silkkimekko H&M & Marni / sandaalit Marenas

Hei mikä viikonloppu takana <3 Ensin meillä oli yövieraita ja sit meidän porukka puolestaan jatkoi (samassa seurueessa) itse yövieraiksi. Liian harvoin tulee (nykyään) vietettyä 50 tuntia tiiviisti samassa seurassa -ja vieläpä aika spontaanisti. Nyt ei vaan maltettu jättää niitä yhden yön jälkeen :)) Me tytöt käytiin oikein jopa festaroimassa Canal Streetissa eli kuuntelemassa Veronica Maggiota. Iiiiiih. -Ja katselemassa Veronica Maggiota; sillä oli mustat ylipolven nahkasaappaat, oranssi minihame (jossa oli mustia tähtiä) ja musta napapaita (hitsi kun ei ollut kameraa mukana -facebookkasin teille yhden kännykuvan :)). Siis sillä on aina niin karseita (esiintymis)vaatteita että ne on loppujen lopuksi ihan älyttömän cooleja. Tai siis Veronica on vaan ehkä maailman coolein. Iiiih.

Ja Aino sai Barcelonasta kaveriltaan tuliaisiksi aika coolit pöksyt. Noihin mahtuu vaippa ;)

Jasso sit se ois taas arkeen paluu, voi tylsyys. Ois tätä kommuunielämää vielä viettänyt.

Mut onpahan taas energiavarastoja täytelty,

superenergistä viikonalkua teillekin!!

Kommentit (12)

Kaneli
13/12 | 

Todella kivoja asuja teillä kaikilla kolmella : ) mutta nuo Marenasin sandaalisi ovat upeat. Niiden tai vastaavien bongaaminen taitaa vain osoittautua mahdottomaksi, jos ei satu olemaan Espanjaan matkaa tulossa...

AK
14/12 | 

Hei pakko kysyä, kun sanoit että Ainon pöksyihin mahtuu vaippa, että milloin Norjassa on tapana opettaa lapsi kuivaksi? Muistan myös aiemmin jossain kuvan, jossa Ainolla oli tuttipullo kun hän oli lähempänä kahta vuotta.

Ja tämä ei TODELLAKAAN ole sellanen sormella osoittelu-viesti! Vaan näissähän on taatusti maissa eroja, että missä vaiheessa mitäkin opetellaan tai vaaditaan. Tuntuu, että Suomessa lapset opetetaan omatoimiseksi kaikista nopeiten, mun 2,2v on ollut suht päiväkuiva pari kk, syönyt vuoden itse ja tuttipullo heivattu 1v synttäreiden jälkeen, ja on aivan tavallinen muksu.

Kun taas kesällä katsoin lomalla, että moni ruotsalainen isompikin lapsi (3v) söi vielä tuttia ja joi nokkamukista, mikä Suomen terkkareiden mielestä on iso nöy nöy jo kaksivuotiaalle. :)

Muitakin eroja ois kiva kuulla, että miten eroaa lastenkasvatus Norjassa ja Suomessa?

P.S. Ja hei pliide voisitteko pian alkaa toivomaan sitä kolmatta lasta, me ruvetaan nyt toivomaan toista ja ois niin hauska odotella taas yhtä aikaa! :D

Ihanaa kesänjatkoa!

Anu
15/12 | 

Heips!
Tuo mekko on niin nätti sun päällä.
Tilasin itse sen pienimmän koon ja oli kuin säkki olisi ollut päällä...ei istunut ollenkaan ja mun oli myös hurjan sähköinen. Palautin siis mekon.
Ainon housut on ihanat ja onpas teillä ollut mukavan kuuloinen viikonloppu.
Täällä Tampereella oli niin hirveä ukkonen viimeyönä (ja edellisenä) että tuntui kuin se ei loppuisi ikinä. Lasit vaan kilisi vitriineissä ja maa tärisi.

Heidi
16/12 | 

Oliko tuo sinun mekkosi tosi sähköinen ja jos, niin millä olet saanut sähköisyyden pois? :)

Olimme muuten viime viikolla siellä teidän nurkillanne. Niin kaunista! Blogissani on muutama otos, jos haluat kurkata.

saramama
18/12 | 

kylläpä on kaunis tuo mekko. niin kauniin värinen.

mulla taas alkaa kommuunielämä anoppilassa (11.päivää) olemaan jo äärirajoilla ja odotan tavallista kotiarkea kuin kuuta nousevaa :d

samis
19/12 | 

Mitä Jurliquen tuotteita suosittelisit kokeiltavaksi henkilölle, joka ei vielä ole tutustunut tuotteisiin muuten kuin tuotesivuja netistä lukemalla? :D

Jc
20/12 | 

I.H.A.N.A toi sun mekko! Yritin H&M:n sivuilta etsiä, mutta tuloksetta. Tykkään tosta kaulaosan yksityiskohdista. Saisko linkkiä mekosta, thanks!

Kati/Hus nummer nio
21/12 | 

Ihana väriyhdistelmä sinulla! Ja lapsetkin yhtä innokkaasti poseeraamassa dagensia :-)

solei
22/12 | 

ihana mekko, oliko H&M??
ja voisin ottaa nuo Ainon housut itselleni. ehkä hieman isompina ...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016