Kuka arvasi otsikosta, että kyseessä on Ikea-juttuja? ;)) Jeps, yritän kai vähitellen saada tätä kämppää vähän tiukempaan järjestykseen - nyt on asennettu verhoja ja hyllyjä. Katsotaan auttavatko ne. ;)

Tiedättekö muuten, näitä sisustustrendejä... Huoh. 1) Niitä kannattaa yrittää välttää 2) Ja "sisustaa" mahdollisimman paljon omalla maulla. Trendejä ja uusia ihania juttuja tulee jatkuvasti, mutta mitä puhtaammin on valinut ratkaisut oman maun eikä trendien mukaan, sitä kivempi niissä on pysyä. Eikä tee mieli uusimpia juttuja joka vuosi. Mietin noita meidän keittiön paneeliseiniä. Kysyin mieheltä että voisko ne (paneelit) poistaa ja maalata keittiön sellaisella kalkkimaalilla. Heh. No mies ei ymmärtänyt ideaa lainkaan (ylläri). 

 

Keittiöön ja ruokailutilaan on siis tullut kalkkimaalirempan sijasta Skogsklöver -rullaverhot ja keittiöön yhteensä kolme valkoista Värde-hyllyä. Kaksi yhdessä ja yksi erikseen. Budjettijuttuja, joiden lopputulokseen olen tosi tyytyväinen.

Värdeille sain hyvin esille sellaiset kauniit jutut, joita ei ole pakko pitää kaapissa piilossa ja kaappeihin lisää tilaa niille piilotettaville jutuille. 

 

Niin ja pieni yhdessä säätäminen on jotenkin aina hyväksi. Että joutuu pyytämään apua. Joutuu sanomaan tuhat kiitosta tai kiitos avusta. Ihastelemaan yhteistä lopputulosta yhdessä. Juttelemaan

Olen muuten viimepäivinä kuunnellut Charlie Puthin We don't talk anymorea varmaan sata kertaa. Se on niin ihana. Rakkauslaulu meille vanhoille pareille. Jos juttelu joskus vähän unohtuu. Jos ei oikein muista mitä kaikkea meillä oikein onkaan. Mitä kaikkea siinä toisessa on. Miten surullista olisi ajatua ihan erilleen.

Ja miten tärkeää on sanoa kiitos avusta silloin tällöin. Miten tärkeää on kysyä että voinko auttaa. Tai että voinko tehdä jotain sun hyväksi. Tai tehdä kysymättä. 

Ja jutella sohvalla ennen nukkumaanmenoa. Niin tärkeää, mutta helposti unohtuvaa, jos kumpikaan ei tee aloitetta. Lähetä sitä ensimmäistä viestiä. Sano jotain ystävällistä. Jos vain miettii, ettei ole kyllä todellakaan aina mun vuoro. Että nyt sen toisen kyllä kuuluisi tehdä jotain. Ei sillä ole väliä kumpi aloittaa. Se on ihan yhtä paljon kummankin parhaaksi. Omaksi ja yhteiseksi hyväksi.

 

 

 

 

Kommentit (16)

Santtuliini
17/16 | 

Ihana kirjoitus. Juttelu ja ystävyys, parisuhteen perusta <3 Niitä ilman kyllä pidemmän päälle tuntuu tyhjältä ja kylmältä.

Vierailija
18/16 | 

Välillä sun kuvista näkyy yksinäisyys jo ennen kun lukee tekstejä. Ihana blogi.

Sanna
20/16 | 

Oi, ihana kirjoitus. On todella tärkeää välillä pysähtyä ajattelemaan sitä ME. Hyvät ajatukset ja teot kyllä kantavat pitkälle. Mistä tulee ME. Tekstissä oli kivasti siitä. Mukavaa viikonloppua sinne ❤

Vierailija
21/16 | 

Hei Johanna,
Sinulla on ihana blogi, kiitos siitä.
Ylläpidolle lähtee kuitenkin nyt sellaiset terveiset, että blogin lukeminen loppuu monen tuskastuneen lukuviikon jälkeen: luen blogia aina puhelimella, ja nuo MeNaisten mainokset pilaavat lukelämyksen. Poiketen muista lukemistani blogeista, tällä sivulla sinnikkäät ponnahdusikkunat vievät hermot, ikkunat eivät puhelimella myöskään tottele sulkukäskyä. Lisäksi sivuje latautuminen on hidasta. Harmi, olen Me Naisten tilaaja, jatkan kyllä lehden lukua, ja haluaisin jatkaa myös blgon seuraamista mutta tällä foorumilla se on liian työlästä... voikohan tätä mobiiliversiota jotenkin sujuvoittaa?
Mukavaa joulun odotusta!

Vera
22/16 | 

Oi teidän koti on kyllä niin nätti ja harmoninen! Ihan samaa tyyliä mistä itse pidän ja olen täysin samaa mieltä oman maun noudattamisesta. oma koti kylläkään ei joka paikasta näytä siltä miltä haluaisi ;) asun italiassa ja meillä on kivilattiat. Ja melkein joka huoneessa eriväriset tietenkin, paikallinen tyylihän on hyvinkin värikäs eikä skandinaavisen rauhallinen ja idyllinen! Ei ole yhtään outoa jos jollain on musta lattia ja vihreät seinät :) tyyli on sekin, meillä ei onneksi ihan niin räikeisiin väreihin mies päätynyt kun remppasi kotia itselleen jonne minä sitten muutamia vuosia sitten muutin ja aloin uudelleen sisustamaan ;) mutta hei, yksi nurkka kerrallaan! Ja eikö olekin mahtava fiilis kun saa vihdoin jonkun asunnon epäkohdan korjattua suht simppeleillä muutoksilla ja kokonaisuus alkaa hahmottua :) ehkä paras fiilis ikinä :)

Vierailija
23/16 | 

Aloin pillittää. Nyt kyllä iski ja kolahti postaus. :)

Kaamea riita ja syytöskampanja miehen kanssa meneillään. Tiuskimme ja äyskimme toisillemme.

Ja mistä alkoi tämän päiväinen riita? Tota...huuhteluaineesta.

Mun mielestä se on ympäristömyrkky, miehen mielestä tuoksu ja pehmeys on just kivoja. Mun mielestä nää on mahdollisia ripauksella etikkaa ja laventeliöljyä pyykin joukossa.

Mies huutaa, että olen hippi, joka käyttää lähteenä jotain cheesya naistenlehteä ja mä huudan, että nyt loppu sovinistiset solvaukset.

Lopputulos: olemme alavireisiä koko päivän.

Kunhan mies tulee kotiin, aion halata. Ja sanoa kiitos. Hyvä mies se on.

<3

Vierailija
24/16 | 

Näyttääpä tosi kivalta nuo hyllyt! :) Olen niiden hankkimista miettinyt ja nyt tuli se varmuus että kyllä käyvät meijänki huusholliin. Ihania kippoja ja kuppeja löytyy ja harmittaa kun ovat piilossa. Minulla on nääs ihan ongelma ( lähinnä muitten mielestä) että joka reisulla (kotimaan ja ulkomaan) mukaan tarttuu kippoja, kuppeja ja lautasia. ;) Nyt oon niitten ostokiellossa... :D Mutta näyttävät todella kivoilta ja raikkailta nuo hyllyt!
Mielestäni myös kauneimpia koteja ovat juuri ne kodit jotka eivät ole viimeisen trendin mukaisia vaan omaa silmää miellyttäen sisustettuja. Sellaisia missä ihmisen on hyvä olla ja levätä. :)

Vierailija
25/16 | 

Mistä on tuo kivanvärinen mekko?

Vierailija
26/16 | 

Hei Johanna!

Kiitos kauniista sanoista vanhoissa parisuhteissa. Antaa ajattelemisen aihetta todella. Tunnelmallista viikonloppua!

~Miia~

Sanmaria
28/16 | 

Olipas taas ihanasti kirjoitettu. Osaat pukea ajatukset sanoiksi niin hienosti! Täällä samanlaista elämää just nyt!
Kiitos blogistasi. :)

Ulrika
29/16 | 

Kivoja juttuja olette asennelleet ja kaunista ja niin tärkeää tekstiä myös kirjoitat.

Vierailija Tarja
31/16 | 

Oikein kivat muutokset tehty.
Olen myös mieltynyt valkoisiin rullaverhoihin ja osan jo niitä hankkinutkin.
Hankin myös uusia tavaraoita tarpeen en muodin mukaan.
Teillä on ihanan viihtyisää ja kodikasta.

Vierailija
32/16 | 

Mistä tuo ihana senkkikaapisto on? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010