Kun vajaa kolme vuotta sitten aloitin bloggaamisen, oli esim. suomalaiselle blogilistalle rekisteröitynyt noin 10 000 blogia. Tänään niitä on 33 757.
Uusia blogeja syntyy päivittäin.
Aika moni suomalainen siis pitää blogia -ja vielä useampi lukee.
Suosituimpia taitaa olla muotiblogit. Siis ihan muotiblogit -ei tällaiset omantyylinblogit niinkuin mulla ;)
Täällä käy päivittäin reilu 5000 yksittäistä lukijaa, aika paljon. Kiitos tässä vaiheessa teille reilulle 4100:lle, jotka klikkasivat ikänsä sivupalkkiin, jotta saatiin prosentteja tilastoon. Eipä yllätä oikeastaan, että puolet lukijoista on 20-30 vuotiaita :) 
Minä olen muuten 28 -sitä kysyttiin hetki sitten kommenttiboksissa.
Kommenttiboksissa saa muutenkin kysyä, jos jotain mieleen tulee, mutta vastailen usein vähän satunnaisesti. Lähinnä ajan puutteen vuoksi, sillä vaikka luen aina ihan kaikki kommentit, ei mulla välttämättä oo aina aikaa paneutua vastaamaan niihin -ikävä kyllä. Jotkut asiat saatan myös tietoisesti yrittää pitää yksityisinä ja siksi jättää vastaamatta, vaikka kohteliainta olisi tietenkin antaa edes jokin vastaus.
Mutta kuten sanoin, kysyä voi aina ja parhaani mukaan yritän olla aktiivinen kommenttiboksissa, koska se on mulle tärkeä ja iso osa bloggausta :)
Tää nyt on tää ikuisuuskysymys, jota tuun varmaan aina pyörittelemaän; miten voisin olla täydellisempi bloggaaja suhteessa kommentoijiin ja antaa kaikille tasapuolisesti samaa huomiota, jonka he antavat kommentoidessaan mulle.
En voi.
En tällä nykyisellä ajankäytölläni.
Mutta kiitos silti teille kaikille. Arvostan kommentoinille antamaanne aikaa paljon! :)
Tänään: yläosat Cubus ja Odd Molly, virkattu takki myös Odd Molly. Farkut Gina Tricot

Huh, lämpimän, aurinkoisen ulkoilupäivän päälle maistuu ihanasti kylpy lasten kanssa, heippa! :)

Kommentit (56)

Hipsu
57/56 | 

Ihanat vaatteet! ?
Mielestäni sinä annat meille blogin kaikille lukijoille itsestäsi todella paljon kun pidät tätä blogia yllä :). Siinä on riittävästi, siinä on todella paljon, me rakastamme blogiasi ja tulemme sen tähden kommentoimaan!

Nanna
58/56 | 

Sun blogi on kyllä sitten tosi suosittu, mutta eipä ihme kun tämä on ehdottomasti yksi parhaista! :) Innolla seurailen kuinka teidän asuntoasiat etenee.. ;)

Johanna
59/56 | 

Hipsu, kiitos. Toi oli ihan täydellinen kommentti. Mitään noin mukavaa vastausta en edes osannut odottaa :)

Johanna
60/56 | 

Hei,
Nyt pitää ihan sanoa että rentouttavaa kylpyä ja iso hali (ihan vaan vaikka näin hoitajana). Oli vaan taas vähän tylsää luettavaa tuolla edellisessä kommenttiboksissa :( Siksi välillä jätän kommentit lukematta ja sitten jää myös kommentoimatta. Älä yhtään pode huonoa omaatuntoa siitä ettet ehdi kaikille vastailemaan. Kyllä varmasti jokainen ymmärtää että on sulla(kin) on muutakin elämää kuin blogi ;). Joten rentouttavaa iltaa ja hauskaa vappua... Vietetäänkö siellä?

Johanna

Anonymous
62/56 | 

Voi mä en kyllä ala :)... tuo neuletakki on aivan ihana, samoin kuin muutkin kuvien vaatteet...
Kiva näitä on katsella ja muutenkin blogia lueskella.
Se on juuri täydellinen tällaisena. Kiitos siitä!

Blomma

Marjukka
63/56 | 

Itse asiassa olet mun mielestä ehtinyt vastailla kysymyksiin ja kommentteihin todella paljon ottaen huomioon kaksi pientä lasta, huushollin, plus miehen ajoittaiset työmatkat. Olen varma, etten puhu vain omalla suullani kun sanon, että olemme siitä iloisia ja otettuja! On päivänselvää, että vastailet vain oman ehtimisesi ja jaksamisesi mukaan. Etkä ole kenellekään tilivelvollinen ;-)

Kiitos blogista!

naana
64/56 | 

Tää on kyllä ehdottomasti yksi mun lemppariblogeista. <3

Onpas tutun näköinen tuo odd mollyn takki. ;)

.erin.
65/56 | 

Saanko peesata aikasempia kirjoittajia ja vain lyhykäisyydessään todeta, että jo pelkällä ihanan hyväntuulisen blogin pitämisellä tuot paljon iloa ja inspistä niin monen arkeen, että älä suotta mieti, miten vielä voisit paremmin lukijoitasi homioida. Teet sen jo - emme me kaikki olisi koukuttuneet blogiisi muuten! <3

JA mun on ihan pakko kysyä satutko muistamaan tuon Odd Mollyn neuletakin nimeä? *TAHTOO* :o)

Paljon terkkuja! :o)

.erin.

Johanna
67/56 | 

Tervehdys Tampereelta!

Piti vielä tuosta taloasiasta sanoa, että itsekin kipuilemme taloasian kanssa täällä. Tällä hetkellä asumme kerrostalossa, kolmiossa, joten tilaa on suht tarpeeksi. MUTTA veri vetää omakotitaloon. On vaan niin paljon kaikkea, mitä pitää ottaa huomioon; muksun kouluasiat (ei ymmärrettävästi halua vaihtaa), hintatasot, ostetaanko vanha vai rakennetaanko uusi, ostetaanko tontti nyt ja aloitetaan rakentaminen vasta parin vuoden päästä...ja lista jatkuu ja päähän sattuu! Mutta jossain vaiheessa kaikki loksahtaa paikoilleen, uskon niin, kuten myös teilläkin :)

t.Jossu

ps. Kiitokset aurinkoisesta blogistasi. Ikäeroa meillä on 10 vuotta (minä sinne ylöspäin), mutta blogisi lukeminen piristää päivää.

Marja
68/56 | 

Siis sinähän vastaat ihailtavasti kysymyksiin! On nimittäin ihan eri asia vastata kymmeniin kysymyksiin per bloggaus kuin muutamaan ;)

Mitenkäs tuokin takki näyttää sun päällä noin kivalta...! Sovitin taannoin ja näytin ihan mummolta :D Tosin sehän mä melkein jo olenkin suurimpaan osaan lukijoistasi verrattuna :)

Leppoisaa kylvyn jälkeistä iltaa sinne!

Johanna
69/56 | 

Kiitos :)
Hih Marjan kommenttiin viitaten: tän neuletakin nimi on Grandma's Coat ;)

Wilhelmiina
70/56 | 

Neuletakki on yliveto, aivan ihana :) Olisipa omaa tyyliä aivan osuvasti.
Ymmärrän sinua bloggailun suhteen mutta tästä blogista pidän ja paljon sellainen hyväntuulen lifestyle blogi. Elämää ja vielä elämää, teidän elämää ja sinun kirjoituksia sinun ehdoilla. Juuri sitä mitä lukijat tahtovat tietää, kai ;)?
Tuo edellisen postauksen talo on suorastaan upea. Voi kumpa saisitte vaihtokaupat -pitää peukkuja pystyssä.
kaunista viikkoa!

Tuuli
71/56 | 

Näin viikonloppuna saman takin Helsingin messukeskuksessa jonkun naisen päällä. Tuli heti Sinut mieleen, ja olikin hauskaa bongata nyt sama takki täällä. :-)

Tuuli
72/56 | 

Näin viikonloppuna saman takin Helsingin messukeskuksessa jonkun naisen päällä. Tuli heti Sinut mieleen, ja olikin hauskaa bongata nyt sama takki täällä. :-)

Teija
74/56 | 

Tää sun blogi on just hyvä näin! Ihana käydä täällä lukasemassa, aina on jotain kivaa asiaa. Itse kommentoin harvoin, koska yleenä kaikki ylisanat on jo sanottu kun ilmestyn paikalle, hih! :) Eli sanon nytkin vaan, että tykkään! :)

Anonymous
75/56 | 

Hitsi toi takki on makee. Onko tämän vuoden mallistoa eli oiskohan vielä jostain saatavilla? Ja blogisi on ihkuista ihkuin ;) t.Anna Espoosta

heinis
76/56 | 

Voi vitsit, tuo takki on varmasti ollut arvokas! :) Mutta onpa vaan taas ihanaihana asu <3 On kyllä mukavaa, kun noin huomioit ja mietit meitä lukijoitakin <3 Rentouttavaa iltaa!!

Anonymous
77/56 | 

Ihana postaus!
haluaisin vaan vielä enemmän postauksia ja kuvia varsinkin ja just maisemista ja lapsista jotain (ei mitään naamajuttui tietty).
Juhlitteko siellä vappua? Mitä meinaatte tehdä?
Oletko sinä ennen asunut ulkomailla vai nyt ensimmäistä kertaa?
- Mammaliini-82

Liisa
78/56 | 

Ihanat pöksyt ja takki!! Sopii sulle hyvin. Ja tuo talo edellisessä postauksessa, kaunis! Toivottavasti vaihtodiili onnistuu:)

Johanna
79/56 | 

Vastaus mammaliinille: Täällä on vappu, siis 1.5., työväenpäivä jne kuten Suomessa, mutta ei sitä oikeastaan juhlita. Toinen, ihan Suomen vapun tapainen juhla on 17.5., itsenäisyys/kansallispäivä, jota sitten juhlitaan ihan todella :) Sekin on kyllä enimmäkseen lasten juhla, eli ei samaa kännäilyyhommaa kuin Suomen vapussa. Otan teille paljon kuvia sitten ja kerron tarkemmin :)
En ole ennen Norjaa asunut ulkomailla.

Tomorrow
81/56 | 

Peesailen muita, minusta olet oikein hyvä bloggaaja, ei kai jokaiseen kommenttiin/kysymykseen tarvitakaan vastausta? Ja aika useinhan kysytään samoja asioitakin.

Tämä on juuri hyvä näin! Ihania muuten nuo talokuvat, toivottavasti unelmakoti löytyy.

Ella B
82/56 | 

Kiva tulla tänne lukemaan juttuja, kun olen ollut pari päivää sairaana. Vielä tuohon taloasiaan, että onpa kauniita! Näytin miehellekin ja sekin huokaili:) Sitten ruvettiin katsomaan, että samoilla hinnoilla ei täällä saisi läheskään yhtä hienoa taloa. Joku miehen työkaveri oli ostanut 80 neliön talon samalla hinnalla ja pikkuisella pihalla aika rumasta lähiökaupungista. Eikä palkkataso ole mitään Norjan luokkaa, eli täällä ne, joilla on varaa ja onnea löytää talo, ovat aika onnekkaita.

Anonymous
83/56 | 

Hei, tämä tulee nyt anonyyminä kun tuo Blogger ei jostain syystä huoli salasanaani....MUTTA asiaan:
Olet ihana bloggaaja juuri tuollaisena kuin olet ; ) Itse löysin blogisi (siis sen edellisen, josta jatkoin nyt tähän nykyiseen) vähän vahingossa viime vuoden elokuussa ja ihastuin eli koukutuin heti! Jaksat olla positiivinen ja elämänmyönteinen sekä nautit elämäsi hetkistä tässä ja nyt. Näinhän sen kuuluukin olla. Älä yritä väkisin muuttaa blogiasi johonkin tiettyyn suuntaan vaan jatka samaan tapaan; omana itsenäsi. Meitä uskollisia lukijoita riittää kyllä. Oikein mukavaa kesän odotusta koko perheellenne sinne Norjaan, T: Anne / Länsi-Suomi

Anu
84/56 | 

Monesti olen miettinyt, että kuinka ehditkään noin hienosti vastaileen kommentteihin:)
Kahden lapsen kanssa touhutessa sitä aikaa ei ole äärettömästi...vähän aina sieltä ja täältä pitkin päivää, eikö vaan? Mulla kun on nuo kolme ihanaa, ja päivittäin täällä vilisee kaverilauma lisäksi (tänäänkin oli hmm...yli 10 lasta meillä), niin omaa aikaa ei juuri löydy.
Tuo asu on ihan mielettömän suloinen:)
Mulle tulee ainakin joka kerta jotenkin hyvä mieli, kun käyn täällä kurkkaamassa!

Eevi
85/56 | 

Ensimmäistä kertaa kommentoimassa :)

Sun blogi on aivan ihana, se saa aina hyvälle mielelle ja vauhdikkaan ja väsyttävänkin päivän jälkeen piristää mieltä kummasti. Jatka vain samaan tyyliin äläkä turhaa pode huonoa omaatuntoa, eihän kukaan ehtisi näin suureen määrään kommentteja ja kysymyksiä vastaamaan.

Onnea kodin metsästykseen!! :)

Melike
86/56 | 

Olet kyllä ihailtavan hyvin ollut tasapuolinen kaikkia lukijoita ja kommentoijia kohtaan, ottaen huomioon minkä määrän kommentteja saat! Tosi upeeta!!

Musta sun blogissa huokuu se elämän ihanuus mistä itse ammentaa hyvää mieltä. Juuri kuten joku ylempänä sanoikin: hyvän mielen lifetyleblogi!!

Täällä seurataan innolla tuota teidän asunnonetsintäprojektia. Onkos mitään uutta sillä saralla?

Ja hei, mun blogissa on sulle jotain!! Tervetuloa visiitille!!

T: Melike (entinen Kotkantyttö myös)

Anonymous
88/56 | 

On ihana lukea blogiasi. Olen lähes parikymmentävuotta sinua vanhempi, mutta silti on kiva seurata tätä.Sinulla on elämän
tuomaa viisautta ja seesteisyyttä enemmän kuin monella ikäiselläsi.
Olet ihana äiti, ja sinulla on viisaita mielipiteitä. Lisäksi päivän asut on kiva juttu, niistä
saa vinkkejä ja hyvää mieltä.
Ohita ikävät kommentit, koska ne ei
tänne kuulu, uskon että ne on vaan
kateutta. Hyvää jatkoa Suomesta päin.

Anonymous
89/56 | 

Tämä on minunkin suosikkiblogini! Joka aamu (toimisto)töihin päästyäni luen ensimmäisenä sinun ja blogisi kuulumiset. Välillä unohdan aamulla lukea ja myöhemmin muistan, että "ai juu" - ja äkkiä lukemaan. :) Olisi kiva nähdä lisää kuvia kodistasi ja siitä poikamiestalosta (ulkokuvia), jota kävit katsomassa. Aurinkoista kevättä!
- Katariina -

Lora
90/56 | 

Ei haittaa ellet ehdi vastata kaikkiin kysymyksiin, tai kommentoida jokaista näistä lukuisista kommenteista, sitä on niin paljon muutakin. Laitan huvikseni runon, joka jotenkin söpön höpsösti kuvaa sitä aikaa, jota sinäkin juuri parhaillaan elät. Sen myötä mukavaa loppuviikkoa;

"Vauvalla on kaikki kesken,

kirjahyllyn kirjat pitää lattialle laittaa

ja kuvalehden sivut mytätä ja taittaa.

Äidillä on kaikki kesken:

tiskit, pyykit, paperityöt,

paksut kirjat, repaleyöt,

ei haittaa, ei haittaa:

pysähdytään, ollaan tässä.

Käki kukkuu hämärässä

meille vielä sata vuotta.

Nyt ei hätiköidä suotta."

(Johanna Venho)

Ruuturouva
91/56 | 

Välillä ihmettelen, että missä välissä ehdit kommentoida viestejä niinkin paljon kun nyt teet...

Niin, että älä turhaan murehdi:))

Aurinkoista päivää!

Merry
92/56 | 

Taidan joka kerta sanoa, kuinka paljon blogisi piristää päiviäni ja kuinka siitä saa ihania ideoita. Vaikka olenkin todella erilaisessa elämäntilanteessa, on päivittäistä elämääsi ihana seurata tällä tavalla. Blogisi antaa elämään uusia näkökulmia ja olen sen kautta oppinut arvostamaan monia uusia asioita. Olen myös huomannut, että asiat, jotka ennen olivat kaukana toivelistaltani (kuten moni asia toivekodissasi) ovat nyt päätyneet haaveikseni.

Kiitos kun jaksat pitää blogiasi, se on varmasti monille meistä lukijoista pääasia :)

Oikein aurinkoista kevään jatkoa sinulle :)

Anonymous
93/56 | 

Hei,

tuli mieleen näistä kaikista aurinkoisista kuvista ja ruskettuneista kasvoistasi että kuinka korkeaa kerrointa käytät siellä meren äärellä?

Näin keväällähän tarttuu väri vielä herkemmin mut itse kyllä punottaisin varmaan jo yhden leikkikenttäpäivän jälkeen kun vesi oikein vielä moninkertaistaa säteet. Pakko käyttää ainakin kerrointa 20-30, mut sitten kyllä kauniin päivetyksen saaminen kestää..ja kestää. :D

t.Susse

Annimuori
94/56 | 

Tuo Odd Molly on i.h.a.n.a, tahtoo kanssa.Blogiasi on vaan niin kiva lukea joten jatka samaan malliin vaan =)

Mari
95/56 | 

Mun mielestä blogeja pidetään itselle/itsestä. Niissä tuodaan esille omia ajatuksia ja mielenkiinnon kohteita. Vähän niinku omaelämäkerta pienistä hetkistä.

Sinänsä lukijoiden kysymykset ja mielenkiinto on ymmärrettävää, mutta se mitä itsestään haluaa antaa on aina bloggaajan käsissä. Välillä jotkut tuntuvat ottavan turhan henkilökohtaisesti sen, jos eivät saa vastausta johonkin kysymykseen.

Mutta tästä blogista. Alunperin löysin sen vain, koska etsin tietoa Norjasta. Mun mielestä kuvat on tosi kauniita ja harmonisia. Ja jälkimmäisen takia ehkä mun ulottumattomissa... Jäyhänä suomalaisena realistina ehkä myös tämä positiivinen ulosanti on vähän vierasta (ei toki huono juttu). MUTTA, silti tässä on joku sellanen koukku, joka nappaa mukaansa ja viikottain katselen mitä uutta tänne on putkahtanut. (ja olen jopa kommentoinut!) :)

Eli jatka samaan malliin vaan!

Catherina
96/56 | 

Ai olet 28!? Sä näytät, en tiedä vanhemmalta, mutta ehkä kypsemmältä ja aikuismaisemmalta kuin minä, joka täytin saman verran kuukauden päivät sitten. Mistäköhän tuota aikuismaisuutta saisin itsellekin? Onko sulla jotakin neuvoja? :)

Mun ongelma on se, että näytän ikäistäni paljon nuoremmalta, ja kaikki tosiaan luulevat, että olen juuri viettänyt parikymppisiäni. Lisäksi opiskelen, joten ehkä tämä status lisää vielä sitä ei-aikuismaisuutta, ainakin henkisesti... Tosiaan kun kaikki luulevat minua nuoremmaksi, tuntuu, ettei siitä pääse yli, ja tavallaan "leikkii" mukana... :)

Anonymous
97/56 | 

Oho, ajattelin että oot äitini ikäinen! Hän on 41 v. ja tyyli on tosi sama kuin sulla. Hänen kautta ja vinkistä tänne löysinkin. :-) Hassua että oonkin itse 22-vuotiaana lähempänä ikääsi. Joka tapauksessa ihana blogi.

Janika

Christaliina
99/56 | 

Kelpaat juuri tuollaisena kuin olet:) Ei hätää, vaikkei aina ehtisi vastata kaikkiin kommentteihin. Oletan, että ihmiset kyllä ymmärtävät:)

Aino
100/56 | 

Hmm. Mun mielestä on täysin ymmärretäävää, jos ja kun et kaikkii kommentteihin vastaa. Sinulle tulee niin hirmuinen määrä kommentteja, joten johan siinä menis ikä ja terveys niihin vastaillessa. Ja mielestäni monet sinulle esitetyt kysymykset ovat sellaisia, joihin lukija löytäisi vastauksen lukemassa aikaisempia tekstejäsi ja kommenttejasi- turha sitä on alkaa itseään toistamaan :) Ja toisekseen kaikkiin henkilökohtaisimpiin kysymyksiin ei mielestäni tarvitse vastata, johonkin on vedettävä raja.

Itse lopetin juuri blogin (ruoka-aiheisen), jossa kävijämäärät eivät todellakaan yltäneet sinun blogisi tasolle, niin silloin "jaksoin" vastata kaikkiin kommentteihin. Mutta tosiaan, kommentteja tuli murto-osa sinun saamiisi verrattuna ;)

Mukavaa loppuviikkoa! Täällä paistoi ja lämmitti tänään aurinko, joten taisin saada ensimmäiset pisamat nenänvarteen...

t. Aino Helsingistä

Anonymous
101/56 | 

hei Johanna!
ihan blogi sinulla,täällä kirjoittelee Minna helsingistä :)
haluaisin enemmän näitä postauksia sinusta ja elämästänne.
Mitä teette päivisin siellä,käyttekö jossain kerhoissa?
Ja sitten,mistä kirpputoreilta ostat vaatteita,ostatko netin kautta vai mistä?
Olisi kiva saada joku ns.ekologinen postaus sinulta,kerro miltä ajatus kuulostaa? :)

-Minna

Anonymous
102/56 | 

Olipas mielenkiintoista tietää ikäsi. Pidin sinua itseni ikäisenä jostain syystä (10 v. vanhempi). Itsekin olen saikku. Kai jotenkin sain käsityksen, että sinulla olisi pidempikin työhistoria. Olet niin lady-mainen vaikkakin kuljet farkuissa.

Anonymous
103/56 | 

Johanna on iättömän kaunis, sellaista kauneutta, joka ei katoa vuosien saatossa. Olen saanut täältä hyviä tyylivinkkejä ja piristystä, kiitos! t. Joanna

Anonymous
104/56 | 

Oi hyvät rouvat, missä ovat ladymaiset käytöstavat! eihän naisen ikää saa koskaan kysyä saatikka sitä kommentoida ;) kysykääpä vaikka siltä paremmalta puoliskoltanne, heillä tämä tieto on jo varmaan selkäytimessä. :))))

Johanna
105/56 | 

Kiitos viimeisista kommenteista. Huokaisin jo syvään, että mitä noihin ikäjuttuihin taas sanoisin.. ei tunnu kivalta kuulla näyttävänsa 10-20 vuotta vanhemmalta. Ei varmaan kenestäkään naisesta. Mut mut.

Anonymous
106/56 | 

Et todellakaan näytä ikäistäsi vanhemmalta! Kirjoituksesi tuntuvat vain niin aikuismaisilta että olin itsekkin kuvitellut sinut vanhemmaksi. Mutta ei se todellakaan ulkonäöstä johdu! :)

Anonymous
107/56 | 

Koeta jaksaa kaikkien näiden kehujen keskellä tuota traagista tosiasiaa että näytät ja kuulostat parikymmentä vuotta ikääsi vanhemmalta...sehän se onkin pahinta mitä sinua tässä elämässä voisi kohdata eikö?

Catherina
108/56 | 

Et kyllä näytä 10-20 vuotta vanhemmalta! Sulla on sellaista kypsemmän aikuisen naisen karismaa, ja usko vain, mielummin ottaisin sen, kun että näyttäisin teini-ikäiseltä. Kanssaihmisiltä saa varmaankin parempaa kohtelua, jos on oikeesti aikuisen oloinen kuin että olisi nuori. Ostoksilla huomaan välillä tämän eron, että minua ei asiakkaana juurikaan noteerata, mutta vanhempiin kyllä kiinnitetään huomiota ja niiden palvelemiseen panostetaan. Tuntuu, että itse olen jäänyt jonkinlaiseen kuiluun teiniyden ja kolmikymppisen välille. En oikein tiedä mihin ryhmään kuulun, sillä itse sisällä tiedän olevani aikuinen, mutta jotkut ihmiset käytöksellään alentavat minut nuoreksi tytöksi. Se ei vain ole kivaa.

seks
110/56 | 

Can I just say what a relief to seek out someone who really knows what theyre talking about on the internet. You positively know the best way to convey a difficulty to gentle and make it important. Extra people must learn this and perceive this facet of the story. I cant imagine youre not more well-liked since you undoubtedly have the gift.

Free Baseball Picks
112/56 | 

Interesting blog piece here! I look forward to coming back and reading more intriguing blog posts like this.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram