Hälsningar från Sverige vai miten sitä ruotsia nyt puhuttiinkaan:) Me ollaan kerrankin lähdetty lomalle jonnekin muualle kuin Suomeen:) Vi snakkas!

Kommentit (74)

M
75/74 | 

Älkää unohtako käydä "meillä" Sigtunassa !!!! Arlanda on tässä ihan ihan lähellä!

Tyyne
76/74 | 

Minäpä luulen, että Johanna perheineen teki vain VÄLILASKUN ja jatkaa jatkoi jonnekkin lämpimään!

Lomapostauksia odotellessa ;)

Tyyne

Kati/Hus nummer nio
77/74 | 

Tulkaapas käymään Malmössä :-) Vai ehkäpä teillä on kiire kuninkaallisiin juhliin? Pikku Estellen ristiäisethän ovat ihan piakkoin.

Mukavia lomapäiviä teille!

Kati
78/74 | 

Jos mun kommetti jostain syystä on kahteen kertaan niin ihan on bittiavaruuden syytä;) Jostain syystä katosi ts ei tullut näkyviin.

Hauskaa lomareissua iki-ihanaan Tukholmaan! Nauttikaahan keväisestä lähes kesäisestä olosta ja mukavista nähtävyyksistä.

Madicken
79/74 | 

Hejsan hopsan!

Iloista reissua teille! <3 Tukholma

Ja ohi otsikon, ihanaa nähdä sinulla löys(emm)ät farkut. Itse sovittelin kaapista vähän löysempää mallia tänä työaamuna, mutta päädyin taas tuttuun tiukkaan. Huomenna, maybe :)

Tara
80/74 | 

Hejsan!

Mukavaa reissua Teille. Pari vinkkiä, ellette ole jo käyneet: Wasa-laivan museo on ihan mielenkiintoinen ja jos ei ole korkeanpaikan kammoinen niin Globen-hallin näköalapallot ovat aika huikea kokemus. Toki nyt siellä voi olla hippasen ruuhkaa näiden MM-kisojen vuoksi...
Toivottavasti saatte nauttia aurinkoisista ilmoista 8-).

Mama loves heels
81/74 | 

Ihanaa reissua, kiva kuva matkalaisista!

Jenni
82/74 | 

Tiedän tunteen! Itse asun Ranskassa mieheni ja lasten kanssa, ja kymmeneen ekspattivuoteen on mahtunut ehkä pari matkaa johonkin muualle kuin Helsinkiin. Nauttikaa!

Maria
83/74 | 

HITSI :D olin siellä just pari tuntia sitten, kun oli vaihto nykistä tukholman kautta kotisuomea kohti ! :P ois voinu kohdata, mutta ei näköjään !

Kivaa lomailua teille kuitenkin :) vaikka tuntuu itsestä aika ihanalta olla kotona muutaman viikon jenkkiläreissun jälkeen !

Soile
84/74 | 

Ihanaa reissua.
Lapset niin ujoina vilkuttavat.

Upeita olette.!!!

Uuden Kuun Emilia
85/74 | 

Oih, suloisilta näytätte! Ihanaa lomaa, nauttikaa Tukholmasta :)

Paula
86/74 | 

Mukavaa lomaa! Tukholmassako lomailette vai oliko Arlanda vaan välilaskupaikka? Mä lasketaan täällä lasten kans öitä perheen yhteiseen lomareissuun. :)

HannaHoo
87/74 | 

Eikös toi ole vähän niinkun jos helsinkiläinen lähtis lomalle Tampereelle?

Ei, nauttikaa lomasta Tukholma on mukava kaupunki. Ette suinkaan ristiäiskutsua saaneet? ;)

Jensu
88/74 | 

KIITOS :) Ihan pakko laittaa tähän, että on ollut ilo lukea sun blogia (lähes koko tämän sairaslomapvän viettänyt blogisi parissa ja lukenut aina vuoteen 2010 asti kirjoituksiasi!:))Löysin "sinut" eilen ja kirjoitat niin mielenkiintoisella tavalla aivan normaalista arjestanne iloineen ja bad hair -päivineen, että on täytynyt vaan jatkaa lukemista taaksepäin ja taaksepäin..
Ihania hetkiä teille jatkossakin sinne Norjaan! Varmasti saan vielä monet mukavat lukuhetket jatkossakin blogisi parissa! Mukavaa reissua teille Ruotsin maalla :) p.s sulla on aivan ihana maku; laita ehdottomasti jatkossakin vaatepostauksia, vaatteitasi on ihana ihastella! :)

Laura
89/74 | 

Anteeksi, mutta pakko kysyä, miksi seisot usein kuvissa kuin pikkutyttö tai jotenkin vammautunut, jalkaterät sisäänpäin osoittaen?
(Vai onko minussa jotakin outoa, kun en aikuisena naisena ymmärrä sellaista poseerausta?! Hyvin mahdollista sekin :))

Johanna
91/74 | 

Tuttuja tuntoja, mekin mennään aina lomilla Suomeen. Tai sitten matkustellaan täällä. Mullekin kävis oikein hyvin vaikka Tukholma. Hyvää lomaa!

Johanna
92/74 | 

Tuttuja tuntoja, mekin mennään aina lomilla Suomeen. Tai sitten matkustellaan täällä. Mullekin kävis oikein hyvin vaikka Tukholma. Hyvää lomaa!

Riika
94/74 | 

Juuri näin. Siis voi helvetinperkele sentään - mistä näitä yksinkertaisia naisihmisiä oikein sikiää?? Anteeksi karkea kielenkäyttöni, mutta en kertakaikkiaan ymmärrä näitä "totuuden torvia" jotka käyvät toitottelemassa toisten blogeissa omia totuuksiaan ja mustavalkoista ajatusmaailmaansa :-/

No, anyway - kiitos kivasta ja rennosta blogista. Jatka samaan mallin <3 <3 <3

IdaSofia
95/74 | 

Olin viime viikolla Uppsalan Suomikoulun kanssa Kolmårdenissa, kun tulin kotiin nukahdin heti. :D Eläintarha vei voimat.
Ajattelin muuten kysyä, että jutteletko lastesi kanssa suomea? Ja kuinka he ovat oppineet suomea norjalaisessa ympäristössä kun elävät? Ja yksi kysymys vielä osaako miehesi tai onko hän oppinut yhtään suomea? Kiinnostava tietää, jos itse joskus saan lapsia, niin aion puhua heille suomea. :)
Kiitos jos ehdit vastata ja jos ei ollut liian henkilökohtainen kysymys.

vvvv
96/74 | 

Nämä selitykset oli kiva kuulla ja siksipä alkuperäinen ihmettelykin oli aivan paikallaan.

Outo asenne
97/74 | 

Luulisin, että jalanasentoon on puututtu nimenomaan siksi, että se ei näytä aidolta vaan tehdyltä.

Sitä paitsi mallithan seisovat mitä epäluonnollisimmissa asennoissa, joten kaikkea erikoista voisi nimittää malliposeeraukseksi.

Sinivalkoinen
98/74 | 

Voi helvetinperkele sentään tekisi mieli kysyä myös sinun kommenttisi jälkeen ??!!!

Nina
99/74 | 

Siitäkö se johtuukin! Mä nimittäin yllätän itseni seisomasta myös noin aika usein. Ja mullakin on tosiaan aika korkeat jalkaholvit. :) Mahtavaa, tuli selitys tällekin "vammautumiselle", vai miksikä sitä joku tuossa ylempänä nimittikään ;)

IidaM
100/74 | 

Outo asenne, Naana luultavasti tarkoitti sitä, että kun jotkut ovat kateellisia, pitää keksimällä keksiä jotain vikoja, joilla voi musertaa Johannan itsetuntoa. Mä toivon että jokainen joka ihmettelee Johannan "pikkutyttöposeerausta", menkää ottamaan itsestämme kokovartalokuvia ja ladatkaa ne nettiin. Varmasti moni keksii niistä yhtälailla valitettavaa. Miettikää sitten, tuntuuko se hyvältä.
http://behappybeee.blogspot.com/

Outo asenne
101/74 | 

Naana, sä olet hassu. Miten kukaan voi olla toiselle kateellinen jalanasennosta? Oletko sä itse kateellinen voikukalle siitä, että se on keltainen?

naana
102/74 | 

Ps. Älä Johanna välitä, katsos ne keksimällä keksii jostain mistä vois sanoa ilkeesti... Kateutta se vaan on. ;)

naana
103/74 | 

Häh, siis oikeesti?! Eikö teillä ole muuta elämää kuin katsoa miten toinen seisoo? :D On meitä moneen junaan, kannattais katsoa itseään peilistä, eikä arvostella muita. ;)

Ihanaa reissua Johanna & perhe, nauttikaa. <3
Itselläni kamala ikävä Tukholmaan. :')

Meetu
104/74 | 

Blogisi on piristävä, sitä on kiva seurata. Surullista miten ilkeän tahdittomia ihmiset voivat olla. Mukavaa kesänalkua, seuraamisiin!

Neely
105/74 | 

Nyt on pakko tähän sanoa, että onko se jotenkin kamalaa, jos joku on oikeasti vammautunut? Viittaat tässä nyt siihen sävyyn vammautuneista, että kannattaisi pitää suu melko supussa. Ihmiset, jotka näin puhuvat, tuskin tuntevat ketään oikeasti vammaista/vammautunutta ja heillä on varmaan elämässään kaikki vähän liian hyvin, että ylipäätänsä jaksavat tällaisia kysellä.

Anteeksi Johanna avautuminen kommenttiboksissasi, mutta muutamat asiat saavat minut näkemään punaista ja tämä on yksi niitä...

Anonyymi
106/74 | 

Kaikkea jotkut viitsii kommentoidakin. Tykkään käydä tässä blogissa, koska se on niin luonnollinen. Ei mitään beige-valkomustia asuja joka päivä, ja samanlaisia poseerauskuvia päivästä päivään. Tässä maistuu elämä.

Nasu
107/74 | 

Mä olen kans aina tota jalkajuttua katellu,näyttää niin hassulta!Näyttää välillä aikas vääntyneiltä=pahalta.Vaan minkäs kukaan jaoilleen mahtaa:)

Krista
108/74 | 

Ihmiset ovat erilaisia ja on hyvä oppia kunnioittamaan erilaisuutta on kyseessä sitten ulkonäkö, puhetapa, tyyli tai mikä tahansa. Minkä takia takertua epäkohtiin ja tuottaa pahaa mieltä toisille typerillä kommenteilla?
Usko pois, ei se ole sen arvoista.

Kiitos Johannalle huippuhyvästä blogista ja nauttikaa lomasta! :)

Siru
109/74 | 

Uskomaton kommentti... Ei voi muuta sanoa.
Toivon Johanna, että et jatkossa(kaan) todellakaan kiinnitä huomiota missä asennossa jalkasi tms. ovat ja jätät tällaiset kommentit ihan maan arvoonsa. Anna mennä niin kuin tähänkin asti. Ja uskon, että niin teetkin. Ilostutat meitä lukijoita suloisella ja ei turhan vakavalla otteella tässä blogissa! Olet valloittava ja blogisi hurmaava!

matilda
110/74 | 

hei! oli pakko kommentoida, että kiva kun joku muukin seisoo tolleen jalkapohjien ulkosyrjillä :D mulla on se taipumus, johtuu korkeista jalkaholveista. kerran olen jopa rasittanut nilkkani kävelykepeille asti sillä tavalla :/ mies aina ohi mennessään tökkii jos seison noin, pelkää kai että joutuu jälleen passaamaan yksijalkaista vaimoaan ;)

Sanaz
111/74 | 

Voi sinua kun jaksat keskittyä olemattomiin ja tyhmiin asioihin. Ehkä jos eläisit omaa elämääsi ja oppisit nauttimaan elämän pienistä iloista, niin et ehkä tarttuisi jokaiseen pieneen asiaan varsinkaan muiden elämissä ja blogeissa.

Haistan tässä hieman kateutta. TUrha olla kateellinen jos ei itse edes viitsi laittaa itseään likoon ja elää elämäänsä täysillä. Jokaisella on oma tyylinsä ja se "juttunsa" kun ottaa valokuvia tai esim peilin edessä meikkaa. Mikäköhän on sinun *juttusi"? Avaa blogi ja näytä se meille muille ;)

- Sanaz

Mari
113/74 | 

En yleensä jaksa kommentoida blogeja. Mutta kyllä täällä kaikenlaisia pahasta olosta kärsiviä käy kommentoimassa. Bloggari on arvostelun kohteena aina, hyvässä ja pahassa, pointsit heille, kaikki nimettömät asentoherjaajat eivät siihen pystyisi. Mielelläni kävisin kurkkaamassa heidän jalkateriään. Taitavat olla itse hieman länkisäärisiä. Saisko seuraavan kerran tuollaisen kommentin linkin kanssa missä näkyy oma asento? Epäilen, onko lainkaan kuvan kestävä..

Leena
114/74 | 

Tai sitten Johanna on ihminen blogissaan eikä malli poseeraamassa ;) Eiköhän niitä ole täällä nettimaailmassa jo ihan tarpeeksi - ihana kohdata AITO IHMINEN täällä <3 Varsinkin nuorten lukijoiden (joihin itse en kyllä lukeudu..) on hyvä huomata, että aina ei tarttekaan olla täydellinen tässä paineistavassa maailmassa :) Kunniaan epätäydellisyys ja oikeat ihmiset!

Samaa juttua ihmettelevä
115/74 | 

No mä oon aina ihmetelly samaa asiaa !!!!!!!!!!!!!

World Cuisine
116/74 | 

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's very hard to get that "perfect balance" between superb usability and visual appeal. I must say you have done a very good job with this. In addition, the blog loads super fast for me on Safari. Outstanding Blog!

motorcycle kentucky forum
117/74 | 

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

Louis Vuitton
118/74 | 

As a consequence of reading through your internet site, I made a determination to build my very individual. Id never ever been contemplating about maintaining your blog site till I saw how fun yours was, however was impressed!

Cinda Kalisek
119/74 | 

Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren't loading properly. I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different browsers and both show the same outcome.

video security systems
120/74 | 

I?m impressed, I must say. Actually hardly ever do I encounter a weblog that?s each educative and entertaining, and let me tell you, you've gotten hit the nail on the head. Your idea is excellent; the issue is one thing that not enough individuals are talking intelligently about. I am very joyful that I stumbled throughout this in my search for one thing referring to this.

engine blanket heater
121/74 | 

Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks

dual pane windows
122/74 | 

Hi, i believe that i saw you visited my site thus i came to ?return the want?.I'm attempting to in finding issues to improve my site!I assume its adequate to make use of a few of your ideas!!

metal fabrication bellingham wa
123/74 | 

Aw, this was a really nice post. In concept I would like to put in writing like this additionally ? taking time and actual effort to make an excellent article? however what can I say? I procrastinate alot and certainly not appear to get one thing done.

best deals on home decor
124/74 | 

I found your blog site on google and verify a number of of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to reading more from you later on!?

holidays
125/74 | 

We absolutely love your blog and find nearly all of your post's to be just what I'm looking for. Does one offer guest writers to write content for yourself? I wouldn't mind producing a post or elaborating on a few of the subjects you write about here. Again, awesome web log!

children desks
126/74 | 

Hi there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Blues Sax licks
127/74 | 

Whats up this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

retina wallpapers
128/74 | 

You are a very bright individual!

Gagner Argent
129/74 | 

Very nice info and right to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you folks have any ideea where to get some professional writers? Thank you :)

a3024478
130/74 | 

I've said that least 3024478 times. SCK was here

a1360888
131/74 | 

I've said that least 1360888 times. SCK was here

a3021039
132/74 | 

I've said that least 3021039 times. SCK was here

a3526920
133/74 | 

I've said that least 3526920 times. SCK was here

a2490036
134/74 | 

I've said that least 2490036 times. SCK was here

outlet louis vuitton on line
135/74 | 

Some genuinely excellent blog posts on this web site, thank you for contribution. ?Always aim for achievement, and forget about success.? by Helen Hayes.

life
136/74 | 

duplicate customers. Waxing, shaving your face, as well as taking hair together with tweezers are some of the items

portamonete louis vuitton
137/74 | 

Just added this blog to my favorites. I enjoy reading your blogs and hope you keep them coming!

scarpe hogan vendita
139/74 | 

Absolutely pent written content, thank you for selective information. ?The bravest thing you can do when you are not brave is to profess courage and act accordingly.? by Corra Harris.

BOLSAS DE PAPEL IMPRESAS
140/74 | 

Confío que no te moleste mucho, te doy gracias las posibilidades que nos estas dando con estos posts.

magnesium water
141/74 | 

An ounce of patience is worth a pound of brains.

monta&#380; drzwi warszawa
142/74 | 

Hi there are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

Laverne Emke
143/74 | 

Emotionale Probleme hat der Typ, psychotherapie würde mehr helfen.... sicher In Kinderheim aufgewachsen oder Scheidungskind, gewisse Menschen bringen diesen Ausdruck nicht mehr weg...dann baut er sich auf , gewisse? Leute anzuschnauzen in seinen früheren shows , Unsymphatikus: für alle die aus Gesichtern lesen können.

crystal quest bottleless water...
144/74 | 

Early to bed and early to rise makes a man healthy wealthy and wise.

glad
145/74 | 

get a actual pleasure within boating. You?ll manage to uncover various sorts of Swimsuits accessible

Krystina Biggar
146/74 | 

Hey, I think your blog is likely to be having browser compatibility issues. Once I have a look at your internetsite in Opera, it looks high quality however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wished to offer you a quick heads up! Other then that, very good blog!

Karlene Alires
147/74 | 

Technology brought us those. But what about the nuclear fission? It that a good? thing? If you think it is, please go and tell your opinion to an offspring of the Chernobyl disaster. People need to wake up. We need a big raise in our awareness, not technology. We should evolve spiritually, intellectually, and work to bring peace upon this poor planet. (and keep peace here, of course)

Randall Pipilas
148/74 | 

congrats on a very bitter comment. they're pros, they? earn the perks. it's been that way for decades, the pro's get free gloves, spikes, etc. if you don't like it, how about not being bitter and get better at baseball...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013