terassilla

 

Sellaista viikonloppua. 

Huhhuijakkaa että oli lauantaina vähän väsy olo. :P Ei niin kauhian tottunut ole tällaiseen valvomiseen. Mutta miten parhautta viettää kuumana kesäperjantaina tyttöjen iltaa, justiinsa Suomesta palaneena kun kaikki tietävät että mulla saattaa olla vähän kurja olo. Ei oo nyt. :) Kiitos terapiasta. <3

Pöytä näyttää vähän siltä kuin olisimme vain juoneet, mutta hyvistä lohista ja salaateista jäi vain kuvat ottamati. Ei ehtinyt; eikä muutenkaan juuri kuvailemaan. Kumman nopeasti yksi ilta ja yö menee.

Mun mekko on Bless This Messin; ehkä tiesittekin jo. ;) Tykkään niin kovasti tästä, täytyy yrittää käytellä. Ja hiukset ihan laittamati. Tolta näyttää jollei ehdi suihkun jälkeen edes harjaamaan ;) Että antaa vain kuivua päähän. Ei oikeastaan ollenkaan hullumpi just tällä kertaa, mutta ei ne laineet aina asetu niinkuin toivoisi. ;)

Ja hei, hiuksista puheen ollen; kuinka moni on missanut ed. postauksen; sen jossa arvon kolme hiushoitoa Inochiin?  Itse pääsen postaukseen vain facebookin kautta, joku vain googlettamalla. Me Naisten oma sivu ei sitä ole tainut päivittää (enkä tajua miksi) -eiköhän huomenna korjaannu. Niinkuin kaikki vaivat maanantaisin hehe.

Toivottavasti tämä postaus nyt suostuu päivittymään Me Naistenkin sivuille ihan normaalisti.... :/ 

Superia viikon alkua! 

 

Kommentit (10)

Heli
11/10 | 

kertakaikkisen ihana väritys mekossasi! Sopii sulle erinomaisesti.

anni nättinen
13/10 | 

hei.

pääsin tähän postaukseen facen kautta, ei siis ollu päivittynyt me naisten sivulle. Ihmettelinkin :( ihan vaan tiedoksi.. Mukavaa alkavaa viikkoa, toivotaan että aurinko vielä hellisi meitä!

-anni-

Blomma
15/10 | 

Moikka! Mäkin pääsin tähän postaukseen vain Facen kautta. Tulin lukemaan uusinta postausta, minkä olin muka Facessa nähnyt mutta tässä näkyikin just tuo mainitsemasi hiuspostaus. Oli pakko käydä kurkkaamassa Facessa, että olenkohan nähnyt omiani, mutta sieltä kautta pääsikin tähän uudenmpaan postaukseen...

Että jotain häikkää tässä varmaan on.

tjs
16/10 | 

Voi kuinka kaunis sinä! Niin upea! Ihanalta näyttää teidän illanvietto :-)

LPP
17/10 | 

Ihana ilta ollut :)

Meillä oli juuri myös lauantaina naisten ilta ja hauskaa riitti pikkutunneille saakka <3

Miia K.
18/10 | 

Vieläkö ehtii mukaan? Jos kyllä, niin arvonnassa mukana minäkin karhean tukkani kanssa :)

Satunnainen lukija
19/10 | 

On todellakin upea mekko! :D Saako udella merkkiä? ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015