"Mamma kirjoita sit siihen että Johannan kuvissa Ollin kädessä lintu on kuollut."

Ainon mekko Kenzo / Ollin neule KappAhl ja paita H&M

Heippa, netitön lomailija/blogitaukoilija täällä! :) En ois edes arvannut et viime postaus oli maanantaina. Härregyyd. Ollaan oltu taas tien päällä ympäri Etelä-Suomen ja itseasiassa vaihdettu muutama sananen muutaman oikein tyylikkään naisen kanssa. Sellaisten, jotka lukee mun blogijuttuja. Osa minua vanhempia, osa nuorempia. Kaikki fiksuja ja filmaattisia.

Joista on vähän niinkun tullut mieleen kesällä julkaistu uutinen naisten älykkyysosamäärästä. Kuulitteko uutiskanava ABC:n uutisoinnista siitä, miten ensimmäistä kertaa naisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on korkeampi kuin miesten? Vastaavia mittauksia on tehty jo vuosisadan ajan ÄO:n yleisesti nousseen jatkuvasti ja viime vuosina etenkin naisten luvut ovat ottaneet spurttia ollen tänä vuonna ensimmäistä kertaa miehiä korkeammalla. Hmm, henkilökohtaisesti en tykkää arvostella ihmisten fiksuutta ja tyhmyyttä, mutta miten naisia on niin paljon helpompi sanoa juuri tyhmiksi kuin miehiä? Pienikin hömppä, hienostelu, hihittely tai edes hymyily tulkitaan niin helposti ei-vakavasti-otettavaksi. Yksikin ajattelematon lausahdus saattaa leimata koko naisen tyhmäksi -kanamaiseksi. Ihan hölmöjä puhuvat  miehet tuntuvat vain ärsyttäviltä. Et miten ne voi puhua tollasia ihan tosissaan ja vakavissaan, kylläpä ärsyttää. Mutta ei miehestä niin helposti tule mieleen sana tyhmä.

Sanoin mun miehelleni et nyt se on vihdoin faktaa. Et kannattaa vaan tehdä niinkui vaimo sanoo. Mies muistutti, että kyseessä on keskiarvo, eikä tulokset välttämättä liity minuun mitenkään ;) Lisää tutkimuksesta voitte lukea vaikkapa ABC:lta.

Niin ja tänä aamuna oltiin aamupalalla rantakahvilassa. Koska Olli on etevä löytämään kaikenlaisia juttuja, en yllättyny lainkaan kun se tuli lintu kädessä mun luo. Pikkunen lintu, joka oli lentänyt ikkunaa päin ja kuollut kahvilan penkille. Että hautajaisia ja sen sellaista on viettetty, mut nyt voi varmaan heittäytyä viikonlopun ja viimeisten lomapäivien rentoon menoon! :)

Ihkua viikonloppua!! <3

Kommentit (20)

Tea
21/20 | 

Olen jo pitkään lueskellut blogiasi ja olen aivan koukussa. Itse asun juurikin kyseisessä kaupungissa, missä aina käytte "kyläilemässä" ja edellisellä kerralla kun olitte täällä näinkin sinut. Menin vain aivan lukkoon kun ensin meinasin moikata sinulle oikein tuttavallisesti, kunnes samalla sekunnilla tajusin, että ethän sinä minua tunne! ;) Sitten jäikin ihan kokonaan sanomatta sinulle mitään. Kiitos ihanasta ja elämäniloisesta blogistasi.

Tina's
24/20 | 

Oi, näyttää ja kuulostaa ihanalta aamiaiselta - vaikka Olli löysikin kuolleen linnun ja sitten oli hautajaisetkin.

Nipsnaps
25/20 | 

Kuollut lintu on mieletön tautipesäke eli niihin ei saa ikinä mennä koskemaan. Ovat täynnä kaikenlaisia pöpöjä. Toivottavasti ei kuitenkaan tullut mitään.

Toinen Elena
26/20 | 

Kiitos kauniista blogista.
Muistanko väärin, olitko sinä se joka keväällä bloggasi jostain merirosvohuvipuistosta ? En millään löydä ja olen nyt ehkä sinnepäin menossa.

Elena (eri kuin edellä kommentoinut)

lukija
27/20 | 

Kuolleisiin lintuihin ei kannattaisi koskea ainakaan paljain käsin... ovat nimittäin aikamoisia bakteeripesiä :(

Nipsu
31/20 | 

Hauskasti toivottu poitsulta, että "Johannan" kuvissa... :) Toki tuollainen tilanne on postauksen arvoinen. Ainokin kasvaa silmissä. Kivoja kuvia ja ihanaa loppulomaa :)

Elena
32/20 | 

Tuo on tyypillistä ajattelua, naiset tyhmiä ja miehet korkeintaan hieman ärsyttäviä. Onneks nyt on sit "virallisesti" ilmoitettu että osaa naisetkin fiksuja olla, hehhee :)

Kaliforniasta moi!
34/20 | 

Fiksu mies tajuaa että elämä on paljon helpompaa kun tekee niinku vaimo sanoo:-) Kauniita lomapäiviä teille Suomessa!

JumppisTiina
35/20 | 

Heippa:) Onnea Norjalle siitä, että tuo yksi skithufvud sai maksimirangaistuksen, joka tietenkään ei ole edes murto-osa siitä mitä se paskakasa ansaitsisi.

pia
36/20 | 

hei. näenkö aivan väärin mutta oletteko kotkan sapokassa aamupalalla..itsekin siellä lapsena kuljeskellut. ei mulla muuta :)

Anne
38/20 | 

Hei
Lintu ei välttämättä kuole vaan on kovankin törmäyksen jälkeen pitkäänkin ns kanttu vei. Ei kannata heti sännätä hautaamaan. Kiitos hyvästä blogista ja kauniista kuvista.

Terveisin
Anne

Elma
39/20 | 

Minäkin katsoin, että Aino on kovasti kasvanut. Puolikkaat kasvot tuossa yhdessä kuvassa niin kauniit ja ei enää ihan niin pienen lapsen, vaikka pienihän hän vielä on. :)

Kaisu
40/20 | 

Kuinkahan saisin omat kullanmuruni pukeutumaan noin kauniisti. Etenkin vanhemmalla on vahva oma tahto sen suhteen mitä päälleen laittaa. =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram