Posti toi mulle tällasen alusmekon (!) eilen. Kaikkea sitä sattuukin. No, liittyy mekkoon tietty myös ihan hauska kampanja, jota voitte käydä kurkkaamassa täällä ja osallistumassakin perjantaihin asti.

Tämän tapaiset vaatteet on mun mielestä kyllä kivoja, että ei haittaa vaikka se posti nyt toikin ;)  -näissä on kiva oleskella kotona ja helppo pukea jotain kunnollista nopeasti päälle uloslähtiessä. Kuten vaikka tänään omatekemän harmaan palmikkoneuleen (-johon mulla ei ikävä kyllä ole ollenkaan selkeää ohjetta, on niin omasta päästä väsätty kuin olla voi ;)). Ja huvin. Ja baltsut. Ja sit kipaista töihin.

huomenna ois viikon ainoa vapaa

otan lasin valkkaria

nyt

ja nukun sikeästi

ehkä huomenna julkaisen jotain järkevämpää

näihin kuviin tuli vaan niin kauniit värit

:)

Kommentit (74)

NiinaK
75/74 | 

Hih, mulle posti pudotti tällä viikolla pyytämättä 30? lahjakortin yhteen ruokakauppaan. En osannut odottaa moista. Mukana oli kirje jossa luki kiitos mielipiteestänne (että kai sitten olin jossain suutani aukonu.) Eikä siinäkään mitään vaadittu eikä kehoitettu tekemään.

Alusmekko muuten näyttää ihan siltä, että mäkin voisin viihtyä sellasessa kotona. :)

Taru
76/74 | 

Hei olipa näppärä idea laittaa neule alusmekon päälle! Näyttää hyvältä :) Varmaan saa vähän lisää "pöyhkeyttä" vaikka tavalliseen, alusmekon kanssa samanmittaiseen hameeseenkin..? Ehkäpä :) Nautihan vapaastasi <3 Mulla on harvinainen kokonainen viikko vapaata, että saan muuttopuuhat hoidettua. Vielä ei maistu puulta ;)

kalamuija
77/74 | 

Miksi posti ei tuo mulle mitaan noin kivaa:) Onko siella noin lammin? Katsoin saatiedotusta tanaan ja naytti silta etta syksy on tullut koko Norjaan:(

MissK.
78/74 | 

Hei!
Olen uusi blogisi lukija. Sulla on aivan mielettömän ihana blogi! Tykkään varmaan siitä senkin takia, että kuvissa on hyvin pitkälti samanlaista tyyli, kuin itselläkin on:) mutta toki täysin yksilöllistä sinua.

Ihana blogi, kiva kun jaksat kirjoittaa ja laittaa kuvia!

Adalemina
80/74 | 

Ihanan pehmeän ja lämpöisen oloinen neule! :)
Mukavaa vapaapäivää!

Eeva
81/74 | 

Mietin, että onko tässä kyse piilomainonnasta? Kun "posti toi"? Tuli vain mieleeni luettuani juuri Buttermilk Bisquits -blogia... :)

Ihana neule. Voi kun osaisi neuloa jotain edes ohjeesta, saati sitten "omasta päästä"...

lukija
82/74 | 

Kiva mekko, mutta ärsyttää tuollaiset kilpailut, joihin voi osallistua vain, jos on facebookissa... kun kaikki EIVÄT OLE :) Joten jäi epäselväksi, voiko tuollaisen mekon jostain voittaa, vai ei, vai mitä ihmettä...

Kamu
83/74 | 

Itekin lukasin Buttermilk Biscuitsin blogkirjoituksen, ja siellä oli täyttä asiaa! En tosin tiedä onko kaikki ihan aukotonta, tuskin, mutta pisti miettimään! ;) Suosittelen muillekin lukaisemaan ko. kirjoituksen.

utelias
84/74 | 

Uteliaisuus heräsi kanssa, kun luin tuon Buttermilk Biscuitsin blogikirjoituksen. Eli kysmys lyhykäisyydessään: Saitko tuon mekon ilmaislahjana?

voi keksi
85/74 | 

Eiköhän tässä nyt ihan ole selvää että kyse on mainoksesta, melko selvästi esitetty mielestäni.

Omaa mieltäni ihmetyttää että miksi nämä kysyvät kommentit ovat kaikki "anonyymejä"...etteivät vain olisi mainoksia ne myöskin,tuntuu vähän siltä että jonkun aamupuurot on taas tähän aikaan vuodesta syöty. Lukaisin näiden kommentoijien innostamana kyseisen jutun tuosta samaisesta blogista ja mieleeni lähinnä tuli ihan jotakin muuta...onhan juuri taas julkaistu KETKÄ pääsivät Indiedaysiin mukaan:D Oliskohan viime vuonna joristu samat jutut juuri samoihin aikoihin jotenkin kummasti.

Ihanan mekko, sopii sulle tosi hyvin ja neuleen kanssa ihanan raikas yhdistelmä kotioloihin.

Bisquits
86/74 | 

Postaukseni parin päivän takaa on näkojään herättänyt täällä mielenkiintoa - kiitokset siitä ja tervetuloa keskustelemaan sinnekin. :-) Haluan kuitenkin oikaista pari harhaluuloa nimimerkki "voi keksin" kommentista. Ensinnäkin: en kirjoittanut postaustani nimenomaan Indiedaysiä mielessä pitäen. Juttuni oli valmis jo ennen kuin kuulin uusista bloggaajavalinnoista. Itse en näe, miten nämä kaksi asiaa edes liittyvät millään tavalla toisinsa. Jokainen blogiani seurannut tajuaa, ettei Indiedays sovi mitenkään oman blogini tyyliin - eikä minulla ole mitään juuri Indiedaysiä vastaan, päinvastoin. Ulkopuolisethan eivät tiedä, kuinka monesta tarjouksesta olen jo kieltäytynyt.

Jokainen saa tietenkin spekuloida, mitä ikinä haluaa, mutta pidetään mieluummin napit nappeina ja keskustellaan itse asiasta.

Aino
87/74 | 

Minustakin tästä postauksesta käy ilmi, että kyseessä on pyytämättä ja yllättäin saatu tuote, jota ei ole itse maksettu tai tilattu. Eli en näe tässä piilomainonnan uhkaa. Tärkeä asia toki, itsekin kävin lukemassa tuon Bisquitsin postin. Sitten kevyempään: Voi mikä ihana neule! Osaisinpa itsekin tehdä vastaavan! Tänä syksynä ajattelin ehkä yrittää sitä parin vuoden takaista ponchoa, saas nähdä... Kivaa vapaapäivää!

Aino Keski-Suomesta

(Meitä taitaa täällä seikkailla parikin Ainoa + se yksi pikkuinen =)

voi keksi
88/74 | 

No tulihan se vastaus sieltä sitten aika pikaisesti. Minusta on ikävää että näinkin suosittua blogia pidetään oman blogin mainosalustana. Olisin ymmärtänyt tämän tyyppisen keskustelun aloituksen jos kyseessä olisi ollut selvästi piilomainontaa mutta tässä postauksessa sitä ei edes ollut eivätkä kommentit sen suhteen olleet oikein tarkoituksen mukaisia vaan selvää mainontaa.

kalastajanvaimo
89/74 | 

Juu tärkeä aihe :) Piilomainontaa olisi, jos esittelisin tuotetta täällä kertomatta, että se on ilmaiseksi lahjana/ blogin kautta saatu. Eli en näe tässä mitään uhkaa :) Plus että mekon merkillä ei tässä tapauksessa ole mitään väliä, mainostus menee sitten tuonne kampanjan sponsorin puolelle, jos jonnekin ja sekin aika helposti käy ilmi tuosta linkkauksesta :)

kalastajanvaimo
90/74 | 

Juu sain. Multa kysyttiin osoite, mutten tienyt yhtään mitä sieltä tulee :)

Bisquits
92/74 | 

Anteeksi, mutta keskustelu blogistani täällä ei ole minun aloittamani. Yksikään anonyymeistä kommenteista ei ole minun kirjoittamani (tämän voi Johannakin todistaa IP-osoitteiden perusteella). Vastasin ainoastaan perättömiin ja asiattomiin väitteisiisi koskien blogiani - siihen minulla lienee oikeus.

chloe
93/74 | 

En kestä , että joku vaan kutoo tuollaisia "omasta päästään", höh. Itsellä sujuu juuri ja juuri villasukat ja niidenkin ohjeet ehdin aina unohtaa ennen uusien tekoa..

EnriQ
94/74 | 

No ei kyllä käy selväksi ollenkaan, että mainostamisesta tässä pn kyse. Posti tuo kaikenlaista juu, mutta keneltä ja mistä? Linkkiä pitäisi tietenkin napsauttaa, jotta bloggaaja saisi tuloja, kun näin ovelasti tän jutun järjesti.
Alusmekko. En nyt ihan ymmärrä koko mekkosen pointtia. Ettäkö tuo läpinäkyvä mekko on ihan ok jos siihen laittaa upean neuleen päälle? No joo..
Blogi itsessään on kyllä viihdyttävä.. :)

peep
95/74 | 

Siinä sanotaan suoraan että kyse on kampanjasta. Ennen napsausta.

kalastajanvaimo
96/74 | 

EnriQ: Posti toi tän muistaakseni mainostoimisto Milttonilta Suomesta, joka edustaa mm. Arielia. Linkki on ihan tavallinen linkki muiden linkkien joukossa, enkä saa sita napsauttamalla yhtään rahaa, höh ;)
Ja juuri kuten kuvailit, alusmekkojen tarkoitus on juuri tuo, niitä voi laittaa muiden vaatteiden alle.

champagne
97/74 | 

Minun mielestäni taiten tehty kaunis postaus josta tuli kyllä kaikki tarpeellinen esille.

Piilomainonnasta kannattaa ottaa selvää sellaisesta lähteestä joka kertoo asiasta ilman mitään sen suurempaa tunteen paloa. Asiasta on mielestäni tehty hieman liian suuri numero.

wikipedia kertoo asiasta näin:

Piilomainonnalla tarkoitetaan mainoksia, joita ei varsinaisesti esimerkiksi televisiosarjan aikana selvästi ilmaista mainoksiksi. Mainokset on kirjaimellisesti piilotettu esimerkiksi televisio-ohjelmaan tai sanomalehden artikkeliin.
Piilomainonnassa mainostajan haluama tuote voidaan esimerkiksi varta vasten mainita ohjelmassa tai sitä voidaan kehua paremmaksi kuin muut vastaavat tuotteet.
Tuotesijoittelussa mainostajan haluamia tuotteita käytetään mediassa. Elokuvan tai televisiosarjan henkilö esimerkiksi ajaa mainostajan haluamaa autoa tai juo hänen haluamaansa olutta. Tuotesijoittelu ei aina ole piilomainontaa.

Siis TUOTESIJOITTELU ei aina ole piilomainontaa;)

wikipedia kertoo siitä näin:

Tuotesijoittelua pidetään piilomainontana, jos se johtaa katsojia tai lukijoita harhaan. Tuotesijoittelusta on käytävä selvästi ilmi, että se on mainontaa. Tuotesijoittelua ei saa myöskään käyttää lastenohjelmissa.
Tuotesijoittelu on sallittua, jos tuotteet esiintyvät luonnollisissa yhteyksissä, kuten mainostettavan auton näkyminen kadulla. Kiellettyä tuotesijoittelua on esimerkiksi tuotteiden tai yrityksen nimen tai merkin tarkka kohdistus (esimerkiksi liikkeen nimen näyttäminen pitkään), tuotteen tai yrityksen toistuva esiintyminen, tuotteen tai yrityksen nimeltä maininta ("taidankin syödä xx-jäätelön") tai tuotteen tai yrityksen kehuminen ("tämä xx-juoma on paljon parempaa kuin muut juomat").
Suomessa tuotesijoittelun laillisuutta valvoo kuluttaja-asiamies.

Madicken
98/74 | 

Hauskan näköinen asu! Voisinpa itsekin kokeilla, ehkä ei töihin mutta vapaapäivään ainakin.

Kiva kun kirjoittelet, kiittää taas kerran!

Ariel Miltton
99/74 | 

Eli sua tämä mainostoimisto MILTTON käski/toivoi/pyysi paketin saatekirjeessä kuvaamaan itsesi tuossa heidän antamassa mekossa, ja lisäämään tuon saman mainostoimiston tekemän facebook ARIEL-mainoksen postaukseesi linkiksi? Ja näin teit?

Ole rehellinenn, älä vain nyt valehtele vastauksessa.

kalastajanvaimo
100/74 | 

"Älä vain nyt valehtele vastauksessa"
-hih :) no en! :)
Mainostoimisto tosiaan vain lähetti mulle mekon, jonka mukana tuli nettiosoite shootfashionin sivulle ja myöhemmin sähköpostitse kertoivat tarkemmin, mistä kampanjassa on kyse. He eivät koskaan pyytäneet tekemään postausta tai edes viitanneet blogiini, vaikka varmasti toivoivat saavansa näkyvyyttä. Tällaisissa tapauksissa valinta on siis aivan täysin omani, haluanko mainita tuotteita lähettäviä tahoja tai näyttää saamiani tuotteita blogissa. Tää oli mun mielestä ihan ok mainita, koska kyseessa kuitenkin oli kilpailu, josta tekin saatatte voittaa jotain ilman ostohoukutuksia ;)

Yllättävän tiukkaa tenttausta aiheesta ;)

kalastajanvaimo
101/74 | 

Hyvä että vastailet Bisquits :)

kalastajanvaimo
102/74 | 

Kiitos oikein hyvästä tietopaketista!

mari
103/74 | 

Hei! Olen vakilukijasi vuoden ajalta, eli tykkään kovasti blogistasi. Olin lukenut jo kommentit meikkausvideosta, mutta itse videon katsoin vasta nyt. Aivan ihanaa katsottavaa!!! Tämä on, ainakin minulle, todellinen hyvän mielen blogi!! Knekkistä olen tehnyt monta kertaa ja se on oikein maukasta ja tosi helppoa tehdä. Videoita lisää, kiitos, vaikka zumbaa :)!! Kivaa syksyn jatkoa!!mari

Epäonnistunut mainoksen uhri?
104/74 | 

Minä puolestani olen tullut tähän "näinkin suosittuun" blogiin Bisquitsin blogin kautta. Mites tää nyt näin väärään suuntaan meni hyvä mainos? ;)

Jaana
105/74 | 

Hei, kiitos vielä tuosta edellisestä kotiruoka-postauksesta. Sen innoittamana lisäsin tänään jauhelihakeittoon valkosipulia ja voi että kun tuli NAMINAMIA!

Ihana neule ja kivat kuvat alusmekosta!

anuk
106/74 | 

Kylläpäs osa kommenteista pääsi taas yllättämään, mutta onhan sekin osa tämän blogin viehätystä ;) Aivan ihastuttava neule ja tosi hyvin sopii sulle koko setti!

kalastajanvaimo
107/74 | 

Juu tässä ei periaatteessa ollut tarkoitus oikeastaan edes mainostaa mekkoa... ei mitään vaatemerkkiä eikä kauppaa, vaan sellaista kilpailua, jossa erilaisia vaatekappaleita lähetellään ympäri pohjoismaiden Facebookissa käytävän kisan perusteella. Eli linkkasin sinne kisaan = "mainostin kilpailua".

kalastajanvaimo
108/74 | 

Joo täällä on ollut ihania syyspäiviä <3

Evelina3
109/74 | 

Ylläolevaa keskustelua seuranneena piti kommentoida etteihän IP-osoitteet edes näy täällä? Vai näkyykö ne muka silloin jos on rekisteröitynyt?

kalastajanvaimo
110/74 | 

Älä multa kysy he he (en ole kovin taitava näissä jutuissa) ;) Mutta juu, kyllä ne IP -osoitteet saa helposti kommenteista selville, jos haluaa, ihan kaikista.

neiti x
111/74 | 

Ja sitten ihan sattumalta tuo mainostoimistolta saamasi hame ja saman mainostoimiston tekemän kilpailun linkki osuivat samaan postaukseen? Noh semmoista sattuu! Linkitä ihmeessä lisää kilpailuja. Tuohon linkiin en koske luettuani nämi tekstit, mainostoimisto kääntyi nyt itseään vastaan.

Bloggaaja ei taivu/ymmärrä?
112/74 | 

Eli et ole ymmärtänyt kommentoijien pointtia tai koko asian ylipäätään etkä näinollen voinut tehdä postauksen alkuun editiä että TÄMÄ ON MAINOS eikä posti noin vain tipautellut randomisti laatikkoomme yhtikäs mitään??

Aurora
113/74 | 

Olen niin kateellinen! Miten joku voi olla noin taitava kutomaan ja ihan vain päästä ohje! :) Olet todella lahjakas Johanna! :)

Merit
114/74 | 

Tuollaisenaan tuosta alusmekosta näkyy alusvaatteet läpi. Mahdoitko huomata? ;) Kannattaa varmaan laittaa nudet niin ei näy:)

Maatu
115/74 | 

Ihana alusmekko ja ihana neule! Minkä merkkinen alusmekko onkaan? Sellaisen voisin haluta itsellenikin ;o)

Jeffie Vanwingerden
116/74 | 

I agree with you completely.

Suspended access platforms
117/74 | 

We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

nottinghamshire Photographers
118/74 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

web design Nairobi
119/74 | 

Thanks for some other excellent post. Where else may just anyone get that kind of information in such a perfect means of writing? I've a presentation subsequent week, and I'm at the look for such information.

Bobbie Housley
120/74 | 

We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You've done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

perder peso
121/74 | 

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thank you!

doncaster photographers
123/74 | 

Thanks a lot for sharing this with all of us you really know what you are talking about! Bookmarked. Kindly also visit my web site =). We could have a link exchange agreement between us!

the hunger games
124/74 | 

Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Anti Aging Skincare Reviews
125/74 | 

Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

Blues Saxophone lessons
126/74 | 

Keep functioning ,terrific job!

naples
127/74 | 

We are a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to paintings on. You've done an impressive task and our entire group shall be grateful to you.

Nashville roofing
128/74 | 

I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Excellent work!

beauty or slimming
129/74 | 

Attractive component to content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to claim that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing for your feeds or even I fulfillment you get right of entry to consistently rapidly.

zyban
130/74 | 

what i do not realize is actually how you're no longer actually much more neatly-liked than you might be right now. you're very intelligent. you already know thus considerably with regards to this matter, made me in my view imagine it from so many numerous angles. its like men and women aren't interested until it is something to do with woman gaga! your individual stuffs great. always care for it up!

Gagner Argent
131/74 | 

I will right away take hold of your rss feed as I can't find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any? Kindly permit me realize so that I may subscribe. Thanks.

Insured Blog
132/74 | 

whoah this blog is magnificent i really like studying your posts. Keep up the great paintings! You recognize, a lot of individuals are looking round for this information, you can help them greatly.

URL
133/74 | 

For anybody who is considering about external complications, sometimes be tough amaze those to realize to produce just a single weed in this really flowing typically requires eleven liters concerning gasoline to. dc free of charge mommy weblog giveaways family trip home gardening residence power wash baby laundry detergent 400558

a4513559
134/74 | 

I've said that least 4513559 times. SCK was here

a3328037
135/74 | 

I've said that least 3328037 times. SCK was here

a4418305
136/74 | 

I've said that least 4418305 times. SCK was here

UK Pension Transfer
137/74 | 

As I web site possessor I believe the content material here is rattling excellent , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

Katrice Bomia
138/74 | 

Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

chevelle merch
139/74 | 

get some chevelle gear at the new official site of chevelle

central heat and air
140/74 | 

I truly appreciate this post. I've been looking all over for this! Thank goodness I identified it on Bing. You've produced my day! Thank you once more..

Culture Tatouage
141/74 | 

Just wanna input that you hold a same correct locale, I adoration the model plus fad it really stands away.

study chairs
143/74 | 

Deference to op , some superb entropy.

get electronics deals
144/74 | 

I like the way you conduct your posts. Have a good Thursday!

tips lasting longer in bed
145/74 | 

Appreciation for your great blog post. I will be glad I've taken any time to master this.

lean hybrid muscle
146/74 | 

Thank you for your really good info and respond to you. san jose car dealers

wideofilmowanie wesel
147/74 | 

UWAGA NA NICH OSZUKUJA

ei kysyvä tieltä eksy
148/74 | 

mistä näitä ihania palmikko ohjeita saa joita esiintyy kalastajan vaimon päällä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram