Tämmösiä vieraita meillä oli viikonloppuna. <3

Mun sisko ja sen ihana pikkunen. 

En oikein edes muista mitä viikonloppuna tuli tehtyä, sillä aika meni niin nopeasti. Me vaan höpötimme. Ja söimme näköjään kakkua (täällä vietettiin tänään äitienpäivää!).

 

Yksi mun maailman parhaista ihmisistä, ihan kärkisijoilla. Tuskin kukaan muu tuntee minua niin hyvin kuin sisko. Tietää puolikkaasta sanasta tai pelkästä katseesta mitä tarkoitan. Tuskin kenenkään kanssa nauran niin paljon kuin siskon. Usein pelkästä katseesta. Tuskin kenenkään kanssa mulla on niin samanlainen maku kaiken suhteen.

Meissä on paljon eroja ja omat hölmöytemme - silti arvostamme toisiamme varmaan enemmän kuin ketään muita. Eikä meillä ole koskaan ollut mitään siskokilpailua. En voi luottaa kenenkään yhtä paljon siskoon. Tiedän, että se olisi aina mun apuna, se uskoo minuun ja se auttaisi ja tukisi. Ehkä jos jotain oikein hölmöä tekisin, se varmaan huokailisi vihaisena että vitsin hölmö, mutta se auttaisi.

 

Joskus mietin, että on hulluutta asua näin kaukana siitä. Se on, mutta sille ei voi nyt mitään, joten mietin että olen maailman onnekkain jolla on maailman paras sisko vaikka välimatka on pitkä. <3

 

Kiitos käynnistä! 

 

(Nyt Broen, altså Silta, en melkein uskalla katsoa!)

Kommentit (12)

Vierailija
15/12 | 

Kaunis pikkusisko <3 Teillä taitaa olla lähes 10 vuoden ikäero, eli olette(ko) varsinaisesti ystävystyneet vasta nyt aikuisena? Hyvät sisarussuhteet on kyllä melkein ihaninta mitä elämällä on tarjota:)

Miten muuten olet noin ruskea keskellä talvea, vrt.siskosi?? Itseruskettavaa?;)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
16/12 | 

Niin on :) Sisko kiittää, ikäeroa meillä on kolmisen vuotta ja ollaan aina oltu hyviä ystäviä <3

Olen aina ollut siskoa tummempi; se on tosi vaalea iholtaan ja hiuksiltaan. Meillä taitaa jopa olla samaa sävyttävää päivävoidetta - ei muuta itserusketusta. 

Vierailija
17/12 | 

Ihanasti kirjoitettu omasta siskosta <3 Kaunis mekko sinulla tosiaan! Siskosi näyttää kuvien perusteella paljon saman näköiseltä äitinne kanssa :)

Vierailija
19/12 | 

Kirjoittamasi on niin totta. Olet onnekas, kun sinulla on sisko. Ja kaikeksi onneksi osaat kertoa, kuinka tärkeä hän sinulle on. Se tunne välittyy myös kuvista ♥️

Laura
21/12 | 

Kiitos kivasta blogista <3 ja helpoista neuleohjeista <3 <3
Taas ihan mahtavia kuvia. Blogisi antaa kivoja ideoita arkeen.

PikkuPilvi
23/12 | 

Minusta taas siskosi farkkumekko/tunika on tosi kiva - mistähän se on :)? 

Ja Silta on hyvä! Ihana, että sitä näytetään myös Norjassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram