En tiedä kuinka tuttu teille on tanskalainen Bolia, mutta aikoihin en ole innostunut niin kovasti kuin Oslossa huonekalufirman liikkeessä vieraillessani. Niin että laitanpa teillekin muutaman inspiskuvan. Tosi klassista, perinteistä skandinaavista suunnittelua. Retroa ja huippumodernia sekaisin. Oikeesti tosi helppo yhdistää vaikka minkä tyylien ja kausien kanssa. Liikkeestä jäi vaan todella ammattitaitoinen kuva, laatutuotteita. Hyvää suunnittelua, hyviä materiaaleja ja huolellista totetutusta. Että jos Suomeenkin vaikka ois Bolia pian tulossa kun se täällä muissa pohjoismaissa on kovasti suosittu. Monet jutut, kuten toi tekstitapetti olivat luonnossa ihan älyttömän hyvän näköisiä. Tai miettikää toi heppatapetti vessaan. Kokonainen seinä heppana. Se ois niiiin hieno. (No mihin vaan mut meillä vessan seinä kaipaa jotain niin se tuli mulle heti mieleen.

Tää on just niin tätä mikä helposti vetoaa minuun. Puunväriä ja vaaleita sävyjä. Skandinavista selkeyttä ja laatumaterialeja, joita on helppo maustaa ripauksella blingblingiä ja itämaisuutta. Bolia oli siis nautinto -ja suuri insppiration lähde.

Kommentteihin palailen taas pian, kivaa tiistai-iltaa! :)

Kuvat Bolia

Kommentit (10)

hobgoblin
12/10 | 

tykkään kovasti! Aika paljon samaa kuin BoConceptissa, joka on myös Suomessa myynnissä.

Toope
14/10 | 

Bolia on ihan paras! Rakastan sitä kauppaa! Meillä on sieltä yhtä sun toista ja ollaan oltu kaikkiin tosi tyytyväisiä. Huonekalut on aika kalliita, mutta niillä on myös usein tuotteita alennuksessa. Suosittelen!

Sara
15/10 | 

"Puunväriä ja vaaleita sävyjä. Skandinavista selkeyttä ja laatumaterialeja, joita on helppo maustaa ripauksella blingblingiä ja itämaisuutta." Just kun mun näppiksestä :) Ihania nuo kuvat ja varsinkin tuon allimaisen oikealla lattia on aivan ihana.

Merianna
16/10 | 

Yhdyn kyllä täysin mielipiteeseesi siitä, että Bolian tuotteet ovat ihania. En ole aiemmin tutustunut kyseiseen sisustusliikkeeseen, mutta nyt täytyy tutustua. Ihan kuin sanoit; värit, muotoilu ja skandinaavisuus kolahtavat. Ja heppaihmisenä täytyy sanoa, että pissisin hunajaa, jos saisin tuollaisen heppatapetin. ;)

Sari
17/10 | 

Innostuin tuosta tekstitapetista. Olen äidinkielenopettaja. Olisipa mahtava saada runoja seinälle tms. Toki haluaisin niitä suomeksi. Tai miksei Shakespeare kävisi.

Miia
18/10 | 

Vinkkasit joskus täällä blogissa sivusta jossa oli ihania neuleohjeita. Yritin etsiä sitä, mutta en löytänyt sitä mistään. Voisitko laittaa sen sivun osoitteen uudelleen?

Kirsi
19/10 | 

Bolia on oikeinkin tuttu, monta kertaa siellä käyty inspiraatiota hakemassa, mutta vielä mitään ei ole hankittu... Nojatuoli on kyllä toive/harkintalistalla!

Raisa
20/10 | 

Voih, harmi kun eivät otimita tuota tapettia postitse. Olisin heti sen hankkinut, tuo olis ihan täydellinen tytön huoneeseen! Oltaisiin molemmat tyytyväisiä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram