Siinä mun päivä pääpirteissään ;)

Miten tän nyt selkeiten sanoisi. Mun kaikki avaimet hukkuivat lumeen. Katosivat. Aamuhämärässä töihin mennessä. Yön aikana sitä oli tullut ainakin puoli metriä. Mulla oli kädet taskuissa ja avimet jostain syystä nyrkissä. En tiedä kuinka pitkän lennon ne teki, mutten ainakaan löytänyt mistään. Ja niitä on etsitty. Ihan kuin neulaa heinäsuovasta. Ehkä keväällä sitten :D

Kylläpä harmittaa.

Mutta kuten työkaverit sanoivat, täytyy poltella kynttilöitä vielä kun voidaan -ja nautiskella pakkasista ja pyryistä sisällä. Kohta se on se kevät.

Phuuuuh, nyt en revi kyllä mitään positiivista tästä, niin ottaa aivoon ;)) Voiks tällasta sähläystä tapahtua kenellekään muulle kuin mulle...? 

Keskiviikkoiltoja teille hei kummiskin :D

Kommentit (91)

Anu
92/91 | 

Hukkaaminen herättää muistoja:)
Tästä on jo 10 vuotta aikaa, mutta kauhea paniikki iski, kun kerran yhden työpäivän ja farkkuostoksilla kipittelyn jälkeen kotona tajusin naamaa pestessä, että vihkisormus ei ole sormessa (kihlasormus oli).
Ensiksi tuli mieleen, että olen tiputtanut sen kotona johonkin jotenkin...ja alle 2 vuotias poikamme on tiputtanut sen vessanpönttöön (oli nimittäin WC:ssä just sen näköisenä, että 'sinne meni'! Soiteltiin vakuutusyhtiöönkin, että mitäs, jos näin on? Vaikka mikään ei olisi korvannut sitä tunnepuolta:) No, sitten iski paniikki, että farkkuja sovitellessani olen tökkinyt käsiä taskuun suoristellessani niitä sovituksessa...soitto liikkeisiin ja 'pliis, voitteko tutkia ne monet kymmenet farkut? Tutkivat kiltisti ja avuliaasti, ei.
Ihan suru puserossa viikon verran.
Siinä välissä ystäväni sanoi minulle, että on sanonta, että kulta palaa omistajalleen.
No, viikko siis tuosta eteenpäin ja lajittelin mieheni sukkalaatikkoon sukkia ja kuului kilahdus...itku tuli, onnesta!
Palasi se ja tallessa on:) Oli pyykkiä pestessä joutujut sukanmutkaan ja laatikon pohjalle.
Kävin kyllä heti pienennyttämässä sen silloin.

Toivottavasti avaimetkin löytää kotiin!

Noora
93/91 | 

Mä unohdin Visa Electronin bussipysäkille! Että hyvää keskiviikkoa vaan täältäkin :D

Anne
94/91 | 

Toivottavasti sun avaimet löytyy mahdollisimman pian.
Itse olen ihan onneton avaimien kanssa, ovat jatkuvasti hävöksissä. Ja eikös se ole niin, et kun oikein yrittää etsiä niin varmasti ei löydy. :)
Tavaroiden häviämisestä.... Kerran äitini hävitti kellonsa. Löytyi parin vuoden päästä monoista kun oli lähdössä hiihtämään. Tippui äitini kädestä ja lensi suoraan lähistössä olevaan avonaiseen monokassiin. Etsittiin heti häviämisen jälkeen joka paikka, mut ei vaan osattu katsoa juuri oikeasta paikasta. ;)

Kyllä ne sun avaimet Johanna löytyy ja varmaan aika pian. :)

Ihanaa loppuviikkoa. :)
Sinun blogia lukiessa tulee aina niin hyvälle mielelle.

Hanna
95/91 | 

Ihanaa että joku muukin sählää kuin minä. Mulle kävi viime talvena joku niin käsittämätön sähläys että sellaista ei tapahdu kenellekään muulle kuin mulle...
Hain vanhempaa poikaa kerhosta, ajoin kerhon pihaan, otin nuoremman takapenkiltä istuimestaan ja laitoin ovet lukkoon. Kävelin kerhoon sisälle, otin sieltä mukaan ja kävelimme autolle. Päästyämme autolle mulla ei ollut avaimia. Tässä vaiheessa en vielä huolestunut, varmaankin olin tiputtanut ne kerhon eteiseen. No, ei olleet siellä, etsittiin pihasta, muut äidit alkoivat jo tekemään lähtöä kun kaikilla kiire viemään nälkäisiä ja väsyneitä lapsia syömään ja päiväunille. Etsin, etsin ja etsin, ei löydy. Pyysin yhdeltä äidiltä kyydin kotiin ja kotipihassa huomaan että eihän päästä kotiinkaan kun kotiavaimet oli samassa nipussa, ja onhan meillä jemma-avain jota ei oltu edellisen käytön jälkeen laitettu paikoilleen. Puhelimesta akku loppumaisillaan, mies työmatkalla 400 km päässä. Päästiin naapuriin sisälle ja sain miehen veljen tuomaan avaimen meille (hänellä vara-avain, nykyään myös naapurilla). Aloin soittelemaan miehelleni että auto on siellä kerholla ja minä lasten kanssa jumissa kotona kun näppärästi olin 2 kk aikaisemmin hukannut toisen auton avaimen. Isäni lähti illalla meille 50 km päästä työpaikaltaan ottaman metllinpaljastimen kanssa ja kvi läpi koko kerhon pihan autolta kerhon ovelle lumilapion ja metallinpaljastimen kanssa, ei löytynyt.
Mies tuli 2 vrkauden päästä kotiin, auto hinattiin korjaamolle (hinausvehje meni matkalla rikki) ja tilattiin saksasta koodit että saatiin uudet jotkut ajonestosysteemit uusiin avaimiin...
Avaimet oli kesällä joku tuonut aivan vääntyneinä kerhoon löytötavarana.
Seuraavana päivänä levisi vanhan rintamamiestalomme öljykattila ja mies edelleen siellä Kuopiossa...
Mies lähti eilen tämän vuotiselle samaiselle työmatkalle, oon ihan paniikissa kun taas muuten vuoden oletettavasti kylmin viikko kuten silloinkin...

Ninni
96/91 | 

Heissan Johanna=)

Harmi sun avainten katoamisen puolesta=( Pelkkä ajatuskin siitä, että hukkaisin oman työpaikkani avaimet, saa niskavillat pystyy=/ Samalla alalla kun työskentelen. . . .

Täällä kotosuomessa ihan kivat pakkaslukemat, hyi hel.. . . . . Kohta alkaa tämä talvi riittämään, onneksi aurinko jo paistaa ja päivä on selvästi pidentynyt=D

Mukavaa loppuviikkoa<3

anana
98/91 | 

Lelukaupasta saa sellaisia metallinilmaisin-leluja, jotka muuten toimii ihan oikeasti. Tällähän on jälkikäyttöäkin kun lapset voivat kesällä etsiä aarteita rannalla. Täällä maksavat noin 19 euroa. Ja vihellysavaimenperia tulevaisuuden varalle saa mulletoi.comista ;)
Oletteko kokeilleet lavastaa tilanne jälkikäteen? Eli vastaava esine käteen ja samanlainen ilmalento ja mies katsoo vieressä mihin esine laskeutuu?
Toivottavasti avaimet löytyvät :)

pauliina
99/91 | 

En ymmärrä miksi poistit sen. Ehti näky'ä täällä 15min. En turhaan viitti moneen kertaan kirjoitea, jos ei kommentit miellytä.

kalastajanvaimo
100/91 | 

:D Ihana! :) Tarina siis... voin niin kuvitella et hymy hyytyy kun löydy... :o Olin kans ihan varma kaaduttuani, et siinä ne avaimet on ihan lähistöllä, mut meinasi iskeä pieni paniikki kun ei niita näkynytkään. Ihanaa et sun sormus kuitenkin löytyi, paljon tärkeämpi juttu kuitenkin kuin jotkut avaimet heh <3 Ne on kuitenkin vain avaimet!

kalastajanvaimo
101/91 | 

Joo ne on täälläkin melkein muotijuttu, "kaikilla" on; nuorilla ja vanhoilla :) En vaan oo saanut vielä ostetuksi, kun en uskonut pehemmin kaatuilevani... :/ Kuinka fiksua ajattelua ;D

kalastajanvaimo
103/91 | 

:) Kyllä ne löytyy, mutta tuskin tarpeeksi ajoissa ;) Samoin, kevät on pian <3

kalastajanvaimo
104/91 | 

Ooh... nääkin voi siis olla jonkun puutarhassa, ihan totta. Sen verran lähellä siinä oli taloja. Ou nou... ;)

kalastajanvaimo
105/91 | 

Hih, kuten sanottu, kivasti piristää nää teidän vertaiskertomukset :))

kalastajanvaimo
106/91 | 

Oho, no sit mullakin on toivoa, koska ne on just jossain ojanmutkassa :O Hyvä tuuri todella!

Alibullenin neiti
107/91 | 

Voiko tälle muuta ku naurahtaa? Jos kaikki ois samassa maassa ni jep, mut nyt tuntuu aika uskomattomalta et näin kävis? :D mut hei, ei sitä ikin tiedä ;)

kalastajanvaimo
109/91 | 

;) Niin siis just tätä tarkoitin... tokaluokkalaisille just tällasta voi käydä :D

kalastajanvaimo
113/91 | 

Haha kuulostaa just mun tarpeisiin sopivalta :P No niin samassa veneessä aletaan olemaan lumenkin kannalta ;)

SuviMaria
116/91 | 

Voi ei, hoppas avaimet löytyisi..

Mulla on vähän vastaava tarina, tosin siinä ONNEKS kävi lopulta hyvin. Mentiin vieraille yllärinä naimisiin syksyllä meidän vauvan ristiäisissä. Jatkettiin iltaa baariin puutarhajuhlien jälkeen, jossa mun (aiemmin yllätetty) kaaso katsoi kädessään mun sormusta. Onnistuin sitten tönäsemään tämän kättä, ja nähtiin kun sormus lensi kaaressa. Aluksi nauratti, kun kontattiin pitkin lattioita. Jossain vaiheessa enää ei kauheesti, kun sitä ei alkanut löytyä. Mies näytti baaritiskillä hieman nyrpeältä ja totesi, että kiva ostaa uus kun ekaakaan ei oo vielä maksettu =D Sitä sormusta alkoi etsimään tuntemattomatkin ja sohvia nosteltiin. Sitten joku ihana poika tuli mun luo, oli löytänyt sormuksen. Oli hieman vaivaantunut suomalaiseen tapaan, kun hyppäsin kaulaan, heh. Siinä tuli elettyä muutama pienoinen paniikkihetki, mutta näin jälkeenpäin aika hyvä häästoori =)

Meri
118/91 | 

Voisko enempää ottaa aivoon? Kyllä otan osaa. Yritin löytää Youtubesta sulle semmosen tähän sopivan pätkän eilisestä Milan-Tottenham jalkkisottelusta ku Gennaro Gattuso kiukutteli.. se sopis niin tohon fiilikseen mikä sulla on ollu ku ne avaimet katos. Gattuso kiukutteli kentällä ku pikkupoika. Mutta harmi ku en löydä pätkää siitä. Varmana linkitän sulle, jos viel löydän! :D

tyttism
120/91 | 

Toivottavasti löytyy, kaatumiset on aina kurjia!

Mä olen tinkinyt ulkonäöstä ja hankkinut 21-vuotiaana sellaset VTT:n "seniorien kaatumisten vähentämiseksi" suunnittelemat liukuesteet, jotka laitetaan kengän kantaan. Ne on irrotettavat, muistuttaa jotenkin vähän valjaita tms, kun tulevat tarralla nilkan ympäri. Näyttää dorkalta, mut en ole mennyt kertaakaan nurin kolmeen vuoteen! (Tai no okei, kerran, kun laitoin saapikkaat enkä muistanut, että niissä ei tosiaan ole jarruja...).

Niina Än.
121/91 | 

Pikajunalla Norjaan ja vikkelään jotta pääsee ettimään Johannan avaimia ja silleen...

Mut hei Johanna, toivottavasti nyckelit löytyy jostain. Vaikka löytötavaratoimistosta.

Kaisa
122/91 | 

Mun vanhemmille kävi niin että ne hukkasi molemmat avaimensa - ja toiset just lumeen. Ei siis ole ollut hyvä tuuri täälläkään... :) Toivottavasti ne teidän avaimet löytyy. Iloista kevään odotusta!

Elviira
123/91 | 

Mulle kävi viime talvena ihan sama juttu. Olin menossa äidin luo omilla avaimilla ja just ulko-ovella liukastuin ja avaimet lensi kädestä. Niitä sitten koko talvi etsittiin ja äiti lapioi, lähes seuloi, lumet siltä alueelta, mihin oletin niiden lentäneen. Ei vaan löytynyt...ennenkuin keväällä lumien sulettua äidin naapuri löysi avaimet suht kaukaa pihasta. Eli melkoisen lennon olivat tehneet!
Tuollainen kyllä harmittaa, mutta toivottavasti sulla on yhtä hyvä onni ja löydät vielä avaimesi. Pianhan ne lumet jo siellä sulavat. =)

Ellis
124/91 | 

Pudotin pari viikkoa sitten autosta noustessani sylissä olleen kännykän lumihankeen. En meinannut millään löytää kännyä, mutta viimein näyttöön syttyi valo, jonka kajastuksen huomasin lumen alta. Pakkaslumi oli kuivaa, ei ehtinyt edes kunnolla kastua.
Olen myös ulkoiluttanut lompakkoa auton katolla muutaman kilometrin, joten kyllä, täälläkin sattuu :)
Toivotaan, että löydät avaimesi!

Sanni
125/91 | 

Voihan Pyllyhanuri, kuten meidän Niilo sanoisi! Täälläkin poltetaan kynttilöitä ja odotetaan kevättä. Pakkasta oli aamulla -27c. Huh! Kyllä ne löytyy. Mie jätin kerran avaimet pakettiauton katolle. Ne olivat hukassa ja mies lähti vara-avaimilla liikenteeseen. Mun veli löysi ne ojasta heinän seasta yhdestä mutkasta??! Kyllä niitäkin haettiin ja ihan uskomaton tuuri, että löytyivät.

Mama loves heels
126/91 | 

No voi kökkö. :( Asiaa ei varmasti lohduta yhtään se, että kuulostaa ihan sellaiselta jota minunlaiseni sähläri tekisi. Esim. olen jäänyt ulos ilman avaimia ja ilman takkia (tuuli löi oven kiinni) ja minä hölmönä pihalla lasteni kanssa (tapahtumahetkellä reilu vuoden vanhoja)...voi sitä riemua kun löysin farkkujen taskusta puhelimen ja onneksi appivanhemmat oli kotona.

Olen myös heittänyt autonavaimet roskapönttöön pussien mukana....pikkasen naapurit katsoi hölmönä kun kaatelen raskasta roskalaatikkoa ja viskelen pusseja pitkin tietä....

Toivottavasti avaimet löytyvät!

elliliina
127/91 | 

Voi tapahtua! ja on tapahtuntukin miltei samalla tavalla, tosin itse olin silloin tokalla luokalla koulussa, mutta voisi ihan hyvin tapahtua edelleen :D

Hanna
129/91 | 

Voi ei miten huono säkä avaimien suhteen! Jos yhtään lohduttaa, olen ite joskus pitkien etsintöjen jälkeen taloyhtiön yleisestä roskiksesta! Joten kaikki on mahdollista! Mukavaa loppuviikkoa sinne :)
T: pitkäaikainen lukija,sun blogi on ihana :)

NiinaK
130/91 | 

Seuraaviin avaimiin sitten sellainen kunnon kahdeksankytlukulainen "vislaus" avaimenperä. Eli sellainen joka piipiipiipittää vastauksen kun sille viheltää. Mulla oli joskus sellainen. :)

Linda
131/91 | 

Höh! Huonot fiilikset mullakin (ei varmaan sua lohduta), tänään on ollut kauhea päivä... Toivottavasti löydät avaimesi vielä, ton liukkauden ja lumen takia tapahtuu kaikkea ärsyttävää! Riittäis jo. Tsemppiä sulle! :)

-päivi-
132/91 | 

Meillä oli pojalla pienenä sellainen metallinpaljastin joka oli lelu, se toimi niin hyvin, et löytyi monta kadonnutta esinettä.
Jospa jostain salapoliisitarvikkeista leluosastolta löytyis, ei nimittäin maksa paljon ja on tuntuva hyöty =)
Mukava, että muuallekin tulee lunta, meillä täällä Kuopiossa on niin paljon, ettei kohta ikkunoista näy mitään, kun katoltakin on lisäksi niitä pudoteltu =)
-päivi-

mari
133/91 | 

Voihan harmi, mulle kävi viime talvena ihan sama juttu, tosin kotipihalla, mutta avaimet löytyivät vasta kevään myötä. Tykkään blogistasi kovasti!!!!!!!!!!!mari

pauliina
136/91 | 

Mitä ihmettä? Laitoin hetki sitten ihan kivan ja asiallisen kommentin. Ja tää bloginpitäjä onkin poistanut sen kommentoidessaan äsken noita muita. Tulipa paha mieli:(

kalastajanvaimo
137/91 | 

Joo niin meinasin! :))) Töissä ihan pohdittiin mistä sellasen sais :D

Minna
139/91 | 

Sympatiaa löytyy, en tosin hukannut mitään, mutta kaaduin tänään tasaisella/hiekoitetulla tiellä kauppakassien kanssa suoraan vatsalleni. Parempi tietysti niin kuin selälleen, mutta kyllä nolotti. Itsetunto koko kovan kolauksen. Mutta kyllä ne sun avaimet keväällä löytyy! :)

jenny
142/91 | 

Lainaahan jostain metallinpaljastin, sellainen kannettava malli, niin löytyy kinosten alta avaimet :)

joku
143/91 | 

Ei kantsi täällä tollasta "mainostaa", koska jos täällä joku sattuisi tietämään missä asut niin eikun vaan yöllä etsiskelemään oikein urakalla. Ei tartte tästä hernettä nenään vetää, varotimpa vaan. :/

Tuatara
145/91 | 

Eikös sitä sanota, että uusi lumi on vanhan surma, joten kevät siis tulee ihan tosi pian. Harmittavaahan tuollainen on. Toivottavasti loppuviikko sujuu kivasti!

Meri
146/91 | 

Joo! Toi se oli :D Ei muut tosta, mutta toi ku se kiukuttelee maassa ja "lyö nyrkkiä pöytään"! hi hi! Mitä sanot? Sopiko fiilikseen?:) (Noi muuthan on jokseenki hävytöntä käytöstä, mut toi kiukuttelu...niin huvittavan näköstä että kiemurtelen naurusta ku katon!)

Eija
147/91 | 

Toivottavasti avaimet löytyy! Itse en ole hukannut mitään, mutta hiukan nolotti kun oikaisin kerrostaloyhtiön (en asu kys.yhtiössä) pihan poikki, ja onnistuin kaatumaan liukkaalla kyljelleni sellaisen kyltin eteen, jossa luki "läpikulku kielletty" :D Kaaduin vielä niin, että kyltti oli suoraan nenän edessä, hyvä etten lyönyt nenääni siihen... Karman laki?

Heinis
149/91 | 

Minä kadotin pyöräni avaimet tuossa muutama kuukausi sitten. Olin ihan epätoivon partaalla ja ärsytti kyllä oma huolimattomuuteni ihan älyttömän paljon. Lupasin, että jos ne löytyvät, pidän niistä yhtä hyvää huolta kuin omasta päästäni :D. Noh, meni viikko tai kaksi, hukkasin avaimet TAAS >x////////// Ja tämän jälkeen niitä ei ole löytynyt!!!!!!!!! Olen aika varma, että ne tippuivat lähtiessäni kuntokeskuksesta. Sain pyörän avattua lukosta ihan normaalisti, mutta kotona avaimia ei enää löytynyt eli ne ovat todennäköisesti keskuksen edessä jossain hangessa. Täytyy odottaa minunkin kevättä :--D!
Toivottavasti kukaan muu ei löydä avaimia :--O
Mutta siis näköjään ainakin näin monta muutakin toheloa löytyy ;--D

Josefina
150/91 | 

Voi kääk, mut lohdutukseksi voin kertoa, että lapsena kun hukkasin syksyllä pyöränavaimeni, niin se löytyi keväällä lumien sulatessa:) hih.

Mutta, hieman (tätä kuuluisaa kateutta siis:)) helpotti kuulla et siellä on satanut lunta, koska aikaisemmassa postauksessa siellä näytti niin keväiseltä, että meinasin haljeta kateudesta täällä lumikinosten ja pakkasten seurassa. Mä sentään asun etelä-suomessa, missä musta sais jo kevät alkaa. Mutta niin kuin (positiiviset;)) työkaverisi sanoivat, kynttilät palaamaan!

Ihana sun blogi!

tintti
151/91 | 

Siis tällä halusit tulla "meidän muiden maatiaisten tasolle", eli ole ihminen siinä missä muutkin?

Norkku
152/91 | 

Miehelle kävi samantapainen juttu viime talvena, avaimet oli kai jossain aamuhössäkässä pudonneet jonnekin, mutta minne... Aikamme etsittiin, ei löydetty, onneksi oli vara-avaimia. Sitten tuli kevät ja lumi suli ja yhtenä päivänä löysin pikkuisen ruosteisen avainnipun autotallin oven vierestä, ei ne sit loppujen lopuksi sen kauempana olleet. Eli jos ei muu auta, niin toivotaan kevään tulevan nopeasti.

kalastajanvaimo
155/91 | 

Hahahaa :D Tossa on jotain ihan käsittämätönta huonoa tuuria ollut kyllä :o Onnea alkaneeseen viikkoon sitten vain hih <3

kalastajanvaimo
158/91 | 

Oih <3 Voin vain kuvitella tunteen <3 Jotain ihan toista kuin avainten löytäminen ;) Luultavasti keväällä vain tuhahdan et ois saanut löytyä aiemmin, onnenkyyneleitä en vuodata ;D

kalastajanvaimo
160/91 | 

Hahaa joo nyt on lunta täällakin isot kinokset, nou hätä :D Ihana kommentti :)

kalastajanvaimo
162/91 | 

Oh, olen nyt ainakin ihan varma et ne löytyy heti kun lumet sulaa!! Siihen vaan taitaa mennä hetkonen... ;)

Kris
164/91 | 

Tämä kävi kyllä äidilleni, mutta pistän kuitenkin jakoon:

Asuin itse vielä kotona, oli kesäloma ja olimme juuri saaneet koiranpennun. Kun kuulin töissä olleen äitini kääntävän avaimiaan etuoven lukossa, menin pennun kanssa äitiä vastaan eteiseen. Äiti alkoi leperrellä pennulle heti oven suljettuaan, otti samalla takin päältään ja laski laukun käsistään, katsoin toimitusta vierestä. Siirtyessään pidemmälle aulan puolelle, huomasi äiti jotain puuttuvan - missä avaimet?!

Naurettiin, että äiti ehti varmaan pentuun keskittyessään työntää painavan avainnipun johonkin huomaamattaan. Äiti oli ehtinyt edetä ovelta nelisen metriä katoamisen huomatessaan, ja koska hän oli tullut avaimilla sisään, ei etsittävä alue ollut siis suuri. Avainnipussa oli lukuisten perusavainten lisäksi auton suuri avain ja iso avaimenperäkin.

Käytiin eteinen sitten jokaista kenkää, hattuhyllyä ja suljettua vaatekaappia myöten läpi. Avaimia ei löytynyt KOSKAAN :D Vuosia myöhemmin lakkiaisiani varten siivotessani ja vielä kotoa muuttaessanikin käänsin eteisen ympäri mysteeriavaimet jäljittääkseni - tuloksetta. Edelleen ihmetyttää ihan pirusti.

huolestunut
165/91 | 

Moi! Mulla tuli heti kans mieleen, että "voi ei, älä kerro tota netissä". Olin aiemmin samassa fiiliksessä, kun näytit kuvin lapsesi päiväkotireitin ja päiväkodin. Netissä ei kannata KOSKAAN olla sinisilmäinen eikä liian varovainen. En pitäisi yhtään outona, että joku sekopää kävisi etsimässä avaimesi. Pliis, varjele läheisiäsi, vaikka vaaraa ei uskoisi olevankaan. Täällä emme voi koskaan tietää ja olla varmoja.

motorcycle rides kentucky
166/91 | 

Howdy this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

offshore oil drilling jobs
167/91 | 

great post, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector don't notice this. You must proceed your writing. I'm confident, you've a great readers' base already!

focus
168/91 | 

Thanks a bunch for sharing this with all of us you really know what you're talking about! Bookmarked. Please also visit my site =). We could have a link exchange agreement between us!

World Cuisine
169/91 | 

I relish, cause I discovered exactly what I used to be taking a look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

dual pane windows
170/91 | 

I'm also commenting to make you be aware of what a terrific discovery my friend's girl found reading through your site. She came to find several pieces, with the inclusion of what it is like to possess a great teaching mindset to make folks quite simply know just exactly various very confusing things. You undoubtedly surpassed readers' desires. Many thanks for presenting these beneficial, trusted, edifying and even cool tips about this topic to Kate.

powerblanket
171/91 | 

I'm also writing to let you know what a extraordinary encounter my cousin's child experienced using your blog. She realized a wide variety of issues, not to mention what it's like to have a marvelous helping character to get the mediocre ones really easily know just exactly specified multifaceted things. You undoubtedly exceeded our own expected results. Thanks for imparting the productive, safe, edifying as well as fun tips about the topic to Mary.

landscaper portland oregon
172/91 | 

I do enjoy the manner in which you have presented this specific problem plus it really does present me personally a lot of fodder for thought. Nevertheless, because of what I have observed, I basically hope as other responses pile on that men and women keep on point and in no way get started on a tirade associated with some other news du jour. Yet, thank you for this superb piece and although I can not necessarily agree with it in totality, I respect your perspective.

best deals on home decor
173/91 | 

Definitely consider that which you said. Your favorite justification appeared to be at the internet the easiest thing to remember of. I say to you, I certainly get annoyed while other folks consider worries that they just do not understand about. You controlled to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

holidays
174/91 | 

Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

ergonomic desks
175/91 | 

F*ckin? tremendous things here. I am very glad to see your post. Thanks a lot and i'm looking forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

Read More
176/91 | 

An attention-grabbing dialogue is value comment. I feel that you need to write extra on this matter, it might not be a taboo subject however typically persons are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

sawg tshirts
177/91 | 

I like the helpful info you provide in your articles. I?ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

Love Quotes
178/91 | 

I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

Relationship Quotes
179/91 | 

Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

puls stacja
180/91 | 

Hi! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

car accessories
182/91 | 

Hey There. I discovered your blog the use of msn. That is an extremely neatly written article. I will make sure to bookmark it and return to learn extra of your helpful information. Thank you for the post. I?ll certainly return.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla