Joskus toivon istuvani lähemmäs. Ketä vain. Laittavani käden hartioille. Tai halaavani enemmän keittiössä. Nukahtavani käsikädessä. Olevani lähempänä. Ja kauemmin. Sitä niin vähän ehtii.

Ja tiedän, miksi vauva-aika on niin onnellista. Koska silloin sulla on koko ajan joku ihan lähellä. Koko ajan joku, jonka lämmön tunnet. Joku, joka saa unohtamaan kaiken muun. Koska sitähän läheisyys on; lohtua ja onnellisuushormoneja :)

(Eikä joku, joka vaan sanoo et "Pois ne jääkylmät jalat mun peiton alta!" :D)

Meidän makkuhuoneessa valaisimet, tauluhylly  ja päiväpeitot IKEA / tapetti Tapettitalon "Lukko" / lakanat Beach House company (saatu)

Psst! Beach Housen tuotteita tarjoaa Tianveranta nyt ihan vain teille -20% alekoodilla KD4X0L. Tarjous on voimassa 30.4. asti eli jos kesäksi kaipalette beach house -tunnelmaa niin kannattaa toimia

(Huom! Alennuskoodin voi syöttää vasta kun on rekisteröitynyt asiakkaaksi, tämä on webbikaupan ominaisuus jota ei voi valitettavasti muuttaa,

eli alennus lasketaan valmiiksi vain rekisteröityneille asiakkaille. Mutta sen saa myös rekisteröitymättä, jos valitsee ennakkomaksun.)


Tässä vielä ihanan 19-vuotiaan norjalaisen Frida Amundsenin Closer. Pääsette oikein virittäytymään lähitunnelmaan ja lataamaan lohtuvarastoja alkavalle viikolle :)

Good Morning Sunday! <3

Kommentit (81)

J-ess
1/81 | 

Kiitos vastauksesta :)
Laukku näyttää täydellisen väriseltä niissä kuvissa, mutta nettikaupassa näyttää paljon oranssimmalta. Mutta toisaalta ei se nettikaupan värikään mikään paha ole!

Pirjo
3/81 | 

Taas kerran, kaunis postaus.Läheisyys on niin tärkeää ja sitä kaipaa lisää ja lisää.

Lakanoita odotellen,
uskollinen blogisi seuraaja.

iisa
4/81 | 

Niin kauniisti sanottu ja niin totta. Ja niin samaa mieltä vauva-ajasta... koko ajan jonkun lämpö vieressä.

Johanna
5/81 | 

Tunnelmallisen näköinen makuuhuone, sama kaunis ja rauhallinen teema jatkuu siis koko talossa. :) Teillä on siellä kevät jo niin pitkällä, kateeksi käy!

Mielelläni kuulisin lisää Norjasta ja kuulisin vinkkejä näin matkustajan näkökulmasta. :)

Kiitos ihanista päivityksistä! Olen ollut blogisi lukija jo toooosi pitkään, mutta vasta nyt, kun olen luonut omat tunnukset, tulee kommentoitua. :)

Mariina
6/81 | 

Kaunis postaus jälleen kerran:)
Haluaisin itselleni myös nuo Beach Housen lakanat, mutta tuo hinta on mietityttänyt...onko ne hintansa väärti...pesun jälkeen kaipaako silitystä, mankelointia ? Tällä hetkellä mankeloin lakanat pesun jälkeen.
Onko muilla ystävilläsi ko. lakanoita ja mitä mieltä olette niistä ?

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntai-päivää:) Onneksi mekin saimme tälle päivälle auringon:)

Peku
7/81 | 

Tälleen miesnäkökulmasta, minua ei häiritse että blogissasi yhdistyvät syvällisyys ja kaupallisuus. Luulen että useimmat ihmiset -niin naiset kuin miehet- elävät välillä tavallista arkea, toisinaan taas on syvällisen ajattelun hetkiä ja sitten taas filosofi muuttuu pinnallisemmaksi alkaen katsella mitähän vähemmän välttämätöntä voisi ostaa itselle, kun on muutama ylimääräinen euro jäänyt taskun pohjalle, on se sitten huulipuna tai virveli.

Me miehet ollaan yleensä tunteellisempia ja filosofeja alasti saunan lauteilla. Mutta mielestäni ihan yhtä aito ja syvällinen voi olla vaikka täydessä tällingissä ja sponsorilahjoituksina saatuihin vaatteisiin pukeutuneena.

Minua ei haittaa jos blogin pitäjä, joka jaksaa kirjoittaa vuodesta toiseen ja ottaa ja käsitellä hienoja valokuvia joukkoon tuoden iloa lukijoiden elämään, saa vähän ilmaistuotteita ja mainostaakin niitä.

rimpsukaisa
8/81 | 

Just nukuin tunnin päikkärit kahden kuorsaavan nuhanenän välissä.Toinen jäi vielä vaippa pystyssä sinne tuhnottamaan,toinen halusi leikkimään jo.Lähdetään lastenkonserttiin kohta isomman kanssa ja mieli on hyvä vaikka olo kamala,kevätflunssa koko porukalla muttei haittaa,ollaan yöpuvuissa koko ilta sitten :) Mukavaa sunnuntai-iltaa teille!Ja Johanna,siulla on elämänmakuinen,positiivinen blogi,usein luen vaikka harvoin kirjoitan.

kalastajanvaimo
10/81 | 

Kiitos "miesnäkökulmasta". Tottakai monen elämässä yhdistyy ns. syvällisyys ja kaupallisuus, miten ne nyt voisi toisiaan poissulkea?

kalastajanvaimo
11/81 | 

<3 Kiva kuulla toisten arjen hetkistäkin täällä boksissa, oikein kiva! :)))

kalastajanvaimo
12/81 | 

Kiva että voit kommentoidakin, toivottavasti jutellaan toistekin täällä :P
Monikin varmaan toivoo Norjasta vähän lisää tietoa, mutta kun me ei paljoa olla Etelä-Norjan ulkopuolella oltu niin sitä juttua tulee sitten siinä tapauksessa vain täältä :D Mutta kiitos toiveesta, yritetään :))

Kati
13/81 | 

Ihana aihe, mutta miten se yhtäkkiä muuttui lakanamainokseksi? Sinussa olisi Johanna AD:n /copyn (tai mitä ne nyt on) vikaa :)

kalastajanvaimo
15/81 | 

Moikka, en tiedä onko muilla mun kavereilla näitä. Me ei silitetä/mankeloida lakanoita, vaikka varmaan se olisi parasta jos oikein ihanat sileät haluaisi... Laiskuus :P Mutta siis vähän helpommalla näiden kanssa pääsee kuin tavallisten vuodevaatteiden; vedän yleensä märkänä suoraksi ja sillä mennään. Voikun joskus jaksaisin alkaa silittämään tai hankkia mankelin! Ymmärrän että hinta arveluttaa! Toivottavasti joku muu osaa sanoa tähän oman mielipiteensä, mitä tykkää. Mun on vähän puolueellista sanoa, vaikka näistä kauheasti tykkäänkin, mutta kun olen saanut ilmaiseksi enkä ole ostanut. Toisaalta vuodevaatteet kestävät vuosia eikä niitä tarvitse olla kuin muutama laadukas setti. Meillä on pari muutakin vielä hintavampaa joita vaihdellaan ja varmaan olisin ihan rehellisestikin sanottuna nämä voinut yhdeksi vaihtosetiksi ostaa. Laatu on hyvä.

kalastajanvaimo
18/81 | 

Se on tärkeää -ja sen puutteen etenkin huomaa! ;) Joskus menee vähän liian kiireellä..

kalastajanvaimo
20/81 | 

Joo... minäkin olen vähän (liian) varautunut tyyppi, joka ei kovin usein istu vieraampaan ihmiseen kiinni ;) Ja tarvitsen aika paljon sitä omaa tilaa. Mut siksikin tällasia joskus tulee mieleen. Että joskus toivoo, että olisi toisenlainen...

kalastajanvaimo
22/81 | 

Oih <3 Tollasina hetkinä ei paljon mitään murheita voi ajatella..? :))

kalastajanvaimo
23/81 | 

Ymmärrän niiiin hyvin ettet oo raaskinut :/ Eikä kaikkea voikaan. Lakanoitakin on niin tuhansia tässä maailmassa :))
Kiva kun taas kävit, oot ainakin paljon akttivisempi kuin minä kommentoimassa et ei yhtään tarvitse pahoitella ;))
Puhtia... sitä tarvitaan aina eli samaa sinne!

kalastajanvaimo
24/81 | 

Joo ajattelin samaan syssyn kertoa ton lakanajutun ennenkuin tarjousaika menee ihan umpeen! ;)

kalastajanvaimo
27/81 | 

Onnelliset te joilla on aurinko paistanut... Taällä on _koko_ päivän satanut vettä ja varmaan alle viisi astetta :D

kalastajanvaimo
28/81 | 

Juu hyvää tarkoitin, harmi jos sanat meni hukkaan :D Mainostamistahan tää lifestylebloggaaminen monella tapaa on, milloin minkäkin. Harmi että tällaset aina herättää vähän neg. tunteita... Kun tarkoitus tosiaan on avin ihan samalla tapaa blogata tykkäämistään jutuista oli ne sitten ostettuja tai saatuja! :)

J-ess
30/81 | 

Asia ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta tiedätkö minkä värinen Lumin laukku siskollasi oli silloin Linnanmäellä? Onko se caramel jota on nytkin myynnissä Lumin nettikaupassa vai joku muu?

SM
31/81 | 

Jotenkin mennyt ohi tämä päivitys, mutta sattumalta sen tänään luin ja osui fiiliksiini paremmin kuin ehkä tuona päivänä olisi osunut kun tämän kirjoitit. Ehkä siksi luin tämän vasta tänään.

Olen ollut muutaman kuukauden ulkomailla vaihdossa, ja läheisyyden puute kalvaa mieltä jatkuvasti. Olen tavannut ihan mahtavia ihmisiä ja joka viikko on ollut iloa ja tapahtumaa täynnä - mutta voi kuinka kaipaan niitä hiirenhiljaisia hetkiä omalla sohvalla, kun joku on vieressä. Kaipaan koiran tuhinaa ja karvan pehmeyttä, puolison kättä ja äidin halausta. Tiedän, että pian taas olen kotona ja nyt tulisi nauttia tästä ajasta, mutta joskus se on niin kovin vaikeaa.

Kaipaan myös kovin veljeni vauvaa, ehkä juuri siitä syystä että häntä voin pitää niin lähellä ja niin kauan - hänellä ei ole kiire siitä pois. :)

Ihana kirjoitus, taidanpa laittaa oikein talteen.

nelly
32/81 | 

Minustakin kieltämättä hieman hassua, että syvällinen teksti muuttuu yhtäkkiä lakanamainokseksi :) En siis millään tapaa vastusta blogeissa (tai muuallakaan) mainostamista, mutta tuo jotenkin "kalskahti korvaan". Mielikuvilla vaikuttamista kyllä parhaimmillaan - olet Jossu taitava :) Saat varmasti parit lakanat noin taidokkaasta mainoksesta. Ps. kävin katsomassa nettikaupassa ja kivoja tuotteita on kyllä!

Satu
33/81 | 

En osaa valitettavasti itsekään ihan varmasti sanoa, mutta uskoisin että on just tuo caramel jota myynnissä nytkin. On tosin tainnut ahkerassa käytössä muuttua aavistuksen ruskeammaksi (kuvassa pikkusen kellertävämpi), mikä on mun mielestä vaan hyvä :) t.sisko

Ritva
34/81 | 

Tottakai saa mainostaa, voi joku saada halvemmalla lakanat vaikka lahjaviemisiksi.
"Riippumattoman ajattelijan" listaan laittaisin vielä kolmannen tilanteen kun saa pitää kädestä.Kun joku sairastaa tai kun joku on kuollut ja lohdutat läheistäsi.Veljen vaimo kuoli,tilanne on meillä käsillä.

Virpi H.
35/81 | 

Voi hyvänen aika, kyllä niitä seinähyllyjä korkealla etureunalla oli Ikean sivuilla - kun vain malttoi rauhassa katsoa :D Tänään uusin silmin ne löytyi, eilen ei millään : )

Virpi H.
36/81 | 

Äh, nyt huomasinkin että olit kirjoittanut, että tauluhylly on Ikeasta. Hmm, mutta mistä osiosta sen löytää Ikean sivuilta? Ei ainakaan minun silmääni pompannut seinähyllyt -tuoteosiosta...

Virpi H.
37/81 | 

Johanna, hei! Mistä olet hankkinut tuon kätevän valokuvahyllyn makuuhuoneeseen? Kiitos vastauksesta jo etukäteen! Kevätterveisin, Virpi

K
38/81 | 

Kauniita kuvia.
Läheisyys. Niin tärkeää. Joskus sitä on ikävä. Joskus harvoin sitä on liikaa. Silloin haluaa olla hetken itsekseen, ei jaksaisi ketään ihollaan.

Petra
40/81 | 

Aivan ihana postaus! Ja niin totta, että kyllä sitä syliä kaipaa itse kukin, vaikka välillä on kiva olla ihan omassa hyvässä seurassa. <3

Makkarinne on todella kaunis!

-A-
41/81 | 

Ihanasti sanottu. Onneksi saan vielä tuolta pienimmäiseltä rajattomasti haleja, märkiä kuolapusuja ja tuhinaa!

Vitsit mä haaveilen noista lakanoista. Mun kukkaro ei :)

Nipsu
42/81 | 

Kiitos kauniista sanoista, samaa ajattelin tuossa eräänä päivänä, kun pieni massuvaivainen tyttöni (3kk) nukahti lopulta syliini kipristelyn jälkeen. Toinen tuhisi siinä sylissä niin ihanasti ja isoveli käpertyi toiselle puolella kainaloon lastenohjelmia katselemaan. <3

Uuden Kuun Emilia
43/81 | 

Vaikka kiva on joskus kun saa olla ihan yksinkin ja pitää etäisyyttä muihin. Tosin aika äkkiä iskee myös halipula :)

Noi BH:n lakanat on ihania ja varmaan julmetun suloisia käytössä. En vaan millään ole raaskinnut hankkia.
Muutenkin monta ihanaa postausta, joihin en ole kommentoinut. Mä niin huokailen noita teidän kevätkelejä. Aurinkoa ja iloa sinne, ja toivottavasti myös tännekin! :) Puhtia alkavaan viikkoon!

Seela
44/81 | 

Aivan upea LAKANAmainos! Vähän meni noi kauniit sanat hukkaan siinä mainoksen sivussa, vaikka varmasti hyvää tarkoititkin. Mainostajan kanssa ei voi olla puolueeton vaan se on valitettavasti joko tai...

Seela
45/81 | 

Aivan upea LAKANAmainos! Vähän meni noi kauniit sanat hukkaan siinä mainoksen sivussa, vaikka varmasti hyvää tarkoititkin. Mainostajan kanssa ei voi olla puolueeton vaan se on valitettavasti joko tai...

Heidi
46/81 | 

Kiitos näistä biiseistä mitä olet parina päivänä laittanut. Tämäkin kipale sopii tähän sunnuntai aamuun mitä parhaimmin..aurinko nousee ja säteet syöksyvät verhojen välistä sisään. Elämä on sitten kyllä aika ihanaa..eikö? :)

Kaunista sunnuntaita sinne Norjaankin!

Lillukka
47/81 | 

Niin kauniita kuvia taas! Ja tää postaus oli niin symppis. Se hipaisi ihan sydämmestä asti ja muistutti kuinka tärkeää on, että on rakkaita ihmisiä (ja otuksia) lähellä.Isoja ja pieniä, nuoria ja vanhoja, miehiä ja naisia, poikia ja tyttöjä, karvaisia ja karvattomia ...

Jatta
48/81 | 

Kaunis sekä harmoninen on makuuhuoneenne, niin kuin koko kotinnekin :)
Tianveranta toimi täällä Järvenpäässä vielä jokusen aikaa sitten vanhassa Apteekki rakennuksessa, joka on vanha hirsirakennus aivan täällä Jäken keskustassa. Yhteydessä toimi myös pieni kahvila. Nyttemmin uusi sisustusyrittäjä jatkaa ilman kahvilaa.

Amanda
49/81 | 

Voi että. Piti minunkin tulla tänne kommentoimaan. Pitkästä aikaa blogikirjoitus hätkähsytti, pysähdytti. Sai miettimään. Kirjoitit aian ihanasti tästä, läheisyydne tarpeesta. Jotenkin kauniisti ja niin. Harvoin on sellaisia tekstejä, jotka pysähdyttävät hetkeksi ja saavat miettimään. Olen sanaton

Todella ihana,kaunis teksti

Soile
50/81 | 

Johanna,
usko tai älä tuli itku...
Kirjoitit niiiiiiiiiiiiiiin ihanasti.
Itselläni tuo läheisyys on erittäin hyvin hoidossa ja nautin täysillä.
Ystäväni miettiii avioeroa juuri läheisyyden puutteen vuoksi ja häntä olen nyt kovasti lohduttanut ja rohkaissut.
Siitä saa niin paljon VOIMAA!!!!

Odotan innola jospa mua onnistaisi noissa hoidoissa, tekisi niin hyvää kaiken kovan kiireen keskellä.
Ja kun ei ole rahaa itseänsä hoitaa..
Mutta LÄHEISYYS ON ILMAISTA.
Kiitos kun ihanasti siitä muistutit!!

kalastajanvaimo
51/81 | 

No okei... :) Mun mielestä vaan sellaset pelkät mainospostaukset on aika tylsiä enkä itse pidä niistä. Siksi mun mielestä, bloggaajan vapaudella, voi tylsän mainospostauksen saada kivemmaksi sanomalla jotain kivaakin. Miksei... harmi että se muuttaa postausta huonommaksi tai kalskahtaa korvaan. Tuskin tulen koskaan tulevaisuudessakaan tekemään pelkkiä mainosposteja, et tällasia joudutte kestämään :D

kalastajanvaimo
52/81 | 

Joo tää on kyllä tärkeä juttu. Piilomainonta edelleen on laitonta ja siksi olen kirjoittanut esimerkiksi näiden lakanoiden tekstin yhteyteen, että olen saanut ne. Oli muuten ihan hyvä havainto, että naistenlehdissä piilomainontaa esintyy oikeasti paljon räikeämmin kuin blogeissa; sanotaan nyt vaikka että toimitukseen lähetetään vaikka mitä ihania juttuja ja toimittaja laittaa niita sitten "kuukauden suosikkijuttuihin". Bloggaajat on vaan otettu tästä asiasta paljon pahemmin riepotteluun -vaikeampihan toimittajille olisikaan mitään sanoa... Noin yksinkertaistettuna esimerkkinä
Joku pakollinen, kaikille blogeille yhteinen mainosprintti olisi älyttömän hyvä juttu, ehkä sellanen vielä joskus keksitään. Joku bloggaaja merkkaa tähdellä (*) kaikki yhteistyökamppikset, sekin on tosi hyvä ja aika vaivaton niin lukijalle kuin kirjoittajallekin... Mut tosiaan yhteisiä sääntöjä ei oo ja tällä hetkellä riittää ilmoitus siitä, että tuotteet ovat saatuja.

Laura
53/81 | 

Mun mielestä on ihan hyvä ja tervettä, että lukijat erottavat tällaiset mainokset niistä tavallisista blogipostauksista. Piilomainontaa on nykyisin kaikkialla ja se toimii ja ihmisten, erityisesti nuorten, on todella tärkeää oppia medialukutaitoa ja erottaa mainos muunlaisesta tekstistä. Myös naistenlehdet ovat täynnä piilomainontaa eli eivät blogit ole ainoita, jotka tätä tekevät. Mutta mielestäni on ihan tervettä, että edes joku nostaa asiaa vähän esille. En minä tällaisista mainoksista pahastu, koska luen näitä postauksia nimenomaan mainoksina, mutta mietin kyllä toisinaan, että mainonnan ja piilomainonnan ja tavallisten postausten rajat ovat kyllä blogeissa hienon hienoja. Joskus toivoisi blogeihinkin niitä pakollisia pieniä pränttejä, joita naistenlehtien sivuilla toisinaan näkee. (Esim. lehdissä lukee joskus "ILMOITUS" sellaisella sivulla, joka ensi alkuun näyttää ihan tavalliselta artikkelilta.)

Riippumaton ajattelija
54/81 | 

"Kolme kertaa elämässä saa pitää kädestä.
Ensin silloin, kun on itse pieni.
Toisen kerran silloin, kun rakastuu.
Kolmannen kerran silloin, kun itsellä on pieni lapsi.

Kädestä pitäminen on niin mukavaa, että mietin, miten sitä saisi lisää. Ainakin niin, että itsellä on pieniä veljiä ja sisaria, joita voi pitää kädestä.
Tai niin, että itsellä on paljon lapsia.

Ehkä niinkin,
että rakastaa paljon."

Tämän olen joskus yli 10 vuotta sitten kirjoittanut itselleni ylös muistaakseni Hesarista, kenties jostain mainoksesta (?)

Lähellä oleminen on ihanaa.

-Ihostelija

Kenyatta Nannen
57/81 | 

Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to search out any individual with some unique thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is something that is wanted on the net, somebody with a bit originality. helpful job for bringing something new to the internet!

perder peso
58/81 | 

Most of whatever you say happens to be astonishingly appropriate and it makes me wonder the reason why I had not looked at this with this light before. Your article really did turn the light on for me personally as far as this subject matter goes. Nonetheless there is actually 1 factor I am not necessarily too comfortable with and while I make an effort to reconcile that with the central theme of your point, permit me see what the rest of the subscribers have to say.Very well done.

landscaper portland oregon
60/81 | 

With everything which appears to be developing throughout this specific subject matter, all your points of view happen to be relatively refreshing. On the other hand, I beg your pardon, because I do not subscribe to your entire plan, all be it exhilarating none the less. It seems to everybody that your opinions are not completely validated and in simple fact you are yourself not really thoroughly confident of your assertion. In any case I did appreciate reading through it.

aquelle hair products
61/81 | 

Items i have seen in terms of computer memory will be the fact you can find technical specs such as SDRAM, DDR and numerous others, that need to match the attributes with the motherboard. If the personal computerâ??s motherboard is fairly current whilst you will find no operating-system issues, changing the memory literally takes under sixty minutes. It is 1 of several easiest individual computer upgrade techniques one can picture. Thanks for giving your concepts.

Best Anti Aging Skin Care
62/81 | 

Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

Blues Saxophone lessons
63/81 | 

Currently it appears like Expression Engine is the top blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

team building activities
64/81 | 

Currently it appears like Wordpress is the top blogging platform available right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

roofer Nashville
66/81 | 

My partner and I stumbled over here coming from a different page and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to looking over your web page again.

kitchenaid parts
68/81 | 

Just thought i would comment and say neat theme, did you code it yourself? Looks great.

Qardoo please
70/81 | 

In this grand pattern of items you will get an A just for hard work. Exactly where you confused me personally was very first on your specifics. As people say, the devil is within the detailsâ?¦ And that could not be much more accurate here. Having said that, permit me say to you precisely what did deliver the outcomes. Your text is truly highly engaging and that is probably why I am creating an effort to comment. I do not make it a regular habit of performing that. Second, although I can easily see the leaps in reason you come up with, I am not convinced of exactly how you appear to connect your details which help to make the conclusion. For now I will yield to your position however wish inside the foreseeable future you link your facts considerably much better.

car xenon kits
71/81 | 

Hey there are using Wordpress for your site platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

http://www.homeremediesforlice...
72/81 | 

Thanks, I have been searching for information about this subject matter for ages and yours could be the very best I've found so far.

RS Schmitt Money
73/81 | 

Sweet blog! I found it even though looking on Yahoo News. Do you've any suggestions on how to get listed in Yahoo News? Iâ??ve been trying for a while but I never appear to get there! Thanks

Arnold California Real Estate
74/81 | 

Astounding ... simply astounding. Way to give us all something that we might not have ever known about. At least I just discovered something new. Thanks a bunch!

more information
75/81 | 

Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to find anyone with some authentic ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that's wanted on the web, someone with a bit originality. helpful job for bringing something new to the web!

college furniture
77/81 | 

first aid kitsâ?¦ thank you for the informative data you've got here!â?¦

exerciseroutines.biz
79/81 | 

Thanks for the writeup. I definitely agree with what you are saying. I've been talking about this topic a good deal lately with my brother so hopefully this will get him to see my point of view. Fingers crossed!

childrens dentist
80/81 | 

i was just browsing along and came upon your weblog. just wantd to say great web site and this post really helped me.

Eze Group
81/81 | 

Hi there! Great stuff, please do tell me when you lastly post something like that!

data capture solutions
82/81 | 

light bulbs are good for lighting the home but stay away from incandescent lamps because they create so significantly heat;;

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016