Suomihan oli olympialaisissa aika hyvä purjehduksessa, joten laitetaan näitä meitin viime päivien veneilykuvia ;) Ja siis tosiaan olen jo aika myöhässä näiden arvontojen kanssa -eli Beach Housen yhteistyöolympialaisissa arvotaan nyt kaksi ihanaa yöpaitaa kahdesta pronssimitalista ja yksi kylpytakki yhdestä hopeasta!

yöpaita I:

Pipsa kirjoitti:

28.7.2012 11.04

Kiva arvonta idea :-)

Beach housen tuotteisiin olen tutustunut grey&whiten kautta.

-Pipsa

yöpaita II:

sanna kirjoitti:

27.7.2012 14.39

Millanputiikki.fi! Ihanan tunnelmalliset ja selkeät sivut :)

kylpytakki:

negative kirjoitti:

27.7.2012 17.30

Benico taitaapi olla. !:) luulenpa vain, ettei suomi saa kovin montaa mitalia :(:D ehkä yhden!

 

***

Onnea tytöt! :) Laitan teille viikonlopun aikana s-postia, mutta jos ehditte ennen minua, niin saa toki laittaa yhteysteitoja tonne mun kalastajanvaimo@yahoo.com -sähköpostiin niin nopeammin pääsemme asiassa etteenpäin! :)

Oikein kivaa viikonloppua kaikille! :)

Kommentit (7)

Mia
1/7 | 

Heips Johanna! En ole aikoihin käynyt lukemassa blogiasi, sillä meillä on todella huono nettiyhteys.Olimme molmmat Expatrium-lehdessä :) Hyvää kesän loppua Chilen talvesta!

Anneh.
4/7 | 

Arvontapostauksessa oli maininta "Kommentin tähän postauksen voi jättää huomiseen lauantaihin 28.7. kl 24 mennessä", eli ihan oikein taisi mennä. Tai ei oikein, koska minä en voittanut ;)

tanja
5/7 | 

moikka,

mietin vain et oliko toi arvonta vaan 24.7 asti? voittajat ainakin oli ottanut osaa sen jälkeen. en ole siis varma vai ymmärsinkö väärin :)En tarkoittanut siis pahalla vaan ajattelin niitä, jotka osallistui ennen sitä.

Annika
6/7 | 

Oih, mä tunnistan tutut ja rakkaat maisemat. Odotan jo innolla, että pääsen huomenna aamulla starttaamaan kotoa Helsingistä mökille Kuutsaloon :-) Ihania kuvia sulla tosiaan! Ihania hetkiä Suomen lomalle jos vielä ootte täällä :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram