Pieni pikainen lauantaimoikka - ja mekko, joka ansaitsee oman postauksensa. <3 Ja asussa on muuten mun toinen secondhandina ostettu tekoturkistakki; Part Two -löytö, johon olen supertyytyväinen! Tykkään niin bongailla tällaisia toisten hylkäämiä aarteita.

Voisi luulla mekonkin olevan secondhandia tai ainakin vanhoista verhoista ommeltu, mutta noup, se on ihanasta norjalaisesta nestshopista ja lämmittää kovasti mun retrosydäntäni; tiedätte varmaan että olen heikkona vanhoista ajoista muistuttaville jutuille. Tällaisen mummokon kanssa on ihana pukea kimaltavat korvikset ja justiinsa vähän ylellisemmän takin.

Näissä vetimissä olimme ystäväparin kanssa teatterissa torstaina katsomassa toisen ystävän näytelmää ja nyt pitäisi kiiruhtaa konserttiin.

Ai niin - viimeisestä kuvasta piti sanoa. Ajoin sitten elämäni ensimmäistä kertaa sähköautoni akun tyhjäksi asti eilen. Olenkin uteliaani miettinyt monta kertaa, että mitä käy jos akun prosentit menevät ihan tyhjäksi; muutaman kerran olen ajanut johonkin 4-3% asti. Silloin mun auton näytölle tulee kilpikonnan kuva, joka lopultansa alkaa vilkkua, mutta olen aina päässyt ajoissa lataamaan. Nyt oli kai yhtäkkiä vähän kylmempi keli ja akku tyhjeni odotettua nopeammin. Ja nyt tiedän, että kun mun akku näyttää yhtä tai nollaa prosenttia, se myös tarkoittaa sitä. Jotkut sähköautot kai ajavat vielä kymmenenkin kilsaa vaikka ilmoittavat tyhjästä akusta, kai. Mun ei. Se pysähtyi tienvarteen. Iltamyöhässä eilen kun palasin synttärijuhlista kotiin. Pari kilometriä ennen kotia. Siihen jäi ja minä kävelin tien viertä kotiin. Olav tuli onneksi perässä ja lopultansa saimme hinattua autonkin perille.

Ei tarvi sitäkään enää miettiä. Eikä kokeilla toiste.

Mut nyt konserttiin kuuntelemaan tätä.

Kommentit (2)

Vierailija
4/2 | 

Lyhyt vihreä mulle mulle MULLE 🤩

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010