Tiedän, että te ootte ollut tosi ihanasti mukana mun talohaaveissa ja monia varmaan kiinostaa missä mennään.
Moni muistaa varmasti myös mun dreamhouseni Avioerotalon, josta paljon olen puhunut -ja jota me ollaan muuten jo kahdesti käyty katsomassa.
Mun painostuksen johdosta.
Aihe on ollut kuuma kotona nyt monta viikkoa.
Talo on ehtinyt tulla virallisesti markkinoille.
Me ollaan tultu keskustelujemme päähän.
En halua kävellä enää yhtäkään kertaa sen ohi ja miettiä minkälainen perhe sen sai.
Keskustassa, metsän ja lammen reunalla 1000 neliön omalla tontilla.
Terassilta (ja etenkin yläkerrasta) näkee jopa siintävän horisontin -eli meren, jos tietää sen olevan meri ;)
Eteinen, kivilattia ja lattialämmitys.

Olo- ja ruokailuhuoneesta terassille (miettikää jotkut ohuet hulmuavat verhopituudet tohon väleihin) ...
Avoin keittiö samassa tilassa
takkoineen ja kahvikoneineen.

Makuuhuoneissa on samaa leveää tammiparkettia; se on vain maalattu valkoiseksi.
Ja yläkerran kylppäriin sais kylpyammeen.
(Kuvat kiinteistövälittäjän sivuilta.)
Now, that's what I didn't get.
Yritän lohduttautua, et ois se vähän liian hieno ollutkin. Me halutaan jotain vanhanaikaisempaa. Ja kodikkaampaa. Onhan toi vähän kolkko. Joopa. Huoh.
Ps. Hyvää äitienpäivää kaikille Suomeen <3
(Täällä vietetään helmikuussa.)

Kommentit (78)

Emma
80/78 | 

Wau, täydellisyyttä hipova asunto. Olen kyllä aivan varma, että löydätte vielä jotain just teille sopivaa :)!

Hipsu
82/78 | 

Aivan mahtava uusi koti. Täytyy nyt vissiin vaan aatella, että se oli joku epäonnen pesä, teitä varten on se onnen pesä sitten jossain muualla, joku vielä paljon parempi :). Vaikka vaikeaa se aivan varmasti on, kun on jotain noin hienoa nähnyt, siihen ihastunut ja sitä käynyt parikin kertaa katsomassa.
Ehkä joku samantapainen meren rannan tuntumasta, joku missä ei oo erottu :).

Hyvää äitienpäivää!!
Vai vietetäänkö sitä siellä tänään?
Jos ei niin sovitaan, että joka päivä on äitienpäivä :)

Johanna
83/78 | 

Kiitos... <3
Upsider; mies on niin vastaan. Talo on liian persoonaton, naapurissa rivitalo, josta näkee liian hyvin meidän pihalle, liian huono näköala jne :(
Hipsu, täällä vietetään äitenpäivä helmikuussa, lisäsin sen tekstiinkin :) Kiitos, kyllä kai me vielä joskus joku löydetään :)

Outi
84/78 | 

Wow! Olipas upea talo! Toki jos näköala on huono, niin se on niitä asioita joille ei pysty tekemään mitään.
Pidetään peukkuja, että teille löytyy pian sitten juuri se omanlainen ihana talo :)

.erin.
85/78 | 

OooOOoooOOooOh! IHANA! Mutta tosiaan, asuntoja voi aina rempata ja laittaa mieleiseksi, mutta sijaintia tai naapurin talon paikkaa onkin sitten jo vähän hankalampi mennä muuttamaan... Teidän nykyisestä kodista on niin kauniit näköalat merelle, että ymmärrän kyllä, ettette/miehesi ei halua siitä ihan heti luopua... Mutta silti on tuo avioerotalo vaan namu! :) Kiva kun pistit siitä kuvia! :)

Äitienpäiväterveiset! <3

.erin.

Niina K
86/78 | 

Melko hulppea, mutta lohduttaudu sillä, että ehkä eteenne tulee vielä jotain parempaa joka on se "ei tarvi vääntää yhtään" paikka!! :)

Vera A.
88/78 | 

Älä lannistu, vaan luota kohtaloon! Itse ajattelen, että on tärkeää, että kodissa on myös hyvä energiapiiri pelkän ulkoisen kauneuden lisäksi: tuo talo näytti noiden kuvien perusteella kieltämättä hiukan "kylmältä", ettei vain jotenkin edellisten asukkaiden päätyminen avioeroon olisi manannut taloon negatiivista energiaa...?
Sinä vaikutat lämpimältä ihmiseltä ja uskon, että löydätte vielä talon, johon rakastutte kumpikin ja vietätte siellä onnellisina koko loppuelämänne ;) Varsinkin kun sinun taidoillasi et edes tarvitse noin hulppeita puitteita vaan saat taatusti jostain hiomattomasta timantista esiin Afrikan tähden!!! Itselleni tuottikin enemmän tyydytystä nykyisen kakkosasuntomme remontointi kuin täysin valmis ykkösasunto, joka vaikutta vielä hiukan kalsealtakin, kun en ole päässyt siellä sen kummemmin "hulluttelemaan". Kyllä se oikea helmi vielä sieltä simpukoiden seasta löytyy, tsemppiä siihen saakka.

Kenza
89/78 | 

Mieletön! Uskon että harmittaa, mutta toivottovasti löydätte jotain vielä parempaa, sellaista joka on teille molemmille täydellinen!

Marja
90/78 | 

O-ou, tuo olisi aivan minun makuuni... nuo ikkunat, valoisuus, keittiö ja ennenkaikkea eteinen portaineen kolahtaa täysillä. Mutta toisaalta, kuten moni muukin on sanonut, talon kyllä remppaa mutta sijainti on mikä on. Eli siinä mielessä ehkä tuo ei ollut teille tarkoitettu.. varsinkin jos haluatte vanhanaikaisempaa. Kyllä se teidän talo vielä löytyy!! Mutta nämä kuvat mä tallennan... JOS joskus vielä rakentaisi / muuttaisi / remppaisi...

äitienpäiväterkuin,
Marja

Päivi J.
92/78 | 

Kertakaikkiaan ihana! Kiva sitten nähdä minkälaiseen ihanuuteen lopulta päädytte!

Mirtzi
93/78 | 

Kaunis kyllä tuo talo, MUTTA itse uskon, että kun jokin ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu...ja todennäköisesti vielä parempi:) Ja ehkäpä vielä sillä merinäköalallakin!:):)

Mutta, tiedän, tuskallista luopua jostain mistä on haaveillut. Sellaisia kompromissintekoja nämä liitot vaativat;)

Pidän peukkuja, että löydätte teille molemmille sopivan ihanan talon vielä joku päivä!:)

Sissi
94/78 | 

Auts, en kyl minäkään haluais miettiä kuka ton ihanuuden saa. Toivottavasti löydätte vielä ihanamman!

Bunny
95/78 | 

Ensimmäisenä pistää silmään keittiön aivan liian pieni ikkuna pesualtaan yläpuolella. Tiskaaminen on niin tylsää puuhaa että jos on ikkunaa niin sen pitää olla sitten iso että näkee ulos. Toisaalta ikkunoita ei sitten ole säästelty naapureihin päin mikä on vähän outoa ellei näköala muuten ole kummoinen. Meren puuttuminen on kuitenkin se suurin puutos. Vanhaa ja vanhanaikaisuutta en näe itseisarvona, se on tietysti usein hurmaavan näköistä mutta toisaalta vanhassa talossa voi olla paljon harmia joita ei uudessa ole. Ennemmin kuin uusi tai vanha kiinnittäisin huomiota siihen miten talo on rakennettu, materiaalit ja miten sitä on pidetty. Myös se onko talo viihtyisiä riippuu paljon siitä miten ajatuksella se on suunniteltu ja toteutettu. Valitettavan usein taloja rakentavat miehet joilla on hieman yksioikoinen näkemys mikä on asumismukavuutta. En välttämättä niinkään kylmänä näkisi tätä taloa, kyllä tuosta varmaan kodin saisi mutta se on hieman keskinkertainen jollain tavalla, näköalojen ja ikkunoiden puolesta, sijainti. Kylppärikin on kohtuullisen perustylsä. Tulee mieleen että tämä ei ole ollut koti, se on ollut lavaste 'täydelliselle elämälle' (joka ei sitten ollutkaan täydellistä).

heinis
96/78 | 

Voi että - teillä on kyllä niin kovat kriteerit, ettette löytäisi taloa Suomesta ikipäivänä! :) Mutta ymmärrän, että onkin - elättehän tosi upealla seudulla<3 Onko teillä tällä hetkellä nyt mitään kiikarissa, mitään varteenotettavaa?

Ulla-Kristiina
97/78 | 

Löysin ihanaan blogiisi ja kirjauduin heti lukijaksi, että löydän toistekin.

Hieno talo minun silmääni. Valoisa ja vaaleita pintoja.
Tätä taloa ei ollut tarkoitettu teille, uusi löytyy ja on parempi.

Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!!

Hanna
98/78 | 

Wow, mikä talo! Kyllä olisi tosiaan kelvannut minullekin. Upeita kuvia, näistä saa itsellekin hyviä ideoita :)

Teille on jotain parempaa tulossa! Minullekin sanottiin näin enkä uskonut kun yksi ihanan meni sivu suun ja näin on tosiaan käynyt :)

Johanna
99/78 | 

Kiitos taas kaikille <3

Bunny: Tiskialtaalla tuskin tulee vietettyä paljon aikaa, kun astianpesukonekin on ;) Kaikki keittölaitteet valkoisten ovien takana :) Ja isot ikkunat ei niinkään naapureihin päin, vaan sinne, missä eniten omaa pihaa eli avaruutta on eli mun mielestä ihan ok/järkevästi.

Mutta kiitos, kyllä se varmaan tulee vielä... on tässä nytkin jotain pieniä orastavia mahdollisuksia parin talon suhteen, mutta kun kaikki tuppaa olemaan niin kallista. :S Juurikin se merinäköala tekee täällä ihan törkeän lisän.

nanna
100/78 | 

Aika perfecto! Mutta leikitään, että sillä talolla on avioerokarma ja olette paljon onnellisempia, jos ette muuta sinne ;)

Ja hei saavutetuista eduista, kuten merinäköala, ei kannata tinkiä!

marge
101/78 | 

Voi ei!

Tunnistan tuon tunteen. Ihan kökköö.

Ei auta muu kuin luottaa siihen, että joku parempi, ihanampai, sykähdyttävämpi tulee kohdalle.

Siihen voi mennä aikaa jonkun verran, mutta kyllä se tulee.

Elän samaa tilannetta. Unelmaa odotellessa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Mari

Merja
102/78 | 

En halua kuulostaa ikävältä, mutta tässä taidan olla kyllä miehesi puolella. Talo on hieno mutta persoonaton. Juu, vähän kolkko.

Mutta itse tykkäänkin vanhasta jossa näkyy ikä. Sellaisesta kodikkaasta vanhasta.

cloé
103/78 | 

Voi vitsi onpa ihana talo! Tulee vähän mieleen Hampton talot Jenkkilässä...
Varmasti teille vielä löytyy se oma koti, täydellisempi talo kuin tämä! (:

Karolina
104/78 | 

Oikein hyvää Äitienpäivää! :))

Ihan suu loksahti kun katselin näitä kuvia! Aivan ihana talo!

Mutta, varmasti teille löytyy vielä ihanampi! Tsemppiä etsimiseen! :)))

Pinja
105/78 | 

Meillä oli ihan sama tilanne puolitoista vuotta!! Mies hankas vastaan kaikkia mistä minä innostuin. Olin jo luovuttamassa kunnes kävelimme sisään asuntoon josta molemmat ajattelimme tämä se on, ja saimme sen.

Jälkeenpäin kaikki mistä minä olin innostunut aikaisemmin olisivat olleet virheostoksia ( tullut remontteja mistä ei silloin ollut tietoa.. yms)Joten sanonta mitä minulle tuon puolitoista vuotta hoettiin - kyllä sen sitten tietää kun se oikea tulee vastaan- piti paikkansa. vaikkakin näin punaista aina kun joku sen minulle sanoi.

Onnea etsintöihin.

Ruuturouva
106/78 | 

Teillä on nyt hienommat maisemat, eikä huonompaan näkymään kannata vaihtaa!

Kirsikka_81
107/78 | 

Saattaisivat mennä Suomessakin talot paremmin kaupaksi jos otettaisiin noin hienoja kuvia kuin siellä teillä Norjassa. Suomalaiset kodit kuvataan siinä arkiasussa, joka paikka täynnä rojua, kaikki paikat rempallaan ja kuvat ovat aina, ihan aina, tosi pimeitä. Kyllä mieluummin tuollaisia kuvia katselisin taloa etsiessäni!

Sara
108/78 | 

Voi herranjumala - tää ei varmaan helpota sun oloas yhtään, mutta aivan UPEA talo!!

Annakaisa
109/78 | 

Uudeksi taloksi kaunis ulkoa ja sisältä myös, mutta aika persoonaton. Vanhoissa taloissa on enmmän lämpöä ja henkeä, mitä uusiin taloihin ei saa tekemälläkään. Ihanne tilanne on löytää vanha perushyväkuntoinen talo, jonka voi laittaa juuri omanlaisekseen säilyttäen mahdollisimman paljon kuitenkin alkuperäistä. Kauheinta on kun jotkut ostavat vanhoja taloja, repivät pois kaiken alkuperäisen ja laittavat tilalle uutta pintaa. Parempi ja kauniimpi talo tulee varmasti vastaan ja sen kyllä tuntee heti kun talo on se oikea. uin

heidi
110/78 | 

Taloa parhaiten kuvaava sana: upea! mutta omaanmakuuni turhan pramea, liian siloiteltu, liian kaunis jopa :) Uskon myös että oikeempi vaihtoehto tulee vielä kohdallenne ja sellainen missä on kunnon merinäköala, jos sellainen on mahdollista saada, niin sehän on ehdottomasti saatava ;)

Onnea talonmetsästykseen!!!

TrulyMadlyDeeply
111/78 | 

Vau mikä ihana talo, jotain tuon tapaista kun itsekin löytäisi joskus niin olisin erittäin onnellinen. Toivottavasti tekin löydätte sen juuri teille tarkoitetun talon ja kodin :) Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi ja tykästynyt todella paljon. Tosi kivasti kirjoitat asioista.

Norja on muuten aivan ihana maa <3
*Drammen*

Johanna
112/78 | 

Kiitos kaikille, arvatkaa mitä... minua ei harmita enää oikeastaan yhtään! Kyllä se oikea sieltä vielä tulee! Että kiitos siis lohduttavista jutuistanne <3

COCO
113/78 | 

Tsemppia asunnon etsintään! Tuo koti on tosin kovin minun tyyliseni, tykkään kolkoista. :) Mä laitoin sulle haasteen blogiini, "päivä/arki kanssani". :)

Terkkuja!

Pipari
114/78 | 

Aivan upea, tollanen olis myös mun dream house. :) Yllättävän paljon Ikea juttuja bongasin tuolta :o

lankarulla
115/78 | 

Voih, tuo olis ollut lähestulkoon täydellinen (minun makuuni), ehkä hieman liikaa valkoista, mutta muuten!

t. Lellu/Lankarulla

susse
116/78 | 

Upea talo!! On se sun miehesi aika kovapää. ;D Kyllä tuo minunkin mielestäni paljon kauniimpi on kuin teidän ainakin kuvistasi melko pikkaraiselta näyttävä ullakkohuoneistonne, mutta toisaalta kaikkea muuta melkein talossa voi muuttaa paitsi sijaintia että se pointti tietysti painaa melkoisesti. :D Onnea sydämenne kodin etsintään.

Viivu
117/78 | 

*huokaisee syvään* Täällä kans yks miehen tapainen jarruttaa ihan joka talon kohdalla, ja mulla meinaa välillä usko loppua!

Tosin meille etsitään paljon pienempää, halvempaa ja "tavallisempaa" :D Ei tollasiin Suomessa ainakaan tavan kuolevaisella olis varaa :)

Mutta kauniilta näyttää! Tänään täälläkin mennään taas yhteen asuntoesittelyyn... nyt kun sais miehen taas psyykattua ennen sitä.

eilen tänään huomenna
119/78 | 

Taidan olla miehesi kanssa samalla aallonpituudella tässä.

Mulle tuli sellainen olo, että en osaisi olla tuossa talossa. Kaikki on liian isoa ja kiiltävää, seinät suorassa. Noin täsmällisessä ja nuhteettomassa ympäristössä minulle tulisi nukkavieru olo. Ja vielä sekin, että pullistelee yksinään tuossa laakealla aakealla nurmella, ilman yhtään jukevää suurta tammea suojanaan. Uskon että löydätte jotain kotoisempaa.

Bunny
120/78 | 

Vähän yli puoli miljoonaa euroa näyttäisi olevan aloitushinta? Eli siihen hintaan minusta on kyllä lupa odottaa että olohuoneen näköala aukeaa naapurin takapihalle tai että talossa on jotain spesiaalia ja ratkaisut ovat loppuun saakka mietittyjä. Esim. takan paikka on omituinen ja keittiö on ahtaan oloinen nurkkaus. Valkoisilla kalusteilla ja maalilla saa kyllä kivan pintasilauksen mutta toimivuutta ja talon henkeä rakentamaan se ei vielä riitä.
Toki eihän tuo mikään ruma talo ole, mutta jonkinlainen kompromissi kuitenkin ehkä.

Bunny
121/78 | 

nojoo, siis tietenkin niin että tuohon hintaan minusta pitää näköalan olla muutakin kuin naapurin takapihalle....:)

Tindiska
122/78 | 

Hellou Kalastajan vaimo ja hatunnosto blogillesi! Loistavia reseptejä, erinomaisen hauskoja neuleohjeita - ja mukavan itseironinen kirjoitustyyli:)

Olivia
123/78 | 

Hei ja myöhästynyttä hyvää äitienpäivää : )

Minusta tämä talo on kaunis ulkoa, mutta muutoin hiukan kylmä ja persoonaton. Löydätte kyllä enemmän omannäköisen, kaikki menee niinkuin on tarkoitettu : ) Hyvää alkavaa viikkoa : )

t. Joanna

Kasimir Kaarna
124/78 | 

No kyllä mä ymmärrän miestä. Vaikka olihan toi upea. Muutaman kerran osoitetta vaihtaneena sanon aina vaimolle että kyllä niitä uusia tulee (ja oikealla hinnalla).... ja aina on tullut. Vaikka olenkin enemmän asunto- kuin taloihminen. Kun on tarpeeksi kiveä ympärillä niin tuntuu paljon paremmalta... ;) Mutta olihan toi aika iso. Eksyisin varmaan tuonne, kun nykyinenkin tuntuu niin valtavalta...

Hoo
125/78 | 

Olen niiiin samoilla linjoilla Bunnyn kanssa.

Kun katsoo olohuonetta, joka puolella näkyy muita taloja isoista ikkunoista. Mitä virkaa on isoilla ikkunoilla, jos ne on pakko peittää?!

Sieluni silmin kuvittelen ikkunat, joista aukeaa aavaa merta tai mitä tahansa luontoa.

Se on luksusta!

tiltumaria
126/78 | 

UNELMIEN KOTI!! tosin mua pelottais asua noin isossa talossa! mutta ihana on, harmi jossette osta!
xxx

what is vinpocetine
127/78 | 

I view something truly interesting about your weblog so I saved to favorites .

lowest insurance rate quotes
128/78 | 

Very descriptive post, I enjoyed that a lot.
Will there be a part 2?

nottinghamshire Photographers
129/78 | 

Nice post. I learn something tougher on totally different blogs everyday. It should at all times be stimulating to read content from other writers and observe a bit something from their store. I?d favor to make use of some with the content material on my weblog whether or not you don?t mind. Natually I?ll provide you with a hyperlink on your web blog. Thanks for sharing.

Perry Mcmaster
130/78 | 

I?ve read a few good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to create such a excellent informative web site.

perder barriga dieta
131/78 | 

Hey! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

melissa and doug toys
133/78 | 

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

Anti Aging Serums
134/78 | 

I would like to thank you for the efforts you've put in writing this web site. I'm hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

Blues Sax licks
135/78 | 

I like the helpful information you provide in your articles. I?ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I?ll learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!

madden 2013
136/78 | 

At this time it sounds like Wordpress is the preferred blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

team building activities
137/78 | 

With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of unique content I've either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any methods to help stop content from being stolen? I'd certainly appreciate it.

focus
138/78 | 

Excellent blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

Nashville roofer
139/78 | 

Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a outstanding job!

puls stacja
140/78 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

Gagner Argent
141/78 | 

A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little analysis on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying extra on this topic. If attainable, as you turn into expertise, would you mind updating your weblog with more particulars? It is highly useful for me. Large thumb up for this blog post!

Doncaster baby photographer
142/78 | 

I enjoy what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure! Keep up the good works guys I've added you guys to blogroll.

auto insurance lynden wa
143/78 | 

The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

kitchenaid parts
145/78 | 

Just thought i would comment and say neat design, did you code it yourself? Looks great.

Ike Ryals
146/78 | 

I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

car accessories
147/78 | 

F*ckin? remarkable things here. I am very happy to peer your post. Thanks a lot and i'm having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a mail?

RS Schmitt Generous
148/78 | 

You got a extremely exceptional site, Glad I noticed it by means of yahoo.

moving trucks sc
150/78 | 

We sought to provide relocation, delivery and storage services of unrivalled quality to individuals, organizations, and businesses. Our quality of service is a daily- renewed endeavor that each transfer associate believes in and executes each and every day.

how to go longer in bed for men
152/78 | 

I prefer that which you posted. I seriously go along with what you wrote.

Recover deleted files mac
153/78 | 

I am always looking online for posts that can benefit me. Thank you!

thailand Transen
155/78 | 

I admire the beneficial facts you offer inside your articles. I will bookmark your weblog and also have my children verify up here often. Iâ??m really certain theyâ??ll learn a great deal of new points correct here than anybody else!

cosmetic dentist gold coast
156/78 | 

This douche bag loves his illegal bretheren because hes a itiaen with the world and we should be ashamed of ourselves I got news for you Asswipe get your asswiping ass back towards the craphole exactly where you came from with all of your illegal beaners

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla