Heip - tänään oli treeneistä vapaapäivä, joten lähdin lenkille. Hehe, oli vaan pakko, ulkona oli niin raikas auringonpaiste. Kevät on ihmellinen piristysruiske. Ja matkanvarrella tulee vastaan enemmän yllätyksiä kuin talvella. Aina jotain uutta. Joko uusia kukkia, valmista viljaa tai vaikkapa yksi söpö sarvipää.

Mut mitään muuta en tehnyt, kävelin vaan reippaasti sen tunnin. Lenkkejä kun ei koskaan kadu. Eikä sitä, että on ollut ulkona. Liikuntaa yleensäkään. Se on sellainen asia, jota ei vaan koskaan kadu. Ulos lenkille ja liikkumaan kannattaa lähteä aina.

Huomenna lähtee muuten toi poninhäntä. Meinaan siis leikata hiuksia. Pitääkää peukkuja ja sormet ristissä että uskallan leikata kunnolla polkaksi enkä vain nössöile ja tasaile latvoja. En ole vielä ihan vakuuttanut itseäni rohkeudellani, mutta toivotaan nyt parasta. :D

Ruoan kanssa meillä oli kukkakaali-brokkoli- rømme -salaattia. Rømme on sellaista vähän kuin Suomen kermaviili, siinä kun pyöräyttää kasvikset, saa kivan rapean ja mehukkaan salaatin, yksi mun suosikkeja. Ja helppo. 

Paidan olen saanut blogin kautta, se on tanskalaisen Bluen, jota täällä myydään aika paljon. Rentoja sporttivaatteita; sopi siis hyvin vapaapäivälle. Ja punainen takki kuuluu aina kevääseen. 

Kaikki ok. Vähän kummallisesti, vähän totutellessa uuteen elämään, vähän ehkä kaiken normaalin ulkopuolella leijuen. Onneksi on työ, joka pitää kovasti maan pinnalla. Elämä on kummallista ja hyvä niin. 

Hyvää loppuviikkoa. <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010