Tänään tarjoan teille

-20% ByPias cashmere -vaatteista

alekoodilla: BYPIASJOULU16

olkaa hyvät!

(Alekoodi on voimassa 17.12. asti.)

 

Lucian päivän pimeyksistä on selvitty ja näköjään vaaleita asiota kaivattu ja haalittu. :D Vähän kiiressä (pilkkosen pimeässä niin kuin me kaikki) lähdin tänä aamuna töihin, matkan varrelta koululta terveysasemalle nappasin pari kuvaa ja kotona pari ennen kuin taas alkoi hämärtymään. Just nyt päivän kauneinta aikaa on muuten joskus kymmenen maissa. Jsut silloin kun varmimmin ollaan työn touhussa. Kun aurinko on noussut, mutta ei vielä kunnolla korkealla eikä alkanut lämmittää. Maa vielä kuurassa ja merivesi höyryää. 

Ei niin että tämä pimeys niin kamalasti haittaisi, mutta kyllä mun mielestä täällä pohjolassa pitäisi olla joku kevenetty tahti näin kaamosaikana. Ainakin tunnin lyhyemmät työpäivät ja kaikki hitaammalla temmolla. :D Vähän niinkuin etelän maissa on siesta  päivän kuumimpaan aikaan. Ihan yhtä luonnollista meidän rytmille olisi pehmentää tahti marras-joulukuussa.

 

Ja Piasin cashmere -jutuista saatte nyt tosiaan -20%. Siellä on mun kestosuosikkihuiveja ja -takkeja sekä mm. joululahjaksi toivomani jumper ja dress. Ja paljon muuta ponchoista pipoihin - ihanaa, kestävää cashmere -laatua. <3 Esimerkiksi laukusta pilkottavaa huivia olen käyttänyt jo vuosia -kesät ja talvet. Se on ollut mukana Kuuban illoissa ja täällä kotona kylmimpinä talvipäivinä. Eikä käyttövuosia huomaa missään. Kurkatkaa jos vielä cashmere - joululahjalle olisi tilaa. :)

 

Nähdään pian. Leppoista iltaa, pehmeää aamua sinulle. Nuku tarpeeksi ja ja hyvin. 

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Hei! Minkämerkkinen on tuo kaunis vaaleanruskea nahkalaukkusi, joka kuvissa vilahtelee?

EllaH
5/3 | 

Noi Cashmeret on aivan ihania! Kiitos alennuksen sorruin täältä sairaalavuoteelta käsin tilaamaan itselleni sieltä joululahjan, pehmeä vastaisku inhottavalle flunssavirukselle 😂

Sisse
6/3 | 

Oi, mitä värien harmoniaa..joka kuvassa! Sointuvia sävyjä. Olet taitava!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010