Meillä oli eilen viimeinen työpäivä. Vihdoin.

Pääsimme lähtemään töistä jo heti puolen päivän jälkeen, ostimme takeawayta ja lähdimme ulos. (Faithfullin mekon olen ostanut puoleen hintaan kesäaleista - kesäloman kunniaksi jos joku tekosyy pitää keksiä -  ja neuleen olen neulonut itse.)

 

Seitsemän maissa palailimme tuolta luonnon helmasta kotiin ja saimme heti yllätysvieraita (jotka luulivat että olemme jo muuttaneet ja pääsevät katsomaan uutta kotia). Noup, ei uutta kotia vielä ja ihan kaaos. Ei ruokailutuoleja tai sohvapöytiä. Lähdimme siis porukassa ulos syömään. Meinasi tosin syömiset jäädä, sillä vasta kolmannessa rantaravintolassa oli vapaa pöytä. (Tää meidän kylä on niiiiin täynnä turisteja!)

Ravintolasta palattuamme kysyivät naapurit tulemmeko viinilasillisille. Jep. Yhdet lasilliset naapureiden kanssa ja hyvät unet että jaksoi kevyesti tämän aamun jumppatunnin.

Nyt olisi ihan loma. Ihan paras aika lomasta - kun koko loma on vielä edessä. Emme saa varmaan vielä viikkoon uuden kodin avaimia, joten ensi viikolla haluan vähän ajella ja vaellella täällä Norjassa. Pakata lapset mukaan ja nähdä paikkoja.

 

Hyvää viikonloppua. <3

 

Haluatteko muuten yhden rentouttavan, kauniin kesäisen kappaleen perjantai-iltaan? Tää on ollut mulla jatkuvassa kuuntelussa viime päivät:

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram