Kaupallinen yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö Stormbergin kanssa*

 

Heippa sunnuntai-iltaan <3

Täällä kaikki hyvin.

Paitsi että (etenkin) pepussa tuntuu nyt loppuviikon kolme jumppatuntia. Tänään on vapaata, maanataina parin tunnin salsatreenit ja tiistaina olen taas lupautunut sijaistamaan jumppaa. Keskiviikkona ja perjantaina omat tunnit. Saa ainakin jouluna löhötä hyvällä omallatunnolla. 

Tänään oli pakko lähteä löntystelemään lenkki kaupungille - meinaan tulla hulluksi meidän talosuunnitelmista. Luulimme, että laajennuspiirustukset olivat jo ihan valmiit, mutta vielä niitä hiotaan. Ne eivät ole varmaan lähelläkään valmiit. Täällä on aika tarkkaa mitä mihinkin saa rakentaa. Naapuritalojen ulkonäöt täytyy huomioda ja tarkastaa miltä uusi rakennus näyttää mereltä katsottuna. Ennen vuotta 1850 rakennetuille taloille ei saa tehdä mitään ja vanhimmat asuinalueet ovat rauhoitettuja. Ja sitten on poikkeuksia. Tietenkin. Joku on kuitenkin saanut luvan johonkin.

Huoh, siitä varmasti vielä monta kertaa lisää.

Ajattelin nimittäin oikeastaan kehaista näitä norjalisen Stormbergin ihania villa-alusvaatteita, joissa me koko porukka tykätään löhötä kotona. Täältä löytyy alennuksilla. <3 Parhaimmillaan villakerrastot ovat tietenkin ulkona; lenkit ja retket kun ovat melkein mahdottomia palellen. Eikö? Kukaan ei saa hyvää lenkki- tai retkikokemusta kylmissään; kaiken A&O on pysyä lämpimänä! Lapsetkin pitävät meillä ihan itsestäänselvänä että retkille laitetaan villaa alle. Ne laittavat itseasiassa kylminä päivinä ihan kouluunkin. Villa on meillä itsestäänselvyys talvella.

Valitsin Stormbergiltä mielestäni kivoimmat kuosit; Ollille ja Olaville metsänvihreää, Ainolle vaaleanpunaista ja mulle harmaata. Ei kutise eikä kiristä. 

Kuvissa näkyy lisäksi mun suosikkitakki; numero ykkönen näistä Stormbergin untuvatakeista! Senkin saa nyt täältä mun suosikeista 40% alennuksella. Kevyt, lämmin ja hyvännäköinen untuvatakki. Super. Tätä käytän jatkuvasti treeneissä, lenkeillä ja töissä. Se on niin yksinkertaisen tyylikäs että sopii kaikkeen. 

Nyt voisin toivoa lenkkipoluille lunta. Se ois ihanaa. Vähän lunta ennen joulua jooko. 

Leppoisaa iltaa ja muistakaa ajoissa nukkumaan ja riittävät yöunet niin maantaista tulee hyvä. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram