Jos jossain koen vanhempana onnistuneeni, on se varmasti ruoka. Omankehunkin uhalla sanon, että meidän lapset ovat kasvaneet ihan oikeasti tosi hyvien kotiruokien äärellä. Veikkaan, etteivät ne edes tiedä kuinka onnekkaita ovat. Olen joskus ihan yllättynyt itsestäni miten (melkein) aina viitsin huolehtia terveellisesti syömisestä ja tehdä ruoat ihan alusta asti - ja miten se sujuu helpommin ja helpommin. Enkä pelkästään minä, vaan myös lasten isä tekee tosi hyvää, monipuolista ja terveellistä ruokaa. 

Tänään oli lasagnea ja salaattia.

 

Ja ihania amerikkalaisia lettuja illalla (noin 12 kpl):

4 kananmunaa / 5 dl maitoa / 6 dl vehnäjauhoja / 3 tl ruokasoodaa / 1 tl suolaa / 100 g voita (sulatettuna)

1) Vispaa munat ja maito. 2) Sekoita joukkoon vehnäjauhot, sooda ja suola ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi sekaan sula voi. 3) Paista kerrallaan noin puoli desiä taikinaa - molemmin puolin. Letuista tulee ilmavia ja kullanruskeita.

 

Hyvässä ruoassa on niin paljon rakkautta. Ja yhdessä syömisessä. 

Nämä alkavat olemaan tämän talon viimeisiä lettuja. Toivottavasti. Torstaina on ensimmäinen asuntonäyttö. Apua. Ehditään varmaan juuri syödä oman maan mansikkasato täällä. Ja kirsikkapuun kirsikat. Mutta ei hernemaan herkkuja. Toivottavasti. Apua miten jännää nähdä haluaako joku ostaa tämän. Pitäkää peukkuja. Kerron heti miten kävi. <3

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram