Bøssä, Telemarkissa.

 

Viime vuoden vaihteen vietin siskoni luona, tänä vuonnakin olimme onnekkaita ja saimme kusun Bøhön (haha, hassua kirjottaa sanoja kaikenkielisillä öillä). Te tiedätte rakkaan ystäväni Hilden, joka täällä usein vilahtelee ja että vietämme aikaa paljon yhdessä koko porukka. Tällä kertaa olimme Hilden kotipaikassa Telemarkissa.

 

 

Tuntien lenkkeilyä korkeammalle.

Aamukahveja ja hyviä illallisia. 

Saunaa.

Shampanjaa kylpytynnyrissä. Ja grillattuja vaahtokarkkeja.

Jutustelua uuden vuoden lupauksista ja odotuksista. 

Mahtavia maisemia.

Ihan vaan oloa.

 

Jaksoitteko katsoa kuvaryöpyn läpi? Se sanoo kai enemmän kuin kaikki tuhannet sanat voivat sanoa. Kaikki hyvin vuoden ekana päivanä. Kovin hyvin.

Kiitos siitä. <3

 

 

 

Kommentit (10)

Havfruen
11/10 | 

Ihania, tunnelmallisia kuvia. Onnelllista uutta vuotta sinulle ja perheellesi.

Mm
12/10 | 

Ihanan näköistä niin sisällä kuin ulkona! Saman verran lunta kuin meilläkin Etelä-Suomessa. Kaunis asu sulla, oliko sulla musta tyllihame? Oikein hyvää alkanutta vuotta 2017!

Muuttuva kotini Päivi S
13/10 | 

Ihania kuvia ja teillä on ollut mukava rento uusi vuosi :) Oikein hyvää uutta vuotta sinne koko poppoolle. Täällä ei tehty lupauksia, vaan tavoitteita uudelle vuodelle :)

Pia
14/10 | 

Wou mitkä maisemat! Ihanan kodikkaan näköinen paikka, oli varmasti upea uusivuosi niin pienillä kuin isoilla! :) Hyvää uutta vuotta!

Vierailija
15/10 | 

Voi miten ihania kuvia. Lämpö ja takkaus huokuu niistä. <3 Mistä noi korvakorut mahtaa olla? Tykkään niistäkin. :D

TiinaMA
16/10 | 

Hyvää uutta sinulle! Ja kiitos mielenkiintoisista postauksista. Olen lukenut blogiasi siitä saakka, kun Olli oli ihan pieni eli kauan! Blogistasi saan uusia ideoita arkeen mm. siemennäkkäri (ennen kuin siitä missään aikaisemmin oli), kukka- ja parsaalikeitto, neulomisvinkit, Stormbergin laadukkaat treenivaatteet sekä rento ja maanläheinen elämänasenne. Kiitos!

Laura
20/10 | 

Aivan ihana tunnelma kuvissa! Aitoa lämminhenkisyyttä, ystävät ja rakkaimmat mukana. Sydämellinen postaus <3 Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen ja kiitos loistavasta blogista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010