Meidän kotikylässä - joka on muuten koko Norjan paras kesälomakaupunki (ihan oikeasti) - on aina heinäkuun lopulla ihan mielettömät bileet. Sup&Stup saa nimensä suppilautaulusta ja stup tarkoittaa noita hulluja veteen syöksyviä uimahyppyjä. Niitä oli tänäkin vuonna katsomassa lähes 10 000 ihmistä veneissään. Harmi ettei mulla oo kuvaa meistä; me olimme nimittäin liikkeelä juurikin suppilaudoilla! Kannoimme suppilaudat kotoa rantaan ja suppailimme veneiden sekaan katsomaan hurjia uimahyppyjä pariksi tunniksi. Ihan ok oli makailla omalla pikkulaudallakin noiden kaikkien veneiden seassa. Ja meloa nopsasti takaisin kotiin. Mitään kameraahan mulla ei tietty ollut mukana suppilaudalla (ja join mehua toisin kuin moni muu) - kuvia sain veneileviltä kavereilta. <3

Uimahyppyjen jälkeen kutsuimme kavereita drinkeille ja illaksi lähdimme kuuntelemaan konsertteja ja tanssimaan klubeille. Sekä perjantaina että lauantaina. Koko tää meidän kylä muuttuu ihan bilepaikaksi.

Tämä heinäkuun viimeinen on kai kaikkialla aika hyvä bileviikonloppu - toivottavasti teilläkin on mennyt kaikki hyvin, olette tanssineet ja tavanneet tuttuja!

Ja toivottavasti huomennakin on aurinkoa niin lähdetään taas suppailemaan. Mun täytyy hankkia joku vedenkestävä kamera; supilla näkee niin mahtavia maisemia ja etenkin vettä jalkojen alla. Nyt levollista iltaa ja yötä. Voittehan hyvin. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram