Ollaan ajeltu isovanhemmille.

On ollut aurinkoa, on ollut ihan mustaa. 

Ollaan juhlittu hyvän ystävän 40 -vuotisjuhlia. Ystävän, josta nelikymppisen lisäksi tuli myös tohtori. Oli siinä syytä tanssiakin höyhen päässä.

Ja ollaan makailtu väsyneinä sohvalla. Dagen etter. Kainalossa.

Ehkä kaikkein eniten sitä. Makailtu sohvalla aika laiskoina ja jonkun kainalossa. Ollaan otettu aikaa ja annettu aikaa. Ei melkein uskoisi, että jouluaattoon on viikko. Me vain ollaan ja laiskotellaan eikä oikein edes ajatella ajankulua. Ei välitetä. 

Koska onko sillä jouluaatolla niin paljon väliä. Tai on, kaikilla päivillä on niin paljon väliä. Jokaisena päivänä pitää antaa aikaa ja muistaa hengittää. 

Hyvää viimeistä viikkoa ennen joulua. <3

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Nyt pysäytti, tuli sellainen lause, jonka laitoin itselle talteen: jokaisena päivänä pitää antaa aikaa ja muistaa hengittää. Tämä tuntuu tänä syksynä itsellä unohtuneen. Sulla on paljon hyviä ajatuksia, sellaisia jotka on usein itselle ajankohtaisia tai joista saa jotain tähän omaan arkeen. Kiitos ♥

Eevis
6/4 | 

Luin tämän juuri, kun yritin saada itseäni sohvalta ylös olemaan vähän edes tehokas tänä iltana. Päässä vaan pyöri mitä kaikkea pitäis vielä tehdä ja tökin miestä vieressä, että nyt tsempataan. Ei noustuaan sohvalta. Luin tämän tekstin ääneen miehelleni ja päätettiin, että joka ikinen ilta on muistettava hengittää. Jokainen ilta on yhtä tärkeä kuin jouluaatto. Loppui kiire ja nyt just ei pidäkään tehdä yhtään mitään. Tirautettiin ehkä muutama kyynelkin. Eikä se ollut ensimmäinen kerta sinun tekstin lukemisen jälkeen. Kirjoitat aina niin oikeaan aikaan ja niin oikealla tavalla. Kiitos. Annat niin paljon.

Vierailija
7/4 | 

Ihana postaus ja tunnelmalliset kuvat! On tosiaan hyvä pysähtyä ainakin kerran päivässä ja hengittää syvään.Ei tarvitse todellakaan stressata joulusta tai mistään muustakaan, elämä on siihen aivan liian lyhyt! Mukavaa joulun odotusta sinne Norjaan.

Eeva
8/4 | 

Kiitos kauniista ajatuksistasi. Niin usein olet herättänyt minut huomaamaan ja muistamaan niitä kaikkein tärkeimpiä asioita, jotka aina meinaavat jäädä kaiken muun jalkoihin. Ja vielä useammin kirjoituksesi ovat antaneet lohtua. Sinusta huokuu rentous ja sellainen elämänasenne, josta yritän ottaa oppia. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

Eeva

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram