~ja vaaleanpuna-harmaa-musta~

Hello nuppuset

Harmaa-musta-(hyvin haalean, vaalean)vaaleanpunainen -kombo toimii mun mielestäni aina ihanasti ja herkkä pitsi saa reilusti kontrastia tiukan mustasta alaosasta.

Vaatteiden sijasta mun oikeastaan teki kuitenkin mieli ajatella ääneen aiheesta mitä muut minusta ajattelevat ja välitänkö siitä. Tutkimusten mukaanhan -siis tää on ihan todistettu fakta- noin 70% ympäristösi ihmisistä pitävät sinusta ja 30% eivät pidä. Noin suunnilleen. Ja 30% on mun mielestä aika paljon ;) Munkin mielestä kun olisi kamalan kiva jos kaikki pitäisivät minusta ;) 

Aika monessa asiassa auttaa kuitenkin ajatella, ettei koskaan voi itse pitää kaikista, eikä koskaan kaikki voi pitää minusta. Tää ajatus on jotenkin vielä bloggaamisen myötä selkiytynyt mulle erityisen terävästi ;) ja ehkä auttanutki vähän. Turha sitä on murehtia kaupungilla kävellessään että tuijottaako kaikki nyt minua ja mitä ne oikein ajattelee. Eikö vaan me kaikki joskus ajatellakin niin? Ajattelettehan tekin? :)) Tiedän muuten, että Norjan kuningaskin on Oslon pääkatua kävellessään miettinyt että ei kai noi minua tuijota.

No, blogia tuskin voisin pitää jos kovin herkästi miettisin mitä muut minusta ajattelevat, mutta luulen että samat neuroosit meillä kaikilla silloin tällöin on ;) Jos yhtään auttaa, niin lohdutan vielä sellaisellakin faktalla, että koskaan ette kuitenkaan saa selville kaikkien tuntemuksia ja mielipiteitä. Ette koskaan ;) Joten kannattaa helpottaa elämää yhdellä askeleella ja jättää miettimättä mitä muut ajattelevat. Eikö? :)

Ja hei, 70% on kuitenkin enemmistö sun elämästä ja varmasti se läheisin piiri. Veikkaan että niitä 30%:iin kuuluvia löytyy eniten sieltä sosiaalisen ympyrän periferiasta, jolloin niillä mielipiteillä ei edes niin kauhean suurta merkitystä ole... Vai mitä? Eli melkein kaikki sun elämäsi ihmisistä ajattelevat sinusta tosi positiivisesti ja ne jotka eivät ajattele, eivät edes merkitse juuri mitään! Taas yksi syy herätä iloisempana ja kulkea pää pystyssä töihin huomenna! :D

Kivaa viikonlopun alkua!!

Kommentit (38)

39/38 | 

Vanhempana rouvashenkilönä blogiasi pitkään seuranneena, olet kyllä ihana ja piristävä, aina tulee hyvälle tuulelle vaikka oma päivä olisi kuinka harmaa.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
42/38 | 

Se on Zarasta, viime vuoden kesältä... ja oikeastaan mekko ;) Joka on siis toivottavasti kuteistunut pesussa (ettei niin päin että minä olisin lihonut/kasvanut) :D

43/38 | 

Tykkään tosi paljon tuosta sukkis-sortsi -yhistelmästä ja "kuluneesta" roosasta, samaa kuin noissa ruusuissa. Asiallinen ja näpsäkkä kokonaisuus, romantiikkaa unohtamatta:)

Suomalaisiahan aina syytetään siitä, että mietitään sitä "mitähän tuokin tuossa minusta ajattelee". Aina olisi kiva jos ajattelisivat edes vähän hyvää, mutta tässä iässä jo tietää ettei kaikkia tarvitse miellyttää eikä edes tarvitse! Pääasia että elämän tärkeimpien ihmisten kanssa homma toimii ja osaa suhteuttaa muiden kritiikin oikeisiin mittasuhteisiin. Ja sivistynyt pitää osata olla vaikkeivat kaikki itseäkään aina miellytä! 

On ihan vapauttavaakin asettaa itsensä kritiikille alttiiksi blogin kautta. En minäkään todellakaan ole asiantuntija niissä asioissa joita puin ja kritisoida saa vapaasti. Oman persoonan ja kokemusten kautta asioita käsitellessä voi olla aika haavoittuva. Mutta on turhaa tehdå mitään pelkästään muita miellyttääkseen - mahdotontahan se on kumminkin!

http://mamainprogess.blogspot.fi/

44/38 | 

Hei aivan ihana ajatus :) taytyy yrittaa pitaa mielessa ja viljella eteenpain!

45/38 | 

Moikka! Nyt ihan kevyttä kommenttia, siis dagens asu aiheeseen: itelläni on tuollainen hyvin samannäköinen pitsimekko, Bubbleroomista muistaakseni, ja on aika minimekko..tosin ei ihan noin mini kun sulla :D Niin olisko sulla vinkkiä mitä sen kanssa alapäähän jos ei huvita sulosääriä esitellä....? noi mustathan sopii tohon sun asuun, mutta toisaalta sulla on nuo shortsit pehmentämässä... Mun mekko ei ole kapneva helmasta, vaan silleen suora kait, tai leveneekö vähän, mut anywauy. Vinkkiä kaipaisin ;) värisävy näyttää aika salta kun sun mekossa, värin nimi taisi olla kerma.

kiitti vinkeistä etukäteen :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
46/38 | 

SIlloin kun tää oli mulle vielä ihan mekkomittainen, pidin tätä ihan vaan ruskeiden sukkahousujen tai jopa tiukkojen farkkujen kanssa. Talvella voisin yhdistää tiukkoihin nahkahousuihin. Paksut sukkahousut, joista siis ei näy läpi menee kanssa loistavasti jollet sitten itse pelkää vilauttelevasi. Alle voi myös laittaa toisen minihameen, jos se yhtään turvaa oloa ;) Tai sit voit etsiä pitsishortsit tai jotkut muut söpöt shortsit, jotka saa vilahtaa alta... Ei mulle nyt kai muuta tuu mieleen :)

47/38 | 

Kiva asu jälleen :) Mä en varmaan oo koskaan miettinyt, että pitääkö joku minusta vai ei. Olen niin vähän tekemisissä edes aikuisten ihmisten kanssa päivän aikana, että harvoin moista tilannetta edes tulisi eteen :D

49/38 | 

Miten joku voi näyttää aina noin hyvältä! :) Ihana olet :)

51/38 | 

Moi Johanna!

Olen aina väittänyt, etten välitä, mitä muut minusta ajattelevat ja niin oikeasti on ollutkin. Mutta nyt kun neljänkymmenen rajan ylitän kohta, ja viimeisen viiden vuoden aikana olen kasvanut vasta naiseksi (lue huolehtinut enemmän ulkonäöstä ja enemmän välittänyt vaatetuksesta) ja alkanut miettimään, mitä muut nyt ajattelevat kun laitoin kynnet ja laitan tämän mekon päälle (aina ennen kulkenut verkkareissa työnkin puolesta ja housuissa). Ehkä omaa epävarmuutta oman naisellisuuteni kanssa. Olen viimeisien kuukausien aikana itselleni hokenut, että mitä väliä. Mies on kehunut, kuinka kauniilta näytän ja miten pajon huolitellumpi nykyään olen. AJattelen, että ehkä kuitenkin minua on tänä päivänä mukavampi katsella, kun tukka on laitettu ja päälläni on kiva mekko :). Tiedän, että saatan aiheuttaa myös arvostelua, mutta mitä sitten. Mun ihanat tytöt tykkää (ja ottaa mallia), mies tykkää ja minä viihdyn. Mitä väliä mitä muut enää sanoo?

Nyt tuli kyllä semmoinen vuodatus, eipä ollut tarkoitus. Mutta ihanaa, Johanna, että herättelet tämmöisiäkin ajatuksia. Tykkään blogistasi! Kaikkea hyvää ja ihanaa viikonloppua!

-Tanja

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
52/38 | 

Oi miten piristävää luettavaa!!! Ihan mahtavaa :) Nyt vaan eteenpäin ja nautit huolitellusta, naisellisesta itsestäsi <3 Ei varmasti ihmekään, jos joku katsoo vähän pidempään, kaunista ja huoliteltua ihmistä on aina mukava katsoa :))

53/38 | 

Suorastaan ihana tuo yhdistelmä ja musta todella tuo siihen sopivasti särmää. Tykkään. Nyt kun täällä vihmoo vettä ja syksy tuli kertalaakista, niin jotenkin sitä verhoutuisi mielummin vain villaan ja suuriin huiveihin. Täytyy muistaa mekot ja muu hauska pukeutuminen :)

http://niittykulma.blogspot.fi/

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
54/38 | 

Jep, mekot ja vaikkapa shortsit... Shortseilla on taipumus olla paljon asiallisempia kuin samanmittaisella minihameella ja niiden kanssa on kiva käyttää erilaisia saappaita; suositellaan kokeilemaan :)

55/38 | 

 Miten tää osui niin tähän päivään.  Olen palaamassa töihin ja mietin jo nyt, että siinä työyhteisössä on muutama todella ahdistava ihminen.  Että miten jaksan siellä, koska minäkin haluaisin, että kaikki pitäisivät minusta ja toisistaan.:) Hyvä ilmapiiri on niin tärkeää mulle. Mutta ehkä pidän mielessä tuon 70 prossaa ja keskityn siihen. Kaunista viikonloppua!:)

56/38 | 

Hyvä kirjoitus aiheesta! Itse ajattelin nuorempana aika paljonkin sitä, mitä muut minusta ajattelevat. Sitä halusi uppoutua massaan, olla kuin muut, ettei vaan erottuisi joukosta. Nykyisin onneksi koen ajattelevani paljon vähemmän niin ja uskallan olla enemmän oma itseni. Olisiko äitiyden tai iän (melkein 32v.) mukanaan tuomaa viisautta.. :)

Ja aivan ihana tuo sinun päivän asu <3

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
57/38 | 

Tiedätkö mitä, äitiys on minuakin rauhoittanut paljon.... aiemmin olin kanssa aika varovainen jollain tavalla ujokin, pelkäsin aina vähän mitä muut ajattelee. Kumma juttu, mutta kyllä se äitiys varmaan on jotain tehnyt!

58/38 | 

Johanna, anna mennä vain rohkeasti ja pystypäin tuolla omalla vastustamattomalla tyylilläsi! Jos joku ei siitä tykkää, niin hän todennäköisesti kuuluu niihin "happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista" -tyyppeihin... Se oikeus heille suotakoon, mutta ongelma on silloin heidän päässään, ei Sinun.

Kuuntele siis sydäntäsi ja ole, elä ja toimi niinkuin koet itse oikeaksi ja hyväksi. Sillä reseptillä et voi mennä pieleen.

(Olen seurannut blogiasi jo puolisentoista vuotta, ja aina vain se virkistää ja ilahduttaa minua. Kiitos - ja virtuaalinen rutistus! :D)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
59/38 | 

Kiitti <3 Ei mulla itseassa mitään henkilökohtaista kriisiä nyt ollutkaan :D Kunhan halusin herätellä tovi sitten mielessä pyörineitä ajatuksia... Kiva kommentti! Kiitti.

60/38 | 

heipsan, olen lueskellut ihanaa blogiasi jo pitkään..jospa useimmilla meistä olisi kaltaistasi positiivisuutta ja myönteisyyttä elämään..maailma olisi aika paljon parempi paikka :) jokainen meistä on oma ainutlaatuinen itsensä ja olkaamme terveellä tavalla ylpeitä itsestämme..ja annetaan kaikille tilaa olla juuri sellaisia kuin ovat..kun olet sinut itsesi kanssa se huokuu sinusta myös ulospäin ja saa aikaan muissakin levollisen olon..olet malliesimerkki siitä..toivotan sinulle ja perheellesi koko sydämestäni hyvää jatkoa ja varmasti käyn kurkkimassa täällä aika ajoin..:))  terkuin mimmi Salosta 

62/38 | 

Terve itsetunto kestää ajoittaiset pahatkin sanat ulkopuolisilta . Kivaa se ei tietty ole, mutta kuten sanoit kaikista ei voi eikä pidäkään tykätä . Ja niitäkin löytyy kenen kanssa synkkaa . Vahvasti vaan omana itsenämme . PS. kivat kengät , mistäs ne on ?

terkuin Hanne

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
63/38 | 

Moi Hanne, kengät ovat Laura Bellarivan, niitä saa parhaillaankin Funky Ballerinasta alennuksesta! Suosittelen, ihan superhyvät... en nyt pääse hakemaan linkkiä sulle, mutta mene funkyballerina.no ja etsi sieltä Laura Bellariva... Nää näyttää kuvassa tumman ruskeilta, mutta ovat ihan mustat (sort).

65/38 | 

ihana asuyhdistemä! 

blogis on jotenkin niin ihana, freessi ja monivivahteinen inspispläjäys, varsinkin tässä ajoittaisessa "pintaliitoelämässä", koska täällä on sopivasti juttua niin kauniista pintahömpästä kuin fiksuja kannanottoja tai uudelaisia näkökulmia. Kiitos!:)

66/38 | 

Oikea asenne : )

Koskaan ei voi kuitenkaan kaikkia miellyttää eikä se voi olla elämän tarkoituskaan!

Mutta asiasta kolmanteen, luen useimmiten nämä viestit ja muutama juttu taaksepäin vastasit jollekin tekeväsi kolmea työtä. Tarkoitit kai yhtenä niistä zumbaa? Olen vähän hassusti kuvitellut sen olevan vapaaehtoisjuttu sinulle. Mun moka...

Mutta tästä pääsin aiheeseen eli olisi kiva kuulla miten siellä Norjassa osallistutaan vapaaehtoistoimintaan? Näin syksyllä tämä asia on taas enemmän pinnalla (ihan työni puolestakin) ja Suomessahan tosi moni juttu pyörii oikeasti vapaaehtoisvoimin. Tutkimusten mukaan suomalaiset käyttävät 18 tuntia kuukaudessa vapaaehtoistyöhön, joka on mielestäni tosi hieno luku!

Kenties saamme kuulla tästäkin aiheesta sinulta, tosin sinulle näitä aihetoivomuksia tuntuu tulevan ihan jonoksi asti :)

Vapaaehtoistoiminta muuten on aivan mahtava tapa tutustua uudessa maassa toisiin ihmisiin, suosittelen : )

Kuulasta syksyä!

Aava

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
67/38 | 

Joo, zumbasta saan palkkaa niin lasken senkin työksi :)

Täälläkin ollaan aika hyviä vapaaehtoistoiminnassa, täytyy selvitellä asiaa tarkemmin :)

68/38 | 

Ihana postaus jälleen, onpa taas kaunis asukokonaisuus, tykkään blogistasi kovasti. Pitää alkaa tutkimaan omaakin vaatekaappia "tuolla silmällä":)

Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi.

Carola

 

 

 

69/38 | 

Kivasti kirjoitettu juttu tänäänkin! Ja asusi todella nätti, romanttinen juuri sopivasti. Kaunis. Tuosta 'mitä muut ajattelevat sinusta' aiheesta..koin itse aikamoisen järkytyksen vuosi sitten kun pitkäaikainen lapsuudenystäväni yllättäen avautui minulle tekstiviestillä kertoen, että olen jo pitkään ollut ylimielinen, pinnallinen ym. ja hänen on ollut jo pidempään vaikea sietää minua. Olin yllättävästä purkauksesta lähes shokissa ja selvästi edelleenkin aika järkyttynyt. En oikein tiennyt mitä sanoa, paitsi että pyysin anteeksi jos olin häntä loukannut, koska se ei koskaan ole ollut tarkoitukseni. Arvostan ystäviäni, ihan jokaista, paljon ja pidän ystävyyttä suurena lahjana. No joka tapauksessa tämän episodin jälkeen olen huomannut pohtivani usein, että ajatteleekohan tuokin ihminen, että olen ikävä, ylimielinen tai jotain muuta negatiivista. Todella ikävää, olisi ihana päästä tästä ajattelusta irti. Eli kiitos, yritän jatkossa ajatella tuota 70-30 jakoa :) ihanaa syksyä!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
70/38 | 

Toi on aika kurjaa ja jää todellakin mieleen pyörimään ehkä loppuelämäksi... Mulle on kerran sattunut vähän samantapainen juttu yhden kaverin kanssa ja kyllä vieläkin on vaikea arvioida että haluaako se oikeasti olla kaveri. Joskus kasvetaan tietysti erilleen ja kai se sitten on pakko sanoa jollei enää halua jonkun kanssa olla tekemisissä... Mutta sitten tulee niitä uusia ihmisiä, jotka tykkäävät sinusta juuri sellaisena kuin olet ja niin se 70% vaan suunnilleen aina pysyy :) Ihanaa syksyä <3

71/38 | 

annetaan tilaa toisillemme! se on meikän motto. vaatimus (toive) siitä että kaikkien pitäisi tykätä just musta on yhtä kuristava kuin ajatus, että mun pitäis tykätä kaikista muista. eihän se yksipuolinen suhtautuminen voi olla? kohtaamme paljon ihmisiä aika ohikiitävissä hetkissä ja tykkääminen/ei-tykkääminen perustuu aika paljon mielikuviin ja ennakkoasenteisiin kuin ihan siihen todellisuuteen. mun meininki on, että vuorovaikutan voimakkaasti niiden kanssa joiden suhteen on molemminpuolinen tykkäyssuhde ja muiden kanssa sitten tullaan toimeen :)

tintti

 

http://onceintuesday.blogspot.fi/

 

 

73/38 | 

taas niin kauniina...voi että. Kerrotko mitkä noi sun kengät on. Näyttää mustilta nilkkureilta. Onko nahkaa vai mitä matskua?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
74/38 | 

Joo, nää on tukevaa nahkaa, mun suosikkikenkämerkkiäni Laura Bellarivaa... Mustat juu. Käy kurkkaamassa Funky Ballerina (en pääse sinne nyt linkkaamaan teille); funkyballerina.no ja etsi Laura Bellariva; nää nilkkurit ovat siellä alessa :)

75/38 | 

Mielettömän kaunis kuva sinusta tuo missä katsot kameraan. Siitä näkee miten lempeä ja lämmin sydän sulla on. Olet ihana ihminen ja sun kohdalla se tykkäysprosentti on takuulla paremminkin 95%. 

Katariina

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
76/38 | 

Katariina, käyn ehkä itkemään :))) Kiitos.... Ehkä me ollaan sitten aika samanlaisia ihmisiä kun koet minut lempeänä -olet ihan varmasti siis itsekin! :) Tää kertoo enemmän siitä miten kivasti osaat sanoa, koska ei minustakaan todellakaan kaikki tykkää :))) Kiitti <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010