Heippis teille <3

Tässä on taas ehtinyt vaikka mitä; jopa pienen reissun Suomeen kuvaamaan uusia mainoskuvia, joten jos joku näki suunnilleen tämännäköisen tyypin kentällä to-pe, olin se varmasti minä. Paitse että reissussa mulla oli päällä yhdet vihonviimeiset farkut. Tiedättekö, sellaiset jotka pesun jälkeen tuntuvat tosi tiukoilta ja napakoilta ja mietit joka kerta puhtaat farkut päälle vetäessäsi oletko lihonut vai housut kutistunut. Mutta ei, parin päivän käytön jälkeen farkut ovat niin löysät, että tarvisit vyön. Niissä on polvipussit ja pakarapussit ja käännät vyötäröä, jolleivat pöksyt putoaisi. Hmm, näille on pakko keksiä uutta käyttöä. Sen sijaan mulla on näissä kuvissa päällä farkut, joista tovi sitten kommenteissa kyseltiinkin; valmistaja on norjalainen Katrin Uri ja ehdottomasti yhdet parhaista farkuista mitä mulla on. Farkuissakin ON siis laatueroja.

Neule on Odd Molly, vanha ja seconhdandia, mutta sitäkin ajankohtaisempi nyt, kun kukkabrodeerit ovat in! Hyvä siis kaivaa näitä vanhoja esiin ennen kuin turhaan ostaa uusia - vaikka tiedänkin pitäväni brodeeraustrendistä. Tämän takin ostin käytettynä netistä kerran, kun tovin olin ihastellut siskon samanlaista. Jollet siis tienyt sisko; meillä on samikset! :D

 

Mun on myös ihan pakko suositella viimeaikoina luettuja kirjoja! Puhdistus tuskin tarvitsee suurempia esittelyjä; päin vastoin aika uskomatonta ja jopa noloa, etten ole aiemmin lukenut sitä! Mutta entäpä Tove Janssonin herkkä ja kaunis Sommerboken (en nyt tiedä mitä se on suomeksi, mutta villi veikkaus Kesäkirja ;)) - muista kesälukemiseksi! <3 Todella positiivisesti on yllättänyt myös Lopotti - sellainen rehellinen kertomus tavallisista ja kuitenkin poikkeavista suomalaisista; kirja, joka jätti ajattelemaan ja jonka tapahtumia olen huomanut miettiväni silloin tällöin. Miettiväni erilaisuutta ja sitä, kuinka samanlaisia me kuitenkin olemme. Suosittelen. :)

 

Olen kai taas vähän paennut kirjojen maailmaan viime aikoina. Rakastan nimittäin lukemista - ja kirjoittamista. Olen aina hyvän leffankin jälkeen miettinyt miten siistiä olisi olla se tyyppi, joka on kirjoittanut käsikirjoituksen. Ei kukaan näyttelijöistä. 

 

Hyvää lauantai-iltaa ja leppoisaa sunnuntaiaamua. <3

 

Kommentit (15)

Aurinkokylpijä
16/15 | 

Voi että luit ajatukseni! Olin juuri tuuminut, että täytyy toivoa siulta uusia kirjasuosituksia, Katherine Pancolin Krokotiilin keltaiset silmät ja koko trilogia löytyy ansiostasi jo kirjahyllystä ;) ihanat kevätterveiset täältä <3

Meri80
17/15 | 

Minulla kans krokotiilin keltaiset silmät luettuna ja myös koko trilogia kirjahyllyssä, kiitos kirja vinkeistä 🙂

Vierailija
19/15 | 

Kiitos kirjamuistutuksista! Ja kiva kun toit esiin tuota oman vaatekaapin aarteiden kierrätystä. Onko sinulla joku lempipaikka, mistä voi ostaa second handina vaatteita? Onko norjalaiskeittiössä muuten jotain ihanaa lammasreseptiä pääsiäistä varten? Kiitokset vielä inspiroivasta blogistasi, tätä on ilo lukea ja katsella laadukkaita kuviasi!

Vierailija
21/15 | 

Puhdistus on todella hyvä kirja, se kannattaa lukea👍

Heli512

Vierailija
23/15 | 

Olisiko sinulla kivaa kevätneuleohjetta? Muistelen, että jotain lupailit🌹

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
26/15 | 

Se on kyllä hyvä muistaa välillä... Jotenkin tutustuukin ihan toisenlaisiiin ihmisiin kuin omassa tuttavapiirissä... ;) Muistaa kuinka moniulotteista elämä on ja saa lohtua että omat asiat onkin ehkä ihan ok kunnossa, tai samalla tavalla rempallaan kuin kaikilla! :D

satujose
27/15 | 

Puhdistus on kyllä, sekä koskettava, ahdistava että hyvä kirja. Asiasta seitsemänteen toista, tai ehkä jopa vuoteen 2010, ehkä olen seurannut blogiasi jo silloin :) Muistanko väärin, vai oletko joskus tehnyt itse kuivapastellivärejä? Itselläni on "liian kovat" kuivapastellit ja ajattelin josko ohjetta soveltaen saisin noista pehmeämmät, jotteivät jäisi käyttämättä. 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
28/15 | 

Mulla ei harmi vaan ole ohjetta kun tein niitä jossain kurssilla... :( Olisi pitänyt todellakin kirjoittaa ohje ylös; niin hyvät niistä tuli. Mut enää ei aavistustakaan. :(

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
30/15 | 

Kesäkirja on sitten varmaan sulle! :)) Olen itse aina pitänyt vanhoista venäläisistä novelleistakin, toi Puhdistus oli ihan mun juttu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010