Eli kalastajan vaimon 2010!

Dagens lookkeja ja muita pikkujuttuja :)

Edellisen vuoden viimeistä päivää juhlittiin yllänäkyvissä vermeissä -ja etenkin masussa! Tammikuu meni muutenkin kovasti uutta tulokasta odotellessa...

...eikä epäilystäkään, mikä sitten lopulta oli kuluneen vuoden ikimuistoisin tapahtuma.

 

Helmi-maaliskuu meni kovasti pikku-Ainon rytmissä ja Ollin kanssa totutellessa.

Huhtikuussa saattoi kaivaa ihan omia, normaaleja kevätvaatteita käyttöön. Hyvä ystäväni sai myös vauvan ja kevät menikin kovasti vaunuillessa ja lattea litkieen joko ulkona tai kahviloissa.

Toukokuulla oli jo lämpimiä päiviä, tästä asusta tykkäsin kovasti. Vieläkään en ollut aloittanut treenaamista, mutta oliskohan se näillä paikoilla ollut, kun ekaa kertaa menin käymään yhdellä tunnilla... Vastaan sain heti kättelyssä yhden (miespuolisen) fyssarin, jonka mielestä mun ois pitänyt jo aikoja sitten aloittaa "tekemään jotain". Itselleni, lihaksilleni ja ryhdilleni. Jaa jaa.

Yllä olevassa asussa haettiin lainaa :) Lainahame :)

Tämä shortsiasu vois olla mun suosikki. Ja Toryt (ballerinat) sitä todella oli, koko kesän.

 

^Vibet Suomessa. Melkein koko elokuun muutes! Ne oli aikoja ne. Suomen viime kesä.

Syyskussa muutto alkoi konkretisoitumaan, remontti käynistyi. Blogi siirtyi Indiedaysiin, mihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Kiva kun huolitte minut <3

Lokakuussa hoidettiin remppa loppuun ja muutettiin. Samaan syssyyn, lokakuulle sattui Zumbaohjaajakurssi ja töiden aloitus. Stressitaso oli ymmärrettävästi kohtalaisen korkealla, väsymys usein kova ja kiloja karkaili.

Marraskuussa uusi koti alkoi olemaan täysin asumiskelpoinen ja todella rakas. Heti kodin tuntuinen koti <3

Kivaa kun te käytte täällä, kivoja viestejäkin välillä jättämässä. Blogivuosi on ollut ihan mielettömän kiva ja inspiroiva.

Iloista, mukavaa uudenvuoden aattoa, hyvää shampanjaa ja makoisia herkkupaloja huomiselle <3

Kommentit (63)

Marge
64/63 | 

Voi miten kivalta vuotesi näyttää! Toivottavasti tulevakin vuosi on täynnä kaikkea kivaa! :)

Dani
65/63 | 

elokuun kuvaa katsoessani mietin hetken että oliko se sinkkuelämän carrie vai indiedaysin kalastajan vaimo :))
onnellista uutta vuotta!!

Anna
66/63 | 

Hyvää uutta vuotta sinulle! Kiitos mukavasta blogista, jota lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle!!

SatuK
69/63 | 

Kivoja kuvia ja kauniita vaatteita!

Kiitos taasen palmikkokaulurin ohjeesta. Tein niitä vielä pari joululahjoiksi ja yhä on yksi puikoilla. Tuskin viimeinen, mun tekee itselleni mieli tummanruskeaa.

Niina Än.
71/63 | 

Sun blogi on piristänyt mun elämää jo monta vuotta ja monessa osoitteessa, välillä on ollut taukoja.
Oon tosi iloinen, että tarjoat mahdollisuuden kurkata Norjalaiseen elämänmenoon ja saan valtavasti
inspiraatiota sun blogista! Kiitos <3

Angel
73/63 | 

Ihanaa ja onnellista uutta vuotta myös sinulle, ja kiitos tästä vuodesta blogin kanssa!

Maria
74/63 | 

Hyvää uutta vuotta teille! Sun blogi on todella ihana piristys ja innoittaja jokaiseen päivään. Nähdään ensi vuonna :)

Heidi
75/63 | 

Kiitos ihanasta blogistasi, joka piristää päivää kuin päivää. Olet niin ihana ja aidontuntuinen ihminen ja se välittyy hyvin blogistasi! Onnellista Uutta Vuotta sinulle, sekä tietenkin perheellesi!

Maatu
77/63 | 

Olin hyvin surullinen tänne tullessani ja mietin, että olisikohan täällä päivitystä joka piristäisi edes hieman. Veisi ikävät ajatukset mennessään ja toisi hymyn huulille.. ja mitä täältä löysinkään - IHANAN PÄIVITYKSEN KULUNEESEEN VUOTEEN!! Ja kasvoillani on leveääkin leveämpi hymy. KIITOS!

Ja kiitos siitä, että pidät näin mukaansa tempaavaa blogia. Eksyin tänne toisen blogin kautta ja tänne olen sen jälkeen tullut melkein päivittäin kurkkimaan kuulumisianne.

Ihanan räiskyvää uutta vuotta perheellenne <3

p.s. Tuo sininen (farkku)mekko.. kuva, jossa sinulla on mekko ja hame päällä saman aikaisesti. Kertoisitko mistä olet ostanut sinisen mekon ja lisäkuvatkin olisi enemmän kuin plussaa. Se on sellainen josta haaveilen. Yksi vastaava riippuu jo kaapissani, mutta lisää tuollaisia naisellisia mekkoja haluan, kun kerta palaan työelämäänkin heti maanantaina. Uusi vuosi tuo mukanaan paljon, toivottavasti hyvää ;o)

Piia
78/63 | 

Hyvää uuden vuoden huomenta!

Täällä vuosi vaihtunut muuttopuuhissa, joten I totally feel your pain, tuon stressin osalta. Onneksi ei ole muita suuria muutoksia samaan aikaan, mutta tuo yksikin jo riittää!

Kiitos inspiraatiosta neulomiseen ja sisustukseen, pukeutumisesta puhumattakaan. Mukava löytö tämä sinun blogi, kun etsin vain neulekauluriohjetta googlen kuvahaulla. :D

Siunausta vuoteen 2011!

Josefina
79/63 | 

Kiitos sulle Johanna todella ihanasta ja kauniista blogista, joka inspiroi itseäni näyttämään ja voimaan paremmin. Toivottavasti jatkamme "yhdessä" seuraavankin vuoden!

Ninni
82/63 | 

Heips!

Onnellista ja ihanaa uutta vuotta 2011 teidän koko perheelle<3
Ja kiitos mielettömän mukavasta blogista, tätä ei vaan voi olla lukematta<3

Henriikka
83/63 | 

Tosi kiva vuosi-muistelo, kuvista tuli mieleen vanhoja postauksia. Iso kiitos sinulle, Johanna, tästä blogista.
Ihan parasta uutta vuotta 2011! ?

AnnuMamma
85/63 | 

Ihana vuosikertaus! Ja ei voi kuin ihailla, miten palauduit raskaudesta.

Kiitos sinulle aivan ihanasta blogista, seuraan tätä joka päivä vaikka en kirjoitakaan kuin silloin tällöin.

Olet inspiroiva ja positiivinen, kaikkea hyvää! <3

Ninni
86/63 | 

Se on semmonen homma, että ne jotka valittee niitä maailman kauneimpia naisia siihen listaan, on jättäneet käymättä etelä-Norjassa... :D

pearls
87/63 | 

sulla on ihana blogi ja koti ja tyyli. inspiroidun aina tätä lukiessa :) hyvää uuttavuotta!

Kati
88/63 | 

Tämä on kyllä hyvä tapa pitää päiväkirjaa! Toivottavasti nämä blogikirjoitukset ja -kuvat säilyvät käytössäsi hamaan vanhuuteen saakka. Iloista uutta vuotta!

Greu
89/63 | 

Kiitos suosikkiblogista:) Täältä saa aina inspiraatiota milloin sisustukseen ja pukeutumiseen ja milloin taas äitiyteen tai vaikka treenaamiseen! Toivottavasti jatkat vielä pitkään!

Liinu
91/63 | 

En enää muista, mitä kautta törmäsin blogiisi joskus syksyllä, mutta luin kaikki aiemmat postaukset keskellä yötä läpi, niin kovasti tämä blogi minuun kolahti :)

Kuten monet aiemmatkin kommentoijat, inspiroiduin kirjoittelustasi ja pukeutumisestasi. Elät ehkä jonkinlaista tulevaisuuden haavekuvaani :) Elämäsi tuntuu erittäin kauniilta ja aurinkoiselta - sinusta puhumattakaan! Ja vaikka sinussa on paljon positiivista energiaa, uskallat mielestäni ihailtavasti kirjoittaa myös niistä asioista, jotka eivät tunnu niin hehkeiltä (väsymys, vatsatauti jne.). On ihanaa tulla kurkkaamaan, olisitko kirjoitellut jotain uutta.

Hyvää uutta vuotta koko perheellenne!

Riikka Korpilehto
92/63 | 

Heippa. Kiitos ihanasta blogistasi, jonka löysin ihan vahingossa :) Vielä enemmän innostuin kun huomasin, että olet suomalaisena norjassa. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi! :)

wilhelmiina
93/63 | 

Hyvää uutta vuotta sinulle ja koko perheellesi :)
Upeita kuvia oet kerännyt tänne.

Sanna
94/63 | 

Kiitos ihanasta vuoden läpikäymisestä :) Tästä välittyy kyllä juuri sinun blogin tunnelma niin hyvin. Olen vakiokävijä, käyn melkein päivittäin lukemassa Indiedaysista muutamaa blogia ja sinun on yksi. Jäin heti koukkuun kun aloin lukea Indiedaysiin muuttosi jälkeen tätä.

Ihanaa vuodenvaihdetta ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 koko perheellesi!

Sanna

Mirka
95/63 | 

Kiitos ihanan piristävästä blogista. Elämäsi seuraaminen tuo uskoa ja unelmia myös omaan elämääni, joka ei tällä hetkellä ole hyvissä kantimissa. En ole pyörinyt mukana vielä pitkään, mutta vuonna 2011 olen takuuvarmasti mukana :)
Hyvää uutta vuotta!

Anne
96/63 | 

Kiitos Blogi-vuodesta Johanna! Antoisaa ja mukavaa uutta vuotta koko perheellesi!
-Anne

...
97/63 | 

miksi kirjoitat käsin nuo tekstit säästyy vaiva jos picasalla tai paintin teksti työkalulla kirjoitat (:

sani
99/63 | 

Ihanasti sait raskauden jätettyä synnärille! huhtikuun kuvissa vatsasi kohdalla on vain kuoppa. itselläni ei jäänyt synnärille juuri mitään, ja taisteen 35kg ylipainon kera yhä. 5V synnytyksestä.

Olet valtavan kaunis ja ainutlaatuinen. Noin kauniin ihmisen elämää, vaatteita, kauniita lapsia ja kotia on ihana seurata. Voi kumpa joskus saisin edes osan ihanasta elämästäsi:(

laurento
100/63 | 

Ihana logi sulla!

Miksi muuten esittelet täällä kaikkea? itseäsi, vaatteitasi, kotiasi, lapsiasi, miestäsi jne. Oletko jäänyt ilman jotain hyvksyntää lapsuudessasi? Vai mikä on syysi? Ei siinä mitään, logi on hyvä, mutta kysyinpähän vain.

Tarja S
101/63 | 

Kiitos, että olemme saaneet tutustua sinuun ja elämääsi. Olet rohkeasti jakanut arkeasi.

Kokemuksia ja elämyksiä olkoon vuotesi 2011 tulvillaan!

Minullakin on shamppanja jäähtymässä ja kohta sen poksautan ja nautin jokavuotisesta uudenvuodenaaton perinteestä eli "Illallinen yhdelle" tulee ykköseltä :)

Kati
103/63 | 

Onko Aino syntynyt tammikuussa? Meillä kaikki kolme on tammikuussa 7. ja 12. ja viiminen päivä ;)Kahden vuoden välein.
Meillä nuorin täyttää kohta yks. Onko ne Ainon kans nyt sitten suunnilleen saman ikäsiä? Ihania kuvia ja ihania vaatteita!!! Tuo sun beige takki on kyllä pakko saada jostain tai tehdä ite;)

Johanna
104/63 | 

Kiva nähdä pieni kooste vuodestasi etenkin, kun aloin seurata tätä blogia vasta syksyllä. Kiitos Aamulehden sunnuntai-liitteen, kun siinä oli aiheena blogit ja mainittu sitten eniten seurattuja blogeja.

Minusta kaikkein mukavinta on seurata elämää Norjassa ja sulla on niin nätti koti. Taas aloin haaveilla keittiön remontista, kun näin kuvia :)

Kaikkea hyvää vuodelle 2011!!

Ria
105/63 | 

Ihana postaus! Mielettömän ihana nähdä yhdellä vilauksella teidän vuosi. :) Ja AinoMasu <3 Ihana.. En käsitä miten voit olla niin kaunis just synnyttäneenä! Uskomatonta.
Esimerkilläsi olet antanut elämääni uutta potkua ja positiivisuutta. Kiitos <3
Hyvää uutta vuotta koko teidän perheelle! :)

Madicken
108/63 | 

Mukavannäköinen vuosi sinulla! Kiitos, kun olet jakanut sen meidän lukijoiden kanssa!

Oma elämänrytmini muuttuu vuoden vaihteessa, otan vihdoin (lapsen ollessa jo neljävuotias) haastavamman työn vastaan. Tarkoittaen, että koneella vierailut harvenevat ja blogisi seuraaminen jää todennäköisesti vähälle.
Omasta puolestani kiitän kuluneesta vuodesta, kirjoituksesi ja kuvasi ovat ilahduttaneet päiviäni.

Iloista vuoden vaihtumista sinne, ja kaikkea mukavaa uuden vuoden varalle!

t. Madicken

Henna
110/63 | 

Ihana perhe ja ihana vuosi! Toivottavasti ensi vuosi on kuitenkin vielä parempi, hyvää uutta vuotta! :)

Tuittu-piä
111/63 | 

Kaikkea hyvää vuoteen 2011 ja kiitos blogistasi! Norjalaiset on lungii väkee ;)

anja
112/63 | 

Hei, kerrotko vielä, mistä tilasit Toryn beiget ballerinat ja mikä oli niiden malli?

Amma
113/63 | 

Ihania kuvia ja hieno vuosi teillä takana! Olkoon seuraava vieläkin parempi! Onnellista uutta vuotta siis!

Sara
114/63 | 

Löysin blogisi vasta tuossa lokakuussa, joten monta tapahtumarikasta kuukautta jäi näköjään multa kokematta (lukematta), mutta odotan innolla uutta vuotta ja uusia juttuja! Blogisi on ihan mahtava ja olen vaivihkaa koukkuuntunut tähän ihan täysin; joka päivä on pakko tulla kurkkimaan josko täällä taas olisi jotain ihanaa päivänpiristystä! Olet kyllä varsinainen valopilkku pimeässä arjessa, positiivisuus ja onnellisuus tuntuu onneksi tarttuvan netinkin välityksellä tänne naapurimaahan :) Kiitos ihan hirmuisesti kun jaat arkesi meidän kanssa ja mitä parhainta Uutta Vuotta koko teidän ihastuttavalle perheelle! :)

Sakke
115/63 | 

Kiitos Johanna tosi monipuolisesta ja kauniista blogistasi! Olen seurannut sitä noin puolitoista vuotta, ja varsinkin nyt kun odottelen omaa esikoistani syntyväksi (la huomenna...), saan siitä valtavasti iloa joka päivä! Parasta blogissasi ovat kauniit ja iloiset kuvat sinusta, muksuista ja Norjan maisemista, sekä tarinointi siitä millaista Norjassa on elää. Oikein hyvää uutta vuotta koko teidän perheelle!

VillaElina
116/63 | 

Aivan ihana kertomus koko vuoden kohokohdistanne:-) Olen ihan koukussa blogiisi, niin kuin moni muukin kommentoija. Harvoin ehdin mitään tänne kommentoimaan, mutta luen sitäkin ahkerammin. Olet hyvin saanut raskauskilot pois. Itselläni pitäisi kiloja saada pois, sillä marraskuun lopussa meille syntyi ihana pieni tyttö. Tämä on myös meidän paras kohokohta tänä vuonna:-)
Toivotan koko perheellenne ihanaa uutta vuotta ja onnea vuodelle 2011!

Taija
117/63 | 

Heippa!

Kommentoin harvoin, mutta luen aina. Ihana postaus! :)

Hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta!
-Taija

ps. joko teidän Aino on yhtäkkiä vuoden?! :o

Päivi
118/63 | 

Käyn usein lukemassa, muttei tule jätettyä merkkiä...
Vuosi 2010 kuulosti pääsääntöisesti oikein mukavalta. Ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2011!

Mari
119/63 | 

Minäkin haluaisin kiittää sinua aivan ihanasta blogista ja kuluneesta blogi-vuodesta! Oikein hauskaa uuden vuoden aattoa ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2011!! :)

tintti
120/63 | 

Ihana vuosikertaus :) Ja toi kolmas kuva <3 Haha. Ihmettelin hetken että mikä indiedaysiin muutto... Tulen aina suoraa bloggerin kautta tänne, joten osoitetta en koskaan katsele :D

Hyvää uutta vuotta!

Arja
121/63 | 

Hmmm, pitäisköhän itekin tehdä paperille tommonen vuosikatsaus, että mitä sitä on tullu vuonna 2010 touhuttua! Äkkisiltään tuntuu että vuodet vaan vierii, mutta kun ajattelee tarkemmin niin vuodessa kerkeää tapahtumaan vaikka mitä, isompaa ja pienempää... :)

Oikein mukavaa vuodenvaihdetta sinulle ja perheellesi!

Paula
122/63 | 

Ihan mielettömästi on vuoteesi mahtunut! Iloista Vuoden vaihtumista ja Onnellista ja Iloista vuotta 2011 !

Kati
123/63 | 

Hyvää uutta vuotta! Tosi mukava postaus! Tällä hetkellä kattelen innolla noita raskausajan vaatteitasi ja pähkäilen mistä löytää nättejä työvaatteita... On muuten oikein mukavaa lukea blogiasi ja seurata toisen ulkosuomalaisen elämää! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

tyttism
124/63 | 

Noi teidän psykedeliatapetit on kyllä edelleen jotenkin riemastuttavat :D voitko esim. kerran vuodessa laittaa remppaa edeltävän kuvan, kun ne on niin tajuntaa laajentavia? Herran jestas, kun se kuvio vaan jatkuu jatkuu jatkuu jatkuu :D

forum profile link building
126/63 | 

The Way In Which I Increased My Angela Paul Forum Profile Link Building Backlinks Accomplishment By 275%

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram