Sain äitiltä joululahjaksi sukat. Ja siskolta pari kirjaa jotka mun on vaan pakko lukea. Kuulemma niin hyviä. Ja meillä on yleensä sama maku. Ootteko lukeneet Liane Moriatya? No, hyvältä vaikuttaa.

Sain muuten lahjakortin kampaajallekin. Nyt alkaa olemaan taas aika käydä, minkä huomaa hyvin näistä kuvissa joissa en ole teyhnyt yhtään mitään enkä kai edes pessyt pariin päivään. Huomiseksi voisi kai yrittää jotain nätimpää. Täällä mennään tosi rentoilulla. Tai, no, töissä kävin yhtenä päivänä. Mut ei sitäkään voi laskea, lomaa yhtä kaikki.

Tätä postausta tehdessäni olen samalla katsellut "Uneton Seattlessa", ihana. Ei ihme että vähän kestää. En muistanut että tää on näin ihana - ja kohta loppu. Just sellainen välipäiväleffa. <3

Halaukset teille ja hyvää uuden vuoden aattoa. Toivottavasti kaikki on ok. Täällä ei mitenkään täydellisesti, mutta kaikki ok, oikeastaan just niinkuin elämässä kuuluukin. <3 Ja taidan ottaa vielä lasin viiniä leffan loppun. :)

Kommentit (12)

Vierailija
15/12 | 

Olen just lukenut nuo kirjat, ja tykkäsin kyllä kovasti. Eli hyvät suositukset siskoltasi!! Oon lukenut muitakin Moriartyn kirjoja, olleet kaikki kyllä tosi hyviä.

Vierailija
16/12 | 

Niin kaunis tuo valkoinen paita päälläsi, mitä merkkiä se on?
Ja kiitos blogistasi ja hyvää uutta vuotta!

Teija
17/12 | 

Luin syksyllä lomareissulla Kreetalla tuon Nainen joka unohti ja tuli kyllä ahmittua se parissa päivässä. Huomasin teilläkin pinkin pörröneuleen, onko se itse tehty? Sain ennen Joulua valmiiksi puuterinsävyisen pörröneuleen tyttärelleni 10- vuotta.

Amaryllis :)
20/12 | 

Ihanat sukat, ja äidin tekemät <3, lämmittää sydämeen saakka!! <3<3

Saiskos toivoa neulepuseroiden ohjeita! Ja kuvia valmiista ja ohjetta esim.9.11("Suosikkeja just nyt"..) postauksen ruskeaan neuleeseen!!

Vierailija
21/12 | 

Hei! Lähetin sulle viestiä messengerissä niistä kengistä jotka voitin! En ole saanut tilitietojasi! Voisitko lähettää sen minulle?

Päivi-72
22/12 | 

Hyvää uuttavuotta! Jos olet jossain maininnut, ohi on mennyt, mutta mitä on tapahtunut olkkarin pöydälle? Onko maalattu vai vaihdettu koko kansi?

Vierailija
24/12 | 

Hei, Liane Moriartya olen suorastaan ahminut, mutta oletko katsonut Moriartyn kirjaan perustuvan Big Little Lies HBOlta? Suosittelen! Huippua musiikkia ja todella hyvä minisarja, upeat näyttelijätkin. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram