Täällä on vieläkin hitsin kylmä. Eikä hiukset juurikaan vaalentuneet. Mutta uuden samettipannan ja solmun olen niihin saanut. Ja yhden taulun seinälle, huomaatteko. Ihan valkoisen. Siihen pitäisi maalata jotain. Ja taulun alle laittaa toi valkoinen kaiutinboksi, joka nyt vie tilaa ruokapöydällä. 

Tänään tein töiden jälkeen hyvää lohta ja soijakastiketta johon laitoin chiliä, limeä, valkosipulia ja inkivääriä. Simppeli salaatti ja risottoriisi viereen, hyvää oli. Kunnon ruoka on niin mahtava juttu. 

Täällä on oikeastaan kouluista ja kaikesta lomaviikko. Mies ja lapset ovat jo olleet muutaman päivän pienessä reissussa ja tulevat kohtapuoliin kotiin. Mulla on ollut ihan ennekuulumatonta vapautta siis, aika mahtava olo sekin. On saanut ihan päättää ja mennä ja tulla miten itse haluaa, monta päivää. Ei mulla tällaista ole ollut kymmeneen vuoteen. Ettei lapset olisi mun vastuulla. Eikä haittaa yhtään, nautin täysillä. Hyvä niillä on isänsäkin kanssa. <3

Koko pääsiäinen on täällä aina yli viikon lomaviikko. Keskiviikkona teen vielä puolikkaan päivän, mutta kiirastorstai on täällä jo pyhä, sitten alkaa mullakin viiden päivän vapaat. Sormet ristiin että ilmat lämpenevät ja aurinko paistaa. Että voin kävellä pitkiä lenkkejä Hilden kanssa, kerätä auringonsäteitä kasvoille ja nuuhkia kevättuulia. Tehdä mitä lapset haluavat tehdä kotimaisemissa ilman mitään suunnitelmia ja tutkia uutta pihaa jos lumi sulaa. 

Siinä sitä on, pääsiäissuunitelmaa. Elämä näyttää just nyt niin kevyeltä, ihan kuin kevät. 

 

 

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Jos kaipaat vielä jotain pientä luksusta, hanki kylpyamme. Aivan ihana kylpeä iltaisin <3

Vierailija
10/8 | 

Ihanaa pääsiäisen aikaa. Näytät niin tyytyväiseltä ja onnelliselta. 😊

Kurttu
11/8 | 

Oikea on ruoka on hyvää! :)

Herätti kiinnostuksen mitä on teossa noista ihanista langoista? :)

Saat varmasti paljon posti liittyen tilanteeseesi. Toivottavasti jaksat pitää blogia niistä huolimatta.

Muista, että teidän tilanteenne tiedätte parhaiten te itse, vaikka niitä veuvojia varmasti riittää. Se mikä sopii toisille, ei välttämättä toimi toisilla. Oma tie vain pitää löytää. :)

Onnea tulevaisuuteen :)

Vierailija
12/8 | 

Kauniita kuvia ja tuo villamekko, mielettömän ihana!😊Saanko kysyä, mistä olet sen löytänyt?😊Iloa ja valoa pääsiäisen aikaan❤🌞.

Leenamartta
13/8 | 

Hyvää pääsiäistä sinne teille; hyvä olo paistaa sinusta :)

Vierailija
14/8 | 

Hyvää pääsiäistä:) Mitäs ihania lankoja pöydälläsi lepää?  Oletko itse neulonut mekkosi?

Vierailija
15/8 | 

Kaunis koti ja ihansn näköinen ruoka-annos. Saako udella onko Hilde sinun uusi elämänkumppani vai ystävä? Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle! Onneksi osaat nauttia vapaa-ajastasi! 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010