trikoomekko H&M / kierrätysnahkaiset korvikset makeedesign.fi 

 

Ensin satoi vettä. Siis aivan myrskynä. Niin, että keskustan kadut tulvivat ja rannan ravintolat joutuivat sulkemaan ovensa. Niin, että meidän kellari tulvi. Koko iltapäivän. Niin, että lihasopan jälkeen miehet joutuivat vesihommiin kellariin jottei koko alakerta olisi joutunut veden varaan.

Eikä me oltu ainoita. 

Ja sitten kylmeni. Onneksi. Vesisade vaihtui lumeksi. Niin, että kaikki peittyi. Yön aikana maisema oli muuttunut totaalisen toiseksi, aivan valkoiseksi. Ainakin puoli metriä heti ensilumiksi. 

Niin talvi, että takkaankin joutui vihdoin laittamaan tulet. Vihdoin

Tuore tuli rätisi, takkapuut tuoksuivat. Astianpesukone hyrisi ja kellari oli kuiva. Ja hyvää seuraa meillä oli, yövieraita. Juotavaa ja syötävää. Lämpimässä sisällä. 

 

Että se oli hyvä viikonloppu se. Lämmin koti on niin hyvä olla. 

Lämpöä alkuviikkoon myös. <3 

 

Kommentit (9)

CatNip
Liittynyt21.5.2015
12/9 | 

Nyt on kyllä aivan erityisen ihania kuvia katsottavana ja kuulumisetkin niin tunnelmalliset ♥. Hyvää alkanutta viikkoa ja kirjoita taas pian uusi ihana postaus! ♡

Vierailija
14/9 | 

Voi kuulostaa niin ihanalta! Olen vasta kakskyt vuotias mutta tuollaista aikaa mäkin haluan viettää vähän vanhempana tulevien lasten, perheen ja ystävien kanssa :)
Mulla oli sulle kysymys: minkä merkkisiä norjalaisia ulkoiluvaatemerkkejä siellä Norjassa ihmiset käyttää? Olis hauska jos voisit vaikka tehdä postausta norjalaisten tyylistä ja norjalaisista suosituista vaatemerkeistä.

Mari
15/9 | 

Hah ai vitsi en kestä näitä mainospaikkoja.
Selasin tätä sun ihanaa postausta ja katselin fiilistelykuvia ja PAM, yhtäkkiä tulikin joku Libressen menkkamainos väliin. Lopahtipa fiilis ihan täysillä.

Kerro palautetta sinne, että nyt on harvinaisen huono mainospaikka keksitty :D:D

Mari / Lostventures

www.rantapallo.fi/lostventures

Vierailija
16/9 | 

Lunta tuli täällä Turun seudullakin viime yönä niin, että ei meinannut silmiään uskoa, kun aamulla verhot avasi. Juuri meni lumiaura tiellä. Ja lisää tuiskuttaa koko ajan. En tykkää talvesta/lumesta, mutta minkäs teet... Onhan se kaunista, kun puiden oksat peittyvät lumeen, on valoisampaa, mutta miksi sen talven piti tulla jo nyt? Viime vuonna satoi lunta vasta joulukuun lopulla. Talvi on vaan liian pitkä, siinä sen vika. Malttamaton ihminen kerkee kyllästyä! :D 

Mutta ihanan kauniita kuvia sinulla, taasja takkatuli on kyllä aina kiva :)

Pia
17/9 | 

Pakko kysyä että onko Norjassa tapana että yökyläillään koko perheen voimin vaikka asutaankin lähellä? (olettaen että vieraanne eivät olleet kaukaa matkustaneet). :) Muistan lukeneeni että aika usein olisitte jonkun kaveriperheen luona yötä tai toisinpäin? Kuulostaa todella kivalta, Suomessa yökyläilyt koko perheen voimin ovat lähinnä mökkivierailuja kesäkaudella. Tai sitten täällä pk-seudulla vaan asutaan niin tiiviisti ettei ole edes mahdollisuutta majoittaa toista perhettä (kröhöm) :) Mutta summa summarum kuulosti kivalta viikonlopulta jos ei vesikaaosta lasketa.
Mukavaa viikkoa! :)

Venkku
18/9 | 

Mukavan näköistä siellä. Mistä tuo peili sohvan yläpuolella on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010