Joka vuosi totean saman; vappu ja juhannus ovat tylsimmät ajat asua Norjassa. Niiden vietto ei täällä ole mitään Suomeen verrattuna. Kaikilla on iloisia juhlintakuvia ja mulla ei tapahdu mitään. :D No, on täälläkin sentään vapaapäivä, josta on helppo iloita näin lämpimällä säällä. Sain vihdoin aloitettua pihahommatkin. Istutin vähän leinikkejä, kitkin rikkaruohoja ja leikkasin vanhoja ruusuja. Ja tiedättekö mitä; mulla on perjantaina vapaa! Siis pitkästä aikaa olen taas lyhentänyt työviikon neljään päivään ja alan taas nauttimaan pitkistä viikonlopuista. Oon niiiiin onnellinen. Perjantaina voin siis jatkaa pihan siistimistä ja ruohonleikkuuta. Ajatella. Vapaa perjantai. Mmmmm.

Mun pihassa on aika monta kukkivaa puuta. Villikirsikan valkoiset kukat ovat ensimmäisiä ja nyt alkavat jo lilat syreenitkin puhkemamaan nupuistaan. Syksyllä mun täytyy muistaa istuttaa krookuksen sipuleita - olen kaivanut krookuksia tosi paljon tänä keväänä.

Lapset ovat juuri lähteneet isälleen. Mulla on ikävä niitä. Onneksi ne ovat jo vähän isoja. Muuten ikävä olisi varmaan kamala. Ja on mulla joskus vähän ikävä sitä isääkin. Se on kuitenkin pitkään ollut mun läheisin perheenjäsen ja yksi parhaita ystäviä. Onhan se kamalaa menettää hyvä ystävä. Ja perheenjäsen. Voin vain toivoa että me vielä joku päivä osataan olla yhdessä. 

Muistan miten joskus ennen eroa luin monesti neuvon "älkää erotko jollei ole ihan pakko" ja mietin että kuka muka eroaa jollei ole ihan pakko. Ei kukaan. Olen kuitenkin nyt jälkeenpäin miettinyt haluavani antaa saman neuvon eroa harkitseville. Älkää erotko, jollei ole ihan pakko, niin hölmöltä kuin se kuulostaakin. Eroon liittyy vuosikausiksi tosi paljon kurjia tunteita, joita ei olisi arvannutkaan. Mutta silti; jääminen ei välttämättä ole parempi vaihtoehto. Elämässä on parempi tehdä kuin jättää tekemättä. Kukaan ei eroa, jollei ole pakko. Eikä kukaan muu voi sitä päättää, jokaisella on oma pakkonsa. Mutta vaikeaa se on.

Melkein kuin huomenna olisi maanantai. Mutta onkin torstai! Mahtavaa! Ja huomaatteko; taas uusi kiharapäivä ;) Curly girl etenee... 

Pitäkää huolta toisistanne. <3 Nähdään pian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010