-ja arvontavoittajat

 

Vaikka merta rakastankin, en väitä että kaikki tarvitsevat juuri merta tunteakseen onnea. Uskon, että se voi olla mikä tahansa luontoelämys. Metsä tai pelto ja vuorenrinne.

Mutta uskon, että luonnossa liikkuminen, sen aistiminen ja eläminen tuo meille ihmisille suurta onnentunnetta. 

Ja mulle se on etenkin meri. Mulle tulee välittömästi hyvä, levollinen olo. Unohdan murheet, uskon että kaikki järjestyy ja onnistuu ja on mahdollista. Tunnen itseni yksinkertaisesti onnelliseksi. Ja niin pieneksi. Ja se tekee niin hyvää, se pienenä luonnonkappaleena oleminen.

 

Meillä on ollut kylässä lasten serkku Bergenistä, länsirannikolta; seudulta joka on Norjan sateisinta. Siellä on ollut ennätyshuono kesä eikä kamalan montaa sateetonta päivää, joten poika nautiskeli kesäkeleistä meidän kanssa täysin siemauksin. Pari onnellista päivää merellä siis. Ja neulepaidan sain muuten Hildeltä. Se ei muka sopinut sille. Onnea on myös hyvät ystävät jotka jakavat vaatteita. <3

 

Taannoisen Sensai -arvonnan voittajat sitten:

 

76/622

klo 2:41 | 4.7.2017

Voi kun raskiskin ostaa sensaita! Toivotaan, että saison kokeiluun nuo, sillä 36. muutto takana ja väsymys ja stressi näkyy naamasta. Onneksi sentään aurinko paistaa ja pääsee uimaan.

http://mamunamaailmalla.blogspot.com

 

Meri80

225/622

klo 10:19 | 4.7.2017

Mukana ollaan! Olisi ihana voittaa huippu tuotteita. ❤ kesä❤ aurinko❤ ja ihana inspiroiva blogi❤

 

Miia

336/622

klo 16:16 | 4.7.2017

Häpeäkseni myönnän, että aurinkosuojan käyttö omalla iholla ei ole ollut prioriteettilistalla kovin korkealla. Vaikka tietysti pitäisi. Kun saa rasvattua kolme lasta, tahtoo jäädä oma iho ilman suojaa. Blogisi ansiosta (ihan oikeasti) olen tässä asiassa tänä kesänä ensimmäistä kertaa skarppina. Tai ainakin yritän. Tuotteet tulisivat suoraan käyttöön! Aurinkoisia kesäpäiviä Norjaan!

 

...

 

Te kolme onnekasta jotka jätitte ylläolevat kommentit; laitattehan mulle yhteystietoja sähköpostiin johannaalvestad@gmail.com niin saadaan tuotepaketit nopeasti liikkelle ja toivotaan että siitä alkaa pitkä ja aurinkoinen hellekesä! :))

 

 

 

 

 

Kommentit (3)

Susle
4/3 | 

Kyllä, luonto on niin parasta lääkettä moneen vaivaan. Itsellä myös meri todella tärkeä.<3

Vierailija
5/3 | 

Ihana asu tuo vaalea pitsineule ja farkkusortsit. Mistä ne ovat?

-Soile

Käyttäjä10461
Liittynyt1.10.2017
6/3 | 

Where is your knit sweater from? I can't read the names on the tag. Just love the knitted sweater!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012