Olen varmaan ennenkin kehunut Stavangeria mun Norjan lempikaupungiksi. Että jos reissatte Norjaan, älkää unohtako Stavangeria! Kaupunki itsessään on ihanan värikäs, eläväinen ja persoonallinen lukuisine putiikkeineen ja ravintoloineen, Stavangerissa on vilkas yöelämä ja esimerkiksi aktiivinen salsamiljöö siitä kiinostuneille, heh. No, myös mun mielestä parhaat vaeulluslenkit sijaitsevat Stavangerin seudulla siitä puolesta enemmän innostuville ja niille, joita norjalainen öljymenestys kiehtoo, on Stavanger koko öljybisneksen sydän öljymuseoineen. Ja Stavangerin murre on mun mielestä Norjan kaunein, siinä on jotain sellaista pilkettä. ;)

Me olimme reissussa kolmeen perheen voimin;  Aino sai synttärilahjaksi Disney on Ice -shown, jota kaveriperheetkin olivat päättäneet lähteä katsomaan, joten reissu passasi hyvin juuri nyt. 

 

Se oli taas sellainen pieni, ei vaan ISO vitamiiniruiske. Tiedättekö, kun joskus saattaa onnistua jutuissa ja joskus saattaa tuntea itsensä oikeinkin hyväksi.

Mutta siihen verrattuna hyvien ystävien seurassa tuntee olevansa ihan maailman huipulla. Se on niin paaaljon suurempi onnistumisen tunne. Mikään menestys ole suurempi rikkaus kuin rakkaat ihmiset. 

 

Hyvää viikon alkua teille myös. <3

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

Kiitos vinkistä,ehkä joskus sitten pyöräretkellä,yö elämä ei kyllä kiinnosta.Odda ja sielä olevat kirsikkaviljelmät kiinnostaisi kovasti,muistot sieltä alkaa olla jo hatarat.Kiitos hienoista kuvista.

Iitamiia
12/10 | 

Mistä nuo sun farkut 😊? Kiitos mukavasta blogistasi. Olen lukenut sitä jo toista vuotta 😊

Fru Sunnhordland
14/10 | 

Jos shoppailua ja yöelämää haluaa niin ehkä sitten Stavanger, mutta muuten on kyllä moni muu norjalainen kaupunki paljon upeampi. Ja mun mielestä Stavangerin murre ei ole kaunista mutta makuasioista ei voi kiistellä😉!
Sun blogissa on aina kauniita kuvia ja on kiva aina lukea mitä kirjoitat Norjasta (jossa itsekin asun)☺

yksinäinen
15/10 | 

Näistä korostuu se kuinka yksinäinen olen. Ei ketään kenen kaa lähtee reissaamaan. Hienoja kuvia.

Ei-leen
16/10 | 

Hei, miksi et lähde yksin reissuun? Norja on sen verran lähellä, että sinne on helppo lähteä yksinkin eikä yksinäistä naista tai miestä katsota kummeksuen. Tai  miten olisi soffasurffaaminen, niin voisit samalla tutustua paikallisiin? Ks. täältä siitä enemmän: http://www.rantapallo.fi/hotellit/couchsurfing-surffailua-sohvalta-toise...

Ja jos vieraiden ihmisten luona majoittuminen tuntuu vieraalta, niin löytyisikö Facebookista ja tai jostain joku yhteisö, jonka kautta voisi löytää toisen yksinäisen reissukaveriksi? Jos ei löydy, mikset perusta itse ja kuuluta kaveria Norjan-reissulle? :)

Vierailija
17/10 | 

HIENON NÄKÖINEN PAIKKA.OLLAAN VAIN OHI AJETTU.MENETTEKÖ TÄNÄ VUONNA KUUBAAN?

Malla
18/10 | 

Tän postauksen kuvat ovat niin ihania, että tiedän palaavani lukemaan taas uudestaan ja uudestaan. Aina silloin, kun haluan hyvää oloa. Olen monesti miettinyt, että miten sinun ottamat kuvasi tuottavatkaan hyvää mieltä. Ilahdutat ihan ventovieraita ihmisiä kuvillasi. Toivottavasti tiedostat, miten tärkeä olet tosi monelle. Jatka blogiasi kauan, pysy tälläisenä!

Vierailija
19/10 | 

Kivoja kuvia, kiitos piristyksestä :-) Mahtavat noi Hilden (?) hiukset ! Ja sinulla on kiva asu, inspiroiduin siitä ja valitsin töihin samantyylisen :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram