaikka sen kunniaksi että ruoka maistuu taas ja jotain tekee mieli. Ja sen kunniaksi vaikka, että huomenna on viimeinen työpäivä ennen lomaa, juhuu. Kyllä sen tässä vaiheessa kesää jo ansaitseekin Sen kunniaksi tein yhden piirakan huomiseksi töihinkin vietäväksi.

Viiden sairauspäivän väsymys näkyy naamassa ja hamekin taitaa vähän roikkua päällä. Mut fiilis on ihan mahtava; vitsi että olin onnellinen että jaksoin taas lähteä töihin. Ja tehdä kaikkia normaaleja juttuja normaalilla päällä. Pienen lenkinkin kävin Ollin kanssa juoksemassa; Olli fillaroi vieressä. Kiihdytti alamäissä ja hyytyi ylämäissä. Ihan niinkuin minäkin. 

Mut tästä se taas lähtee! :D 

 

 

Kommentit (6)

Sofia
7/6 | 

"Kiihdytti alamäissä ja hyytyi ylämäissä. Ihan niinkuin minäkin." Ihana!;D

Se on kyllä aina mahtava tunne sairastelun, varsinkin oksennustaudin, jälkeen, kun taas jaksaa tehdä kaikkea ja ennen kaikkea pystyy taas tekemään. Että energiaa olis jälleen! Ja sulla vielä lomakin alkamassa, nauti!

Kirsi
8/6 | 

Ihanaa  tulevaa kesälomaa! Mustikkapiirakka just parasta its, tuoreista marjoista ( ja extra ripauksen tekee itsepoimitut). Tyttäreni 11v. soitti töihini aamupäivällä" Äiti, joku käveli meidän mustikkapaikalle, jonka löysimme sunnuntaina...kumpa hän ei poimisi kaikkia sieltä". Oli nähnyt lenkittäessä koiraamme tutulla metsäpolulla . Tarkoitus olisi mennä poimimaan mustikat ihan kävelymatkan päähän kotiovelta ens viikolla, kun marjat ovat tarpeeksi saaneet makeutta...Lomalla :D

Kiva, että olet taudin selättänyt!

Teija
9/6 | 

Hei!

Kiva että olet parantunut. Itse podin taannoin monen päivän pöpön ja täytyy sanoa että en ollut kyllä noin hyvän näköinen toipilaana, muistutin ehkä ameebaa enemmänkin... Hauskaa lomaa!! Tietty poikkeatte koti-Suomessakin..?? =)

Tiina
10/6 | 

piirakkalautanen ja pikku kippo tosi kauniit.

MiniMalliks
12/6 | 

Tosi kauniit kuvat ja ihana kesäfiilis teksti... :)Terveiset Kotkasta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010