keinuen

Ilma oli sen verran hieno -vaikkakin tuulinen- että päätimme aamupäivästä lähteä parantelemaan eilisistä partyista vähän keinuvaista oloa merelle... Harvoin maistuu muuten pelkät perunat ja lihapullat niin hyviltä kuin tänään. Luonnossa, kunnolla suolaisina. Mmm. 

Reissun ainoa miinus oli kirjan unohtuminen kotiin, aaargh. No otin sitten senkin edestä kuvia kuten näkyy. Mut mun pää ei oikein toimi täysillä tänään, pakko mennä lepuuttamaan aivoja sen kirjan kimppuun nyt! 

Superia viikonlopun jatkoa! :)

Kommentit (13)

Vierailija

Ihana kesäinen Norja!! Ai että, sinne haluaisin taas käymään ja ihailemaan valkoisia taloja (jonka muuten saan itsekin pian!!) :) Kiitos, kun jaksat kirjoitella blogia edelleen, juttujesi lukeminen on niin mukavaa!

Minna

Vierailija

Mukava tapa viettää päivää jälkeen juhlien. Raikasta meri-ilmaa :) Ihailen aina vaan näitä sinun kauniita kuvia. Olen ihan hurussa niihin! Ne eivät ole vain kuvia. Ne ovat kauniita tunnelmia <3

*Pipari

Virtuaali Moleskine®

Vierailija

Näin kuivalla maalla asuvana teidän veneretki näyttää kuvissa todella ihanalta.Aivan käy kateeksi kun teillä on tuollaiset kalliot ja meri ja kaikkee ihanaa. . .  :)
Jospa sitä keski kesällä pääsee veden äärelle. . .

Kiitos ihanasta blogista !

-ellu-

Vierailija

where is that cute pony dress from?:) my 3v  little girl is a huge pony fan..

vierailija Tallinnasta

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram