En neulo kovin usein (muiden) ohjeista, mutta norjalaisen Vendela Kirsebomin mukaan nimetty Vendela -neule on jo pari vuotta kummitellut mielessä - se oli vaan pakko tehdä! En siis oikein voi laittaa ohjetta tähän kun se ei ole mun oma, mutta linkistä saa sen ehkä tilattua jos yhtä kova himo tulee kuin mulle. :) Ihana pitkästä aikaa tällainen ohuesta langasta tehty tiheä neulos.

Tänään herättiin ihan hurjaan tuuleen, mutta päivän mittaan rauhoittui niin että pääsimme kiertelemään lenkkiä kaupungille. Ainolla on ollut yövieraita koko viikonlopun ja Ollillakin oli tänään kaksi kaveria löhöilemässä. Kivaa että lapset haluavat vielä rakentaa nukkekotia olohuoneen nurkkiin ja pelata pelejä olohuoneessa meidän aikuisten kanssa. <3 Tuli melkein mieleen PMMPn Pikkuveli biisi nyt.

Ja jälkkäriksi tänään teimme Me Naisten jakaman vanhan kunnon originaalin mokkapala-ohjeen mukaan aivan sairaan hyviä mokkapaloja! Suosittelen! 

Ja taas toivon että pian ehtisin tänne useammin ja enemmin - nyt näyttää jo valoisasti siltä että saan pian vähentää työviikkoni takaisin nelipäiväiseksi, jeejee. Palaa varmasti ehtimis- ja energiatasot ennalleen! Voin sanoa että mun elämä on aika tylsää; tai että tyyppinä kaipaan vähän enemmän hömppää, blogia ja estetiikkaa ollakseni balanssissa ja jotta mun elämänlaatu on sitä mitä haluan. 

Joten siis, nähdään pian ja tovin kuluttua vielä useammin ja paremmin täällä blogissa. Hyvää sunnuntai-iltaa ja -yötä. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (5)

Niina
6/5 | 

Niin ihana joka kerta käydä lukaisemassa uusimmat kuulumiset, blogistasi tulee aina hyvälle tuulelle ja palaan monesti (varsinkin huonoina päivinä) lukemaan vanhojakin juttujasi ja kummasti vaan saa päivän tuntumaan heti paremmalta :)
Jatka samaan malliin ja ihanaa kevättä! :)

Vierailija
8/5 | 

Moikka! Ootko koskaan tehny tollaisa hiusdonitseja itse? Kaipailisin jotain ohjetta, että miten sellasen sais tehtyä näppärimmin.

Vierailija
10/5 | 

Komppaan Niinan kommenttia<3 tykkään selata vanhoja postauksia ja neuleohjeita. Niistä saa positiivista energiaa ja ideoita. Ihanaa kevättä<3 ps. Toi Vendela on ihana, niin kuin monet muutkin sandnesin ohjeet....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram