And it goes to....

Moi! Olen vakkarilukijasi, mutta en ole tainnut aikaisemmin kommentoida! Sun blogisi on todella ihana, pirtsakka ja inspiroiva :)

Olen kolmen lapsen alle kolmekymppinen lastentarhaope äiti keskisestä Suomesta :) tällä hetkellä elämän täyttää oman unelmatalon rakentaminen ja lasten kanssa puuhailu :)

Ihanaa kesää sulle ja perheellesi!

Jmamma

Jmamma, laita mulle s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com niin lähetän pikkuihanuuden sulle :)


Ps. Pientä blogitaukoa ilmassa, ei sen kummempaa jos täällä vähän hiljenee. Ihania, pirtsakoita kesäpäiviä norjalaisen Madconin Beggin' -biisin myötä! :) Kyss og Klem <3

Kommentit (26)

naana
29/26 | 

Ihana biisi. <3

Ymmärrän kyllä jos pidät hieman taukoa. Mutta väkisinkin kyllä tulee ikävä. ;)

Ja nyt kyllä olen vähän kade kun palkinto meni noin vain ohi, HÖH! ;D

Ihanaa kesää muru!

Ancka
32/26 | 

Onnea voittajalle ja ihania kesäisiä päiviä toivotellen.
Hyvää mieltä ja aurinkoa Johanna.

- Ansku

Sadie
35/26 | 

Kauniita ja ilontäyteisiä kesäpäiviä sinne! <3 Tauko on välillä hyvinkin paikallaan. Ethän kuitenkaan pidä liian pitkää breikkiä, ethän? Blogisi on ainoa, jota seuraan ja se tuo NIIN paljon iloa päiviini. Inspiroidun elämään aina vähän onnellisemmin, kun luen tätä. :)

-Sini-Tuuli

Helena
36/26 | 

Ihania kuvia taas ilmestynyt - varsinkin toi cokismainos. :-)

No huh, onneksi ette ostaneet sitä taloa. Naapurit voi tosiaan pilata kaiken...

Ja anonyymit. Niitähän riittää. Voi voi pieniä ihmisiä ja heidän pientä elämäänsä.

susse
37/26 | 

Mukavia kesäpäiviä!

Tämmöinen hassu kysymys: innostutaanko ja odotetaanko siellä Norjassa samalla tavoin uusia perunoita tässä alkukesästä kuin kotimaassa? :D

Elina
38/26 | 

Onpa harmi, että kommenttiboksit on taas alkaneet elää omaa elämäänsä. Tuli mieleen, voisikohan noita ilkeitä riitelykommentteja vähentää sillä, että antaisi vanhojen, kiistelyä aiheuttaneiden postausten olla? Tottakai omaan blogiin saa kirjoittaa mitä haluaa, mutta nytkin ainakin mun mielestä näyttää siltä, että vielä kahden uudenkin postauksen kommenteissa jankutetaan sitä samaa asiaa ja riidellään samoista jutuista edelleen, kun olet Johanna itse vielä aina uudestaan ottanut asian esille. Vaikka ymmärrän kyllä, että haluat ehkä palata aiheeseen ja selittää valintojasi, jos / kun olet tullut äärinymmärretyksi... Mutta ehkä kommentitkin pyörivät taas monta postausta siinä samassa kinaa herättäneessä aiheessa siksi, että itsekin palaat siihen aina uudestaan?

Tarkoitukseni ei ollut tällä loukata, tykkään hirmuisesti sun jutuista niin kuin tiedät :).

Elina
39/26 | 

Ja siis jätin tuon ylläolevan kommentin, kun ennen sun blogissa oli niin ihana ilmapiiri, mikä lukijamäärän kasvaessa on muuttunut... Muuten tää on kuitenkin NIIN hyvänmielen blogi, kiitos siitä :).

Johanna
40/26 | 

Elina: Mulla on aivan hirvittävä olo kaikesta tästä ja joskus vaan tuntuu, ettei eteenpäin pääse, jollei yritä selittää... :( En voi vaan hypätä uuteen aiheeseen jättäen ilmoille minua kovasti kaihertavaa närää. Tosin vielä tänäänkin olen saanut kommenttia siitä miten omassa kuplassa elän kun en ymmärrä sairaita, että ei se selittäminen kauheasti auta. Satuttaa vaan vietävästi ihmistä, joka työkseen hoitaa hyvin ei-glamouria potilaskuntaa ja pitää työstään kovasti. Kiitos kovasti kommentista sulle ja muillekin, yritän tässä keksiä keinon jatkaa tai sitten odotan ja annan ajan parantaa....

Tänään olen kyllä nauranut; Ollin päiväkodin kesäjuhlassa oli sairaan kivaa!! ;D

Laura
41/26 | 

Enpä tiennyt, että toi on norjalainen biisi!

Ja noin niinku muuten Johanna: <3 <3
Aurinkoisia kesäpäiviä sinne! Ja se cociskuva oli aivan huippu, tuli heti kesäfiilis!

Tomorrow
42/26 | 

Ihania ja nautinnollisia kesäpäiviä! Ainakin täällä nautitaan nyt oikeasti aurinkoisesta säästä. Toivottavasti palailet blogin pariin taas kun siltä tuntuu ja et ole kovin pahoilla mielin. Mun aviomiehellä on tapana sanoa kaikkiin mielipahatilanteisiin, että puolet ihmisistä on tyhmempiä kuin toinen puoli. En tiedä, miten sanonta oikeasti menee ja onko se norjalainen sanonta, mutta minut se ainakin saa aina hymyilemään. :)

Päivi J.
43/26 | 

Nyt ihan asian vierestä kysymys: ajattelin hankkia myös Odd Mollyn grandmas coatin joka sinullakin on. Minkälainen se on mitoitukseltaan ja venyykö se käytössä? Käytän itse yleensä koon 38 vaatteita ja ajattelin tilata koon 2 siitä takista.

-Sanna
44/26 | 

Aina on muutama, joille ei mikään selitys kelpaa. Ehkä syynä on arka ja ajankohtainen aihe, joka saa kiihtymään. Anna asian vain olla ja jatka uusin aihein. Muuten taistelu jatkuu vielä pitkään.

Aurinkoista kesäpäivää!

Anu
45/26 | 

Aurinkoa ja hyvää mieltä päiviisi. Täällä on kiva poiketa, piristää aina mun päivää.

Elina
47/26 | 

Totta, aina on niitä, joille selittäminen ei auta. Ja ymmärrän kyllä, varmasti itsekin haluaisin selventää mielipidettäni, jos olisin tullut väärinymmärretyksi.

Helmi
48/26 | 

Nauti kesäpäivistä ja onnea talonetsintään!
Käsityö-postauksia odotellessa...

Johanna
49/26 | 

Päivi J: Se on aika reilua kokoa, mutta kakkonen on varmaan hyvä valinta :) Mulla on ykkönen ja olen kokoa 34-36; takki ei ainakaan yhtään isompi saisi mulle olla. Ei kuitenkaan pahemmin veny..

Riia: Tottakai :)

emmi
50/26 | 

Heips, ajattelin näin jälkijunassa esitellä itseni (kahlaan läpi lukemiani blogeja melkein kahden viikon tauon jälkeen :) )
Eli hej, minä olen Emmi. Seitsemän vuotta Ruotsissa tulee pian täyteen ja ruotsalaisen papan lisäksi perheeseen kuuluu 1,5 vuotias tyttö. Minusta on ollut todella mielenkiintoista lukea teidän nuoren perheen arjesta naapurimaassa, myöskin kahden kulttuurin keskellä.

Itse olen hieman saamaton, mutta toivoisin niin että ehtisin ottaa useammin esille mm. maalaustarvikkeet, ompelukoneen, valokuvausoppaat ja Photoshopin käyttöohjeet.

Ihanaa kesää teille etelä-Norjaan!

Tanner Grotberg
51/26 | 

Very efficiently written article. It will be useful to everyone who utilizes it, including me. Keep up the good work - for sure i will check out more posts.

Mauro Olvera
52/26 | 

You made some decent points there. I did a search on the issue and found most individuals will approve with your site.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016