Olin ensin, perjantaista lähtien vanhempana Ollin luokan yöreissulla lähisaaressa. Koko luokka yöpyi vanhassa maatalossa, pari meistä vanhemmista ulkona navettarakennuksessa -tähän aikaan vuodesta jo vähän kylmää ilman lämmitystä voin sanoa. ;) Mutta en valita, oli sentään talo eikä teltta ja nukuin lämpimässä makuupussissa villavetimet päällä. Samoissa vaatteissa koko viikonloppu.

Luokka sai kivan retken, paljon villiä menoa, hyviä hetkiä ja yhteisiä muistoja. 

Viikonlopun päätteksi teimme vielä perheen kesken veneretken saarille. Lounaalle ulos siis.

 

Joka kerta ulkona luonnossa mietin, että miksen tee tätä useammin. Ja siis, kuten tiedätte, teen aika usein. Luonnossa tulee vaan aina niin onnellinen olo. Se on vähän niinkuin treenikin; halvinta ja ehkä parasta lääkettä. Etenkin nyt kun alkaa hämärtymään ja aktiviteetit siirtymään sisälle, kannattaa muistaa että päivänvalon ja ulkoilman tankkaaminen helpottavat unensaantia. Ja riittävä uni parantaa kaikkea päiväsaikaan tapahtuvaa toimintaa suorituskyvystä aineenvaihduntaan. Psyykkisestä terveydestä puhumattakaan.

Jos siis muistaa ulkoilla ja liikkua, saattaa säästyä monelta vaivalta ja kurjalta ajatukselta. 

Ja jos ottaa lapset mukaan ja totuttaa niitäkin ulkoiluun ja aktiivisuuteen pienestä pitäen, on tehnyt aika suuren investoinnin tulevien aikuisten hyvinvoinnin hyväksi! Eikö <3

 

Reipasta ja raitista alkavaa viikkoa. Lämpimiä ajatuksia. <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010