Suomihan oli olympialaisissa aika hyvä purjehduksessa, joten laitetaan näitä meitin viime päivien veneilykuvia ;) Ja siis tosiaan olen jo aika myöhässä näiden arvontojen kanssa -eli Beach Housen yhteistyöolympialaisissa arvotaan nyt kaksi ihanaa yöpaitaa kahdesta pronssimitalista ja yksi kylpytakki yhdestä hopeasta!

yöpaita I:

Pipsa kirjoitti:

28.7.2012 11.04

Kiva arvonta idea :-)

Beach housen tuotteisiin olen tutustunut grey&whiten kautta.

-Pipsa

yöpaita II:

sanna kirjoitti:

27.7.2012 14.39

Millanputiikki.fi! Ihanan tunnelmalliset ja selkeät sivut :)

kylpytakki:

negative kirjoitti:

27.7.2012 17.30

Benico taitaapi olla. !:) luulenpa vain, ettei suomi saa kovin montaa mitalia :(:D ehkä yhden!

 

***

Onnea tytöt! :) Laitan teille viikonlopun aikana s-postia, mutta jos ehditte ennen minua, niin saa toki laittaa yhteysteitoja tonne mun kalastajanvaimo@yahoo.com -sähköpostiin niin nopeammin pääsemme asiassa etteenpäin! :)

Oikein kivaa viikonloppua kaikille! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Mia
1/7 | 

Heips Johanna! En ole aikoihin käynyt lukemassa blogiasi, sillä meillä on todella huono nettiyhteys.Olimme molmmat Expatrium-lehdessä :) Hyvää kesän loppua Chilen talvesta!

Anneh.
4/7 | 

Arvontapostauksessa oli maininta "Kommentin tähän postauksen voi jättää huomiseen lauantaihin 28.7. kl 24 mennessä", eli ihan oikein taisi mennä. Tai ei oikein, koska minä en voittanut ;)

tanja
5/7 | 

moikka,

mietin vain et oliko toi arvonta vaan 24.7 asti? voittajat ainakin oli ottanut osaa sen jälkeen. en ole siis varma vai ymmärsinkö väärin :)En tarkoittanut siis pahalla vaan ajattelin niitä, jotka osallistui ennen sitä.

Annika
6/7 | 

Oih, mä tunnistan tutut ja rakkaat maisemat. Odotan jo innolla, että pääsen huomenna aamulla starttaamaan kotoa Helsingistä mökille Kuutsaloon :-) Ihania kuvia sulla tosiaan! Ihania hetkiä Suomen lomalle jos vielä ootte täällä :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010