Tai no, kampausta ja kampausta. Ainakin kolme tapaa laittaa hiukset leteille - ja huiville kanssa! 

Mun perjantait ovat just nyt sellaisia, että lähden kiireellä aamujumpasta suoraan töihin. Tällainen siis tosi arkirealistinen asu. Mun hiukset kuivuvat tosi kauan ja koska en tykkää käyttää fööniä, annan niiden yleensä kuivua itsestään. Parasta on vetää märät hiukset jollain tavalla kiinni. Tässä lettihommassa hyviä puolia ovat monille se, että 1) niistä jää kiharat 2)  hiuksiin voi laittaa vaikka öljyn tai hoitoaineen vaikuttamaan koko päiväksi - kuten mulla tänään. 

Ja kahta ranskalaista lettiä voi tosiaan käyttää monella, vielä useammalla tavalla kuin nää mun kolme tässä. Mutta ainakin  vähän vinkkiä tällaisiin sporttipäiviin kun hiuksia ei todellakaan ehdi laittaa! Huivi, korvarenkaat tai vaikka molemmat virkistävät myös lettilookia astetta siitä arkisporttisesta olemuksesta pirteämmäksi.

Olavin sisko on muuten floristi, sillä on oma kukkakauppa ja tykkää tehdä kimppuja. Olavilla ei ole siis mitään tekosyitä olla ostamatta kukkia; se tekee hyvää niin sikolleen kuin mullekin. Silti veikkaan, että sain tällä kertaa kimpun Ainon ansiosta; se sanoi tässä yhtenä päivänä kaupassa (Olavin kuullen) että ei sun mamma nyt tarvi ostaa kukkia kun kohta on ystävänpäivä. Silloin saat ihan varmasti. Niin kävi.

Nyt olisi vain herkuttelua ja löhöilyä tiedossa. Tacot ja tortillat syöty neljän lapsen ja Olavin kera. Pilkottuja hedelmiä ei voi koskaan vastustaa, mutta on meillä karkkiakin. Näyttö pois, perjantai-ilta käsille! <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010