ja ööh, vastauksia.

"Mamma koska aurinko tulee Norjaan? " 

kysyi Aino maanantaina aamiaisella.

 

Hyvä kysymys.

Mut nyt se on tullut. Hyvä kysymys siksikin, että saatoin taas vastata että tiedätkös Aino, Suomessa se on jo ollut. (Me aikuiset kisaamme melko usein siitä, kumpi maa on "parempi" ;).)

Akuviikon työasun villakangastakki löytyi kerran Barcelonan Zarasta puoleen hintaan ja villaneule on äitin tekemä. Vaikka tää nyt onkin supersiisti neule, niin mainittakoon, että kotikutoisinkin (ja etenkin juuri kotikutoinen) villapaita nostaa kovasti profiiliaan yhdistettynä valkoiseen kauluspaitaan. Tosi freesi yhdistelmä, jos multa kysytään, kokeilepa jos kaapista löytyy. :)

Ajatuksia olisi kamalasti, aika monestakin aiheesta, mutta passaan tänäkin iltana. Sen verran painaa työpäivät päälle, että pakko ottaa puikot ja lankakerä käsiin ja ajattelemisen sijasta rentoutua. :)

Heippa (vastailen vielä ed. postin kysymykset ennen puikkojen heiluttelua)!

Edit.... Öööh... ajattelin käydä nopeasti vastaamassa ed. postin kysymykset mutta nyt ne luettuani alkoikin vähän pyöryttää... :D Että keräilen vähän aikaa tätä oloa ja harkitsen uudelleen. :P Niin monta kommenttia olisi samasta asiasta, että taidan päästä helpommalla, jos vastaan mainostamisesta tähän. Kun kamalan montaa harmitti se, että kiva postaus oli pilattu mainostuksella.

Hmm. Jos olisin maksanut lasten ulkovatteeista ja lopussa maininut, että vaatteet ovat muuten Didriksonin - miten olisi käynyt? Olisiko fiilis ollut samalla tavalla pilalla? Tai vaikka tässä postauksessa; pilaako maininta siitä, että takki on Zaran jotenkin tän postauksen? Siis ihan oikeasti en aina tajua tätä. Eri asiahan olisi ihan varmalla, jos esittelisin täällä tuotteita, joita en oikeasti pitäisi/ olisi ostanut. Mutta kun, lapsillekin oli uudet ulkovetimet taas hankittava. Huoh.

Ja niin...: Sitten väliin laitetaan äkkiväärä kuva finlandia-pullosta. Mikö sen tarkoitus on? Kuvata Suomea? Täh? Halveksia? On aika itseriittoista. Pilkallista. Vai onko tämä Johannan käsitys siitä mikä on hauskaa?

:'(( Anteeksi ihan kamalasti, jos tämä loukkasi. Mun mielestä oli hauskaa (joo sorry mulla saattaa olla todella kieroutunut käsitys hauskasta) löytää "pala Suomea" rannalta. Ilman halveksuntaa, itseriittoisuutta tai pilkkausta. :'(( 

Sorry, mun on pakko ottaa ne puikot käsiin ja jättää kommenttien vastailut väliin. :'D Mut ihan vakavasti, voin alkaa mainitsemaan ihan postin alussa jo kaikista saaduista tuotteista, ei mulla mikään tarkoitus teitä ole huijata täällä. Hyvää marraskuun viimeisen viikon jatkoa KAIKILLE! :)) Joulukuuta ja valoa kohti mennään, ei hätää! 

Kommentit (93)

94/93 | 

Voimia Johanna...suomalainen kateus. On varmasti raskasta olla edelläkävijä aina välillä. Jätä nämä omaan arvoonsa.  Ihana blogi, kaunis nainen, kauniita kuvia <3

95/93 | 

Pullopostia Suomesta oli mun eka ajatus (olen ulkosuomalainen) - miten ihmeessä jollekin voi tulla sellainen ajatus että siinä pilkattaisiin Suomea. Kiitos taas kerran ihananista ja tunnelmallisista kuvista. Meri on.....

96/93 | 

Ihania ja kauniita kuvia Johanna! Ja voi tsiisus, marisijoita näyttää riittävän!  

-S

98/93 | 

Mä en tajua, enkä jaksa ymmärtää ihmisiä jotka jaksavat/viitsivät löytää jotain negatiivistä jatkuvasti.

Otan kanssa puikot käteen ja unohdan kaiken.

Mutta älä muuta tyyliäsi - vaan jatka samalla muotilla. Se on hyväksi todettu kuitenkin suurimmalta osalta jos kysytään. Ja ainahan on jokaisella oikeus hypätä blogin yli.

Hyvää Viikon jatkoa!

 

Kram

Mrs.L

yogini
Liittynyt22.8.2013
99/93 | 

Pakko sanoa, että mua nauratti se finlandia-pullo myös, ilmeisen kiero huumorintaju sitten minullakin ;)

Hämmentävää, että jotkut vielä 2014 ajattelevat, ettei kaupallisuus ylettyisi suosituimpiin blogeihin. Markkinoijana tiedän, että nimenomaan blogien kautta löytyy monesti sitoutuneimmat ja parhaat asiakkaat. Mitä ihmeen vikaa siinä on, että bloggari jakaa myös kaupallista infoa? Uskon, että usemmat bloggarit (ehkä jopa kaikki) eivät mainosta blogeissaan tuotteita, joihin eivät itse usko tai niistä oikeasti pidä. Uskottavuus siinä menisi. 

Johanna, blogisi tuo monelle niin paljon iloa hämmentävän kauniine kuvineen ja mukavan jutustelevaan tyyliin kirjoittamana niin arkesi kuin juhlahetkesi valaisevat meidän lukijoidesi päivää uudelleen ja uudelleen. Älä lannistu noista negatiivisten kitisijöiden kommenteista.

Aurinkoa ja puikkoterapiaa syksyysi täältä tihkusateisesta espoosta. 

 

100/93 | 

En yleensä kommentoi näihin postauksiin, mutta nyt on pakko! Siis ei oo totta että ihmiset jaksaakin kaikesta valittaa ja etsiä jotain arvosteltavaa...! Jos blogeja lukee luulisi sen tekevän omasta halustaan ja ilolla. Aina löytyy näitä arvostelijoita jotka "vaativat"  selityksiä päivän selviin asioihin! Onko se joltain pois jos joku jotain hyvää saa tai antaa?!? En ymmärrä!!

halaus sinulle Johanna- sä olet tollaisen yläpuolella.

101/93 | 

Näin (muualla asuvana) uskon myös että Johanna on näiden moittijoiden yläpuolella. Elämä menee eteenpäin jokaisen vähän huonotuulisemmankin puuskan jälkeen.. silläkin voi vähän lohduttautua! Hauskan sävyisiä kuvia ja tuossa rannan puussa mun sielu oikein lepää. Tapanani on haalia myös kaikki erikoiset puut ja kuivat känkkäränkät linssiluteiksi  ;) Ja kukista saan kuulla aina erikoismaininnan, että taas näitä kukkakuvia kamera täynnä.. heh. Laitetaan kynttilät loistamaan iloa ja elämää - ja nautitaan hyvästä musiikista sen ohella. Iso rutistus!!

102/93 | 

Hihi muo kyllä se pullo myöskin ulkosuomalaisena nauratti - mikä sattuma?! Mutta lukematta edellisen kommentteja itsekkin mietin, että Didriksonit olisi voinut jotenkin soljuvammin tuoda siihen itse päätekstiin. Siitä jäi siis vähän sellainen olo, että postaus oli tehty kuvituksena esittelylle ilmaisista vaatteista ja kaikki muu teksti oli vähän sellaista keksittyä liibalaabaa sen kehyksiksi. Se, että puvut on saatu ei siis närästä ainakaan minua laisinkaan, eikä nyt tuo ilmaisutapakaan, mutta vähän se töksähti. Jos ymmärrät pointtini? 

Oli miten oli, sun blogi on kaikista inspiroivin ja tämä asu taas mun silmissä ihan parhaimmistoa eli kiitos ja mukavaa loppumartaskuuta. Ja terveisiä Irlannista :)

103/93 | 

Heips, 

Ei voi sanoa kuin että pienestä on kiinni jos jonkun lukijan päivä on moisesta pilalla.       Tsemppiä Johanna.

t: Maarit

104/93 | 

Miksi ihmiset lukevat sellaisia blogeja, jotka aiheuttavat ärsytystä tms. Jättäisivät lukematta, jottei tarttis aiheuttaa pahaa mieltä esim. sinulle Johanna, joka vaikutat äärimmäisen hyvältä tyypiltä :) Mä ainakin osittain kahlaan blogeja läpi nimenomaan kaupallisten juttujen takia. Haluan hakea niistä inspiraatiota ja ehdottomasti haluan tietää myös saatavuudesta. Suurkiitos postauksistasi, ne on just hyviä! Ihanaa joulunodotusta!

105/93 | 

Miksi ihmiset lukevat sellaisia blogeja, jotka aiheuttavat ärsytystä tms. Jättäisivät lukematta, jottei tarttis aiheuttaa pahaa mieltä esim. sinulle Johanna, joka vaikutat äärimmäisen hyvältä tyypiltä :) Mä ainakin osittain kahlaan blogeja läpi nimenomaan kaupallisten juttujen takia. Haluan hakea niistä inspiraatiota ja ehdottomasti haluan tietää myös saatavuudesta. Suurkiitos postauksistasi, ne on just hyviä! Ihanaa joulunodotusta!

106/93 | 

Hei Johanna!

Blogisi on todella ihana, kuvissa on lämpöä ja tunnelmaa. Vaikutat kivalta ihmiselta ja saan blogistasi inspiraatiota. Tämä on hyvän mielen paikka.. Ja tämä on mun mielipide. 

Mielestäni se, että melkein joka sivulla pystyy kommentoimaan anonyymina, aiheuttaa todella paljon pahaa. Titetysti jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta jos rehellisiä ollaan niin kuinka moni niistä törkeitä tai muuten vaan negatiivisiä/epäystävällisiä kommenttejä kirjoittava henkilö jättäisi sen kommentin ihan omalla nimellään? Jos nettikommenttien yhteydessä henkilöllisyys olisi todistettava, kamaluuksia kirjoitettaisiin varmasti vähemmän. Olen aina ajatellut, että olispa reilua jos kommentoimaan pystyisi esimerkiksi vain pankkitunnuksilla sisään kirjautumalla... Sitten voisi oikeasti ottaa joskus niihin ihmisiin yhteyttä ja kysyä ihan suoraan, mikä niitä vaivaa. Ja pahimmat tapaukset saisivat kantaa vastuuta loukkauksistaan.

Kaikille niille jotka kritisoi... Esimerkkinä "No juu, tosi feikki juttu oli tämä. Ihmettelen myös, miksi nuo lasten puvut pitää olla noin över ylisuuret? Varmaan hankala liikkua." tai  "Kun yritetään olla niiiiiin hirveän hienovaraisia, että mä nyt tässä sohvalla vähän pötköttelen, ai niin mulla on nää saadut By Pia's housut jalassa, tässä me ollaan elämää suuremmalla merenrantakävelyllä ja lapsukaisilla on muuten saadut Didriksonin ulkoiluvaatteet yllä. Ja tässä mä seisoskelen olohuoneessa kädet ristissä ja tää mun kellohan on saatu sit Seikolta...jne jne." -  oletteko itse ikinä tehneet mitään julkisesti? Luuletteko, että olette itse niin täydellisiä? Tai luuletteko, että ne jotka tekee jotain julkista, ansaitsee kaiken kritiikin, myös ei-harkitun negatiivisen roskan? Miltä teistä tuntuisi, jos joku tulisi kritisoimaan jotain jota teette kaikkia kunnioittaen niin hyvin kuin vaan pystytte? Mitä hyvää kommenteistanne seuraa? Mikä on teidän tekosyy olla ilkeä...?. Kaikkea, siis ihan KAIKKEA pystyy sanomaan myös toista kunnioittaen.

Odotan mielenkiinnolla uusia postauksia ja toivotan ihanan rauhallista jouluaikaa!

Jaanika Aho

PS Pahoittelut jos on virheitä, suomi ei ole äidinkieleni.

107/93 | 

Kiitos ihanasta blogista! Minusta se pullokuva oli mainio, hymyilytti. 

Vaatejutuista saa kivoja vinkkejä, ja kuvia on kiva katsella.

Jatka samaan malliin. Hyvää syksyn / talven jatkoa :)

-Lisbet

108/93 | 

Mä en kanssa ymmärrä miten jaksat ymmärtää näitä mielensäpahoittajia. Blogimaailma on nyt ollut olemassa niin kauan ettei kellekään voi tulla yllätyksenä että bloggaaja mielellään mainostaa tykkäämäänsä tuotetta maksua vastaan.

Mä tulin tuosta teidän merenranta-ulkoilupostauksesta vvain hyvälle tuulelle! Täällä Kalifornian Piilaaksossa ei ikävä kyllä pääse samoihin tunnelmiin vaikka ainainen aurinko on tietty kiva juttu;) Rannikkokaupungin kasvattina kuitenkin kaipaan merta ja sen tuoksua, liukkaita kallioita ja niitä tummia sadepäiviäkin. Se mun mielestä on hassua että parhaiten sitä tunnelmaa löytyy tästä ja toisesta suomalaisen kirjoittamasta Norja-blogista, Suomi-blogeista sellainen puuttuu kokonaan. Eikä tuo pullojuttukaan ollut yhtään huono, suomalaiset voisivat kohdistaa paheksuntansa niihin kanssasisariinsa ja veljiinsä joille pullon sisältö maistuu enmmän kuin hyvin. 

Mukavaa Thanksgivingiä täkäläisittäin sinne Norjaan

Susanna

109/93 | 

Olipas taas kommentteja, ihmiset on ihme marisijoita :-0 En ymmärrä en. Sinulla on ihana blogi, jatka samaan tapaan <3

 

-Maria-

110/93 | 

Uskomatonta millaisia kommentteja edellisessä postauksessa vaikka vasta hiljattain blogissa oli tärkeää asiaa kiusaamisesta, myös aikuisten kesken! Minusta tuontyylinen kommentointi on pahanpuhumista ja ilkeää...kaikesta voi kuitenkin kysyä asiallisesti, jos esim. kaupallisuudesta on kysyttävää tai Finlandia-pullo mietityttää. Kiitos Johanna kauniista blogista! Ilolla tätä aina seurailen ja kovasti tykkään kaikista positiivisista kommenteista. Iso halaus sinulle!  

111/93 | 

Meitä on moneksi. Kateuttakin on paljon. Blogisi on ehdottomasti yksi parhaista. Jatka samaa rataa. Älä välitä moisista. Tsemppiä ja aurinkoa!

112/93 | 

Oli oikein pakko käydä uudelleen katsomassa edellinen postaus, että mikäs siinä nyt on niin kovasti taas kuohuttanut...no en ymmärrä, mikä taas on joillakin ongelmana.

Tsemppiä sulle Johanna! Jatka samaan malliin ihanaa ja kaunista blogiasi!

t .Sanna

113/93 | 

En myöskään jaksa ymmärtää näitä marisijoita ja pullo oli minustakin hauska juttu!! Jatka samaan malliin, eihän blogia ole pakko lukea, jos kerran aiheuttaa mielipahaa...

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Anne

114/93 | 

Luen blogiasi siitä syystä, että se saa aina minut hyvälle tuulelle. Kuvat ovat kauniita, tekstit ja aiheet mielenkiintoisia! Ja tuotteista jne. saa itselle hyviä vinkkejä. Olen joskus jopa ostanut vaatteen vinkkisi perusteella :)

 

Lämmin kiitos, kun ehdit kirjoittaa meille <3

 

t. Kristiina

115/93 | 

Moi :) Olen aiemminkin kommentoinut samasta, mutta nyt on taas hyvä sauma. Mulle tää blogi tuo hetken rauhan pois kiireestä, kilpailusta jopa kateudesta. (vrt. facebook).Tämä on kuin kerran viikossa kotiin ilmestyvä naistenlehti. Saa ajatykset muualle, kauniisiin kuviin, ihmisiin, iloon. Saa uusia ideoita ja pienen palan myös tunnelmallista ja eksoottista Norjaa. Tulen hyvälle mielelle ja rentoudun. Kiitos blogistasi, Laura

116/93 | 

Blogisi on PARAS!! Olet tosi hyvä kirjoittamaan, funtsimaan, kuvaamaan ja annat hyviä vinkkejä! Älä anna noiden vaikuttaa! Onneksi ne ovat vähemmistö, mutta saavat haluamansa reaktion :( ja se antaa huonoa energiaa pitkäksi aikaa - ikävää!! Yritetään pysyä hyvän kehällä <3 ja antaa heidän olla omilla kehillään!
Ihanaa joulun odotusta! Terkut stadista :)

 

 

117/93 | 

AHHAHHA, meinasin kuolla tuohon Finlandia-kommenttiin :D

Mistä tuli muuten mieleeni, että Norjan kovin äijä eli kirjailija Karl Ove Knausgård joi nuoruuden känneihinsä hyvin usein ehtaa suomalaista Kossua (olen menossa osassa 4)! Kyllähän suomalaiset viina-asiat osaa ;)

Riikka

118/93 | 

Voi ei. Maailma tuntuu olevan hiukan vääristynyt. Millainen elämä ja kokemukset saavat ihmiset ajattelemaan näinkin kieroutuneesti?! (Anteeksi!) Hurjaa ja hiukan pelottavaakin. Itselleni blogit tarjoavat mielihyvää, kauneutta, vertaistukea ja inspiraatiota. Visualistini haen kauneutta arjenkin keskellä mahdollisimman monesta suunnasta. Blogisi on yksi niistä. Älähän sinä lannistu hurjista kommenteista. Toki ne herättävät ajatuksia ja toisaalta hetkeksi pahaa mieltä, mutta myös vahvastavat. Ja sitä paitsi elämässä on hyvä olla jatkuvati pilke silmäkulmassa ;) 

Aurinkoa päivääsi.

119/93 | 

Minäkään en vain jaksa enää kuunnella noita valittajia, jotka pahoittavat mielensä mistä vain. Mitä sitten jos joku blogi mainitsee tuotteita ja sen kirjoittaja saa jotain taloudellista etua tästä?!?!?! Kai jokainen aikuinen ihminen on itse vastuussa siitä mitä a) ostaa ja b) lukee. Kiitos sinulle Johanna blogista, joka piristää kesken raskaan päivän ja vinkeistä, joita tuotteista tarjoat. Jos joka ikistä kuvaa ja sanaa alkaa miettiä muiden näkökulmasta, ei koskaan voi sanoa tai kuvata mitään, aina joku jossain loukkaantuu. Joten jatka omalla linjallasi!

Maria

120/93 | 

Hei Johanna! Pidän siitä, että rehellisesti kerrot saaduista, hankituista vaatteista. Ja sitä paitsi, mun mielestä erinomaista! Sinun kautta olen löytänyt laadukkaita vaatteita, kun tietää, mitä merkkiä etsii. Kiitos siitä!

Ihmisen kateus on merkillinen....usein osataan olla ilkeitä ja erittäin kriittisiä, ehkä kun ei itse "osata" tms. samaa kuin jokin toinen. Sinulla on aina kauniita kuvia, olet käsityöihminen, taiteellinen, hyvä kirjoittamaan jne. En usko, että olet täydellinen ;), mutta jotkut voi kokea niin ja vertaamalla ehkä kokee omaa huonommuutta vaikkei se sitä olisikaan. Ihmisten on helppo olla kateellisia. Vai onko se suomalaisten juttu, ettei osata iloita muiden puolesta? Niin tai näin, mulle tuli paha mieli sun puolesta. Mutta joku taisikin kirjoittaa, ettet voi miellyttää kaikkia. Näinhän se on, mutta ne joita blogisi ei miellytä, en ymmärrä mikseivät vaan jätä lukematta. Onko pakko ilkeillä? 

Kaikkea hyvää Johanna! Täällä ainakin pysytään lukijana! :)

-Tanja L

121/93 | 

Riitelyä, kateutta, kiusaamista, voivottelua- huoh! Ei täällä ja siellä voi jo(i)llakin olla hyvä olo. Varmasti sillä on koira haudattuna, jos jakaa elämäänsä ja ajatuksiaan noin hyväntuulisesti. Joku mainos löytyy takataskusta. Hah, löysinpäs sen! Minäpä näytän sen, alleviivaan tuon virheen.      Elämä on, mutta yritän nähdä lasin puoleksi täynnä (ei puoliksi tyhjänä). Nauttikaa

elämästä :)

Kiitos blogistasi!

122/93 | 

Oli pakko katsoa edellisen postauksen kommentit, että ymmärsi mistä on kyse. Ja katsoinpa samalla, minkälaista palautetta edelliset asupostauksesi olivat saaneet. Enkä ymmärrä logiikkaa, niin päinvastaisia kommentteja olivat.

Mielestäni mainostaminen on ok, kunhan saaduista jutuista kertoo. Ja niinhän Johanna teki. Emme voi välttyä muutenkaan mainoksilta. Niitä tulee tv:stä, lehtien ja blogien sivupalkeissa, joka paikassa vastaan.

Ja kylllä, kannatan myös tunnistautumista pankkitunnuksilla tms. Saisi myös kommentoijat pohtimaan, minkälaisen kommentin haluaa jättää nimelläään. 

Hyvää päivänjatkoa!

-Scandinavianlife-

PS: Kiitos nettisivuston ilmeen uudistuksesta toteuttajille. 

 

123/93 | 

Hei Johanna! En ole varmaan ikinä kommentoinut mitään, mutta pari vuotta blogiasi antaumuksella lukenut.  Tämä on ehdottomasti lemppariblogini, odotan aina innolla uutta postaustasi, kuvat kauniita, hyviä ajatuksia, ja tosiaan, arjen pakopaikka muuten hektisille ruuhkavuosille. En käsitä että negatiivisuutta jaksetaan viljellä.. Pidä oma tyylisi, jatka juuri näin, sen takia sinua täällä fanitetaan! ;D

124/93 | 

Mut ihan vakavasti, voin alkaa mainitsemaan ihan postin alussa jo kaikista saaduista tuotteista, ei mulla mikään tarkoitus teitä ole huijata täällä.

 

Siis eikö tuon nyt pitäisi vuosikausia bloganneelle olla itsestäänselvyys?! Ilman marttyyriäänensävyä? En käsitä tätä sun ajatuksenjuoksua aina välillä... ;) Voisit varmaan myös selväsanaisesti myöntää että mainonpostaukset ovat tällä hetkellä selkeässä enemmistössä kokonaissaldossa. ;)

 

Odotan muuten enemmän kuin innolla vaikkakin epäuskolla sellaista päivää kun kateuskortti olisi edes hetkeksi kadonnut tai niin pahasti ylikäytöstä tärveltynyt ettei sitä voisi heittää selitykseksi MIHIN TAHANSA kriittiseen kommenttiin! :´D

125/93 | 

Hei Johanna !
Siitä on valtavan pitkä aika kun olen blogiasi viimeksi kommentoinut vaikka lukemassa käyn säännöllisesti :) Mut nyt oli vaan pakko luettuani osan edellisen postauksen kommenteista !
:(( Siis miten yliherkkää ja tosikkoa porukkaa täälla oikein käy..en tajua näitä ihmisiä :(
Tykkäsin edellisestä postauksesta tosi paljon just ihanien kuvien vuoksi ja rannalta löytynyt Finlandia-pullo oli hauska ja just pala Suomea rannalla kuten sanoit. Ja voi kamala.. 'mainostaminen pilasi postauksen' ! Siis kaikissa blogeissa mainostetaan jonkun verran ja monesti enemmän kuin taalla. Itse olen mainostamisen ansiosta saanut kivoja vinkkejä eli kiitos Johanna siitä !

Samoin KIITOS upeasta blogista jota olen seurannut kohta 2 vuotta (mun lemppariblogi ja kaikkein vähiten pinnallinen!) Joukut blogit ovat liian pinnallisia omaan makuun mutta ei tämä :)

Ja niille jotka katsovat aiheelliseksi laittaa loukkaavia, typeriä ja ennenkaikkea kateellisia kommentteja niin miksi luette blogia jos se teitä ärsyttää ? Tai olkaa ainakin niin fiksuja että jätatte tyhmyydet sinne omaan pääkoppaan, joohan.

Johanna, uskon että suurin osa lukijoistasi pitää blogistasi paljon joten älä anna muutaman typerän ja kateellisen kommentin lannistaa !

Kiitos ihanasta blogista & kuvista, kaikista vinkeista ja positiivisesta elämänasenteesta jota muille jaat :)

Kaikke hyvää sulle & perheellesi Norjaan :)

Puss & Kram, Mary

126/93 | 

Voi hyvät hyssykät taas... ;) Sellainen sanonta joka käännettynä voisi olla, että ei voi olla totta... Kahden lapsen äitinä en ole koskaan kuullutkaan Didriksonin vaatteista ja otan iloiten vastaan kaikki vinkit mitä lasten pukeutumisesta tulee! Itse olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja ideoita erilaisista blogeista, joten "kaupallisuus" ei haittaa ollenkaan. Tietenkin on mukavampi lukea sellaista blogia, jossa on paljon muutakin ja lisäksi kauniita kuvia kuten tässä blogissa!! Toisaalta jaksaa kyllä myös huvittaa nämä mielensäpahoittajat ja todeta jälleen kerran, että on meitä ihmisiä sitten joka junaan ja osa jää asemillekin! :D

Leppoisaa joulun odotusta ja jatka vaan omaan tyyliisi blogin pitämistä, koska, jos se ei kaikkia miellytä niin mikä kumma sen tässä maailmassa edes pystyisi tekemään...?! :)

Terkuin Merja

127/93 | 

Mä en ite ehdi neulomaan tai muihin käsitöihin, kun on vauva-aika meneillään ja muuta perhehärdelliä (hmm, selityksen makua?) mut ompa kiva fiilistellä täältä ideoita ja ihailen ajattomia yhdistemiä asuissas! Virkistävää ja hyvää mieltä henkivää tekstiä. Huumoria ei ole koskaan liikaa! Marraskuu on yks rankimmista kuukausista omasta mielestäni, pitää tehdä töitä ettei mene liian vakavaksi. Joutuu pian joulukuu.. :) -Laura

128/93 | 

Heips! Oli aivan pakko lukea edellinen postaus vielä uudestaan läpi, koska kun sen ensimmäisellä kerralla luin niin jäi vain hyvä mieli... Enkä kyllä toisellakaan kerralla luettuani ymmärrä, että mistä ihmeestä joku voi mielensä pahoittaa?! No, meitä on moneen junaan ja jokaiselle on oikeus mielipiteeseensä. Mutta kyllä mielestäni omat mielipiteet pitäisi jokaisen aikuisen ja kypsän ihmisen esittää asiallisesti ja toista ihmistä kunnioittaen. Ja se pullo... Kuvan kun näin, niin minulle tuli heti ajatus, että miten voikaan sattua... Selvä merkki jostakin! ;) Vielä muutama merkki lisää...esim. näet Finnairin koneen taivaalla ja tuulisella kelillä Fazerin sinisen käärepaperit lentävät naamallesi... Tämän jälkeen miehesikin on jo varmasti vakuuttunut siitä, että Suomi on teidän paikka asua ja elää :D

129/93 | 

Jatka vaan, Johanna, omaan ihanaan tyyliisi! Sun blogi, saat tehdä sitä just niin kuin huvittaa :)

<3 Nanneli

130/93 | 

En ymmärrä kommenttien negatiivista sävyä, kenenkään ei ole pakko lukea blogia, jos noin harmittaa. Tässä ei ole kysymyksessä edes rakentava kritiikki, vaan halutaan pahottaa mieli. Onko noin vaikea suoda kenellekään hyvää, eihän se teiltä pois ole? Jos tuotevalmistajat lähettäisivät negatiivisen palautteen antajille mallikappaleita, se olisikin sitten hyvä juttu? Vai lähettäisittekö ne takaisin?

Miettikää joskus, että Johannalla on 2 pientä lasta ja työ, arki varmasti kiireistä. Hän tekee tätä blogia meille lukijoille ja on ansainnut siitä korvauksen.

Minulle Johannan blogi on päivittäinen ilonaihe, hetki rentotua ja katsoa kauniita kuvia. Se antaa minulle hyvän mielen!

Olen myös iloinen siitä, että Johanna suosittelee tiettyjä tuotteita kokeiltuaan niitä ja todettuaan ne hyväksi. Esim. kosmetiikka vinkit olivat todella tervetulleita.

Nyt eletään tätä päivää ja valmistajat markkinoivat tuotteitaan blogien kautta. Sehän on pelkästään positiivinen asia!

Jokainen voi perustaa oman bloginsa ja päättää itse mitä siinä kirjoittaa ja mainostaa - se on sallittua!

Se, mitä en hyväksy koskaan on ilkeys ja kateus, ja valitettavasti osassa kommenteissa se paistoi liian selvästi läpi.

Tsemppiä Johannalle, älä anna tämän masentaa, sinulla on paljon lukijoita, joille blogisi lukeminen on päivän paras hetki! Kiitos siitä.

 

131/93 | 

Hei Johanna,

Sulla on aivan ihana blogi, olen sitä seurannut ihan alusta lähtien. Olet ystävällisen ja sympaattisen oloinen ihminen, ahkera ja niin paljon aikaan saava. Älä välitä negatiivista kommenteista.Sinulla on valtava määrä lukijoita ja näistä hirvittävän suurin osa ei ehdi kommentoida.  Suurin osa lukijoistasi on fiksuja ihmisiä, jotka osaavat käyttäytyä ja lukevat blogiasi, koska pitävät siitä. Ilkeilijöiden joukko on pieni. Näillä on niin paha olla itsensä kanssa, että jaksavat vaan valittaa kaikesta ja mikään ei ole hyvä. Kaikki on omasta asenteesta kaikilla kiinni. Maailma tarvitsee hyvää ja iloa. Negatiivisuus lisää negatiivisuutta. Positiivisuus positiivisuutta. Parhaiten noista ilkeistä kommentoijista pääsee eroon, kun ne jättää täysin huomioimatta. Jatka samaan malliin kuin ennenkin Johanna. Olet ihana, positiivinen ihminen, joka tuottaa iloa ja inspiraatiota valtavalle joukolle.

Tänään on talven pimein päivä, mutta ei haittaa! :) Nautitaan tunnelmasta, poltellaan kynttilöitä, chillaillaan, juodaan glögiä ja mietitään mukavia :)

 

Katariina

132/93 | 

 Hei ja terveiset Tampereelta. Täytyy sanoa että kyllä ihmiset ovat pikkumaisia ja ilman todellisia huolia ja murheita. Jos he jaksavat kommentoida tolla tavalla kun viimeksi mainitsit. En kyllä itse jaksaisi millään tavalla kommentoida heille takaisin .Ja eivätkö he ymmärrä blogien systeemiä. Totta kai sinä mainostat sehän on se juttu. APUA. Harmittaa sinun puolestasi. Jatka ihmeessä tututulla tavalla. Olet siinä mahtava. Päivän yksi kivoimmista hetkistä on se kun avaan koneen ja saan lukea sinun uuden päivityksen. Ihanat kuvat, monipuolisuus, hauskat ja myös vakavat ajatukset ovat olleet mieleen. Yritä jättää omaan arvoon jutut jotka ovat ehkä ns.kateellisten juttuja. Näin se vaan on. Meitä on niin monenlaisia. Eli KIITOS ja super mukavaa elämää teille sinne kauas ja siunausta Joulunaikaan toivottaa A-K .

133/93 | 

Hei Johanna ja kiitos kauniista blogista, joka on tuonut iloa elämääni jo usean vuoden ajan :)

 

Tätä mainosgatea seurattuani kannatan ehdotustasi, että vastaisuudessa laitat jokaisen yhteistyöpostauksen alkuun maininnan, että postaus on tehty yhteistyössä sen ja sen firman kanssa. Näin kenellekään ei jää mahdollisuutta nillittää petetyksi tulemisesta. Tämä käytäntö on yleinen monissa ulkomaisissa blogeissa, liekö syy tiukemmissa kuluttajansuojalaeissa vai missä. Ja onhan suomessakin lehdissä joskus toimitetuiksi artikkeleiksi verhottuja maksettuja mainoksia, joihin on yläkulmaan lätkäisty "ilmoitus", etteivät kuluttajat luule, että kyseessä on ns. faktajuttu. Tavallaan siis ihan reilu meininki kaikin puolin.

 

Hyvää jatkoa teille sinne Norjaan! Ja aurinkoisia päiviä myös kaikille blogin lukijoillekin :)

 

Maria

134/93 | 

Minä ainakin nimenomaan haluan tietää kuvissa olevista tuotteista (niin ihania! ja kivoja vinkkejä tulee!), mutta se on ihan sama onko ne ostettu vai saatu. Blogi antaa virikkeitä, kiitos siitä! Ja jatka Johanna samaan malliin, kiva on lukea ja katsella blogia! Ihanaista joulunodotusta!

135/93 | 

Voi elämä! Jatka Johanna samalla ihanalla tyylilläsi, jos joku ei tykkää niin se vaan tarkoittaa että onpas pikkumaista väkeä. Minua ei "kaupallisuus" haittaa. Onhan se tärkeää tietoa, että jos esim. sulla on päällä joku ihana pusero, niin mistä sellaisen saa ostettua itselleen. Jos joku ei sun blogista tykkää niin menkööt muille foorumeille.

136/93 | 

Höh!! Sä ja te otatte hienoja kuvia, niitä on ihana katsella ja nimenomaan siksi että niissä on myös noita fiiliskuvia välissä (kuten se pullo) !!! Älä vaan lopeta niiden laittamista blogiin, tekee tästä sun jutun ja näköisen!!! Aurinkoa, Mirkku

137/93 | 

Höh!! Sä ja te otatte hienoja kuvia, niitä on ihana katsella ja nimenomaan siksi että niissä on myös noita fiiliskuvia välissä (kuten se pullo) !!! Älä vaan lopeta niiden laittamista blogiin, tekee tästä sun jutun ja näköisen!!! Aurinkoa, Mirkku

138/93 | 

Hei, jatka samalla mutkattomalla ja Joahnnamaisella linjalla hyvää mieltä ja tuulta tuottavaa blogiasi. Tiedän - ivalliset kommentit loukkaavat, mutta joku on joskus viisaasti sanonut, että puhujan (tässä tapauksessa kommentoijan) viesti ei kerro niinkään puheen kohteesta kuin puhujasta itsestään ;).

Ihanaa talven odotusta ja aurinkoa meidän kaikkien päiviin
-Merja

139/93 | 

Ompa ikävä, kun jonkun piti noin typerästi kommenotoida tuota Finlandia-pulloa... Ihan totta hei, jos huumoria ei itellä riitä niin ei tarvi kuitenkaan muiden mieltä synkentää. Mä kyllä tajusin kukkivan pienen huumorin kuvassa :D Kiitos Johanna hyvän fiiliksen tuovista postauksista!

140/93 | 

Voi kuule, jatka ihan samaan malliin vaan, minulle sinun blogin lukemisesta on tullut jokapäivänen tapa ja olen ihan koukussa siihen! Ja minusta on kiva saada selville, mistä vaatteet ovat peräisin. Kiitos muuten vielä Konjak-postauksesta, olen nyt hankkinut sienen käyttööni ja se ihan oikeasti tuntuu toimivan, mahtava tuote! :-) Vanha viinapullo (ja vieläpä suomalainen) rannalla on minunkin mielestä hauska löytö ;-D

141/93 | 

Nämä kommentoijathan on yleensä niiiin negatiivista porukkaa, ja valitettavasti usein kateellisia, joten kannattaa heivata romukoppaan tuollaiset.. 

 Ihanaa päivää sinne, jatka samaan malliin, sulla on niin kiva ja piristävä ja positiivinen blogi :) Ja itse olen saanut noista tuotepostauksista montakin hyvää vinkkiä!

t.Tiina

142/93 | 

Missä ihmeen neurtraalinaturalisti periferiassa jotkut elävät? Tuotteet ja palvelut ovat kiinteä osa jokaisen arkea. Johanna kuvaa, kuvin ja sanoin, arkeaan. Naturellonako se pitäisi tehdä? Hyvä, kun esittelee tuotteita. Kuka ei selaile naisten lehtien tarinoita sekä mainoskuvastoja? Risovatko ne samalla tavalla? Johanna yhdistää nämä ja oikea termi sille on muuten puffi, ei mainos.

 

Kommenteissa näkyy se, kuinka vahvati luemme tätäkin blogia tunteen kautta. Järki sanoo esim. että on tätä päivää tuoda esille käyttämiensä tuotteiden nimiä, mutta tunnetasolla niiden esilletuonti ärsyttää. Ehkä osin siksi, että asiat henkilöityvät, mikä on tietenkin yksilön kannalta valitettavaa. Järkeä on verrattu ratsastajaan, tunnetta norsuun. Norsun voimalla sitten ladataan tekstiä anonyyminä yksityishenkilöä kohtaan. Varmasti ne satuttavat Johannaa, harmi.

Mutta että ihmisillä pahastuu mieli milloin mistäkin, niin minkäs teet. Johannalle antaisin neuvon näiden käninäkommenttien kohtaamiseen: Ei sellaiseen kannata lähteä mukaan, sen enempää pehmittämään tai paapomaan. Kun sisältöön pätee Stubbin lausahdus "vittu mitä paskaa!", anna sille vastaava arvo. Ja mene itse eteenpäin, jatka omannäköistä blogiasi.

 

Virvel Vind

 

 

 

143/93 | 

Ikävää että joillakin ei ole parempaa tekemistä kuin jaksaa motkottaa toisten kirjoituksista. :( Minusta on kiva, että kerrot mistä vaatteet on, monesti itsekin olen tykästynyt vaatteisiin joita blogissasi on niin tietää sitten mistä voi hankkia halutessaan. Älä Johanna välitä toisten ilkeistä kirjoituksista, blogisi on ehdoton suosikkini kaikista blogeista ja aina nautin kaikista jutuista joita olet tänne laittanut!

t.Mia

144/93 | 

Niin kauniita kuvia taas kerran. Näistä kuvista tulee ikävä Norjaan. Ja blogi on ihana edelleen, ihan sama, oletko joskus saanut jonkun tuotteen ilmaiseksi vai et. Harmittaa puolestasi kateellisten kommentit.

145/93 | 

Niiin ihana blogi>>älä ihmeessä anna kenenkään vaikuttaa tähän..tämä on ehdottomasti suurin lempparini pakko vilkaista joka pöivä onko tullut jotain uutta.

146/93 | 

Sun blogi on mielestäni aivan paras ja ainut mitä luen. Kuvat kauniita, ajatukset, jutut ja kirjoitukset hyviä. Kiva vaan kun saa vinkkejä tuotteista ja välillä on kilpailujakin mihin voi osallistua. Ihanaa Joulunodotusta. <3 -Ninnuliini-

147/93 | 

Tokihan se on hyvä tietää, mistä blogissa esiteltyjä vaatteita saa hankittua. Mutta kyllähän se nyt ottaa päähän, että bloggari esittelee kuinka paljon ja kallista kamaa saa ilmaiseksi! Toisaalta pitäisi ajatella nämä ilmaiseksi saadut tuotteet bloggarin "palkkana" tehdystä työstä (=mainostamisesta), mutta yleensä on tapana maksaa veroja saadusta palkasta. Johan näistä bloggarin ilmaiseksi saaduista tuotteista kertyy melkoinen euromääräinen potti. Miten lie verojen laita... Hemmetti, toiset joutuu ostamaan kaikki kalliit lasten ulkovaatteet ym. palkalla, josta on ensin verot maksettu.

148/93 | 

Hei!

 

Helppo sanoa että "älä välitä haukuista ja kateellisista" se on todella helppo sanoa..Itse itkisin jos minusta sanottaisiin pahaa netissä, ja siksi en ole omaa blogiani uskaltanut koskaan julkaistakaan. Mutta SINÄ ihana aurinkoinen, olet vahva kun kestät ja annat mennä toisesta sisään ja toisesta korvasta ulos. Kalastajan vaimo on mulle sellainen blogi jota luen silloin tällöin (lue: joka toinen päivä katsosn onko mitään tullut) :D Ja se on blogi jonka luen AINA viimeisenä. Syy tähän on se että, sinulla on AINA kauniita kuvia (joo välillä ärsyttää kuinka kaunista voikaan olla ;)  ) ja AINA blogissasi huokuu positiivinen ilmapiiri liikuntaa unohtamatta! Ja joo kyllä, mielestäni  SINUN blogisi tuo aurinkoa tähän harmauteen! Joten antaa ihmisten purkaa pahaa oloaan, sillä heillä asiat EI ole yhtä hyvin kuin sinulla ;)

 

Sari

149/93 | 

Hei Johanna! Blogisi on aivan mahtava. Löysin sen viime kesänä ja siitä saakka odotellut aina seuraavaa postausta aivan malttamattomana. Itsekin ulkosuomalaisen tykkään lukea arjestasi Norjassa. Suuri kiitos sinulle ja mukavaa joulun odottelua!

-Ellu

150/93 | 

Alä välitä, äläkä vaan muuta sun mahtavaa tyyliä ilkeiden ja kateellisten ihmisten kommenttin takia. Äläkä edes käytä energiaasi vastailemalla ikäviin kommentteihin. Bloggalu vie paljon bloggaajan aikaa ja antaa hurjan määrän energiaa (kiitos, kiitos, kiitos) blogista tykkääjälle. Jos jotain tuotteita saa ilmaiseksi, on bloggaaja sen varmasti ansainnut. Jatka samaan malliin, tämä on mun päivien piristys ja katson joka päivä onko jotain uutta postausta tullut!!

151/93 | 

Hei Johanna !
Siitä on valtavan pitkä aika kun olen blogiasi viimeksi kommentoinut vaikka lukemassa käyn säännöllisesti :) Mut nyt oli vaan pakko luettuani osan edellisen postauksen kommenteista !
:(( Siis miten yliherkkää ja tosikkoa porukkaa täälla oikein käy..en tajua näitä ihmisiä :(
Tykkäsin edellisestä postauksesta paljon hienojen kuvien vuoksi ja rannalta löytynyt Finlandia-pullo oli hauska ja just pala Suomea rannalla kuten sanoit. Ja voi kamala.. 'mainostaminen pilasi postauksen' ! Siis kaikissa blogeissa mainostetaan jonkun verran ja monesti enemmän kuin taalla. Itse olen mainostamisen ansiosta saanut kivoja vinkkejä eli kiitos Johanna siitä !

Samoin KIITOS upeasta blogista jota olen seurannut kohta 2 vuotta (mun lemppariblogi ja kaikkein vähiten pinnallinen!) Joukut blogit ovat liian pinnallisia omaan makuun mutta ei tämä :)

Ja niille jotka katsovat aiheelliseksi laittaa loukkaavia, typeriä ja ennenkaikkea kateellisia kommentteja niin miksi luette blogia jos se teitä ärsyttää ? Tai olkaa ainakin niin fiksuja että jätatte tyhmyydet sinne omaan pääkoppaan, joohan.

Johanna, uskon että suurin osa lukijoistasi pitää blogistasi paljon joten älä anna muutaman typerän ja kateellisen kommentin lannistaa !

Kiitos ihanasta blogista & kuvista, kaikista vinkeista ja positiivisesta elämänasenteesta jota muille jaat :)

Kaikkea hyvää sulle & perheellesi Norjaan :)

Puss & Kram, Mary

152/93 | 

 

"Miettikää joskus, että Johannalla on 2 pientä lasta ja työ, arki varmasti kiireistä. Hän tekee tätä blogia meille lukijoille ja on ansainnut siitä korvauksen."

 

 

Täh? Hän kuten muutkin bloggaavat täysin omaksi ilokseen, omasta halustaan esitellä itseään, perhettään, kotiaan = elämäänsä. Sehän on ihan oma asiansa, paljonko ja miten viitsii tätä tehdä.

Joskus lukiessa näitä mietin, että miten aikuiset (?) ihmiset voi niin tosissaan jäädä toisen, vieraan ihmisen elämään "kiinni", että pelätään ettei vaan lopettaisi postaamista ja ihan päivittäin käydään tutkimassa, josko mitä taas olisi. Oma elämä??

 

[/quote]

153/93 | 

Ihan samaa sanon kuin nuo edellisetkin kommentit: JÄTÄ ILKEÄT JA KATEELLISET KOMMENTIT HUOMIOTTA! Sinulla on mukava ja leppoisa tapa kirjoittaa sekä blogisi kuvat ovat aina niin kauniita. Tämä on ainoa blogi, jota säännöllisesti seuraan ja odotan aina innolla uusia postauksiasi. Minusta on lisäksi kiva lukea, mistä kuvien vaatteet ovat. Aivan sama onko ne itse ostettu vai saatu!! Hyviä vinkkejä saan niistä itselleni. Mitä tulee siihen kohuttuun FINLANDIA -pulloon, niin sehän oli hulvattoman hauska! Ihan ilman sarvia ja hampaita. Oikein leppoisaa Joulun odotusta sinne Norjaan sinulle ja perheellesi. Toivottavasti se aurinko tulee tänne Suomeenkin. Terveisin, Maarit

154/93 | 

Mielestäni Finlandia pullon löytyminen oli myös hauska...pullopostia Suomesta :) Ellet mainitsisi mistä takki tai joku muu tuote on niin siitäkin nousisi kova kysely ja haloo...miksi ihmeessä moinen kateus? Ihmiset eivät ymmärrä, että bloggaus ja mainostaminenkin ovat osa työtäsi ja siitä saamiasi palkkioita. Älä välitä kateellisten puheista.

155/93 | 

Just hyvin sä vedät Johanna. Musta toi edellinen postaus oli just niin sopivan hienovarainen kuin pitääkin ja samalla rehellisesti kerroit mistä vaatteet oli saatu. Sellaiset "selvät mainokset" ja tavara-esittelyt tyyliin "no niin nytpä kerron teille tästä hilavitkutin x:stä" antaa enemminkin sellaisen mainos-tv fiiliksen . Älä mene siihen suuntaan pliis. Suurin osa lukijoistahan tuntui tykkäävän sun tyylistä eikä ollut lainkaan harmissaan lopun maininnasta, päinvastoin. Jatka samaan tyyliin äläkä välitä noista kitisijöistä! Kitisijät siirtyköön muualle lukijaksi :-)

156/93 | 

Äiti opetti ajattelemaan parhain päin ihmisistä. Nämä valittajat ovat jääneet vaille hyvää kasvatusta, joka johtaa sydämen sivistykseen. Se on todella suuri puute ihmisessä.

 

Kaikkea hyvää Johannalle ja perheelle ja kiitos kivoista vinkeistä, joista saa palstallasi lukea.

Olet ansainnut kaikki "ilmaistuotteet" ! terveisin vanhempi äiti-ihminen

157/93 | 

Siitä vaan valittajat itse kirjoittamaan blogia ja ansaitsemaan hyviä tuotteita mainostuksella.Ei kaikki tuohon pysty siis ylläpitämään blogia joka antaa noin paljon meille jotka sen oikein ymmärtävät!

Kiitos Johanna ihanasta blogista!

158/93 | 

Älä tosissaan välitä noista negatiivisista kommenteista..! Uskon että se on vaan kateus mikä saa ihmiset kirjottamaan noita :( on niin vaikeeta olla onnellinen toisen puolesta. Ja se jos joku on harmi. Kateus myös ruokkii itse itseää, mikä puolestaan johtaa usein ajattelemattomiin tekoihin. Sä oot huippuihana bloggaaja ja uskon että sun blogista pitäviä ihmisiä on tuhannesti enemmän ku blogia vihaavia! Jatka vaan samaan malliin <3 Ja mun mielestä toi mainostaminen ei oo ollenkaan huono juttu! Tottakai se kuuluu bloggaamiseen :) jos vaan viitsit mainita missä kohdin on ''mainontaa'' ni mä oon ainaki ihan sujut tän kanssa! Tsemppiä hirmusti ja pidä tää blogi samanlaisena ihanana jatkossakin!! :)

160/93 | 

Älä välitä. Kaikki suomalaiset ovat kateellisia toisin kuin ulkomaalaiset. Nekin jotka väittävät toisten olevan, ovat myös itse. Verhoavat sen vaan ylenpalttisiin kehuihin ja hehkutuksiin, jotteivat paljastuisi. Älä välitä. Kaikki suomalaiset ovat kateellisia. Ihan kaikki.

161/93 | 

Uskomatonta miten ihmiset voi nähdä kaikessa jotain negatiivista, sielläkin missä sitä ei ole. Tsemppiä Johanna, loistava bolgi sinulla, kiitos siitä :)

162/93 | 

En muista kommentoineeni monestikaan, olen tainnut olla ns "hiljanen lukija". Mutta nyt ajattelin kirjottaa monta vuotta blogiasi jo lukeneena että olet ihana ja superinspiroiva, blogisi saa hyvälle tuulelle <3 <3 Terveisiä Norjaan!

 

T. 17v lukijasi

163/93 | 

Blogienhan lumo on pitkälti siinä, että etäisen elämäntyyliltään vieraan julkkiksen sijaan saa seurata tavallisen naisen, etevän tai kauniin tai tyylitajuisen toki, mutta kuitenkin tavallisen elämää. On niin helpompi samaistua esillä oleviin teemoihin. Luulen, että noi bloggarien saamat ilmaislahjat siksi harmittavat monia. Ne asettavat sen bloggarin eriarvoiseen asemaan ja se kyky samaistua heikkenee. Näin päättelisin, en voi sanoa itse olleeni pahoillani tuotemerkin esille nostamisesta. Olen ollut huomaavinani, että jonkin verran on ilmaislahjojen saanti/ vastaanottaminen lisääntynyt osaltasi?

164/93 | 
Vierailija

 

"Miettikää joskus, että Johannalla on 2 pientä lasta ja työ, arki varmasti kiireistä. Hän tekee tätä blogia meille lukijoille ja on ansainnut siitä korvauksen."

 

 

Täh? Hän kuten muutkin bloggaavat täysin omaksi ilokseen, omasta halustaan esitellä itseään, perhettään, kotiaan = elämäänsä. Sehän on ihan oma asiansa, paljonko ja miten viitsii tätä tehdä.

Joskus lukiessa näitä mietin, että miten aikuiset (?) ihmiset voi niin tosissaan jäädä toisen, vieraan ihmisen elämään "kiinni", että pelätään ettei vaan lopettaisi postaamista ja ihan päivittäin käydään tutkimassa, josko mitä taas olisi. Oma elämä??

 

Taidat itsekin kuulua heihin, jotka ovat jääneet koukkuun, koska kaikesta päätellen seuraat tätä aika aktiivisesti ;)

[/quote]

165/93 | 

En yhtään ihmettele jos ilmaislahjojen saanti on lisääntynt. Sehän kertoo kaiken oleellisen, ja siitä, että Kalastajan vaimon -blogista pidetään yli rajojen. Tarjoajia varmasti riittää.. Ja en usko että kukaan käytännöllisistä ja säähän sopivista asusteita kieltäytyisi. Nehän on mukava testata pitääkö valmistajan antamat lupaukset teipatuista saumoista, jne..

Nykyään jopa Linkedin -ympyröissä tarjotaan ja kaupataan mm. koulutuksia "luimme profiilisi ja se sopisi, sinne ja tänne".. Headhunterit lähettävät työpaikkatarjouksia tuutin täydeltä, vaikka olisi juuri vaihtanut työpaikkansa toiseen... Mutta se on nykyajan menettelyä, hyväksyy sen tai ei. Ja koska päänähasta saa aina palkkion. Nykyään bloggaajat ovat yksi hyvä kohde saada tuotteensa hyvin esille.. Kyllä tämä on pistetty merkille. - Kannattaisi opetella immuuniksi turhille ärsykkeille; oli ne sitten toisten ilmaislahjat, edulliset hotelliyöt, pikkujouluristeilyt, alennetut lentolippujen hinnat, tai, tai, tai,.... näitähän tulee aina olemaan tykkäsit siitä tai ei!

Itse luin boyfriend-mitoituksella olevasta Dikriksons-merkistä jo toisesta blogista tänä vuonna ja kiinnostuin kovasti.. mutta ei niitä takkeja niin vain kaupasta löydy.

Eiköhän jatketa fiilistelyä ilman kipristelyä.. Elämä kyllä palkitsee jos sille antaa itsestään mukavan palasen.

-tiau

166/93 | 

Katkeria, kateellisia ihmisä on ja tulee olemaan aina ja ikuisesti. Minusta Johanna rehellisen näkyvästi mainostaa esim. kuten nyt, vaatteita, eikä aliarvioi lukijoitaan ja yritä hivuttaa mainostusta jonnekin tekstin väliin, muka huomaamattomasti, koska fiksut lukijat sen tietty huomaisivat. Rehellisyys ja aitous kunniaan, semmoinenhan Johannakin on. Ja se Finlandia pullo...hauska juttu! Em. sopii siihenkin;) Jännä miten monimuotoisesti näkyy ihmisten huonovointisuus...tai tyhmyys..?

Johanna, pysy aina aitona, rehellisesti omana itsenäsi. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta tuskin siihen on tarvettakaan...

 

167/93 | 

Aivan ihana se "Finlandia pullo". Ja minusta ainakin on kiva tietää kuvissa olevista vaatteista, tavaroista ym. Aivan sama miten ne on saatu, ostettu, hankittu. Mitä ihmeen väliä sillä on?

168/93 | 

Heips Johanna,

laita vähäks aikaa tauolle tää kommenttiboxi ja keskity vain hyvien asioiden äärelle eli itse kirjoittamiseen. Näin päästään eroon tästä negatiivisesta palautteesta, sillä ko. lukijat varmaan etsivät jonkun muun palstan johon voivat purkaa ahdistustaan ja pahaa oloaan.    I hope so.

Minä pidän blogistasi ja luen sitä päivittäin niinkuin jatkokertomusta ikään.

Koirat haukkuu, karavaani jatkaa kulkuaan, Johanna pää pystyyn ja siihen turvalliseen syliin <3

Tui

169/93 | 

Johanna, voimia sulle, vietäpä rentouttava ilta! En ymmärrä noita negatiivisia kommentteja, miten ihmiset jaksavatkin valittaa mainoksista yms.?! Minusta on hyvä asia, että saat joitakin itsellesi tarpeellisia tuotteita ja kerrot niistä meille! Ja suuri kiitos vielä ihanista teksteistäsi, kuvistasi ja siitä, että annat aikasi tälle blogille!

170/93 | 

Vierailija 25.11. klo 18:42

Hei, ja kiitos Johanna kauniista ja innostavasta blogista.

Ihmettelen kylläkin näitä viestejä joissa blogiasi kritisoidaan ilmaisen tavaran mainonnasta. Kuitenkin täällä kanssalukijat osallistuvat sadoittain ilmaistavaran arvontoihin, joita sinä kuitenkin Johanna jaat. Mutta niinhän se menee, otetaan ilolla ilmaiseksi vastaan mutta samaan hengenvetoon arvostellaan sinua mainonnasta, kun onhan nuo arpajaisetkin jonkinlaista tavaran mainontaa...mutta siitä lukijat eivät kuitenkaan ole pahoillaan...

Oikein rauhallista marraskuun loppua ja tunnelmallista joulunalusaikaa!

mm

Kopsasin tuon viestin edellisesta postauksestasi, koska mielestani han puhui asiaa. Ja mita pahaa nyt yhdessa pullossa on? Eilen illalla, kun sita postausta luin, niin meinasin kirjoittaa, etta oliko pullon sisalla "pulloviestia", mutta melkein puolenyon aikaan ei enaa jaksanut, vaan painuin sankyyn nukkumaan. Ei tullut edes mieleenikaan, etta se olisi jotenkin suomalaisia halventava.

Jokaisella joka blogia pitaa on oikeus laittaa blogiinsa mita haluaa. Itselleni ei tosin ole mitaan hyotya niista "mainoksista", koska en asu suomessa, etta voisin niita jostain hankkia. Pysynpahan paremmin perilla, etta miten muoti muuttuu pohjois-euroopassa, jos sen nyt voi noin ilmaista. Kauniita kuvia jalleen kerran..ja hups sainpahan tuon lihavoinninkin pois paalta nain lopuksi. Hyvaa joulun odotusta 

171/93 | 

WAU! Upeet maisemat ja nyt on myös pakko kehua pukeutumista. Välillä en ole nähnyt kaikkia sinun päivän asuja sinun näköisinä, mutta tämä todella istuu sinulle. Joskus olen miettinyt, että voisiko niitä negatiivisia viestejä estää tulemasta valvonnalla? Käsittääkseni osa bloggareista hieman suodattaa vastauksia ennen lähetystä. On kyllä kurjaa kun pienemmästäkin asiasta, kuten hyvän mielen blogeista pitää aina löytää valittamista. Keskityttäisiin vaan olennaiseen eli että tehdään jokaisesta päivästä onnellinen. :) MAHTAVAA VIIKKOA KAIKILLE <3

172/93 | 

Kylläpä jotkut taas jaksavat valittaa kaikesta :/ minua ei mainokset ole haitanneet, vaikka monestikaan en kuulu kohderyhmään lapsettomana opiskelijana :)

 

Tsemppiä ja ihanaa joulun odotusta!

 

Anne

175/93 | 
Vierailija

Tokihan se on hyvä tietää, mistä blogissa esiteltyjä vaatteita saa hankittua. Mutta kyllähän se nyt ottaa päähän, että bloggari esittelee kuinka paljon ja kallista kamaa saa ilmaiseksi! Toisaalta pitäisi ajatella nämä ilmaiseksi saadut tuotteet bloggarin "palkkana" tehdystä työstä (=mainostamisesta), mutta yleensä on tapana maksaa veroja saadusta palkasta. Johan näistä bloggarin ilmaiseksi saaduista tuotteista kertyy melkoinen euromääräinen potti. Miten lie verojen laita... Hemmetti, toiset joutuu ostamaan kaikki kalliit lasten ulkovaatteet ym. palkalla, josta on ensin verot maksettu.

Tuota noin...mites ne tuhannet suomalaiset perheet jotka saavat myös ilmaiseksi kaikenlaista tekemättä  yhtään mitään? Maksusitoomuksia talvihaalareihin ja muuhun mitä nyt lapsille tarvitaan. Pitäisikö Johannan siis aina pistää verokuitti postauksen loppuun että verot on maksettu? Näytätkö sinäkin kuitin kaikille lastesi  talvihaalareiden ihailijoille että oot varmasti ostanut ne itse etkä saanut (vaikka sossusta tai lastesi isovanhemmilta, kummeilta, ystävältäsi) Törkeä kommentti sinulta vaikka itse ilmeisesti pidät itseäsi hyvinkin fiksuna. 

S

176/93 | 

Didriksonin takkeja saa ainakin Helsingistä XXL:stä, Stockalta, Intersportista, Retkiaitasta ja nettikaupoista. Mulla on kaksi takkia itsellä ja miehellä yksi ja tykätään ihan hirveesti. Ja nyt kovasti porua perään, kun tässä näin härskisti mainostetaan netissä.

177/93 | 

Go Johanna Go!

Kiitos aina niin ihanista kuvista ja inspiroivasta blogista. Olet oikea tyylitaituri!

Se Finlandia-vodkapullon kuva osui ja upposi myös muhun. Ajattelin heti, että sulla on huumoritajua, tosikot älkööt tajutkokaan kuvan ideaa!!! :) Itselleen (=Suomalaisuudelle) saa ja pitääkin nauraa! 

Ihanaa joulunodotusta teidän koko perheelle! <3 (...kuvia odotellessa...)

178/93 | 

Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta ja niin teen jatkossakin. Toisaalta ymmärrän ilmaistuotteista harmistuneita kommentoijia, mutta toisaalta heidänkin pitäisi antaa hieman ymmärrystä sinulle ja tälle blogiympäristölle ja sille, mitä sen mukana tulee. Nyt kerron omista tunteistani ja siitä miksi osittain ymmärrän. Asun ja elän vaatimattomasti, osaksi myös omista valinnoistani johtuen. Minulla ei ole mahdollisuutta uusiin vaatteisiin, saatika merkkivaatteisiin. Minulla on kaksi lasta ja mies. Eli kaikille hankitaan vuorokuukausin, mitä tarvitaan. Joskus kun blogissasi on saatuja tuotteita, jotka miellyttävät minua, silloin harmitus nostaa päätään. Jostain syystä sitä kuvittelee tarvitsevansa juuri tuon saman vaatteen tai kasvorasvan. Silloin kun ei ole asiat hyvin, silloin kun on ollut huono päivä, harmittaa. Muistutan itselleni, että kaikki eivät tule saamaan sitä mitä juuri toisella on, mutta ehkä jotain muuta. Joku kaipaa juuri sitä asiaa jota minulla on, vaikka rakkautta ja turvaa. Tällä tavoin pystyn iloitsemaan myös saamistasi tuotteista. Tämä blogi on sinun harrastuksesi ja työsi, ja siitä saa palkkaa ja etuja, niin kuin monesta muustakin työstä. Joskus on huonoja päiviä itse kullakin, vika ei ole Johanna sinussa.

Kapteenska
Liittynyt8.10.2013
179/93 | 

Voi hyvää päivää!! What Susie says of Sally, says more of Susie than of Sally.

Valittajat peilin eteen, eiköhän se Susie sieltä kurkista.

Hyvä Johanna, Keep calm and carry on

180/93 | 

"Täh? Hän kuten muutkin bloggaavat täysin omaksi ilokseen, omasta halustaan esitellä itseään, perhettään, kotiaan = elämäänsä. Sehän on ihan oma asiansa, paljonko ja miten viitsii tätä tehdä."

"Joskus lukiessa näitä mietin, että miten aikuiset (?) ihmiset voi niin tosissaan jäädä toisen, vieraan ihmisen elämään "kiinni", että pelätään ettei vaan lopettaisi postaamista ja ihan päivittäin käydään tutkimassa, josko mitä taas olisi. Oma elämä??"

 Taidat itsekin kuulua heihin, jotka ovat jääneet koukkuun, koska kaikesta päätellen seuraat tätä aika aktiivisesti ;)"

 

No niin.

Jäi sellainen mielikuva, että tällä kommentoijalla on todella paha olla. Toivotaan hänelle kaikkea hyvää, ei jatketa tätä negatiivista linjaa. Jokaisella on oikeus ilmaista kantansa, mutta vaikeneminen on myös kultaa. Jokaisella on oikeus kirjoittaa sellaista blogia, kun haluaa ja jokaisella on oikeus lukea mitä haluaa.

Haluan silti ilmaista asian vakavamman puolen. Meillä jokaisella on oma elämäntilanteemme, oma polkumme. Luen Johannan blogia sen positiivisen sävyn takia. Teen paljon töitä ja elämäni on kiireistä. Kiireisen arjen keskellä, lataan akkuja esim. ulkoilemalla ja joogaamalla. Yksi tapa hengähtää on katsoa blogia, joka ilmestyy facebookin kautta minulle. Se on hyvä tapa seurata blogia säännöllisesti.

Jos Johanna kykenee bloginsa avulla tuomaan positiivisuutta, lohtua ja iloa ihmisten arjen keskelle, mielestäni se on hatunnoston arvoinen saavutus. En seuraa blogia tuotteiden takia, vaan sen tunnelman takia, joka blogista välittyy. Olen katsellut muitakin blogeja, mutta Johannan blogi on ollut minulle mieluisin.

Minusta on myös mukava lukea tuotesuosituksia tuotteista, jotka Johanna on testannut. Ja mikä mukavampaa, Johanna antaa hyvän eteenpäin ja arpoo säännöllisesti tuotteita meidän lukijoiden kesken.

Joten...annetaan mekin hyvän kiertää ja jos tänne joskus ilmestyy jotain negatiivista, ei jatketa sitä. Painetaan se villaisella ja jatketaan kutomista, kukin mitäkin.

Pian on taas viikonloppu - nauttikaa!

 

 

 

"Miettikää joskus, että Johannalla on 2 pientä lasta ja työ, arki varmasti kiireistä. Hän tekee tätä blogia meille lukijoille ja on ansainnut siitä korvauksen."

 

 

181/93 | 

"Didriksonin takkeja saa ainakin Helsingistä XXL:stä, Stockalta, Intersportista, Retkiaitasta ja nettikaupoista. Mulla on kaksi takkia itsellä ja miehellä yksi ja tykätään ihan hirveesti. Ja nyt kovasti porua perään, kun tässä näin härskisti mainostetaan netissä."

Näin vähän arvelinkin että Suomesta Didriksonin takkeja löytyy. Kiitos vinkistä, löysin myös aiemman talvitakin Helsingissä käydessäni. Nyt tarvitsen sporttisemman ja  missä on kunnon huppu viimoja vastaan. Ja toinen asia että takin saa myös sovittaa ennen ostopäätöstä. Aika paljon näitä Zalandon laatikoita näkyisi palautettavan takaisin postiin. ;)

Mukavaa torstaipäivän jatkoa!

-tiau

182/93 | 

Ihana vinkki kampaukseen! Olen kasvattamassa pituutta hiuksiin, eikä koko pään letitys vielä onnistu ;-) Kauniita kuvia luonnosta ja kohteista. Tykkään :-)

184/93 | 

En yleensä ikinä kommentoi blogeja, mut nyt pakko heittää palautetta; toi Finlandia -pullon kuva on just niin toimiva kuin vain "luontokuva" olla voi! Osui ja uppos - eli muitakin kieroutuneella huumorilla varustettuja liikkeellä :) Eli turha pahoitella asiaa! Ja jos jollekulle ei oo vielä selvinnyt, että bloggaajat nyt vaan tuppaa saamaan firmoilta lahjoja, niin aika oppia sekin asia :)

185/93 | 

Älä huoli, suurin osa lukijoitasi ei varmastikaan ota nokkiinsa pienistä mainoksista ja meitä oli varmasti monta, joiden mielestä Finlandia-kuva oli hauska. Itsekin ulkomailla asuneena ymmärsin kyllä pullon tuoman fiiliksen. Pidät vain oman linjasi, blogisi on ihana.

186/93 | 

Heips, sulla on jälleen ollut täällä paljon asiaa - ja ihania kuvia ;) Luin äskettäin tuon luksusähkyn jokaisen kommentinkin, se oli tosi hieno aihe. Silti voin helposti myöntää, että tavoittelen elämässä sitä paikkaa, missä voisin valita kalliista tai halvasta ensiksi mainitun - myös itselleni. Luksuselämä kun näkyy tietysti myös harrastuksissa - ja hevoseni kulkee huomattavasti kalliimmissa takeissa kuin omistajansa ;) Ja tulee kulkemaan jatkossakin, kiitos toimivuuden ja laadun.

 

Ja tähän postaukseen oli pakko kommentoida, ettei merkkien kirjoittaminen todellakaan häiritse, vaan on kiva tietää kantamasi vaatteiden merkki :) Ja tuo Finlandia-pullo kuvassa, se sai todellakin hymyn huulille !

Kiitos kivasta blogistasi, jota tulee aivan liian harvoin kommentoitua :)

 

Jilla

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram