Edit: Niin mielelläni kuin esittelisinkin Omar Z. Roblesin mielettömiä kuvia balettitanssijoista Havannan kaduilla, niin teidän täytyy käydä ihastelemassa niitä kuvaajan instatililtä @omarzrobles, kuvaajan sivuilta omarrobles tai tästä Huffington postin artikkelista. Laitan kuvia tänne jos Robles joskus ehtii vastaamaan mulle että se on ok, koska totta; kuvien käyttöön täytyy olla lupa - niin paljon kuin haluaisikin toisten taidetta nostaa esiin täällä. <3 

 

Muuten mun piti tulla muistuttumaan, että jos haluatte mun zumbatunnille 13.5. (Saloon, kello 18) niin nyt ilmoittautumaan tänne!! Odotan ihan superinnolla! Ilmoittaudu ihmeessä niin päästään treenaamaan tunti yhdessä! :)

Ja sitäkin tänään vielä että mun uusi, 3. fitnesspäiväkirjojen jakso löytyy täältä. Käyhän kurkkaamassa mun ajatuksia lasten liikunnasta - ja meidän lenkeistä lasten kanssa! :)

 

Nähdään varmaan huomenna, siis perjantaina taas! :)

 

Kommentit (6)

HanneK
7/6 | 

Ihanaa Johanna!

Olen itse tanssinut aikanaan baletti 20 vuotta. Kuvat nostivat ihon kananlihalle ja kylmät väreet juoksevat. Niin luihin ja ytimiin se harrastus meni. Siroutta, eleganssia, voimaa ja energiaa tulvillaan.

Just love it 💕
Halauksia ja suukkoja HanneK

Itsekin valokuvaaja
8/6 | 

Oletkohan siis kysynyt kuvaajalta luvan kuvien käyttöön? Vaikka kuvaaja mainittaisiinkin, on kuvien käyttö ilman lupaa rikos ja kuvaaja voi vaatia kuvien käytöstä samanlaisen maksun korkoineen kuin jos olisit ostanut kuvat häneltä käyttöösi.

Vierailija
10/6 | 

Heissan, tuletko joskus tänne kotikulmalle zumbailemaan? Tytär harrastaa, itse käyn satunnaisesti salsa-tunneilla ja musahan molemmissa ratkaisee : )

Terkuin Jenni

Vierailija
11/6 | 

Moi! Fitnesspäiväkirjojen Katsomo-osuuksistasi puheen ollen...ne ovat saaneet mielenkiintoni heräämään noiden kotijumppien suhteen. Mikäli niitä ei tarkemmin tulevissa jaksoissa käsitellä, niin esittäisin postaustoiveen siitä, millaisen jumpan lenkin jälkeen yleensä teet. Ja myöskin kiinnostaisi se, millaisen jumpan teet silloin, jos et sinne lenkille jaksa lähteä. Mutta juu, mä seuraan vaan sun Katsomo-osuuksiasi. Kiva saada ääni ja "elävä kuva" ihmisestä, jonka blogia on tullut luettua jo reilun kuuden vuoden ajan. :D Kiitos blogistasi, juttujasi on aina piristävää lukea!

kotijumppaaja
12/6 | 

Firnesspäiväkirjojen myötä eksyin sun blogiin ja halusin vartavasten tulla kommentoimaan, että miten mieletöntä kotijumppaa teet!! Aivan mahtavaa mielikuvituksen käyttöä ja pikkujumppa lakanoiden vaihtamisen yhteydessä oli paras! :D Näistä ideoista on mukava lähtee iteki kotijumppaileen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010