Okei, nää By Piasin mamit ovat maailman pehmeimmät fakut (saatu viime kesänä)! Valitsen nämä aina kun tieodssa on mukavaa oleskelua, aivan superparhaat farkut jalassa. Pakko suositella. Lämpimästi. Korkeat vyötäröstä ja niin hyvin istuvat. Leviksen teeppari on oikeasti miesten, mutta olen leikanut pääntien hieman suuremmaksi, pehmoinen sekin.

Ja tuli mieleen edellisestä pipopostauksesta, että olen saanut myös Tiina Kaarelan Puikkomaisterin Pipokirjan jo aikoja sitten - jos jollekulle syttyi innostus pipon neulomiseen, niin tässä kirjassa on sitten pipoa laidasta laitaan! Toinen hyvä neulekirja, joka tällä hetkellä kutkuttaa, on (valitettavasti) norjalainen Sandnes Garnin ja Jæren forlagin kokoama 42 norske kofter. Tätä pelkään ettei Suomesta löydy, mutta siis 42 ihanaa perinneneuletakkia - olisi varmaan Suomessakin ihan menestysneulekirja!

Ja mulla ei edes ole mitään puikoilla tällä hetkellä, apua! Täytyy keksiä pieni jämälankaprojekti illaksi kun tulee toinen osa Siltaa. Sitä ei hermot kestä katsoa ilman puikkoja. :D

Ensi viikonlla alkaa (onneksi) taas jumpat - johan tässä on tullut lötköiltyä. olen kuumeisesti etsinyt musaa tunneille ja törmäsin taas vanhaan suosikkiin Undressediin vähän erilaisena remixinä. Tämä video oli ihan hauska, sillä katsoin juuri viikonloppuna kys. leffan (The Great Gatsby), joka oli muuten tosi hyvä, mutta nukahdin ennen loppua enkä siis ihan tiedä miten siinä lopultansa kävi.

Mutta biisi on siis hyvä:

 

 

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Oletko luullut Kalevala cal:sta? On jo loppunut, mutta ohjeet löytyy netistä. Jos kaipaat virkkausprojektia :)

Sanna
11/8 | 

42 norske kofter-kirjan voi esim. tilata Adlibrikseltä, joten norjalaisten neuletakkien ohjeet ovat myös suomalaisten ulottuvilla. 😊

Vierailija
16/8 | 

Mikä kello sulla tuossa vilahtaa? Joku urheilukello? Olen tuloksetta etsinyt makuuni sopivaa urheilukelloa, kaikki on niin isoja ja miehisiä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram