Heisan, perjantai-iltaa :) Täytyy sanoa että HYVÄ että te ootte sitkeesti kyselleet mun noista mustista bootseista; niiden merkistä ja alkuperästä. Bootseja ensi kertaa esitellessäni ilmoitin nimitäin niiden merkiksi "Vibramin", mutta sitä ei (onneksi) ihan pureskelematta nielty. Kyseltiin, että oiskohan Vibram vain bootsien kumipohjan valmistaja... Ja niinhän se oli. Itse bootsit ovat Blackstonen ja niitä saa ostettua vaikkapa Miinnosta, jossa on laaja valikoima Blackstonea -mun bootsit tässä.

Pahoittelen sekaannusta, kiitän kyselijöitä ja voin suositella itse kenkiä :)

Nyt toivottelen ihanaa perjantai-illan jatkoa ja palailen pian <3

 

Kommentit (23)

Blackstone
25/23 | 

Olisiko sinulla mahdollista toimittaa kengät Suomeen , liikkeessä kun ovat puoleen hintaan mikäli kokoa 36 tai 37 löytyy .Maksun suoritan etukäteen postikuluineen .Voit lähettää sähköpostii , kyselinkin näistä kengistä säköpostin kautta .

Kat
26/23 | 

Ihana tuo sun takki! Nayttaa niin ihanan lampimalta ja mukavalta. Mahtavaa viikonloppua teille!

Sanna
27/23 | 

Minusta nuo sinun kuvat on just hyviä. Tämähän on enemmän kuitenkin lifestyle blogi kuin mikään muotiblogi joten tunnelmalliset kuvat pienistä yksityiskohdista on just hyviä. Itse ainakin etsin näistä inspiraatiota tyyliin ja väreihin, en katso näitä siksi että tekisin listan ja sen mukaan lähtisin vaateostoksille. Ja blogin kirjoittaja saa kirjoittaa näköistään blogia. Tuota kuvankäsittelytaitoa saisi itsekin opetella, kun ei omaa kunnon järjestelmäkameraa niin kuvat on aika kalseita jos niitä ei jollain editoi.

kalamuija
28/23 | 

Onko noi kuvat talta paivalta? Niin syksyista <3 taalla on taysi talvi.
Tuossa ylhaalla joku toivoi, ettet kasittelisi ja rajaisi kuviasi niin kovasti. Minulla ei ole siihen mitaan sanottavaa. sinulla on ihania ja hienosti otettuja ja kasiteltyja kuvia taalla. Haluaisin oppia tuon taidon.
Mutta tosta kritiikista. Itsekin olen huomannut, etta suosikkiblogeissa on harvoin sellaista rakentavaa kritiikkia. Kaikki on aina vaan niin ihanaa, hienoa jne. Kaikesta tykataan.. ja tod nak ne jotka ei tykkaa, ei sano mitaan.
Siita en tykkaa, etta anonyymina arvostellaan jne, mutta nimimerkilla rakentavan palautteen antaminen voisi lisaantya.
Hyvaa viikonloppua:)

Anu
29/23 | 

Hei!
Blogisi on sinun näköisesi! Sinun blogisi, joten pidä se sellaisena. Kuvat ovat hienoja ja kauniita ja teet blogiasi hyvällä maulla. Minä ainakin tykkään tosi paljon! Kiitos!

Saru
30/23 | 

Sun blogi on jotenkin niin ihana! aivan erilainen henki ja meninki kuin monessa muussa muotiblogissa. Postauksiakin tulee kiitettävin väliajoin joten mielenkiinto säilyy, mä tykkään! :)

Aava
31/23 | 

Hassua, mulla on melkeen samat Blackstonen bootsit ja niiden pohjassa lukee Blackstone. Mutta tosiaan aavistuksen eri mallia ja ostin ne Zalandosta :)

Ihanaa viikonloppua!

Aava
32/23 | 

Niin ja piti siis sanomani, että huomasin vasta äsken tän bootsikeskustelun, muuten oisin toki kertonut bootsien merkin jo aiemmin...

anniina
33/23 | 

näyttää niin ihanan pehemeältä ja lämpöiseltä tuo neule, mistähän mahtaa olla peräisin? :)

Tiu
34/23 | 

Uutena asukkaana vieraassa (suomalaisessa) kaupungissa tulee usein mietittyä mistä niitä uusia ystäviä voisi löytää. Yksinäisyys vaivaa. Blogiasi lukiessa juolahti mieleen: tunnetko itsesi koskaan yksinäiseksi vieraassa maassa vai oletko jo kotiutunut sinne? Vinkkejä miten aikuisiällä voisi löytää uusia tuttavuuksia? :)
Kaikkea hyvää sinulle!

kalastajanvaimo
35/23 | 

Joo, hassua! Näissä ei lue kai missään Blackstone...? Sisavuorikin on pelkkaa karvaa. Ja ulkopohjassa lukee se Vibram. Hämäystä ;)

kalastajanvaimo
37/23 | 

Voi kiitti :) Kiva kuulla! Joskus tuntuu etten ihan ehdi postailemaan tarpeeksi usein, mutta tuleehan näitä tosiaan _melkein_ joka päivä ;) Tai ainakin joka toinen :)

kalastajanvaimo
38/23 | 

Eikun tää oli tosi kiva kuulla :) Varmaan ymmärrät, että bloggaajat saavat aika paljon toiveita ja ohjeita ja vinkkejä mistä pitäisi blogata ja luonnollisestikin toiveita tulee ihan laidasta toiseen. Mulle on tullut myös aika roimasti (ihan toisenlaista kuin tää sun ;)) Kritiikkiä siitä miten kuvaan -tai siis esittelen itseäni täällä niin paljon ;) Varmasti sekin on joskus vähän latistanut intoa -vaikka itse ajattelenkin kuvaaavani juurikin niita asuja enkä minua! Eli kiitos tästä kannustukssta asukuvien lisäämiseen! Ne on munkin mielestä ihan kivoimpia... Joskin kuvien muokkailu on se kaikkein hauskoin juttu enkä usko, että tuun edes täysin käsittelemätöntä kuvaa tänne laittamaan.... Olen tosi pahoillani! :D Se ei tyydyttäisi mun esteettistä silmää... Eikä siis olisi mielekästä bloggaamista... Pahoittelen. Pidän mielessä ton että asuista olisi kiva saada kunnollisempia kuvia -se on tietty tärkeää!
Mut tosi kivaa että sanoit, siis kyllähän asioista aina voi keskustella ja mielestäni ihan ok kestän kritiikkiäkin. Herkkä saatan olla muttei se estä olemasta vahva... ;)
Hyvää viikonloppua, kiitos kivasta palautteesta :)

kalastajanvaimo
39/23 | 

Tottakai, kyllä saa sanoa jos on rakentavaa sanottavaa, mutta blogeissa on varmaan vähän liikaa ollut sitä anonyymiä pahan olon purkamista... Siis sellasta turhaa kritiikkiä. itse tykkään kyllä kaikesta palautteesta, jonka takana on hyvä tarkoitus eikä loukkaaminen. Mut ehdottomasti saa sanoa parannusehdotuksia ja sellasta järkevää kritiikkiä. Bloggaaja saattaa hyvinkin sokeutua omille jutuille ja saada tosi hyödyllistä vinkkiä lukijoilta. Eri juttu sitten on osaako bloggaaja lähteä niiltä omilta reiteiltään ja korjata virheitään ;D

kalastajanvaimo
42/23 | 

Arvaa mitä, niitä ei enään oo puoleen hintaan :( En tajua miksi hyviä talvikenkiä myytiin tovi puoleen hintaan, nyt ne on ihan normaalihinnassa!

kalastajanvaimo
43/23 | 

Neule on Objektin :) Se on oikeastaan ihan samanmallinen kuin se Skappel -neule, johon täälläkin laitoin ohjeen vähän aikaa sitten... Tajusin just ;)

kalastajanvaimo
44/23 | 

Tiu, kiitos kommentista. Voisin kirjoittaa aiheesta ihan postauksen, koska olen miettinyt sitä usein. Yksinäisyyttä yleensäkin. Löysin taällä aika nopeasti muutaman hyvän kaverin jumppaamisen kautta -se oli mun pelastus. Eli varmaan joku tollanen harrastus/työpaikka... Mutta en silti ole ihan varma auttaako hyvät ystävätkään yksinäisyyden tunteeseen, jos kuitenkin tuntuu että juuret ovat muualla... Teen tästä joskus postauksen!
Kaikkea hyvää Tiu, toivottavasti löydät jonkun hyvän ystävän, ei niitä montaa tarvi eikä nirso kannata olla <3

anne
45/23 | 

Olen jo pitkään etsinyt kivaa parka-takkia vaalealla vuorella ja tuo omasi näyttää mukavalta. Minkä merkkinen se on? Vihreä väri ei kyllä ole mun juttu, joten jos tulee puuvillainen musta tai beige mieleen, mieluiten irroitettavalla karvavuorella niin olisin enemmän kun kiitollinen vinkistä. Ja ei liian pitkä saa takin malli olla kun olen itse kauhea pätkä :)

Mrs.Brown
46/23 | 

Okei Johanna. Nyt sitten vihdoin siihen kritiikkiin. Luulen, että tämän postauksen kuviin liittyen voin aiheeni hyvin kirjoittaa.

Näin aluksi haluan tehdä yhden asian selväksi: Tarkoitukseni EI TODELLAKAAN ole loukata. Olen tutustunut huolella niin vanhoihin (2009/2010) kuin uusiinkin (2011/2012) postauksiisi ja minulle on selvinnyt, että olet hyvin herkkä ihminen. Siksi olenkin erityisen varovainen. Haluan ihan oikeasit antaa rakentavaa kritiikkiä.

Tunnen jopa olevani velvollinen tästä kiritiikistä sulle ilmoittamann, koska olen sitä mieltä, että "oikea fani" kertoo, jos jokin mättää. Miten muuten saisit asian tietoosi? Vaikka toisaalta en voi sulkea ajatuksta pois, että mahdollisesti mielipiteeni ei edes ole Sinulle tärkeä (eikä siinä edes olisi mitään vikaa).

Joku aika sitten minulle nimittäin selvisi, että on lukijoita, jotka eivät kehtaa täällää tuoda kritiikkään ilmi, vaan lopettavat melkein kerta laakista blogin lukemisen, kun jokin asia todella häiritsee. Olin ihan ihmeissäni! Onko tuo reilua? Miksi emme anna bloggaajalle madollisuutta parantaa, vaan teilaamme heti? Minusta tuo on epäoikeudenmukaisuutta. Noh hyvä. Sitten herääkin kysymys, miksi jotkut luijat eivät kehtaa kirjoittaa tänne kritiikistään. Heillä on oltava jokin syy. Myönnän, että itsellänikin kesti kauan, ennen kuin ryhdyin kommentoimaan. Oma syyni oli, etten oikein tiennyt, miten ajatukseni tulkitaan, kun en voi käyttää ääntä enkä ilmeitä. Harhaanjohtavuus on täällä todellakin vaarallista, ainakin näin minun kaltaiselleni "aloittelevalle" kommentoijalle. Toinen syy miksi lukijat eivät ehkä halua kritisoida on, koska pelkäävät, Johanna Sinun, reagtiotasi (en tiedä kirjoitetaanko tuo sana noin suomeksi, en käytä suomenkieltä kauhean usein, siksi unohdan tuommoset asiat, sori). Monet ehkä pelkäävät, että loukkaannut toden teolla. Tämä taas johtaa siihen, että sitten täältä vaan häivytään vähin äänin. Lukijakunta pienenee ja pahimmassa tapauksessa valot sammuvat. Tämä siis perusteluna (jos sellainen yli päänsä oli tarpeellinen)siihen, miksi tämän kommentin kirjoitan. Ja nyt itse asiaan:

Toivisin Sinulta Johanna, ehkä edes vain säännöllisin väliajoin, noihin asupostauksiin, ihan "normaalia" kuvia. Eli ei liian käsiteltyjä, ei oudolla valolla eikä myöskään erikoisissa asennoissa otettuja. Kuten jo aikaisemmassa kommentissani mainitsinkin, kaipaan asuvinkkejä. Tästä yksinkertaisesta syystä tarvitsen myös selkeitä kuvia. Haluaisin nähdä kuvassa suurin piirtein koko vaatekkappaleen. Pelkkä "palaa kauluksesta" tai pelkkä "kengän kanta" ei oikein tahdo auttaa. Vinkin saaminen tuppaa jäämään tällöin suht lyhyeksi. Myös mahdollismman normaali valo on tärkeää, jotta todelliset värit tulevat esille. Muuten etsin jotain vaatekappaletta, jota ei lähimainkaan ole olemassa. Se kieltämättä joskus todella harmittaa. Tiedän, että Sinulle yksi hauskimmista asoista tällä blogissa on tuo kuvien käsittely. Muistan, kuinka jossain postauksessa kirjoitit, kuinka on hauska nähdä, kun jostain ihan tavallisesta kuvasta syntyy jotain uutta ja kaunista (tai jotain sinne päin). Siksi en ehdotakaan, että muuttaisit blogisi tyylin tästä ja heti nyt aivan toiseksi kuin mitä se oikeasti on. Tiedän vallan hyvin, että juuri nuo taiteellisella silmälläsi otetut, kauniisti muokatut kuvat ovat blogisi suola. Mutta kenties, kenties edes joskus, ajattelet kommenttiani, kun taas jälleen kerran laitat asupostauksia tulemaan...

Ja muuten, noita asupostauksia ei voi koskaan olla liikkaa ;) Mutta ehkäpä Sinulla on syysi, miksi niitä on nykyään niin hirmu vähän. En nyt halua puuttua jokaiseen yksityiskohtaan. Se ei vastaisi sanomani ydintä. Tästä tuli muutenkin taas aivan liian pitkä kommentti. Mietinikin, että olisikohan pitänyt mieluummin laitta s-posti, muuta sama kai tuo. Toivon koko sydämeni pohjasta, että en loukannut tunteitasi. Nytkin teksi mieli poistaa koko kirjoittamani teksit, mutta olkoon.

Odotan niin innoissani jokaista uutta (asu)postaustasi! Toivottavasti jaksat motivoidulla tavalla viihdyttää meitä vielä kauan, niin tekstin kuin kuviesikin kautta :)

Hyvää viikonloppua Sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram