Mulla on kevyt ja hyvä olo. Elämä on kummallista, koska kyllä tässä omat huolensakin on, mutta silti. Hyvä ja kevyt olo. Ja ne huoletkin hoituvat vähitellen. Täytyy aina yrittää katsoa asioita vähän suuremmassa mittakaavassa; että kaikki mikä tuntuu tai tapahtuu just nyt ei ole välttämättä totuus ja asiat muuttuvat jatkuvasti. Tämä hetki on vain pieni murunen ja minä olen vain pieni murunen. Harvoin murhetiminen auttaa kauheasti, sillä jo huomenna tämän päivän murhe saattaa tuntua mitättömältä.

Ja usein tuntuukin. 

Luonto ja liikkuminen (hyvä yhdistelmä) auttaa usein katsomaan asioita laajemmin ja muistamaan että se oma napa on kamalan pieni ja mitätön osa kaikkea, turha sitä niin on murehtia. Maailma pyörii joka tapauksessa, miksei mieluummin vähän nauttisi että saa pyöriä mukana. 

Eilen katsoimme Harry Potteria puolille öin ja kaikkia kolmea pelotti niin, että nukuimme samassa sängyssä. Laitoimme hyvän yön viestin papalle että kaikki on hyvin toisessakin kodissa.

Ja Ainon kanssa keivoimme kakkua sillä aikaa kun Olli leikki pitkästä aikaa kavereiden kanssa ulkona. Oletteko kokeilleet vaahtokakkua? :D Tosi helppo tehdä vaikka just lasten kanssa, ei kauheasti tarvitse leipoa!

 

Valmistus:

Aseta pyöreän kakkumuotin reunus (Ø 24cm) suoraan tarjoiluvadille ja vuoraa pohja kookoshiutaileilla, jottei kakku tarttuisi pohjaan kiinni. 

Liuota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 10 min ja vispaa sillä aikaa munan valkuaiset jähmeäksi vaahdoksi. Varo, ettei kulho ole rasvainen tai ettei sekaan tipu yhtään keltuaista - silloin vaahdosta voi olla mahdotonta saada jähmeää. Lisää vaahtoon vähitellen sokeri. 

Kiehauta 1 dl kuumaa vettä, purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja sulata liivatteet kuumassa vedessä. Lisää liivatevesi ohuena nauhana samalla vispaten vaahtoon - vispaa vielä yhteensä noin 10min.

Kaada vaahdo kakkumuotin sisään ja tasoita. Kanneksi sulatat valkoista - tai tavallista suklaata; me vain halusimme värjätä suklaan keltaisella kondiittorivärillä! Valuta sula suklaa kakun kanneksi ja laita kakku hetkeksi jääkaappiin kovettumaan, kymmenisen minuuttia riittää ja pehmeä vaahtokakku on valmis pääsiäspöytään! :) 

(Ohje alunperin täältä)

 

Aurinkoista, aktiivista ja maukasta pääsiäisen jatkoa! <3

 

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Hei, mistä juontaa juurensa talojen valkoinen väri Lillesandissa ? Kaupungin satama ja rinteille kasvava valkoinen kaupunki on tosi harmonisen näköinen. Silmä kyllä lepää.

Vierailija
5/3 | 

Kuka ottaa valokuvat sinusta kun olet yksin kotona?

Heini
Liittynyt1.10.2017
6/3 | 

Ai, että näitä sinun blogi kuvia! Oon kauan jo sun blogia lukenut ja joka kerta tuun hyvälle mielelle näitä kauniita kuvia katsellessa :) Oon vasta hiljalleen alkanut itse kirjoittamaan blogia ja oot kyllä mulle tosi iso inspiraation lähde! Myös postauksen tekstit on hyviä ja kiinnostavia :) DIY jutut inspiroivat! Toivottavasti kirjoitat vielä pitkään! Mukavaa pääsiäistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010