& solmittu Suri

Suri -neule omatekemä, farkut Liu Jo

 

Aurinko nousi niin kauniisti tänä aamuna, että lähdin vielä muiden nukkuessa ulos ottamaan kuvan. Omalle pihalle. Ja tien yli, kadun toiselle puolelle. Ja koska aamu oli niin kaunis, kävelin rantaan asti. Fantastinen aamu. Silloin mietin kyllä, että tästä on hyvä aloittaa loma. Ja iltapäivällä otin lapset mukaan katsomaan Paavo Pesusientä leffaan -oli muuten hyvä. :D

Meillä on tosiaan lomaa ensi viikko ja aamusta pitäisi hypätä lentsikkaan, joten tämä loppuviikko on ollut aikamoista hommien hoitamista. Että kaikki on suunnilleen kohdillaan kun lähdetään. Lomalla ei nimittäin internet aukea. Eikä tasan multitaskata!

Multitaskaaminen on mun mielestä muuten niin hirviösana kuin hirviökäsitekin, jotka yritän viimeiseen asti välttää. Siitä ei yleensä seuraa mitään kovin hyvää. Yksi asia kerrallaan. Ja lomalla ei sitäkään. :P

Olen ajastanut teille muutaman jutun, mutta vastauksia ette kommenttiboksiin saa pitkään aikaan, sorry... :( Palaan levännenenä ja virkeänä ja superkommentointi-vireessä sitten takaisin! Mulla on muuten ihan ikävä blogia tällaisina aikoina, kun tänne ei ehdi tarpeeksi... Tää on niin hengähdyspaikka, ajatusten kokoamista ja niiden hyvien asioiden kertaamista. jotenkin sellaista elämänlaatua -mikä sitten kiiruisina aikoina heikkenee. Mun tekis suunnilleen joka kerta mieli sanoa, että Te olettte mielessä ja haluaisin olla täällä useammin. Ja kiittää uusista Facebook -seuraajista jne jne. Älkää luulko etten huomaa teitä. ;) Tai mieti teitä.

Jokaisella meistä on enemmän väliä kuin itse tiedämmekään...

Kaunista & energistä viikon alkua itse kullekin!

Kommentit (14)

15/14 | 

Oikein rentouttavaa lomaviikkoa. Kokkolassakin on ensi viikko koululaisilla lomaa. Suri neule on ollut menestys meillä kaupalla,monet neulojat ovat tehneet kaksikin puseroa kun ensimmäinen on ollut onnistunut tavallinen neule :) päivänpaisteista kevättä Sinulle ,

Katariina

20/14 | 

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

Olet niin herttainen, kauniita kuvia taas. Siellä Norjassa on niin kaunista, täällä Mansessa kamala synkkä lokskakeli, hetken saimme onneksi viettää oikein kaunista talvea. Ihanaa kun päivä jo selkeästi pidentynyt!

21/14 | 

Ihan hengästyttävän ihania kuvia, kiitos. :) Ihanaa, virkistävää ja rentouttavaa lomaa!

22/14 | 

Ihana valo! Kauniita kuvia Johanna – ja sinä olet jotenkin niin herttainen, että jo siitäkin tulee entistä paremmalle tuulelle ;) Leppoisaa lomaa!

 

-M

23/14 | 

Ah, mikä tunnelma aamukuvissa! Wau. Ihanaa, rentouttavaa ja lämpöistä lomaa teille!

Marie

24/14 | 

Missäpäin Norjaa te asutte kun sielläkään ei näytä olevan lunta nimeksikään? En ole kauaa seurannut blogiasi niin en ole asioista oikein perillä. Todella surullista kun pohjoismaissakaan ei ole talvella enää kunnon talvi. :(

26/14 | 

Rentouttavaa lomaa :) Loma tekee aina ihmeitä, itse juuri perheen kanssa viikon aktiiviloma takana. Olen alkanut seuraamaan blogiasi vastikään, kiitos kivasta ja positiivisestä hengestä!

-Heidi

27/14 | 

Blogisi herättää joka lukukerralla ajatuksia. Siinä on kaksi erilaista puolta, kauniisti otettuja kuvia, mutta myös syvällisempää pohdintaa asioista. Kiitos positiivisuudestasi, tällaista tarvittaisiin maailmaan enemmän. :)

Rentouttavaa lomaa!

-Maiju

28/14 | 

Norja on niin uskomattoman kaunis maa! Olen kerran käynyt siellä enoni ja hänen vaimonsa luona... Haikailen

päästä uudestaan!

Oikein ihanaa lomaa teille. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram