(keittiössä)

 

Jos Ainon haluaa ilahduttaa, voi kertoa sitä koulusta hakiessa että leivotaan heti kun päästään kotiin. 

Otetaan pikkunuket mukaan ja Aino saa muusata banaanit, rikkoa munat ja sekoittaa jauhot. 

Aino ei niin lopputuloksesta välitä, mutta kyllä kaikille kelpasi jälkkäriksi suklainen ja pähkinäinen banaanikakku ystävänpäivan kunniaksi.

Ja mies sitten paistoi hyvät kanat päivälliseksi. 

(Ja mun pusero on Odd Mollyn alesta; ei olisi pitänyt eksyä sinne, näinhän siinä kävi, onneksi sentään 60% alennuksella.)

 

Muka pieniä, mutta niin tärkeitä tekoja. Ruoassa on paljon rakkautta ja arjen teoissa etenkin. Olen kai ollut aina vähän sellainen arki-ihminen siinäkin suhteessa etten niin välitä tai vaadi huomionosoituksia tai juhlallisuuksia tällaisina merkkipäivinä. En toki väitä olevani vaatimaton (pois se minusta hehe), sillä pidän huomion- ja rakkaudenosoituksista ja ne ovat tärkeitä, mutta tärkeämpää on saada ja antaa niitä ihan koska vain. Muistaa muita ihan arjessa ja arkisilla teoilla. Sanotaanko siis niin, että esimerkiksi valmis päivällinen kotona töiden jälkeen ja kosketukset arjessa ovat paaaaljon suurempia - ja aidompia - rakkaudenosoituksia kuin lahjat tai muistamiset merkkipäivinä. Niitä arvostan ja varastoin sydämen muistiin.

En siis oikeastaan odota yhtään mitään esimerkiksi ystävänpäivältä - pieni toivotuskin on enemmän kuin odotan. Kiitos niistä siis. <3 Ja kiitos ystävänpäivästä, joka muistuttaa meitä olemaan ystäviä ja jakamaan sitä rakkautta vuoden kaikkina muinakin päivinä! 

 

(Kiitos muuten kaikista kommenteista taas <3 edelliset on vastattu ja jatkossa yritetään tsempata <3)

 

Kommentit (9)

Vierailija
12/9 | 

Ihastuin heti paitaasi. Sopii sulle tosi hyvin. Se on totta että arjen pienet teot ovat sitä ihan parasta. Hyvää ystävänpäivää.

Vierailija
13/9 | 

Tosiaan tuo paita sopii sinulle upeasti, punainen saa kasvosi hehkumaan. Suosi ihmeessä enemmänkin tuota väriä. Hauska retropaita, tulee 70-luku mieleen.

hannanen
14/9 | 

Ihana keväinen (:)) asu ja herkullisen näköinen leipomus! Haluaisitko jakaa täällä joskus kakun ohjeenkin? :)

Elmeri
15/9 | 

Jännä nähdä, kuinka urheilu ja terveellinen ravinto on kaunistanut sinua entisestään! On niin kiva lukea myöskin niitä syvääluotaavia postauksia, joissa pohdit mm. ihmissuhteita, kaipuuta ja ylipäätään ihmisenä, kasvattajana, naisena ja työntekijänä olemista. Ainosta on varmastikin kasvamassa tasapainoinen, nuori nainen! Itseäni tuo ystävänpäivä muuten liikutti ihan kyyneliin, kun muutama ystäväni sanoi, ettei olisi jaksanut ilman ystävyyttäni. Niin kaunista.

Milla
16/9 | 

Moi, muistan kun joskus kirjoitit teidän olkkarin matosta. Minusta matto on tosi kiva ja olen koittanut löytää postausta. Mistä matto olikaan hankittu? Meillä olkkarinmaton hankinta edessä ja vaihtoehtoja tässä pohdin.

Vierailija
17/9 | 

Meillä muistetaan hääpäivä, päivä jolloin tavattiin, valentines, syntymäpäivät...Nämät ovat meille merkkipäiviä! Arkena muistetaan myös toista usein pienellä yllärillä, meillä on usein date night. Ulos syömään tavataan ystäviä, teatteriiltoja, oopperaa yms. Matkustellaan myös paljon, raaakastan spa elämää❤️💆💅🏻 ja tietysti ihanaa ruokaa ja viiniä ja cremant. Bonjour!

Pia
18/9 | 

Aivan ihastuttava paita! Mitähän mallia tämä Odd Molly ihanuus mahtaa olla? Vieläköhän pääsisi jostain tämän jäljille.. :) Kaikkea hyvää sinulle alkavaan kevääseen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram