... minä puhtaan valkoisissa ja Olav ihan mutainen. ;)

 

Melkien hullua oikeasti laittaa kuva valkoisesta mekosta, mutta totuuden nimissä; olen kulkenut siinä niin perjantaina, lauantaina kuin sunnuntainakin (se on Massimo Dutin). Ja siinä välissä aina jossain likaisissa työvaatteissa.

Ostin tollaiset riipputuolit. Kun halvalla sai. Mutta kun mikään homma ei jää siihen. Kun saimme kiinnitettyä riipputuolit, tajusin haluavani lisäksi pari ruukkua ja niihin köynnösruusua tyhjalle seinälle. Ja kun tyhjä seinä alkoi kaunistumaan, mietin että talon etupihalla iät ajat seisoneesta laatoituskivivuoresta olisi ihana päästä eroon. Nyt kun talon etuosaa kerran laitetaan nätiksi.

Kivivuoresta eroon pääseminen ei ollutkaan niin helppo homma kuin riipputuolit ja ruusuköynnökset. Reilun kolmen tonnin kivimassan siirtäminen tihkusateessa peräkärryyn vei oman oman aikansa. Ja me oltiin niin mutaisia. Ja peräkärrystä puhkesi rengas. Ja kivilasti oli liian painava sille kolme tonnia vetävälle peräkärrylle. 

Mutta tässä me nyt ollaan. Koko jengi puhtaana ja tyytyväisenä. Kivikasan tilalla kaksi vanhaa tuolia. Olav on jo saanut monta ansaittua olutta riipputuoleissa. Lapset ovat istuneet yksin ja yhdessä. Etupiha on yhtäkkiä kaunis ja viihtyisä. Oispas ennen - kuviakin eikä vain näitä jälkeen! Ja kiviportaat riipputuolien takana vievät takapihan trampoliinille. Lapset juoksevat tästä koko ajan ohi niin oli pakko laittaa kauniimmaksi.

Ja mun Olli on täyttänyt 12 vuotta. Se on jo iso. Sillä oli taas viikonloppuna neljä poikaa yökylässä. Niillä on sellainen hyvä turvallinen porukka. Ollilla on sellainen ihana tapa, että se sanoo lähes aina erotessa "rakastan sinua". Siis joka kerta kun vaikka lähden Ollin huoneesta alakertaankin. Nyt se koko poikaporukka on alkanut sanoamaan samaa. "Elsker deg" huikkaa koko jengi kun suljen huoneen oveen. Tietysti vähän pilallaan ja naureskellen, mutta otan sen kyllä ihan vakavasti ja vähän sulan joka kerta. <3

 

Aina muuten kun saa tehtyä jotain hyvää ja hyödyllistä, saa lisää energiaa! Oletteko huomanneet? Treenaaminen ja työnteko eivät vie sohvanpohjalle vaan tuovat lisää vauhtia moottoriin. :D Hyvä viikonloppu, hyvä olo. <3

Nähdään!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram