Nyt teitä ei enää säälitä mun vointi vai mitä? :D

Sain melkein sairaalasta suoraan luvan lähteä Ibizalle, By Pias -jengin kanssa töitä tekemään. Hemoglobiini oli sen verran tasoittunut (romahdus loppunut) ennen lähtöpäivää, että lähdin reissuun turvallisin mielin. Mitä nyt maha vain oli edelleen aika pinkeä pallero (verta täynnä, hullu ajatus) ja näytti siltä kuin olisin raskaana. Mut ei se mitään, Pian vaatteet ovat onneksi ihanan mukavia pienellä masullakin! :D

Itse Ibizaa en ehtinyt kamalasti näkemään enkä kokemaan, sillä työpäivät alkoivat aamuhämärällä ja kämpälle päästyämme tuli uni aina heti. Olin myös varanut paluulennon heti sunnuntaille - ja hyvä niin, sillä mun piti palata kontrolliin sairaalaan tänään (kaikki näytti hyvältä, jejejejee! kohta on ehkä toi mahakin taas ennallaan :D). Jos olisin ollut ihan normaalivoinnissa, olisi sunnuntaipaluu varmasti harmittanut; Ibiza oli upea ja siellä olisi ollut näkemistä, kokemista ja olemista pitkäksi aikaa. Ehkä ihan pakko palata. Ei bilettämään, mutta kauppakaduille, luontoon ja ravintoloihin. Elämyksiä täynnä.

Voin suositella lämpimästi meidän majapaikkojamme; rauhaa, (terveellistä) ruokaa, estetiikkaa ja luontoa rakastavalle Pure House Ibiza on kokonaisvaltainen aistinautinto ja kaupungin sykkeeseen kaipaava isompi porukka saa todellisen luksuslokaalin Casa Mirandasta vanhasta kaupungista. Casa Mirandan kattoterassilta aukesi mieletön 360 asteen maisema merelle ja kaupunkiin ja kaksikerroksisesta asunnosta löytyi jopa sauna (!). Ihan mielettömiä paikkoja, molemmista tulee vielä lisää kuvia. Olisin voinut tehdä töitä vaikka viikon. ;)

 

No, nyt on hyvä olla kotona ja saada Hilde yökylään. :D 

Rauhallista viikon alkua teillekin, nähdään pian. <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010